Ναι εχεις δικιο ξεχασα να το αναφερω ημουν και εγω μπροστα σε παρομοιο περιστατικο με γυφτους στην καρολινα επισεις προσεξα οτι η καρολινα δεν κανει μπανιο βγαινει απο το δωματιο και παει αμεσως στον επομενο....φυσικα ΔΕΝ την γαμησα και εφυγαΚαλά πλάκα κάνεις αυτές είναι και παλιές.... πριν κάτι βδομάδες είχα πάει Σάββατο για την μικρή την Καρολίνα και ήταν στο σαλόνι μια παρέα πιτσιρικάδων και 3 Βουλγαρογυφτοι μαζί που προηγούνταν και μία χαρά μπήκε ο ένας αφού πλήρωσε 40αρακι...οι πιτσιρικάδες κοιτούσαν με ανοιχτό στόμα όλη την διαδικασία δεν έχουν δει ακόμα τίποτα... εγώ με την μία σιχαθηκα και έφυγα για αλλού.. δηλαδή ακόμα και εκεί? Τα μόνα ασφαλές είναι τα Paradise εκεί δύσκολα να δεις κάτι τέτοιο
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 95K
- Εμφανίσεις 11M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (3 μέλη και 30 επισκέπτες)
New megistanas
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2025
- Κριτικές
- 3
- Like
- 702
- Πόντοι
- 81
Και εγώ ήμουν κάποια στιγμή σε τέτοιο σκηνικό και εφυγα ,αλλά την γμσ άλλη φορά
Ειναι υγιονομικες βομβες οταν περνουν γυφτους και πακιστανους.....πηγαινε μετα της 1 το βραδυ στην καρινα να δεις τι γινετε με τους γυφτους και τους πακιστανους ολοι μαζι πανε.....φυσικα σεντονια δεν αλλαζουν ΠΟΤΕ ειναι πολυτελεια!!!Και εγώ ήμουν κάποια στιγμή σε τέτοιο σκηνικό και εφυγα ,αλλά την γμσ άλλη φορά
Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 22
- Like
- 7.880
- Πόντοι
- 3.346
το βραδυ ολοι οι γυφτοι πανε για γυμνο τσιμπουκι.
εδώ και 1-1,5 μήνα πριν είχα κολλήσει γονόρροια από γυμνό τσιμπούκι. Δεν ανέφερα τίποτα εδώ στο φόρουμ για ευνόητους λόγους. Απλά τώρα το αναφέρω λόγο ότι μου δίνεις το ερέθισμα για να το πω. Υποψιάζομαι κάποιες που μπορεί να με κόλλησαν γονόρροια αλλά σίγουρος δεν είμαι γιατί πήγα με αρκετές το προηγούμενο διάστημα.
Με γιατρό ουρολόγο που μίλησα και πήγα για εξέταση μου είπε ότι τα αφροδίσια είναι σε μεγάλη έξαρση αυτό το διάστημα
Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 22
- Like
- 7.880
- Πόντοι
- 3.346
η καρολινα δεν κανει μπανιο βγαινει απο το δωματιο και παει αμεσως στον επομενο
είναι πάρα πολλές κοπέλες που στην βραδινή βάρδια δεν κάνουν μπάνιο. Μια που πήρα λόγο ότι έμπαινε από το ένα δωμάτιο στ' άλλο χωρίς μπάνιο το μουνί της μύριζε
Εγω εννοώ την κλασική Σαντρα την Ρουμάνα που βγαίνει γυμνήοταν λετε Σαντρα εννοειτε την Σονια η αλλη ειναι αυτη ?
Καμία σχέση φίλε κανονικά δουλεύει εκεί π ερημίτη που ήτανΣτο ίδιο που δούλευε; Γτ κάποιος μου είπε ότι σταμάτησε οριστικά
pavloskavlos1
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2026
- Κριτικές
- 6
- Like
- 150
- Πόντοι
- 0
σε ποιο δουλεύει ?Εγω εννοώ την κλασική Σαντρα την Ρουμάνα που βγαίνει γυμνή
Στον χωματόδρομο αριστερά από το Medusaσε ποιο δουλεύει ?
polymprizos
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2017
- Like
- 219
- Πόντοι
- 21
Καλά αυτη η καρολίνα τους παίρνει όλους...σε βόλτα που έχω κάνει πέτυχα μεγάλη παρέα γύφτων να περνάνε στο δωμάτιο...καποιοι απο αυτούς...2 φορές πέρασα με αυτήν ελπίζω να μην άρπαξα τίποτα...Ναι εχεις δικιο ξεχασα να το αναφερω ημουν και εγω μπροστα σε παρομοιο περιστατικο με γυφτους στην καρολινα επισεις προσεξα οτι η καρολινα δεν κανει μπανιο βγαινει απο το δωματιο και παει αμεσως στον επομενο....φυσικα ΔΕΝ την γαμησα και εφυγα
Τα ερωτήματα είναι αν ελέγχονται από γιατρούς και αν μπορούμε να ζητάμε με κρυμένα τα στοιχεία της κοπέλας τα χαρτιά ελέγχου υγείας από αφροδίσια
Τελευταία τροποποίηση:
Ειναι πολυ πιθανον να κολλησες γονορροια απο την Καρινα......με τις σαυρες που δουλευουν αυτη τη στιγμη να αποφευγεις τα ακαποτα τσιμπουκια!! Εγω προσωπικα τα εχω κοψει τελευταιο ακαποτο ηταν στη Λαραεδώ και 1-1,5 μήνα πριν είχα κολλήσει γονόρροια από γυμνό τσιμπούκι. Δεν ανέφερα τίποτα εδώ στο φόρουμ για ευνόητους λόγους. Απλά τώρα το αναφέρω λόγο ότι μου δίνεις το ερέθισμα για να το πω. Υποψιάζομαι κάποιες που μπορεί να με κόλλησαν γονόρροια αλλά σίγουρος δεν είμαι γιατί πήγα με αρκετές το προηγούμενο διάστημα.
Με γιατρό ουρολόγο που μίλησα και πήγα για εξέταση μου είπε ότι τα αφροδίσια είναι σε μεγάλη έξαρση αυτό το διάστημα
Τελευταία τροποποίηση:
Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 22
- Like
- 7.880
- Πόντοι
- 3.346
Δεν είμαι σίγουρος γιατί μέχρι να φανούν τα συμπτώματα είχα πάει με τρεις κοπέλες από τα στούντιο. Δεν μπορώ να είμαι σίγουρος ποια είναι από αυτές τις τρεις κοπέλες που πήγα.Ειναι πολυ πιθανον να κολλησες γονορροια απο την Καρινα......με τις σαυρες που δουλευουν αυτη τη στιγμη να αποφευγεις τα ακαποτα τσιμπουκια!! Εγω προσωπικα τα εχω κοψει τελευταιο ακαποτο ηταν στη Λαρα
τα ΣΜΝ είναι σε μεγάλη έξαρση εκτός του ουρολόγου μου το είπε και φίλος μου γιατρός που δουλεύει στη euromedica. Έχουν βγάλει στη euromedica και πακέτο με 30 ευρώ εξέταση για όλα τα ΣΜΝ γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο. Θέλει προσοχή διότι δεν ξέρεις από που μπορεί να κολλήσεις το οτιδήποτε
Δεν κερδιζεις τιποτα με το να δεις εξετασεις χωρις ονομα και φωτογραφια επισεις πολλα ΣΜΝ εμφανιζουν συμτωματα μετα απο 1+ μηνα....οποτε πρακτικα εισαι εκτεθειμενος σε ολα.Το βασικο ειναι να προσεχουμε εμεις (πχ.κοιτας παντα το μουνι και τον κωλο για περιεργα σπυρακια αν μυριζει ασχημα φευγεις αμεσως και ΔΕΝ δινεις ακαποτα τσιμπουκια) .....Καλά αυτη η καρολίνα τους παίρνει όλους...σε βόλτα που έχω κάνει πέτυχα μεγάλη παρέα γύφτων να περνάνε στο δωμάτιο...καποιοι απο αυτούς...2 φορές πέρασα με αυτήν ελπίζω να μην άρπαξα τίποτα...
