pavloskavlos1
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2026
- Κριτικές
- 6
- Like
- 150
- Πόντοι
- 0
σε πιο είναι η καριναΡεβέκκα, Έλενα, Καρίνα
σε πιο είναι η καριναΡεβέκκα, Έλενα, Καρίνα
Στο καρινόσπιτο........σε πιο είναι η καρινα
Η καρινα δεν είναι εκείνο τ άλογο με την μιλφαρα την τσατσα ;Στο καρινόσπιτο........
Μινώταυρου 3
Οπως θα ελεγε κ ενας "Yes!"Η κάτι να δεν είναι εκείνο τ άλογο με την μιλφαρα την τσατσα ;
Ξεκινώντας από 50 ή επανήλθε στο 40άρι;Πέρασμα σήμερα το πρωί από την ναστια υπέροχο το καυλακι σε όλα του
Δεν ξέρω δεν ρώτησα έδωσα 100 να περάσουμε όμορφα τη είπα και αυτό όλοΞεκινώντας από 50 ή επανήλθε στο 40άρι;
Περασα και εγω σημερα,πρωτη φορα με την κυρια Ναστια,ωραια κοπελα καθαρη και με το χαμογελο στα χειλη,θα την ξανα προτιμησω
Επισης το Bella Donna πολυ καλος χωρος
40 απλο 50 μασαζ 60 γυμνο
Την επομενη φορα θα δωσω και εγω κατοσταρικο σαν τον ευοσμο....
Κατσε γιατι 100αρι θα το κανουνε σε λιγο.Ξεκινώντας από 50 ή επανήλθε στο 40άρι;
καλά και 40 πολύ είναι για αυτό που παίρνεις .συνήθως μέτριες κοπέλες και αν μπεις απλό βαριούνται και δεν κάνουμε σχεδόν τίποτα.επρεπε να υπήρχαν και με 10 20 και με 40 όπως ΑθήναΚατσε γιατι 100αρι θα το κανουνε σε λιγο.
Υπαρχουν!!![]()
Φιλε με 10 ευρω στην Θεσσαλονικη, θα σου ελεγε η κοπελα κατσε σε αποσταση ενος μετρου βγαλτον τραβα μια, εχεις μονο 3 λεπτα να τελειωσεις.. και αν δεν βαριοταν θα σου εδειχνε και λιγο βυζακι!καλά και 40 πολύ είναι για αυτό που παίρνεις .συνήθως μέτριες κοπέλες και αν μπεις απλό βαριούνται και δεν κάνουμε σχεδόν τίποτα.επρεπε να υπήρχαν και με 10 20 και με 40 όπως Αθήνα
και πολύ λες. αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί Αθήνα εχουν και με 10 και με 40 και εδώ έχουν όλα 30 40 και τα μισά είναι κακά η μετριαΦιλε με 10 ευρω στην Θεσσαλονικη, θα σου ελεγε η κοπελα κατσε σε αποσταση ενος μετρου βγαλτον τραβα μια, εχεις μονο 3 λεπτα να τελειωσεις.. και αν δεν βαριοταν θα σου εδειχνε και λιγο βυζακι!
![]()
Είναι η Νταίζη στο ingognito και δεν μιλαει κανεις??ΚΑΥΤΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΕΛΕΝΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΟΥ 6974871251
Ξερει κανεις τι ειν αυτη που εμφανιζεται με τη Νταιζη του icognito?
Ευκολα μου βαζεις.και πολύ λες. αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί Αθήνα εχουν και με 10 και με 40 και εδώ έχουν όλα 30 40 και τα μισά είναι κακά η μετρια
Το γκομενακι τα σπαει, μετα την Λουνα που δουλευε στα παρανταιζ, την σκυταλη περνει η Λουσια, και για Αθηνα λενε καλα σχολια, αλλα δεν δοκιμασα ακομα. 2η φορα με την Λουσια ηταν καλυτερη απο την 1η, την επομενη σκεφτομαι και εγω μιασαωρο, αλλα ποσο καλυτερη να ειναι.?? Εριξες και 2ο στο μισαωρο ή μονο 1.Επιτέλους βρήκα κάτι καλό σε υπηρεσίες στο Paradise 1! Lucia! Λατίνα για τις οποίες έχω άσχημη εμπειρία και άποψη αλλά εδώ είχαμε την εξαίρεση. Σωματάκι τέλειο, καμπυλωτό και πεντακάθαρο. Προσωπάκι όμορφο νεανικό κλασικό Λατίνας από Νότια Αμερική άσχετα αν δηλώνει Ισπανίδα. Τρελή πίπα και πολύ καλή συμμετοχή με προκαταρκτικά φουλ! Βέβαια πήρα μισάωρο πρόγραμμα των 100€. Πέρασα επιτέλους πολύ καλά μετά από καιρό σαν να ήμουν με την γκόμενά μου. Πάντως ο χώρος τέλειος.
Λουνα και Αθηνα δεν εχω παρει ποτε αλλα λουτσια και λαουρα αξιζουν και απο εμφανιση και απο αποδοσηΤο γκομενακι τα σπαει, μετα την Λουνα που δουλευε στα παρανταιζ, την σκυταλη περνει η Λουσια, και για Αθηνα λενε καλα σχολια, αλλα δεν δοκιμασα ακομα. 2η φορα με την Λουσια ηταν καλυτερη απο την 1η, την επομενη σκεφτομαι και εγω μιασαωρο, αλλα ποσο καλυτερη να ειναι.?
Λάουρα ποια λες φίλε;; που δουλεύει;;Λουνα και Αθηνα δεν εχω παρει ποτε αλλα λουτσια και λαουρα αξιζουν και απο εμφανιση και απο αποδοση