Νέα

Ποιά ήταν η πρώτη τσόντα σας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pippis.pippa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 127
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία

trimis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουν 2010
Κριτικές
13
Like
33.553
Πόντοι
9.095
Αχ... Την πρώτη μου τσόντα... Σε VHS...
Εννοείται την έχω κάνει dvd !!!

Vuzoxusths

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2026
Like
4.590
Πόντοι
441
VHS που μου ειχε δωσει συμμαθητης μου (1η Λυκειου) με τιτλο γιορτινα τραγουδια.....και μεσα Vanessa The woman who loved all men.....:jerking:

• Αγάπη
Αντιδράσεις: jeand

jeand

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2025
Like
659
Πόντοι
81
Μάλλον μιλάς για το Φιλμνετ...κάθε μέρα είχε τσόντες εκτός από Τρίτη ..αν έκανες λίγη υπομονή...τα χιόνια καθάριζαν για δευτερόλεπτα και φαίνονταν όλα ολοκάθαρα.
Αυτή ήταν μια πολύ καλή άσκηση υπομονής για την γενιά μας...ενώ τώρα τα δεκάχρονα ακόμα δεν βγήκαν από το αυγό και θέλουν κινητό ,γκόμενα και κάνα εκατομμύριο στο χέρι ( ήδη έχουν το χαρτζηλικι σε κάρτα πολλά από αυτά λες και δεν ζουν στο ίδιο μέρος με τους γονείς τους)...όταν τα έχουν όλα στο χέρι ενώ ακόμα δεν βγήκαν από το αυγο, πως να έχουν υπομονή;
Είχα τηλεορασούλα χιτάτσι φορητή με δυνατότητα για 12V με ποτενσιομετρο για fine tuning και ρύθμιζα το φιλμνετ ακριβώς εκεί που φαινόταν το γαμησι, βέβαια ήταν στην κουζίνα και έπρεπε να έχω το νου μου όταν τον έπαιζα το βραδυ

rimondi

Μέγας
Εγγρ.
12 Μαρ 2011
Κριτικές
88
Like
2.008
Πόντοι
4.185
Είχαν μοντάρει την κυρία και τον μούτσο πάνω στους εξωγήινους;;;;ένα Όσκαρ για καλύτερο μοντάζ στον θεούλη πού το έκανε αυτό
Ακριβώς , ο ιδιοκτήτης του Video club αντέγραφε τις ταινίες ( πειρατικές) . Κάπου τα μπέρδεψε κ πέτυχα την τσόντα.

• Ουάου

jeand

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2025
Like
659
Πόντοι
81
Ακριβώς , ο ιδιοκτήτης του Video club αντέγραφε τις ταινίες ( πειρατικές) . Κάπου τα μπέρδεψε κ πέτυχα την τσόντα.
Εγώ ήμουν τυχερός γιατί το βίντεο κλαμπ το είχε πατέρας φίλου, οπότε έλειπαν οι γονείς στο χωριό έφερνε πράμα στο σπίτι και κάναμε <<εκπαιδευτική>> τηλεόραση....

rimondi

Μέγας
Εγγρ.
12 Μαρ 2011
Κριτικές
88
Like
2.008
Πόντοι
4.185
Οι πρωτες τσοντες ηταν κατι κομιξ . Ζακουλα, Ταρατατα κτλ...κτλ.. Μετα ηρθα τα Διαβασε με , Πισω πορτα κτλ.. κτλ.
Η πρωτη τσοντα σε σινεμα ηταν τη δεκαετια του '80 στην Πατησιων με την Τσιτσιολινα που γαμιοταν με ενα αλογο αν θυμαμε καλα και μετα Οι βλαχοι επιμενουν ελληνικα.
Τέλη δεκαε΄τιας του 70 αρχές του 80 . Θυμάμαι είχαμε μία καθηγήτρια στο Γυμνάσιο κ επειδή είχε μακριά ξανθά μαλλιά κάποιοι τύποι την φώναζαν Ζάκουλα κ της έμεινε.

john700

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2025
Like
76
Πόντοι
0
Zarte Saftmosen!!Νομιζω ουγγρική, τσόντα με teens,αλλά μια κοκκινομάλλα μιλφ(η μοναδική μιλφ της ταινίας) με έκανε να ρίξω τις πρώτες μου σταγόνες.

jeand

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2025
Like
659
Πόντοι
81
Mε τέτοια σκιλζ,θα έπρεπε να κάνει καριέρα δίπλα στον Σπίλμπεργκ ή τον Κόπολα!