Τα ερωτήματα είναι αν ελέγχονται από γιατρούς και αν μπορούμε να ζητάμε με κρυμένα τα στοιχεία της κοπέλας τα χαρτιά ελέγχου υγείας από αφροδίσια
Πρεπει να αναφερεις τις 3 κοπελες που πηγες....Δεν είμαι σίγουρος γιατί μέχρι να φανούν τα συμπτώματα είχα πάει με τρεις κοπέλες από τα στούντιο. Δεν μπορώ να είμαι σίγουρος ποια είναι από αυτές τις τρεις κοπέλες που πήγα.
τα ΣΜΝ είναι σε μεγάλη έξαρση εκτός του ουρολόγου μου το είπε και φίλος μου γιατρός που δουλεύει στη euromedica. Έχουν βγάλει στη euromedica και πακέτο με 30 ευρώ εξέταση για όλα τα ΣΜΝ γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο. Θέλει προσοχή διότι δεν ξέρεις από που μπορεί να κολλήσεις το οτιδήποτε
Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 22
- Like
- 7.880
- Πόντοι
- 3.346
Δεν κερδιζεις τιποτα με το να δεις εξετασεις χωρις ονομα και φωτογραφια επισεις πολλα ΣΜΝ εμφανιζουν συμτωματα μετα απο 1+ μηνα....οποτε πρακτικα εισαι εκτεθειμενος σε ολα.Το βασικο ειναι να προσεχουμε εμεις (πχ.κοιτας παντα το μουνι και τον κωλο για περιεργα σπυρακια αν μυριζει ασχημα φευγεις αμεσως και ΔΕΝ δινεις ακαποτα τσιμπουκια) .....
η γονόρροια σε 6 μέρες δείχνει συμπτώματα σε σχέση με άλλα ΣΜΝ
Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 22
- Like
- 7.880
- Πόντοι
- 3.346
Πρεπει να αναφερεις τις 3 κοπελες που πηγες....
δεν χρειάζεται εδώ στο νήμα δημόσια, αν θέλεις θα σου πω prive σε pm
Οταν υπαρχει περιστατικο με ΣΜΝ πρεπει να αναφερετε Δημοσια για την προστασια των υπολοιπων συναγωνιστων...οπως και κοπελες που κανουν επικινδυνα εξτραδακια ή περνουν γυφτους και πακιστανους συστηματικαδεν χρειάζεται εδώ στο νήμα δημόσια, αν θέλεις θα σου πω prive σε pm
Mystiss
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2025
- Like
- 450
- Πόντοι
- 21
Αυτό είναι το σοστο δημόσια μπας και γλιτώσουμε κανένανΟταν υπαρχει περιστατικο με ΣΜΝ πρεπει να αναφερετε Δημοσια για την προστασια των υπολοιπων συναγωνιστων...οπως και κοπελες που κανουν επικινδυνα εξτραδακια ή περνουν γυφτους και πακιστανους συστηματικα
PITSILIARIS
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 630
- Πόντοι
- 86
Οποιος θελει να γαμησει κωλο μπορει μπορει να το κανει στο κωλο της καρλας της παλιας που δουλευε απι το 2015 και ξαναγυρισε αυτες τις μερες...τελευταια της εμφανιση ηταν στο καρινοσπιτο..ειχε αλλαξει πολλα μαγαζια και για ενα διαστημα λεγοταν και καρολινα..πιστευω καταλαβατε..
Σημερα δουλευε πετρου ερημιτη 2 α
Σημερα δουλευε πετρου ερημιτη 2 α
SEXTYPHOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.052
- Πόντοι
- 371
εγώ μια μερα σε τσάρκα πετυχα τσατσά στο ingognito να είναι ίδια μια πρωην μου και εκεί που λεει το πρόγραμμα των δύο κοριτσιών της λεω ¨"50 για σενα και μπηκαμε"αρχησαν να γελανε οι κοπελες την παρότριναν να μπουμε και όντως περασα με 50 γυμνό στοματικό........... μια κοντή Βουλγάρα μαυρομαλλα ήταν δεν θυμαμαι όνομα........... είναι η μαγεία της τσάρκας που εχω ξαναπειΠως θα γίνει να πηδήξουμε την τσατσά? Έχει κανείς εμπειρία με τέτοια "αποστολή"?
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 18K
- Απαντήσεις
- 181
- Εμφανίσεις
- 51K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις