DaniBadGirl17
Call-Girl
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2025
- Like
- 7.202
Γίνομαι νεράκι και τ αρχιδια σας θα γαργαλώ
Χεχεχε Χεχεχε
Χεχεχε Χεχεχε
Γίνομαι νεράκι και τ αρχιδια σας θα γαργαλώ
Χεχεχε Χεχεχε
ΚωλαραααααΔεν φεύγουν από κει ποτέ και 45 κιλά να πάω ο κωλος πάντα εκεί θα ναι αχαχαχα
Αρχικά περαστικά σου κοριτσάρα. Βέβαια εγώ θυμάμαι ότι είδα μια κορμάρα στη συνάντησή μας....Είναι μερικους μηνες πριν αγάπη
Έχω παχύνει λιγάκι λόγω ενός μικρού ορμονικου θέματος αλλά έχω αρχίσει και επανέρχομαι σγα σγα γιατί δεν περνάω καλά Εγώ κυρίως
Ομοιοπαθής ;-)Τώρα μέ καύλωσες: δέ φαντάζεσαι πόσο μ' ἀρέσει νά πειράζουν τά ἀρχίδια μου οἱ γυναῖκες μὲ τὰ δάκτυλα καί τὰ νύχια τους...
Τι παιδί είσαι εσύ?!!! Σε ευχαριστώ αλλά εντάξει και μοντέλο δεν με λεςΑρχικά περαστικά σου κοριτσάρα. Βέβαια εγώ θυμάμαι ότι είδα μια κορμάρα στη συνάντησή μας....![]()
ΜεγαααααλοΕίσαι καθαρμα...![]()
Ποιητικοοοοο ε?ε?Ομοιοπαθής ;-)
Εδώ όμως η κοριτσάρα μιλάει για νεράκι, όχι για… χεράκι!![]()
Παρασκευη βραδυ υπαρχει διαθεσιμοτητα;Υπενθύμιση ότι αυτη την εβδομαδα Τρίτη με Παρασκευή πρωί δεν είμαι διαθέσιμη μωρά μου
Σας φιλώ
Εννοώ ότι το κορμί σου μια χαρά είναι και δεν είδα πουθενά λίπος πάνω σου. Θα συμφωνήσω όμως σε ένα προηγούμενο σχόλιό σου ότι η κωλάρα σου είναι το δυνατό σου σημείο. Εννοείται ότι η ομορφιά είναι στον χαρακτήρα σου πρωτίστως ο οποίος είναι αψεγάδιαστος. Είσαι ένα πολύ καλό παιδί με φοβερή αίσθηση του χιούμορ!!!Τι παιδί είσαι εσύ?!!! Σε ευχαριστώ αλλά εντάξει και μοντέλο δεν με λες
Αλλού έχω την "ομορφιά "αχαχαχα
Πολύ σε ευχαριστώ
Βασικά όλα σας γιατί εσείς ειστε ωραίοι!!!
Τα βρωμολογα σου με καβλωνουν τρελά ρε μουναρεΜεγαααααλο
Και το απολαμβάνω όταν παίρνω την αγαπημένη μου θέση και σας τον κουνάω προκλητικά
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ποιητικοοοοο ε?ε?
Ετοιμάζω τον… κονδυλοφόρο για να γράψουμε παρέα κανένα ποίημαΜεγαααααλο
Και το απολαμβάνω όταν παίρνω την αγαπημένη μου θέση και σας τον κουνάω προκλητικά
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ποιητικοοοοο ε?ε?
Πολύ καλύτερα που δεν είσαι μοντέλο. Τι θα λέγαμε μετά ;Τι παιδί είσαι εσύ?!!! Σε ευχαριστώ αλλά εντάξει και μοντέλο δεν με λες
Αλλού έχω την "ομορφιά "αχαχαχα
Πολύ σε ευχαριστώ
Βασικά όλα σας γιατί εσείς ειστε ωραίοι!!!
Τι εννοεις;;;; δν εισαι διαθεσιμη αυτες τις μερες,;; απο ποτε θα εισαι;;Καλησπέρα καύλες !!!
Λόγω έκτακτων συνθηκών παρατείνεται λιγάκι ακόμα η μη διαθεσιμότητα μου
Θα απαντήσω στις επόμενες μέρες και στα μνμτα μην νομίζετε ότι σας γράφω στο μουνακι μου
....
Keep fuck
Αχαχαχα
Μια εικονα -φωτο ,χιλιες λεξεις .Παραδειγμα χεσμενους μας εχεις.Καλησπέρα καύλες !!!
Θα απαντήσω στις επόμενες μέρες και στα μνμτα μην νομίζετε ότι σας γράφω στο μουνακι μου
....
Keep fuck
Αχαχαχα
ΠωωωωωωωωΚαλησπέρα καύλες !!!
....
Keep fuck
Αχαχαχα
Άποψη σου καλέ μουΜια εικονα -φωτο ,χιλιες λεξεις .Παραδειγμα χεσμενους μας εχεις.
Σε πειραζω βρε ειμαι διαολος .Τις ορμονες θα στις ρυθμιζω.Άποψη σου καλέ μου
Από κει και πέρα ο καθένας έχει και ζωή ισως υποχρεώσεις ίσως για μία κοπέλα να ναι στις μέρες του κύκλου της
Οπότε καλά θα ναι πριν μιλήσεις να σκεφτείς πέρα από τον εγωισμό και την αντιπαράθεση ότι σονι και ντε πρέπει να κάνω καργιολικι ή ότι άλλο
Cool baby γιατί περιμένω και περίοδο και έχω και κάτι νευράκια και θιγομαι και ευκολότερα
Ξέρεις ορμόνες αχαχαχα