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
59.672
Πόντοι
16.235
Τέλη δεκαε΄τιας του 70 αρχές του 80 . Θυμάμαι είχαμε μία καθηγήτρια στο Γυμνάσιο κ επειδή είχε μακριά ξανθά μαλλιά κάποιοι τύποι την φώναζαν Ζάκουλα κ της έμεινε.
Μεγάλη καγκουρια να αποκαλειται έτσι μια αισθησιακή ξανθιά

jeand

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2025
Like
659
Πόντοι
81
Οι πρωτες τσοντες ηταν κατι κομιξ . Ζακουλα, Ταρατατα κτλ...κτλ.. Μετα ηρθα τα Διαβασε με , Πισω πορτα κτλ.. κτλ.
Η πρωτη τσοντα σε σινεμα ηταν τη δεκαετια του '80 στην Πατησιων με την Τσιτσιολινα που γαμιοταν με ενα αλογο αν θυμαμε καλα και μετα Οι βλαχοι επιμενουν ελληνικα.
Διάβασε με, τι λες τώρα έκτη δημοτικού ή 1η γυμνασίου στο χωριό είμαι στο δώμα και βαράω, με το που φεύγουν τα πρώτα πηχτάδια ανοίγει η γιαγιά την πόρτα...
Σε 0,1 sec σήκωσα σορτσάκι

sex volcano

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
207
Like
68.081
Πόντοι
48.917
Nεοσυλλεκτος κ εσύ..πιτσιρικάς δλδ εισαι τωρα:confused:

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
59.672
Πόντοι
16.235
Διάβασε με, τι λες τώρα έκτη δημοτικού ή 1η γυμνασίου στο χωριό είμαι στο δώμα και βαράω, με το που φεύγουν τα πρώτα πηχτάδια ανοίγει η γιαγιά την πόρτα...
Σε 0,1 sec σήκωσα σορτσάκι
Πάλι καλά...τι δικαιολογία επικαλέσθηκες στην γιαγιά για το ότι τα κατεβασες;
Η δεν έδωσε σημασία και απλώς έκανε μεταβολή και αποχώρησε από το σώμα;

jeand

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2025
Like
659
Πόντοι
81
Νομίζω ενα σκέτο "ντυνομαι "της είπα :bigdick:

Μασέρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2025
Like
1.428
Πόντοι
201
Ήμουν τυχερός γιατί πατέρας φίλου είχε dvd-βίντεο κλαμπ και βλέπαμε φουλ τσόντα όλα τα είδη interracial κλπ
Είχανε κάνει διατριβή, οπότε έλειπαν οι γονείς είχε εκπαιδευτική τηλεόραση αγόρια κορίτσια λέμε!

καύλωσα και μόνο στη σκέψη! θα είχατε περάσει σούπερ! χαίρομαι για σένα.
κανένα απωθημένο έχεις ή τα έχεις δοκιμάσει όλα; :grin:

• Ουάου

Μασέρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2025
Like
1.428
Πόντοι
201
Μάλλον μιλάς για το Φιλμνετ...κάθε μέρα είχε τσόντες εκτός από Τρίτη ..αν έκανες λίγη υπομονή...τα χιόνια καθάριζαν για δευτερόλεπτα και φαίνονταν όλα ολοκάθαρα.
Αυτή ήταν μια πολύ καλή άσκηση υπομονής για την γενιά μας...ενώ τώρα τα δεκάχρονα ακόμα δεν βγήκαν από το αυγό και θέλουν κινητό ,γκόμενα και κάνα εκατομμύριο στο χέρι ( ήδη έχουν το χαρτζηλικι σε κάρτα πολλά από αυτά λες και δεν ζουν στο ίδιο μέρος με τους γονείς τους)...όταν τα έχουν όλα στο χέρι ενώ ακόμα δεν βγήκαν από το αυγο, πως να έχουν υπομονή;

Ακριβώς! Ναι κάποιες στιγμές έδειχνε καθαρά! Απλά θυμάμαι κυρίως με υπηρέτριες/καθαρίστριες έβλεπα.

Και μετά κάτι περιοδικά που διαφήμιζαν τότε αργά τα κανάλια, libido ή κάπως έτσι, που έδειχνε κάτι αραπακλες και καλά σκλάβους...

:bigdick:

οπότε τώρα καταλαβαίνετε γιατί μεγάλωσα και θέλω να τρώω μεγάλες πούτσες... :confused:
Δεν φταίω εγώ. Το filmnet μου άνοιξε την όρεξη.

• Αγάπη

afenths71

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Like
6.458
Πόντοι
1.046
:grin: το παλαμαρι του βαρκαρη... τρελο γελιο ημουν 14 περιπου την ειδαμε καμια 20αρια ατομα φιλαρακια μαζι :D:

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
59.672
Πόντοι
16.235
Ακριβώς! Ναι κάποιες στιγμές έδειχνε καθαρά! Απλά θυμάμαι κυρίως με υπηρέτριες/καθαρίστριες έβλεπα.

Και μετά κάτι περιοδικά που διαφήμιζαν τότε αργά τα κανάλια, libido ή κάπως έτσι, που έδειχνε κάτι αραπακλες και καλά σκλάβους...

:bigdick:

οπότε τώρα καταλαβαίνετε γιατί μεγάλωσα και θέλω να τρώω μεγάλες πούτσες... :confused:
Δεν φταίω εγώ. Το filmnet μου άνοιξε την όρεξη.
Kατι δεν πήγε καλά με τις ορέξεις σου...εμείς θέλουμε να τον χώνουμε σε ωραίες γυναίκες .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom