Velociraptoras
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 36
- Like
- 6.641
- Πόντοι
- 3.936
εμφανισιακά ναι σε ολα τα αλλα ειναι γαμα ταΕξοδουχος όταν ήμουν φαντάρος πήγα,καλά τοσο πάτο ακόμα δεν πιάσαμε αν και εμφανισιακά εκεί μερικές είναι καλυτερες
εμφανισιακά ναι σε ολα τα αλλα ειναι γαμα ταΕξοδουχος όταν ήμουν φαντάρος πήγα,καλά τοσο πάτο ακόμα δεν πιάσαμε αν και εμφανισιακά εκεί μερικές είναι καλυτερες
Πως θα γίνει να πηδήξουμε την τσατσά? Έχει κανείς εμπειρία με τέτοια "αποστολή"?Η καρινα δεν είναι εκείνο τ άλογο με την μιλφαρα την τσατσα ;
Για αυτό έκοψα τελευταία τσάρκα πού έκανα μία καθημερινή βράδυ τα ιδα όλα! Πέντε Πέντε μπαίνοντας μέσα στα σπιτάκια γύφτοι και πακιδες κανονικά περνούσαν όλοι!! Μάλλον τούς έχουνε μιλήσει να περνάνε μέρες που δεν έχει δουλειά για να μην τους βλέπουμεΔεν ξαναπατάω μλκες τέλος μόνο έξω πλέον
300€ είναι ο ΕΝΦΙΑ σου,εσύ απλαΆμα την σκάσεις κάνα 300αρι να την πάρεις μαζί με καρίνα όχι θα πει ?
Αφού με 30€ εκανε ελεύθερο στοματικό και επειδή φαινόταν στα χαμένα λογικα να επερνε τους πάντες και να κολησε τιποταΓια εκεινη την Μαριανα/Μαρινα (μιλφ με ωραια ματια), στο ξυλινο διπλα απο βενους, ειπε ενας οτι εγινε κρουσμα ΣΜΝ με αυτη και εφυγε. Ξερει κανεις τιποτα?
Έτσι ακριβώς. Όλοι αυτοί πάνε τις καθημερινές το βράδυ που δεν έχει πολύ κόσμο. Όποιος πάει καθημερινή βράδυ θα τα δει. Και όσο πιο αργά το βράδυ, τόσο πιο πολλούς θα δει.Για αυτό έκοψα τελευταία τσάρκα πού έκανα μία καθημερινή βράδυ τα ιδα όλα! Πέντε Πέντε μπαίνοντας μέσα στα σπιτάκια γύφτοι και πακιδες κανονικά περνούσαν όλοι!! Μάλλον τούς έχουνε μιλήσει να περνάνε μέρες που δεν έχει δουλειά για να μην τους βλέπουμε
Που τον θυμηθηκες; δεν εχει παραιτηθει;Αν δεν κανει προβλεψη της καταστασης ο volcano, ΔΕΝ πιστευω τιποτα.!!
![]()
Αμα σκασεις τοσα φιλε, θα διωξει την Καρινα θα κλεισει το μαγαζι και θα την πηδας ολη μερα.Άμα την σκάσεις κάνα 300αρι να την πάρεις μαζί με καρίνα όχι θα πει ?
Αν δεν σε ξερει λογικο, πιστευω με τις καταλληλες συνθηκες καθονται κι αυτες.Εγώ λίγο που τα έλεγα μαζί της ήτανε αρνητική σε όλο αυτό
Προχθές δούλευε μεσημέρι που πήγαΞέρει κανείς η Σάντρα αν ξαναγυρίσει ?
πλέον απαιτούν και να μπούμε και να πρέπει να εξηγήσεις ότι ψάχνεις ακόμα που θα μπεις για να μην σε πριζουν τις μπαλεςΈτσι όπως πάει θα χαλάσει η λεγόμενη τσάρκα που χαζεύουμε μέχρι να μπούμε κάπου
Έτυχε να είσαι μπροστά και σε εμένα έχει τύχει Απλά στάχτη στα μάτια φίλε τίποτε άλλοΙσχύει οτι εχει γεμίσει πολυ αραπια η περιοχή, αλλα το ξαναλέω τουλάχιστον όσο ήμουν εγώ.. Σε κανα 2 που ήμουν μεσα ,είδα στην μια περίπτωση να μην τους ανοίγουν τη πορτα και στην αλλη που μπήκαν μαζί μου τον έναν τον ειπε περνα σε 1 ωρα ενώ εμένα εξηγούσε το πρόγραμμα και προφανώς εκνευριστικε αυτός.. Όταν ρώτησα τη τσατσα μου λεει δεν τους βάζουμε μεσα..Τώρα ισως να ειναι κάποια συγκεκριμένα αλλα κ πάλι εκτός απ οτι το ειδα 2 φορες live κ μεσα που μπήκα κ ρώτησα κ τις κοπέλες είπαν δεν τους δέχονται..
Ακριβως για αυτο τον λογω ΔΕΝ παω πλεον ουτε για τσαρκα σιχαθηκα....υπαρχουν κοπελες και σπιτια που ειναι κανονικα στεκια γυφτο-πακιστανων πχ.η Ρεβεκα τους περνει και παρτουζα ετυχε μια φορα να δω την στιγμη που μπηκα στο σπιτακι να μπενουν 2 γυφτοι μαζι στο δωματιο......Για αυτό έκοψα τελευταία τσάρκα πού έκανα μία καθημερινή βράδυ τα ιδα όλα! Πέντε Πέντε μπαίνοντας μέσα στα σπιτάκια γύφτοι και πακιδες κανονικά περνούσαν όλοι!! Μάλλον τούς έχουνε μιλήσει να περνάνε μέρες που δεν έχει δουλειά για να μην τους βλέπουμε
οταν λετε Σαντρα εννοειτε την Σονια η αλλη ειναι αυτη ?Σημερινή βόλτα μεσημεριανή
Προχθές δούλευε μεσημέρι που πήγα
Καλά πλάκα κάνεις αυτές είναι και παλιές.... πριν κάτι βδομάδες είχα πάει Σάββατο για την μικρή την Καρολίνα και ήταν στο σαλόνι μια παρέα πιτσιρικάδων και 3 Βουλγαρογυφτοι μαζί που προηγούνταν και μία χαρά μπήκε ο ένας αφού πλήρωσε 40αρακι...οι πιτσιρικάδες κοιτούσαν με ανοιχτό στόμα όλη την διαδικασία δεν έχουν δει ακόμα τίποτα... εγώ με την μία σιχαθηκα και έφυγα για αλλού.. δηλαδή ακόμα και εκεί? Τα μόνα ασφαλές είναι τα Paradise εκεί δύσκολα να δεις κάτι τέτοιοΑκριβως για αυτο τον λογω ΔΕΝ παω πλεον ουτε για τσαρκα σιχαθηκα....υπαρχουν κοπελες και σπιτια που ειναι κανονικα στεκια γυφτο-πακιστανων πχ.η Ρεβεκα τους περνει και παρτουζα ετυχε μια φορα να δω την στιγμη που μπηκα στο σπιτακι να μπενουν 2 γυφτοι μαζι στο δωματιο......
Και στην Καρινα γινετε ακριβως το ιδιο το βραδυ ολοι οι γυφτοι πανε για γυμνο τσιμπουκι.