Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για Stripclubs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
4.214
Πόντοι
746
Μάγκες καλησπέρα πολύ επείγουσα ερώτηση,στο μουσες και στο quens of the north το πριβέ με γλυφομούνι και τελείωμα ίσως και σεξ πόσο πηγαίνει?????
Αλήθεια τώρα η ερώτηση είναι στα σοβαρά η κάνεις πλάκα.

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
2.626
Πόντοι
456
Τι έχουν πάθει τα νέα παιδιά και όλο να πηδήξουν θέλουν στα στριπ. Την Χρυσή δεκαετία 2000-2010 που είχε λίγο λίπος ακόμα ο Ελληνικός λαός και τα στριπ ήταν γεμάτα διμετρες κούκλες από την ανατολική Ευρώπη, το σεξ προσφέρονταν σπάνια. Περισσότερο για την ατμόσφαιρα και την φάση πηγαίναμε και για να πιάσουμε κανέναν πισινό. Έχει ένα άγχος ο νέος κόσμος να μπορέσει να ζήσει γεμάτα γιατί το χρήμα έχει γίνει πολύ δύσκολη υπόθεση... Να τρέξω να προλάβω που λένε.

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
2.626
Πόντοι
456
Μάγκες καλησπέρα πολύ επείγουσα ερώτηση,στο μουσες και στο quens of the north το πριβέ με γλυφομούνι και τελείωμα ίσως και σεξ πόσο πηγαίνει?????
Το μπέρδεψες με τα μπουρδέλα.
Για εμένα 4 ήταν καλές, δύο του γούστου μου Σλάβες δηλαδή και δύο από Πορτογαλία .
Το "δύο από Πορτογαλία" όλα τα λεφτά. Όπως μερικά πρακτορεία που δεν θέλουν να γράψουν "Βραζιλία" ας πούμε και γράφουν "Πορτογαλία".

rokolaw

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2023
Κριτικές
45
Like
2.107
Πόντοι
2.411
Το μπέρδεψες με τα μπουρδέλα.

Το "δύο από Πορτογαλία" όλα τα λεφτά. Όπως μερικά πρακτορεία που δεν θέλουν να γράψουν "Βραζιλία" ας πούμε και γράφουν "Πορτογαλία".

Όπως παλιά δεν έλεγαν Αλβανία αλλά Σερβία. Πολύ γέλιο

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
2.626
Πόντοι
456
Όπως παλιά δεν έλεγαν Αλβανία αλλά Σερβία. Πολύ γέλιο

Εν τω μεταξύ έχουν πάρει αέρα και οι Ουκρανες. Ένας είχε γράψει ότι μια στρίπερ Ουκρανή του είπε: "πάρε τις Λατίνες που είναι φτηνές" και μια Ρωσίδα αποκάλεσε έναν "φτωχό". Μιλάμε για σκηνές απείρου κάλλους που οι παλιότεροι ούτε στην πιο άγρια φαντασία μας το είχαμε χωρέσει ότι κάποτε θα συνέβαιναν. Είναι απίστευτο το τι έχει φέρει η οικονομική ανέχεια να γίνεται μέσα στα στριπτιζάδικα. Μιλάμε για τρελό κράξιμο και τσαντίλα επειδή δεν βγαίνει καλό μεροκάματο.

ukraine_quality

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Κριτικές
2
Like
61
Πόντοι
0
Τι έχουν πάθει τα νέα παιδιά και όλο να πηδήξουν θέλουν στα στριπ. Την Χρυσή δεκαετία 2000-2010 που είχε λίγο λίπος ακόμα ο Ελληνικός λαός και τα στριπ ήταν γεμάτα διμετρες κούκλες από την ανατολική Ευρώπη, το σεξ προσφέρονταν σπάνια. Περισσότερο για την ατμόσφαιρα και την φάση πηγαίναμε και για να πιάσουμε κανέναν πισινό. Έχει ένα άγχος ο νέος κόσμος να μπορέσει να ζήσει γεμάτα γιατί το χρήμα έχει γίνει πολύ δύσκολη υπόθεση... Να τρέξω να προλάβω που λένε.
Εγώ θα πρόσθετα και κάτι άλλο . Τι έχουν πάθει τα νέα παιδιά και πάνε σε τζαδικο και στήνονται όπως σε στάση λεωφορείου για να πάρουν χορό . Ρε παιδιά τι πράμα είναι αυτό . Λίγο αξιοπρέπεια … παρακαλάμε τις στριπερς . Για εμάς τους παλιούς δεν ξέρω είναι τελείως τρελό . Τελευταία έχει γίνει υπερβολικό να μην λέμε ονόματα μαγαζιών . Αυτό και προς ιδιοκτήτες … στο τέλος θα έχετε πελάτες μόνο λυκειοπαιδα και 1-2ετης φοιτητές

