Νέα

Δίκη για τα Τέμπη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα riding
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 450
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
4.013
Πόντοι
456
δεν ειναι ασχετο αγαπητε ,οποιος ξεχνα και συγχωρει μαφιοζικες ενεργειες τους ξαναφερνει στην εξουσια και αυτη τη φορα σε ακομη χειροτερη κατασταση ,μηπως εκανε το κοπο κανεις απο οσους κοπτονται για το καλο της Χωρας να δουνε οικονομικα βιντεο, οπου η κυβερνηση Καραμανλη ναι αυτου μ,ε τα κοντοσουβλια του Μπαιορακταρη , αυξησε το εξωτερικο χρεος μολις σε 5 χροινα κατα 86% ,ενω οπως ειναι πλεον είσημ,ο απο τα στοιχεια της ελστατ , η αυξηση που ειχε μεινει απο τα εργα πριν λογω και Ολυμπιακων , ηταν μονο 10%, δηλαδη 76% αυξηση του εξωτερικου χρεους της Χωρας και αυτυη ηταν και η αιτια ποτυ μας εβαλαν μετα στα μνημ,ονια για να μας σωσουν δηθεν. πολυ σχετικα ειναι λοθιπον ολα.Το οτι παθιαζετε ο κοσμος για αυτους , με ξεπερνα τι ειναι δηλαδη αυτοι , υψηλοτατα αμοιβομενου δημοσιοι υπαλληλοι , απο τα λεφτα μας .και αντι να τους στειλουμε στον αγυριστο ,τους ξαναψηφιζουμε για να μας κλεβουν απο τα λεφτα μας τετοι iQ εχουμε σαν Χωρα .ε καλα να παθουμε .

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.557
Πόντοι
5.506
Λυσσάξατε. Έτοιμη η νέα αίθουσα για τη συνέχιση της δίκης. Αποκλειστική φωτό.

maracana-stadium-brasil-768x512.jpg

Anemodoura

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
49.674
Πόντοι
10.131

Ειναι μικρο τυπε, που θα χωρέσει η Ζωητσα και οι παρατρεχάμενη της; Αμ της Καρυ που τους βαζεις;

Αρσεναλάκιας

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
17.930
Πόντοι
13.116
Το ότι δεν υπάρχουν μεγαλύτερες αίθουσες σε άλλη δίκη είναι ένα συστηματικό ψέμα της κυβέρνησης.
Η δίκη για τη Ντραγκετά στην Ιταλία χωρούσε περισσότερα από χίλια άτομα. Οι κατηγορούμενοι μόνον ήταν 350 άτομα. Μάρτυρες και ΣΙΑ πάνω από 900.
Τι έκαναν οι Ιταλοί;
Πήραν μία αποθήκη και τη διασκεύασαν ειδικά για τη δίκη.
ΑΨΟΓΗ ΑΙΘΟΥΣΑ.
Πλήρως εφοδιασμένη με οπτικοακουστικά μέσα, όπου ο καθένας μπορούσε να παρακολουθήσει τη δίκη χωρίς πρόβλημα, όπου και να είχε καθίσει.
Εδώ τσίμπησε κάποιος κυβερνητικός εργολάβος το χρήμα και παρέδωσε μία αθλιότητα σε σχέση με το ποσό που πήρε.
Δε χρειάζεται να αναπαράγετε τα ψέματα του Φλωρίδη. Οι πληροφορίες είναι παντού.
Ρίξε μία ματιά στην αίθουσα του δικαστηρίου των Ιταλών.

1774591354028.png

1774591533640.png

Κι αυτή είναι η εικόνα που παρακολουθούσε ο κάθε συμμετέχων στη δίκη. Με άψογο ηχητικό σύστημα.
Ούτε γκρίνιες ούτε φασαρίες ούτε παρεμπόδιση της διαδικασίας ούτε φθηνή κυβερνητική προπαγάνδα ούτε πίπες περί προσπάθειας καθυστέρησης της δίκης.
1774591398958.png
Θεωρω λιγο αστοχη τη συγκριση που κανεις.
Μιλαμε για συμμορια με 10.000 μελη που λυμαινεται την Ευρωπη εδω κ 30 χρονια με ατερμονο καταλογο θυματων κ δεκαπλασιο αριθμο εμπλεκομενων στη δικη.
Στη δικη μας περιπτωση θεωρω οτι δεν ειναι η αιθουσα το προβλημα, αλλου θα επρεπε να εστιαζουμε...

Nyxteridas144

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2024
Like
2.200
Πόντοι
456
Θα σας φάμε ζωντανούς, Καραμανλήδες, Φλωρίδηδες, Πορδοσάλτε, Γεωργιάδηδες, Μυξοτάκηδες, Αδειλίνηδες και Μπακαΐμηδες...

Τελευταία τροποποίηση:

Nyxteridas144

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2024
Like
2.200
Πόντοι
456

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
9.978
Πόντοι
2.356
Θεωρω λιγο αστοχη τη συγκριση που κανεις.
Μιλαμε για συμμορια με 10.000 μελη που λυμαινεται την Ευρωπη εδω κ 30 χρονια με ατερμονο καταλογο θυματων κ δεκαπλασιο αριθμο εμπλεκομενων στη δικη.
Στη δικη μας περιπτωση θεωρω οτι δεν ειναι η αιθουσα το προβλημα, αλλου θα επρεπε να εστιαζουμε...
Η αίθουσα και το πως την αντιμετώπισαν είναι το θέμα. Δε στέκει η δικαιολογία ότι δεν υπάρχει μεγάλη αίθουσα ούτε στην Ελλάδα ούτε σε κάποια άλλη χώρα. Γιατί υπάρχει.
Όταν αυτό το λέει Υπουργός Δικαιοσύνης αποκτά θεσμική βαρύτητα. Και λέει ψέματα συνειδητά.
Από ότι είδα το Εφετείο είναι μεγαλύτερο. Αλλά δε θέλησαν να γίνει εκεί η δίκη.
Οπότε υπήρχε η απλή και πολύ φθηνότερη λύση των Ιταλών. Παίρνεις ένα παλιό κτίριο και το αναβαθμίζεις. Με κλάσμα αυτών που ξοδεύτηκαν για να αναβαθμιστεί το κτίριο των ΤΕΙ.

Είδα έγραψες αυτά.
Σε δουλεια να βρισκομαστε... Λες κ δεν ηξεραν ολοι την χωρητικοτα εδω κ ενα μηνα.... Ακουσες κανενα παραπονο?....
Και 1000 ατομα να χωραγε, που δεν υπαρχει πουθενα στον κοσμο, κατι θα βρει η Ροζα Λουξεμπουργκ να πει για να την αναβαλλει....
Στο Ματι, που δεν προσφερθηκε για πολιτικη εκμεταλευση κ χαβαλε απο τα γνωστα ζωντοβολα, ειδες να κουνηθει φυλο?

Εσυ αν ησουν μαρτυρας θα πηγαινες καθε μερα στη δικη μαζι με το δικηγορο σου ή οταν σε καλουσαν?
Στο Ματι που ηταν 102 οι νεκροι, διπλασιοι οι εγκαυματιες, διψηφιος αριθμος κατηγορουμενων, σε τι αιθουσα εγινε η δικη, ξερεις?
Απλα εκει η αφεντρα ηταν με τους αλλους, οποτε ολα καλα.
Μην κανεις τον εξυπνο γιατι δεν εισαι....

Ναι αλλα ειναι απο τους "αλλους"....τσιπρες, σπιρτζηδες, καμμενοι ελληνες, η αφεντρα κ το υπολοιπο σκουπιδαριο ηταν κυβερνηση τοτε οποτε ολα καλα.....

Να υποθέσω ότι με το "αφέντρα" και το "Ροζα Λούξεμπουργκ" αναφέρεσαι στην Κωνσταντοπούλου.
Αν ναι, η Ζωίτσα έφυγε το Σεπτέμβριο του 2015 από την κυβέρνηση και το ΣΥΡΙΖΑ λόγω του τρίτου μνημονίου. Το Μάτι έγινε το καλοκαίρι του 2018 και η δίκη ξεκίνησε το 2022, όπου ήταν συνήγορος θυμάτων κι έκανε τεράστιο αγώνα να αναβαθμιστεί το κατηγορητήριο σε κακούργημα από πλημμέλημα.
Οπότε ούτε κυβέρνηση ήταν τότε ούτε με τους άλλους. Ήταν ακριβώς απέναντι. Και πολεμούσε τους πρώην συντρόφους.
Δε μπορεί να μη τα γνωρίζεις αυτά και να παραπληροφορείς.

Τα Τέμπη ήταν τελείως διαφορετική κατάσταση και κινητοποιήθηκαν εκατομμύρια κόσμου γιατί άγγιξε ευαίσθητη χορδή και όχι γιατί ήταν ΣΥΡΙΖΑ, που δεν ήταν, γιατί τότε θα κυβερνούσε αυτός και όχι η ΝΔ.
Το κυβερνητικό επιχείρημα ότι επιδιώκουν καθυστέρηση της δίκης για κομματική εκμετάλλευση, είναι μία ακόμα κυβερνητική σαχλαμάρα.
Οι εκλογές είναι το πολύ σε 15 μήνες από τώρα. Η δίκη θα είναι σε εξέλιξη όποτε προκηρυχθούν. Συνεπώς, αν είναι να υπάρξει πολιτική εκμετάλλευση, μία χαρα θα μπορεί να υπάρξει και με τη δίκη σε εξέλιξη. Του ιδίου και μεγαλύτερου είδους που μπορεί να προσφέρει η όποια καθυστέρηση.

Nyxteridas144

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2024
Like
2.200
Πόντοι
456

Εσένα σου έγραψα πόσο ξεφτυλισμένο σκουπίδι είσαι; Λίγη τσίπα, μωρή μαγάρα, απέναντι στούς ανθρώπους που έχασαν τους δικούς τους και στούς επιζήσαντες, που είναι ζωντανοί-νεκροί;

It's All Good Man

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
8.234
Πόντοι
2.306
Σου έγραψα πόσο ξεφτυλισμένος είσαι;

Το έχω πει ο τύπος @Anemodoura είναι από τα μεγαλύτερα σκουπίδια...

Αυνανοδούρα το έπαιξε αυτό το ΠΘ ;
'Η παίζει Πλακιά μόνο όταν ασχολείται με Καρυστιανού ;

Μετά τον
@georgefloridis
σήμερα πήρε σειρά και ο
@AdonisGeorgiadi
να λέει δεξιά και αριστερά ότι η Κωνσταντοπουλου και κάποιοι δικηγόροι των συγγενών όπως και ορισμένοι συγγενείς δεν θέλουν να γίνει η δίκη .
Εγώ όμως αλλά είδα την Δευτέρα .
Εαν θέλατε να διαψεύσετε τους παραπάνω θα μπορούσατε πάρα πολύ απλά να προφυλάξετε την διαδικασία.
Δεν έστειλε ο Φλωριδης ούτε ένα απλό κλιμάκιο να ελέγξει την αίθουσα αν είναι κατάλληλη ή όχι !!!
Και δεν μιλώ μόνο χωροταξικά αλλά να ελέγξει ακόμα και τα μικρόφωνα αν λειτουργούν, που δεν λειτουργούσαν.
Εγώ γνωρίζω ότι στο κατηγορητήριο σε αυτή την δίκη είναι πολλά υψηλόβαθμα στελέχη του πρώην ΟΣΕ .
Είναι όμως και στελέχη του κομματικού μηχανισμού σας .
Είναι άτομα τα οποία βγήκαν μέσα από την Δ.Α.Π .

Είναι αυτά τα οποία τα τοποθετήσατε εκεί για να παίρνουν τους πολύ υψηλούς μισθούς τους που φτάνουν μέχρι και τα 16.400€ τον μήνα !!!
Και αναρωτιέμαι;
Μήπως εσείς δεν θέλετε να γίνει η δίκη και βρήκατε συμμάχους ανάμεσα στους εχθρούς σας ή και κάτι άλλο ;
Μήπως όλο αυτό σας ικανοποιεί περισσότερο από όλα τα άλλα ;

Εγώ !!!είμαι εδώ !!!
Ξέρω καλύτερα από τον οποιονδήποτε το τι πως και γιατί .
Δεν είναι τυχαίο που ο Πατέρας ο πρώην πρόεδρος του ΟΣΕ ένας από τους κατηγορούμενους για κακουργηματικές πράξεις να κυκλοφορεί μέσα στην αίθουσα λες και ήταν σε βόλτα στο Ζάππειο και κανένας να μην τον ενοχλεί ;
Όλα αυτά με βάζουν σε περίεργες σκέψεις .
Αλλά πλέον δεν είναι σκέψεις είναι πραγματικότητα .

It's All Good Man

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
8.234
Πόντοι
2.306
Αυτό το έπαιξαν τα κουλομέσα , κουλίντιοτς ;

Όσο και να απολαμβάνω να βλέπω ορισμένους να κάνουν για ακόμη μια φορά σε αυτήν την υπόθεση φανταστικές ζωγραφιές και να στήνουν διάφορα αφηγήματα, η αλήθεια για το χώρο στο ΓΑΙΟΠΟΛΙΣ που μας έχουν στιβάξει είναι ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ και ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ.

Σας δείχνω φωτογραφίες από μία ορκωμοσία στο χώρο αυτό πριν από 3 χρόνια, 5 Απριλίου 2023 (είναι δημόσιες φωτογραφίες που έχουν δημοσιευτεί σε επίσημο λογαριασμό του Πανεπιστημίου, όπου έχω κρύψει τα πρόσωπα για ευνόητους λόγους). Όπως βλέπετε και καταλαβαίνετε με μια απλή σύγκριση των φωτογραφίων τότε και τώρα, οι παρεμβάσεις στο χώρο που έκαναν, μετά από 1.600.000 ευρώ παρακαλώ, είναι ελάχιστες. Οι πλαϊνοί τοίχοι ήταν ακριβώς έτσι, με τα ίδια ακριβώς γαλάζια παράθυρα και την ίδια διαρύθμιση συγκλίνοντας προς τα πίσω.

Ο χώρος δεν ήταν, ούτε πριν, ενιαίος 735 τετραγωνικών μέτρων, ούτε τον "έκλεισαν" τώρα για να αποκλείσουν κόσμο, και καλά. Ο χώρος της κύριας δικαστικής αίθουσας ήταν ήδη από πριν μικρός και ακατάλληλος για αυτήν την δίκη. Και το ήξεραν.

Το μόνο που έκαναν ήταν να "ρίξουν" τον παλαιότερο τοίχο με τις πόρτες και τον πάνε λίγο πιο πίσω, ανοίγοντας λίγο παραπάνω το χώρο. Μέχρι και τα ίδια μπλε καθίσματα κράτησαν, για αυτό κάποιοι συνήγοροι λέγανε ότι ήταν φθαρμένα και σπασμένα. ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ;;;

It's All Good Man

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
8.234
Πόντοι
2.306
Ενθαρρυντικά τα σχόλια για το πως αντιμετωπίζονται τα σκουπίδια-τρολς της ΝΔ :coffee:

Καρυστιανού: «Δεν θα κατέβουμε στο ισόγειο να δούμε απο την τηλεόραση την δίκη»​

Bestman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
2.774
Πόντοι
456
Γιατί να γίνει η δίκη;
Πιστεύει κάποιος ότι είναι αθώοι;
Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι μόνο οι ποινές που θα φάει ο καθένας..

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.557
Πόντοι
5.506
Εσένα σου έγραψα πόσο ξεφτυλισμένο σκουπίδι είσαι; Λίγη τσίπα, μωρή μαγάρα, απέναντι στούς ανθρώπους που έχασαν τους δικούς τους και στούς επιζήσαντες, που είναι ζωντανοί-νεκροί;
Δεν πειράζει τυπαρα μου, είσαι εσύ καλός άνθρωπος και ευαισθητουλης και για μένα.

