anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 4.784
- Πόντοι
- 506
Αριστοτελους κ χαλκοκονδυληΠου είναι το προπο που λες ,οδό?
Αριστοτελους κ χαλκοκονδυληΠου είναι το προπο που λες ,οδό?
αν είχε κοντό μαλλί και σχετικά μεγάλα βυζιά, υποθέτω ότι είναι η ΜαρίναΚαταδρομική Σάββατο μεσημέρι στο τρίγωνο, Λαυρίου άδεια, Ορφέα ξεπετες και ινδες, απέναντι από το γαλαξία είχε μια 50χρονη Βουλγάρα με ωραίο σώμα ξέχασα το όνομα. 20 ευρώ καλή πίπα και δύο στάσεις όλα με προφυλακτικό, έκανε μπάνιο πριν και μετα.
Όχι βυζί δυάρι είχε , έχει πεταχτό κωλο. Λέει ότι δουλεύει βράδυ παραλία στο Άλιμοαν είχε κοντό μαλλί και σχετικά μεγάλα βυζιά, υποθέτω ότι είναι η Μαρίνα
ποια είναι αυτή που ζητάει 50 ευρώ για μισή ώρα; και συμπληρώνει ότι έφαγε απόρριψη;Πόσοι ήσασταν στο LIVE τις προάλλες;
ποια είναι αυτή που ζητάει 50 ευρώ για μισή ώρα; και συμπληρώνει ότι έφαγε απόρριψη;
Καλημέρα χρόνια πολλά!!
Πολύ Πρωινό σεξ για να μπει καλα η μέρα .
ποια ειναι τουτη?ποια είναι αυτή που ζητάει 50 ευρώ για μισή ώρα; και συμπληρώνει ότι έφαγε απόρριψη;
Αδερφε πως επικοινωνησατε? Δεν μου απανταει εμενα στο ινστα. Ελεγε τιποτα επισης?
Τί ώρα την Πετύχες;Καλημέρα χρόνια πολλά!!Ζαΐρα την βρίσκετε Ορφεα
Πολύ Πρωινό σεξ για να μπει καλα η μέρα .μόνο μέσω ινστα επικοινωνία
Η Ζαιρα ότι καλύτερο υπάρχει στήν πιάτσα αυτή την στιγμή.ποια είναι αυτή που ζητάει 50 ευρώ για μισή ώρα; και συμπληρώνει ότι έφαγε απόρριψη;
7μιση τ0 πρωι μου εστειλε ινστα είχε γυρίσει απο παρτυ πιυ ειχε παειΤί ώρα την Πετύχες;
Έλα ρε τόσο πρωί με την τσίμπλα στο μάτι; Μήπως την ρώτησες συνήθως τί ώρες πηγαίνει στον Ορφέα;7μιση τ0 πρωι μου εστειλε ινστα είχε γυρίσει απο παρτυ πιυ ειχε παει
Βρεθήκαμε κατά τις 8 μιση
Απόγευμα είναι σίγουρα μετα αμα ξεκινήσει να πίνει δεν βγαίνει από δωμάτιοΈλα ρε τόσο πρωί με την τσίμπλα στο μάτι; Μήπως την ρώτησες συνήθως τί ώρες πηγαίνει στον Ορφέα;
Καλησπέρα φιλαράκι και χρόνια πολλά θα ήθελα να ρωτήσω πιο είναι το insta της ζαιρα ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρωνΚαλημέρα χρόνια πολλά!!Ζαΐρα την βρίσκετε Ορφεα
Πολύ Πρωινό σεξ για να μπει καλα η μέρα .μόνο μέσω ινστα επικοινωνία
Κατάλαβα αν δεν τήν πετύχεις γαμησετα μετά.Απόγευμα είναι σίγουρα μετα αμα ξεκινήσει να πίνει δεν βγαίνει από δωμάτιο