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
4.214
Πόντοι
746
Η νέα γενιά ακούει τα τραποτράγουδα απο το κάθε ντουγάνι που βγαίνει να μαζέψει φράγκα με τον κάθε άθλιο στοίχο και την φωνή μέσα στα σκατά,όπως όταν σηκώνομαι το πρωί μετά απο ξύδια και 5 πακέτα τσιγάρα και νομίζει ότι με το κάνει ότι μαλακία ακούσει απο δαύτους θα νιώσει τα ακούσματα και κ.ο.κ.
Βλέπει και τα clip που έχουν βάλει δύο κομπάρσες εκεί να κωλοχτυπιούνται στην μπάρα και γουστάρει την όλη ψεύτικη φάση που του πλασάρουν φάτσα φόρα.
Μετά πάει και περηφανεύτεται στους φίλους του κοίτα το μουνί εγώ το γάμησα στο πριβέ με 400 ευρώ για 20 λεπτά ,μου τον έπαιξε κιόλας και όλα τέντα. Παίζει να μην έβγαινε απο το σπίτι του κανα μήνα να μαζέψει τα λεφτά και θα κάτσει άλλον έναν μήνα μέσα λογικά γιατί δεν έχει ούτε για καφέ. Του πετάει και η άλλη σπόντα μόλις της σκάσει το μαρούλι η στο τέλος εεε θα μου δώσει το Instagram σου να τα λέμε, τελείωσε ο πιτσιρίκος σου λέει με καψουρεύτηκε χτύπησα γκομενάκι άρρωστο,το δούλεμα πάει γόνατο να τρώει λεφτά όταν έχει αφραγκίες απο άλλους ανίδεους να γεμίζει κενό καθημερινή.

Εγώ θα τολμήσω να πώ ότι το χρήμα δεν είναι δύσκολη υπόθεση για ορισμένους αλλά δεν ξέρουν πώς να το κουμαντάρουν.

sawubona

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Οκτ 2021
Κριτικές
31
Like
1.398
Πόντοι
2.391
Εγώ θα πρόσθετα και κάτι άλλο . Τι έχουν πάθει τα νέα παιδιά και πάνε σε τζαδικο και στήνονται όπως σε στάση λεωφορείου για να πάρουν χορό . Ρε παιδιά τι πράμα είναι αυτό . Λίγο αξιοπρέπεια … παρακαλάμε τις στριπερς . Για εμάς τους παλιούς δεν ξέρω είναι τελείως τρελό . Τελευταία έχει γίνει υπερβολικό να μην λέμε ονόματα μαγαζιών . Αυτό και προς ιδιοκτήτες … στο τέλος θα έχετε πελάτες μόνο λυκειοπαιδα και 1-2ετης φοιτητές

Είναι απλά θέμα ηλικίας

ukraine_quality

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Κριτικές
2
Like
61
Πόντοι
0
Πίστεψε με πριν από 5-10-15-20 χρόνια δεν γινόταν αυτό ούτε κατά 5%

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
2.936
Πόντοι
456
Εν τω μεταξύ έχουν πάρει αέρα και οι Ουκρανες. Ένας είχε γράψει ότι μια στρίπερ Ουκρανή του είπε: "πάρε τις Λατίνες που είναι φτηνές" και μια Ρωσίδα αποκάλεσε έναν "φτωχό". Μιλάμε για σκηνές απείρου κάλλους που οι παλιότεροι ούτε στην πιο άγρια φαντασία μας το είχαμε χωρέσει ότι κάποτε θα συνέβαιναν. Είναι απίστευτο το τι έχει φέρει η οικονομική ανέχεια να γίνεται μέσα στα στριπτιζάδικα. Μιλάμε για τρελό κράξιμο και τσαντίλα επειδή δεν βγαίνει καλό μεροκάματο.
Αυτό κατάλαβες με το μικρό σου μυαλό;
Εντελώς ανάποδα είναι τα πράγματα.

Το μεροκάματο βγαίνει και με το παραπάνω και για αυτό μερικές Ρωσίδες το παίζουν ντίβα γιατί ξέρουν ότι θα πιάσουν τα λεφτά τους από λίγους και καλούς.

Και όλοι ξέρουν ότι οι λατινες είναι φτηνότερο κρέας, καλά τώρα συζητάμε τα αυτονόητα που και παιδί Γυμνασίου ξέρει αλλά για σένα σου φαίνονται εξωγήινα.
IQ ραδικιού η φάση.

