You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αφρικανη η Λατινα?hello , kana mayro ebony wraio kaylaki (me wraio kwlaraki) yparxei gia kalo kai prive or anyhing more!!!??
kosdul13
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2022
- Like
- 22
- Πόντοι
- 0
Afrikaniko pio poly!!!Αφρικανη η Λατινα?
Διαβασα πριν καποιες μερες για μια δυνατη μαυρη,δε θυμαμαι το κλαμπ,πρεπει να ξαναψαξω,ρωτα και στο νημα τιμοκαταλαγος strip clubsAfrikaniko pio poly!!!
kosdul13
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2022
- Like
- 22
- Πόντοι
- 0
ok tha rwtisw..Διαβασα πριν καποιες μερες για μια δυνατη μαυρη,δε θυμαμαι το κλαμπ,πρεπει να ξαναψαξω,ρωτα και στο νημα τιμοκαταλαγος strip clubs
antouanb1982
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.647
- Πόντοι
- 2.411
Σπανίζουν οι Αφρικανες στα στριπ
Υπάρχουν μαγαζί Π όχι μόνο δέχονται γυναίκα άντρα αλλά υπάρχουν χοροί και rooms και τα 2 φύλα;
Σίγουρα το Αλκατράζ. Θυμάμαι παλιότερα έχω δει τέτοια φάση
ευα απο σιερα λεονε με βυζαρες και κολαρακι καλο στο fbi 24 ετωνhello , kana mayro ebony wraio kaylaki (me wraio kwlaraki) yparxei gia kalo kai prive or anyhing more!!!??
Διαβασα πριν καποιες μερες για μια δυνατη μαυρη,δε θυμαμαι το κλαμπ,πρεπει να ξαναψαξω,ρωτα και στο νημα τιμοκαταλαγος strip clubs
Οι παλαιοί είχαμε και μαύρη στριπτιτζου σε τηλεοπτικές εμφανίσεις. Πολύ πλάκα. Κάθε φορά που βλέπω μαύρη σε στριπ θυμάμαι την Τσιλα και γελάω, που νομίζω ότι τώρα είναι παντρεμένη και βρίσκεται σε καλή χώρα του εξωτερικού.
Εν τω μεταξύ αυτός ο Τρανός που είναι και αυτός ένα είδος Αμερικανικού κλόουν που σερβίρει υποκουλτούρα, φορώντας διαφορετικού χρώματος σπορτεξ στα πόδια του, είχε πάει στο Dubai για να δείξει πόσο γκλαμουρατος και οικονομικά φτασμένος είναι, και τώρα το Dubai έχει αδειάσει γιατί σκάνε οι Ιρανικοι βαλλιστικοί πύραυλοι πάνω στους ουρανοξύστες του. Εντάξει τι να πεις για τα φθαρμένα ψευδοπροτυπα πια ...Ο κόσμος αλλάζει ραγδαία και εμείς έχουμε μείνει ακόμα εκεί.Η νέα γενιά ακούει τα τραποτράγουδα απο το κάθε ντουγάνι που βγαίνει να μαζέψει φράγκα με τον κάθε άθλιο στοίχο και την φωνή μέσα στα σκατά,όπως όταν σηκώνομαι το πρωί μετά απο ξύδια και 5 πακέτα τσιγάρα και νομίζει ότι με το κάνει ότι μαλακία ακούσει απο δαύτους θα νιώσει τα ακούσματα και κ.ο.κ.
Βλέπει και τα clip που έχουν βάλει δύο κομπάρσες εκεί να κωλοχτυπιούνται στην μπάρα και γουστάρει την όλη ψεύτικη φάση που του πλασάρουν φάτσα φόρα.
Μετά πάει και περηφανεύτεται στους φίλους του κοίτα το μουνί εγώ το γάμησα στο πριβέ με 400 ευρώ για 20 λεπτά ,μου τον έπαιξε κιόλας και όλα τέντα. Παίζει να μην έβγαινε απο το σπίτι του κανα μήνα να μαζέψει τα λεφτά και θα κάτσει άλλον έναν μήνα μέσα λογικά γιατί δεν έχει ούτε για καφέ. Του πετάει και η άλλη σπόντα μόλις της σκάσει το μαρούλι η στο τέλος εεε θα μου δώσει το Instagram σου να τα λέμε, τελείωσε ο πιτσιρίκος σου λέει με καψουρεύτηκε χτύπησα γκομενάκι άρρωστο,το δούλεμα πάει γόνατο να τρώει λεφτά όταν έχει αφραγκίες απο άλλους ανίδεους να γεμίζει κενό καθημερινή.
Εγώ θα τολμήσω να πώ ότι το χρήμα δεν είναι δύσκολη υπόθεση για ορισμένους αλλά δεν ξέρουν πώς να το κουμαντάρουν.
.
Οι παλαιοί είχαμε και μαύρη στριπτιτζου σε τηλεοπτικές εμφανίσεις. Πολύ πλάκα. Κάθε φορά που βλέπω μαύρη σε στριπ θυμάμαι την Τσιλα και γελάω, που νομίζω ότι τώρα είναι παντρεμένη και βρίσκεται σε καλή χώρα του εξωτερικού.
Που την θυμήθηκες;
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 44
- Like
- 10.506
- Πόντοι
- 9.710
Δε ξεχνιέται ρε η τσίλα.....ποιος την θυμάται στο dolce vita της Λένορμαν?Που την θυμήθηκες;
Δε ξεχνιέται ρε η τσίλα.....ποιος την θυμάται στο dolce vita της Λένορμαν?
Τσίλα.ενα όνομα μια ιστορία
kapakavliaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 76
- Πόντοι
- 0
Ποια είναι η Sunny?sunny επανεμφάνιση στο dream
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 44
- Like
- 10.506
- Πόντοι
- 9.710
η μπαζοουγγαρέζα των στούντιο??? από το μιλκοτσκ?sunny επανεμφάνιση στο dream
abarth
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Αυγ 2007
- Like
- 1.780
- Πόντοι
- 200
Στο instagram το παίζει ιστορία φουλ για τα κατορθώματα της κ την επιστροφή στο Dream .η μπαζοουγγαρέζα των στούντιο??? από το μιλκοτσκ?
kapakavliaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 76
- Πόντοι
- 0
Angel στο kinkyΥπάρχει καμία καλή μαυρουλα εκτός από τα τις δύο στο dream και την chubby στο FBI?
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 35
- Εμφανίσεις
- 17K
- Απαντήσεις
- 148
- Εμφανίσεις