Ολα αυτα ειναι ψεμματα. Οι τιμες των ηλεκτρικων ειναι πολυ χαμηλες. Οι δασμοι της Ε.Ε. ανεβαζουν τεχνητα τις τιμες. Τι δεν καταλαβαινεις; Οικονομικος πολεμος γινεται γιατι τα πετρελαικα λομπι χανουν λεφτα. Ακομα και ενας ηλιθιος μπορει να το καταλαβει αυτο.
Δεν χρειαζεσαι καμια καλουμπα. Το κεντρο του Οσλο της Νορβηγιας ειναι γεματο με παρκινγκ που εχουν φορτιστες, τα πεζοδρομια επισης εχουν φορτιστες οπου κι αν παρκαρεις. Εχει λυθει το προβλήμα ηδη. Μην ψαχνεις να βρεις προβληματα εκει που δεν υπαρχουν.
Δεν με νοιάζει τι δασμούς βάζει η ΕΕ εμένα με νοιάζει η τελική τιμή που θα πληρώσω.
Το άλλο για τις υποδομές σε Όσλο πάρκινγκ κλπ όλα αυτά ωραία και καλά αλλά ούτε αυτά σε σωνουν.Δηλαδη θα περιμένω εκεί να φόρτισω καινοχινστονσοιτι μου;Δεν γίνονται αυτά.Αλλο.να είναι έξω και να φορτίσεις και ακριβά μάλιστα και άλλο στο σπίτι σου που έχω μειωμένο νυχτερινό ρεύμα αλλά όχι πάρκινγκ.
Εγώ θέλω να έρχομαι σπιτάκι μου μετά από μια κουραστική μέρα να το φόρτισω σπιτάκι μου.
Από την στιγμή που μένω στον πέμπτο όροφο χωρίς πιλοτή και πάρκινγκ σε πολυκατοικία του 85 τι θα κάνω;
Θα πετάξω μπαλάντεζα τριάντα μέτρων κατω στο δρόμο να φόρτισω ;Και αυτό αν βρω ελεύθερο πάρκινγκ κοντά στο σπίτι Αν το αφήσω το αμάξι διακόσια μέτρα παρακάτω τι θα κάνω; θα τραβήξω μπαλάντεζα διακοσίων μέτρων για να φόρτισω;
Τα λες όπως σε συμφέρει....
Και παραπλανείς.
Άστο φίλε δεν συνεννοούμαστε.
Αν έχεις τις υποδομές καλα κανεις κ έχεις ηλεκτρικό.
Εγώ που δεν έχω πάρκινγκ όπως και εκατομμύρια άλλοι δεν μπορούμε να έχουμε ηλεκτρικό.
Και αν οι τιμές των ηλεκτρικών δεν πέσουν στα δεκαπέντε χιλιάρικα μάξιμουμ για όλα τα ηλεκτρικά γιατί παραπάνω αυτά δεν αξίζουν εγώ δεν θα πληρώσω τον καθε απατεώνα καραγκιοζη κλέφτη.
Θα μου τα τρώνε οι απατεώνες βενζιναδες και κλεφτρονια νταβατζηδες πετρελαϊκών εταιρειών δυστυχώς.