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
13
Like
2.546
Πόντοι
4.420
Έχεις δικιο αλλα κανεις λαθος στο συμπερασμα.
Δεν εφερε η ανεχεια αυτη τη συμπεριφορα. Αλλα η υπερβολικη προσφορα χρηματος.
Και επειδη ακριβως ξερουν αυτες οτι θα τα βρουνε τα λεφτα, ειτε απο βιζιτα ειτε απο ονλιφανς κλπ, λενε φτωχο και προσβαλλουν με τετοια ευκολια οποιον παει με το 50ρικο
Παλια δεν υπηρχε ουτε ονλιφανς ουτε τοσο μαυρο χρημα.

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
13
Like
2.546
Πόντοι
4.420
Επειδη ειχα την ιδια απορια, ρωτησα μερικα παιδια που βρηκα σε διπλανη παρεα σε μαγαζι, και μου εξηγησαν.
Ναι μεν στις νεαρες ηλικιες το γαμησι ειναι πιο ευκολο και απο το να βρεις κατσαριδα σε σπιτι στην αχαρνων, ΟΜΩΣ τα νεαρα κοριτσια ειναι φουλ μαλακισμενα και δεν κοιτανε πλεον απροκαλυπτα το χρημα και τη βολη τους. Πες ετσι μαθανε απο τη μανα τους, πες απο το ινστα-τικτοκ κλπ, αλλα αυτο κανουν.
Οποτε τα αγορακια, τι να σου κανουν, πανε να δουνε κανα κωλο με το 10ρκο της εισοδου στα μαγαζια

Juvano85

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2018
Like
44
Πόντοι
0
Πού να πάμε να περάσουμε όμορφα Κυριακή και Δευτέρα εκτός από το Αλκατράζ;

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
2.626
Πόντοι
456
Η νέα γενιά ακούει τα τραποτράγουδα απο το κάθε ντουγάνι που βγαίνει να μαζέψει φράγκα με τον κάθε άθλιο στοίχο και την φωνή μέσα στα σκατά,όπως όταν σηκώνομαι το πρωί μετά απο ξύδια και 5 πακέτα τσιγάρα και νομίζει ότι με το κάνει ότι μαλακία ακούσει απο δαύτους θα νιώσει τα ακούσματα και κ.ο.κ.
Βλέπει και τα clip που έχουν βάλει δύο κομπάρσες εκεί να κωλοχτυπιούνται στην μπάρα και γουστάρει την όλη ψεύτικη φάση που του πλασάρουν φάτσα φόρα.
Μετά πάει και περηφανεύτεται στους φίλους του κοίτα το μουνί εγώ το γάμησα στο πριβέ με 400 ευρώ για 20 λεπτά ,μου τον έπαιξε κιόλας και όλα τέντα. Παίζει να μην έβγαινε απο το σπίτι του κανα μήνα να μαζέψει τα λεφτά και θα κάτσει άλλον έναν μήνα μέσα λογικά γιατί δεν έχει ούτε για καφέ. Του πετάει και η άλλη σπόντα μόλις της σκάσει το μαρούλι η στο τέλος εεε θα μου δώσει το Instagram σου να τα λέμε, τελείωσε ο πιτσιρίκος σου λέει με καψουρεύτηκε χτύπησα γκομενάκι άρρωστο,το δούλεμα πάει γόνατο να τρώει λεφτά όταν έχει αφραγκίες απο άλλους ανίδεους να γεμίζει κενό καθημερινή.

Εγώ θα τολμήσω να πώ ότι το χρήμα δεν είναι δύσκολη υπόθεση για ορισμένους αλλά δεν ξέρουν πώς να το κουμαντάρουν.
Ακριβώς, παλιά πριν εμφανιστεί η υποκουλτούρα του Τραπ ούτε που ασχολούνταν καθόλου με τα στριπ. Πηγαίνανε με τις γκομενιτσες τους σε κλαμπάκια. Τώρα ο Σιωνισμός χρησιμοποιώντας το καθένα κατακάθι όπως είναι ο Τρανός για πλύση εγκεφάλου με το να του πετάει μερικά ψίχουλα, προσπαθεί να διαλύσει την οικογένεια, γιατί η ηθική αξία της αλληλεγγύης που υπάρχει μέσα σε αυτήν, τον χαλάει άσχημα. Η παραβατικότητα δεν είναι πρότυπο, είναι καταστροφή του ανθρώπου. Τα βλέπω έξω σε παρέες, ντυμένα στα μαύρα, για να δείξουν ότι έχουν δυναμισμό, ενώ στην ουσία έχουν έλλειψη αυτοπεποίθησης. Αυτά είναι τα δράματα που δημιούργησε η υπερπροστασια της Ελληνικής οικογένειας, πολίτες με πολύ χαμηλές αντοχές, που εκμεταλλεύτηκαν εξαιτίας της συναισθηματικής τους ανωριμότητας οι Σιωνιστές. Όχι, η νύχτα ούτε πλάκα έχει, ούτε μαγκιά, ούτε και χρειάζεται να βγάζει κάποιος πακα εκατοσταευρα για να ανοίγει τις σαμπάνιες δέκα-δεκα, ούτε έτσι γίνεται φτασμένος. Έχω δει άντρες 50-60 χρόνων να πηγαίνουν εκεί και να ακουμπάνε ένα σωρό λεφτά γιατί αισθάνονται μοναξιά και είναι δυστυχισμένοι γιατί έχουν αποτύχει συναισθηματικά, τις στριπτιζέζ να είναι δυστυχείς και αυτές για πολλούς και διάφορους λόγους και τους υπόλοιπους εκεί μέσα να είναι καμμένα χαρτιά, με μέσο όρο ζωής τα 55 χρόνια. Δυστυχώς το εικοσάχρονο βλέπει μόνο επιφανειακά και βάσει της πλύσης εγκεφάλου που του έχουν σερβίρει.Το γεγονός ότι το αποπροσανατολίζουν δεν το βλέπει. Θα πέσει πολύς ψυχίατρος στα μικρά γιατί τους έχουν ανακατέψει τα μυαλά τους άσχημα. Ήδη βλέπω μερικά αγόρια έξω που δεν πάνε και πολύ καλά. Ευλογημένοι ας είναι οι πύραυλοι του Ιράν, ας πέσουν πάνω στα κεφάλια αυτών που προσπαθούν με ύπουλα ψυχολογικά μέσα να διαλύσουν οικονομικά τις δυτικές κοινωνίες. Ο εχθρός του εχθρού μου είναι φίλος μου. Είπε κάποιος ότι έχω IQ ραδικιού πιο πάνω;

Τελευταία τροποποίηση:

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
2.626
Πόντοι
456
Επειδη ειχα την ιδια απορια, ρωτησα μερικα παιδια που βρηκα σε διπλανη παρεα σε μαγαζι, και μου εξηγησαν.
Ναι μεν στις νεαρες ηλικιες το γαμησι ειναι πιο ευκολο και απο το να βρεις κατσαριδα σε σπιτι στην αχαρνων, ΟΜΩΣ τα νεαρα κοριτσια ειναι φουλ μαλακισμενα και δεν κοιτανε πλεον απροκαλυπτα το χρημα και τη βολη τους. Πες ετσι μαθανε απο τη μανα τους, πες απο το ινστα-τικτοκ κλπ, αλλα αυτο κανουν.
Οποτε τα αγορακια, τι να σου κανουν, πανε να δουνε κανα κωλο με το 10ρκο της εισοδου στα μαγαζια
Μα "όλο μέλι και από τηγανιτα τίποτα" δεν γίνεται, δηλαδή όλο οφθαλμολουτρο και από Κοκό τίποτα, πως θα εκτονώσει το σεξουαλικό του ένστικτο ο άλλος; Το αγορασμενο σεξ είναι πολύ ακριβό, δεν γίνεται να πηδάει κάποιος και ειδικά το εικοσάχρονο που είναι οικονομικά πιο ασθενες επειδή δεν έχει καριέρα στην πλάτη του, συνέχεια πληρώνοντας. Πάντως έχω μια καφετέρια στην γειτονιά μου που είναι μόνιμα γεμάτη εδώ και χρόνια, γιατί πηγαίνουν τα εικοσάχρονα εκεί για καμάκι. Μια χαρά τα μικρά κάνουν εκεί όλα ζευγαράκια. Οι εικοσαρες πηγαίνουν εκεί γι'αυτόν τον σκοπό, για να βάλουν κάτι από κάτω. Δεν τις βλέπω καθόλου σνομπ προσωπικά στο θέμα του σεξ. Αν της δείξεις όμως της εικοσαρας κάποιον που έχει τα διπλά της χρόνια θα σου πει: "εγώ δεν πηγαίνω μαζί του, έχει την ηλικία του πατέρα μου". Μάντεψε τώρα ποιες εικοσαρες πηγαίνουν συνέχεια με άντρες στην ηλικία των πατεραδων τους που τους ξινιζει κιόλας αυτό, αλλά δεν το λένε; Έχουν μπερδέψει τα μπούτια τους τα σύγχρονα παιδιά και βρισκόμαστε σε μια πολύ άγρια οικονομικά εποχή, γεγονός που θα χειροτερέψει τα πράγματα και άλλο.

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom