Ηρακλής 19
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2023
- Κριτικές
- 2
- Like
- 593
- Πόντοι
- 21
Ποια είναι η κοπέλα?
Ποια είναι η κοπέλα?
Η Ζαίρα προφανώς...Ποια είναι η κοπέλα?
γιατι δυσκολη?δεν ξερεις περσικα?Βραδυ Σαββάτου!!!!
Με Ζαΐρα.
Δύσκολη η επικοινωνία πλέον αλλα ήμουν τυχερός![]()
την κατουρησες?
ρε φιλε να την γαμησει θελει ο κοσμος οχι να την παντρευτει τι 150+ ζηταειΣτην παραλιακή έξω από το κρεολή hotel στην γλυφάδα παζει η Αμαντα Αλβανία μεριά δυνατό κορμί στα 100€+ hotel και 50€ κωλο αξίζει φουλ
σιγα το περιεργο ,εδω ο σπερμ λιγουρευοταν να γαμησει την αστεγη πρεζουπου βαλει την μουρη της με ασβεστη και κοιμαται σε καδους σκουπιδιωνΑπορώ ρε παιδιά πως σας σηκώνεται με τέτοιο θέαμα, ακόμα και με την φωνή της...
Εντελώς ντεκαβλέ για εμένα... Τι να πω... Γούστα είναι αυτά...
το εχει καψει τελειως ισχυει, αχνονφαινεται και η πιπα για το σισα στο κρεβάτι ...μαρέσει που ζητάει και 50 ευρώ η πρεζουΠαιδια δυστυχώς η κοπέλα το έχει κάψει εντελώς με τα γαμημενα τα ναρκωτικά και τα σισα κάνει μπαμ

και λεει τα 50 ευρω ειναι προσφορα,σε κανα χρονο αυτην θα την γαμανε για 10 ευρωτο εχει καψει τελειως ισχυει, αχνονφαινεται και η πιπα για το σισα στο κρεβάτι ...μαρέσει που ζητάει και 50 ευρώ η πρεζου![]()
Το σίσα καταστρέφει κυρίως εγκέφαλο, καρδιά και νευρικό σύστημα.το εχει καψει τελειως ισχυει, αχνονφαινεται και η πιπα για το σισα στο κρεβάτι ...μαρέσει που ζητάει και 50 ευρώ η πρεζου![]()
Ναι 50 φάπες ίσος της έδινα 50 € ούτε κατά διάνοια. Καλύτερα να πάει Αθηναϊκόν να την κανονίσει ο πηθικας ο Ιρανόςκαι λεει τα 50 ευρω ειναι προσφορα,σε κανα χρονο αυτην θα την γαμανε για 10 ευρω
Φερτην αθηναϊκό να τα κουβεντιάσει με τον Τζίμη και τους άστεγους τα προβλήματα της,να της ρίξουν κι έναν ακα κρεμπιε να ηρεμήσει

Ωχ...πες μας όταν κατεβαίνεις αθηνα να ενημερώσουμε την πιάτσα να κρυφτούν μην μαζέψουν καμιάΝαι 50 φάπες ίσος της έδινα 50 € ούτε κατά διάνοια. Καλύτερα να πάει Αθηναϊκόν να την κανονίσει ο πηθικας ο Ιρανός
φάπαΑυτό περιμένουμεκαι λεει τα 50 ευρω ειναι προσφορα,σε κανα χρονο αυτην θα την γαμανε για 10 ευρω
και τώρα τη γαμάνε και με τα μισά...απλά ζητάει και 50 σε μερικους μπας και βρει κανένα θυμα να τα δώσει η τελειωμενη...Ετσι οπως πάει θα σέρνεται σε λιγο καιροκαι λεει τα 50 ευρω ειναι προσφορα,σε κανα χρονο αυτην θα την γαμανε για 10 ευρω
Μπορεί κάποιος να μου στείλει ινσταΗ Ζαίρα προφανώς...
Αδερφέ ξέρουμε το ινστα της? ΕυχαριστώΚαλημέρα χρόνια πολλά!!Ζαΐρα την βρίσκετε Ορφεα
Πολύ Πρωινό σεξ για να μπει καλα η μέρα .μόνο μέσω ινστα επικοινωνία
Οχι αλλα της ειχα γραψει στο viber και δεν απαντησε ποτε. Ξαφνικα μου εγραψε μηνυμα μετα απο πολλες μερες και μου ειπε για δυο τελειωματα 100 ευρω το απλο προγραμμα. Τωρα με κωλο full μεσα δεν ρωτησα. Εχει και χωρο λεει. Παντως στην ομιλια της ακουγοτανε καυλιαρα αλλα σαν να την ακουγα πιο μεγαλη και πιο βαρια φωνη..Έχει δοκιμάσει κανείς αυτή την υπηρεσία και μπορεί να μοιραστεί τις εντυπώσεις του;
Επίσης, ξέχασα να γράψω πιο πάνω που έγραψα για αυτήν, όταν την πήρα πήγε για ακάποτο γαμήσι και την πρόλαβα στο τσακ... Δεν πολυνοιάζεται για προφυλάξεις... Μάλλον αυτό έκανε και όταν ήταν πρεζού (δεν της φαίνεται, μου το είπε μόνη της ότι παλαιότερα είχε διατελέσει τέτοια)... Αρπαχτές κάνει, όπως είπα... Λέει ότι έχει δύο παιδιά, με ένα πρεζάκια, εκτός γάμου, (με τον οποίο δεν έχουν σχέση). Της είχα πει ότι είναι για τσόντα και δεν μου είπε ότι έχει καρριέρα στον τομέα...ΦΟΛΑ ALERT
Επέστρεψα πριν από λίγο από το τρίγωνο. Ελάχιστες παρουσίες, μια καινούρια σχετικά νεαρή μελαχρινή, πιασμένο ψηλά το μαλλί, τα μπροστινά δόντια της είχαν κάποια απόσταση μεταξύ τους, με πλησίασε στον Ορφέα. Δήλωσε ότι κάνει πίπα, μουνί, κώλο, στοματικό χωρίς προφυλακτικό, κι ότι μπορώ αν χύσω όπου θέλω, όνομα Μαρία. Μέσα στο στόμα της, πάνω στα βυζιά της, στην κοιλιά της κλπ. Ζήτησε 40 ευρώ, έφυγα μου είπε 30, αφού έκανα κάποιες βόλτες κατέβηκε στ 25. Μόλις γδύθηκε, θυμήθηκα το τατουάζ στο αριστερό της χέρι. Πιατσάριζε πριν από πολλά χρόνια στο Κριστιάνα, κι είχε τη φήμη ξεπέτας. Τι να κάνω, είχα γδυθεί και φορέσει και το προφυλακτικό, είπα πάμε κι όπου βγει. Της είπα το γνωστό παραμύθι, ότι αν θέλει μπορώ να τη διαφημίσω στο Bou και να έχει κι άλλους πελάτες. Απάντησε ότι το γνωρίζει το Bou, επειδή έχει γυρίσει δύο έργα με τη Σειρήνα. Τέλος πάντων, μέτρια πίπα, αξύριστη, ανύπαρκτο βυζί. Δεν έδωσε Κώλο, υποτίθεται ότι είχε ράματα, δεν έκανε ντουσάκι, σηκώθηκε κι έφυγε άπλυτη. Μακριά κι αλάργα