JustCuriou$
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2024
- Like
- 645
- Πόντοι
- 81
150 την ώρα φαντάζομαι ; Καυλιαρικο σκιν μεν αλλά δεν αξίζει ακόμα 150/ωρα
150 την ώρα φαντάζομαι ; Καυλιαρικο σκιν μεν αλλά δεν αξίζει ακόμα 150/ωρα
Ζαν. Πως σου αρέσει να σε παίρνουν οι αφέντρες;
Το θεωρώ μη αποδεκτό αυτά τα δύο μέλη να κοροϊδεύουν και χλευαζουν τα τρανς άτομαΖανούκω!
Κάποιο μέλος που σου κάνει τον φίλο, μου είπε ότι κάνεις γευσιγνωσία σπέρματος. Δηλαδή σου δένουν τα μάτια, και ξεχωρίζεις από την γεύση του σπέρματος αν ο τράβελος είναι βούλγαρος, βραζιλιάνος κλπ. Αληθεύει;![]()
Το θεωρώ μη αποδεκτό αυτά τα δύο μέλη να κοροϊδεύουν και χλευαζουν τα τρανς άτομα
Καλό είναι να πέσει αναφορά και να μπαναριστουν γιατί φέρνουν κοινωνικο ρατσισμο

Ζαν. Το κατούρημα το παίρνεις και στα αυτιά μέσα;Το θεωρώ μη αποδεκτό αυτά τα δύο μέλη να κοροϊδεύουν και χλευαζουν τα τρανς άτομα
Καλό είναι να πέσει αναφορά και να μπαναριστουν γιατί φέρνουν κοινωνικο ρατσισμο
Σου είπα όσο φέρεσαι ρατσιστικά υποτιμητικά σε κοινωνικές ομάδες θα σε ξεφτιλιζω
Ου να χαθείς δειλή πουστάρα.
Όποτε τα βρίσκεις σκούρα καλείς σε βοήθεια και ζητάς να μας ρουφιανέψουν για να μπαναριστούμε. Σκατόψυχε ξεκωλιάρη.![]()
τιμιο μισαωρο ...ειχα παει κ καυλομενος μια χαρα ...εχει βαλει κιλα πλεων εμενα μ αρεσουν κ οι μπαμπατσηκες οποτε αν κανει ντιλ ορμαΑυτή με το κυπριακό νούμερο τι λέει ? Στείλε κάνα μήνυμα
Ευχαριστώ παίχτητιμιο μισαωρο ...ειχα παει κ καυλομενος μια χαρα ...εχει βαλει κιλα πλεων εμενα μ αρεσουν κ οι μπαμπατσηκες οποτε αν κανει ντιλ ορμα
Μην είστε θύματα. Στην αρχή ζητούσε 50 το μισάωρο. Μετα το άλλαξε και πήγε στο 100 αλλά μόνο για μία ώρα την οποία ήθελε να κάνει 40 λεπτό.150 την ώρα φαντάζομαι ; Καυλιαρικο σκιν μεν αλλά δεν αξίζει ακόμα 150/ωρα
Μην το λες... Από μλκς έχουμε αρκετούς.οχι ρε ουτε καν εδω αν θελει 100 τις 50 για μιση καθαρισες αμα αρνιθει καταλαβενεις τ παιζει
Άγνωστο αλλά γιατί να έρθει?Rositta Kattan oi παλεοι την ξερουν !!!!εχουμε καμια ενυμερωσει αν θα εθρει ξανα καμια βολτα πρως τ μεροι μας ???????
τ ινστα που εχω δεν τ χρισημοποιει βλεπω !!!!!
Rositta Kattan oi παλεοι την ξερουν !!!!εχουμε καμια ενυμερωσει αν θα εθρει ξανα καμια βολτα πρως τ μεροι μας ???????
τ ινστα που εχω δεν τ χρισημοποιει βλεπω !!!!!
Άγνωστο αλλά γιατί να έρθει?
Οι περισσότερες που έφυγα έριξαν μαύρη πέτρα... Και καλά έκαναν
Για να με πηδήξειελα μ ντε γιατι ν ξαναρθει !!!!!!

Δεν ξέρω... τελικά ποτέ δεν με πήδηξε , φοβόμουν το εργαλείο της . Μόνο 69 και χυσίματα ήμαστανδεν γαμαει αυτη βρε τις αρεσε να τ περνει την επερνα συναιχεια αγαπημενη παρουσια χρονια πολλα
γιατι δεν πας να γράψεις στην ενότητα με τους Gay? αφού μια πουστρα με τατουαζ εισαι οχι τρανς.Θα χαρώ πολύ βα σας γνωρίσω . Και να παρέχω α ευχαρίστηση
Εχω χωρο