Θα σας φάμε ζωντανούς,

Linxare

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2025
Κριτικές
4
Like
999
Πόντοι
366

Μετά τον
@georgefloridis
σήμερα πήρε σειρά και ο
@AdonisGeorgiadi
να λέει δεξιά και αριστερά ότι η Κωνσταντοπουλου και κάποιοι δικηγόροι των συγγενών όπως και ορισμένοι συγγενείς δεν θέλουν να γίνει η δίκη .
Εαν θέλατε να διαψεύσετε τους παραπάνω θα μπορούσατε πάρα πολύ απλά να προφυλάξετε την διαδικασία.
Δεν έστειλε ο Φλωριδης ούτε ένα απλό κλιμάκιο να ελέγξει την αίθουσα αν είναι κατάλληλη ή όχι !!!
Και δεν μιλώ μόνο χωροταξικά αλλά να ελέγξει ακόμα και τα μικρόφωνα αν λειτουργούν, που δεν λειτουργούσαν.
Εγώ γνωρίζω ότι στο κατηγορητήριο σε αυτή την δίκη είναι πολλά υψηλόβαθμα στελέχη του πρώην ΟΣΕ .

Είναι αυτά τα οποία τα τοποθετήσατε εκεί για να παίρνουν τους πολύ υψηλούς μισθούς τους που φτάνουν μέχρι και τα 16.400€ τον μήνα !!!
Και αναρωτιέμαι;
Μήπως εσείς δεν θέλετε να γίνει η δίκη και βρήκατε συμμάχους ανάμεσα στους εχθρούς σας ή και κάτι άλλο ;

Εγώ !!!είμαι εδώ !!!
Δεν είναι τυχαίο που ο Πατέρας ο πρώην πρόεδρος του ΟΣΕ ένας από τους κατηγορούμενους για κακουργηματικές πράξεις να κυκλοφορεί μέσα στην αίθουσα λες και ήταν σε βόλτα στο Ζάππειο και κανένας να μην τον ενοχλεί ;

Μετά τον
@georgefloridis
σήμερα πήρε σειρά και ο
@AdonisGeorgiadi

Και αναρωτιέμαι;

Εγώ !!!είμαι εδώ !!!

το μνημόσυνο του πισινού σου πότε είναι? θέλω να στείλω λίγα κόλυβα

• Χαχα
Αντιδράσεις: barock

It's All Good Man

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
8.234
Πόντοι
2.306
το μνημόσυνο του πισινού σου πότε είναι? θέλω να στείλω λίγα κόλυβα

Τύπε ό,τι κάνετε οι Νεοδημοκράτες πίσω από κλειστές πόρτες καλώς, αλλά να υπάρχει συναίνεση...

Και τα παιδιά ΔΕΝ συναινούν.

HD7OUrHaMAACGDL.jpg

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
16.905
Πόντοι
3.936
Δεν πειράζει τυπαρα, τσιμεντωνουμε μπαζωνουμε - σκοτεινιάζουμε- βισματωνουμε στο πάμε κι όπου βγει.
ΝΔ- Τσιμεντωματα στο Τούνελ κι όλα 5καθαριδης. Άμα βρεις στοιχεία γράψε μου. Όλα εξαφανιζολ από την 1η ώρα, Κούλα μ ακούς? Πολύ καλόπαιδο ο Κυριάκος.

Συνημμένα

• 09739d_46fd2fa0186945478e31d21c4593219e~mv2_d_1920_1440_s_2.jpg
    09739d_46fd2fa0186945478e31d21c4593219e~mv2_d_1920_1440_s_2.jpg
    26,6 KB · Εμφανίσεις: 10

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
16.905
Πόντοι
3.936

Συνημμένα

• IMG-20230602-WA0000.jpg
    IMG-20230602-WA0000.jpg
    69,8 KB · Εμφανίσεις: 12

Αρσεναλάκιας

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
17.930
Πόντοι
13.116
Η αίθουσα και το πως την αντιμετώπισαν είναι το θέμα. Δε στέκει η δικαιολογία ότι δεν υπάρχει μεγάλη αίθουσα ούτε στην Ελλάδα ούτε σε κάποια άλλη χώρα. Γιατί υπάρχει.
Όταν αυτό το λέει Υπουργός Δικαιοσύνης αποκτά θεσμική βαρύτητα. Και λέει ψέματα συνειδητά.
Από ότι είδα το Εφετείο είναι μεγαλύτερο. Αλλά δε θέλησαν να γίνει εκεί η δίκη.
Οπότε υπήρχε η απλή και πολύ φθηνότερη λύση των Ιταλών. Παίρνεις ένα παλιό κτίριο και το αναβαθμίζεις. Με κλάσμα αυτών που ξοδεύτηκαν για να αναβαθμιστεί το κτίριο των ΤΕΙ.

Είδα έγραψες αυτά.

Να υποθέσω ότι με το "αφέντρα" και το "Ροζα Λούξεμπουργκ" αναφέρεσαι στην Κωνσταντοπούλου.
Αν ναι, η Ζωίτσα έφυγε το Σεπτέμβριο του 2015 από την κυβέρνηση και το ΣΥΡΙΖΑ λόγω του τρίτου μνημονίου. Το Μάτι έγινε το καλοκαίρι του 2018 και η δίκη ξεκίνησε το 2022, όπου ήταν συνήγορος θυμάτων κι έκανε τεράστιο αγώνα να αναβαθμιστεί το κατηγορητήριο σε κακούργημα από πλημμέλημα.
Οπότε ούτε κυβέρνηση ήταν τότε ούτε με τους άλλους. Ήταν ακριβώς απέναντι. Και πολεμούσε τους πρώην συντρόφους.
Δε μπορεί να μη τα γνωρίζεις αυτά και να παραπληροφορείς.

Τα Τέμπη ήταν τελείως διαφορετική κατάσταση και κινητοποιήθηκαν εκατομμύρια κόσμου γιατί άγγιξε ευαίσθητη χορδή και όχι γιατί ήταν ΣΥΡΙΖΑ, που δεν ήταν, γιατί τότε θα κυβερνούσε αυτός και όχι η ΝΔ.
Το κυβερνητικό επιχείρημα ότι επιδιώκουν καθυστέρηση της δίκης για κομματική εκμετάλλευση, είναι μία ακόμα κυβερνητική σαχλαμάρα.
Οι εκλογές είναι το πολύ σε 15 μήνες από τώρα. Η δίκη θα είναι σε εξέλιξη όποτε προκηρυχθούν. Συνεπώς, αν είναι να υπάρξει πολιτική εκμετάλλευση, μία χαρα θα μπορεί να υπάρξει και με τη δίκη σε εξέλιξη. Του ιδίου και μεγαλύτερου είδους που μπορεί να προσφέρει η όποια καθυστέρηση.
Θυμάσαι εσύ τέτοιο χαμό όπως έκανε τώρα ? Ήταν πολύ "θεσμική" τότε. Κρατούσε μια πισινή γιατί είχε να κάνει ακριβώς με πρώην συντρόφους.
Στο υπουργικό συμβούλιο που έγινε κι ενώ ήξεραν ότι υπήρχαν δεκάδες νεκροί δεν την είδα να κάνει επιθετικές και λαύρες δηλώσεις εναντίον του συστήματος,
ούτε να κάνει την μία ένσταση μετά την άλλη, ούτε να τραβολογάει κοσμάκη σε συνεχόμενες εκδηλώσεις,
ούτε να ζητάει να ξεθάψουν νεκρούς να δουν από τι πέθαναν και ένα σωρό άλλα καραγκιοζιλίκια ....

αν το θέμα με τα Τέμπη προκάλεσε μια φορά αγανάκτηση, το Μάτι προκάλεσε 10 φορές μεγαλύτερη....απλά τότε η αντιπολίτευση δεν ήταν σαν διαλυμμένη διαδήλωση όπως είναι τώρα, κι αν το ξεχνάς στο θυμίζω, η αντιπολίτευση τότε μας κράτησε στην Ευρώπη γιατί καμιά πενηνταριά ψεκασμένοι συριζαίοι είχαν αποχωρήσει...
το θέμα δεν είναι η αίθουσα και οι ψεκασμένοι της βουλής, άλλωστε αν κρίνω από τους ψηφοφόρους τους είναι πολύ χειρότερα τα πράγματα,
αλλά να γίνει η δίκη και να επιβληθούν ποινές, όχι σαν αυτές στο Μάτι και στη Μάνδρα με τις οποίες γελάνε και τα ψάρια.....

• Χαχα
Αντιδράσεις: riding

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom