Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (7 μέλη και 30 επισκέπτες)

dodger4

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2026
Like
45
Πόντοι
0
Περασα και εγω σημερα,πρωτη φορα με την κυρια Ναστια,ωραια κοπελα καθαρη και με το χαμογελο στα χειλη,θα την ξανα προτιμησω
Επισης το Bella Donna πολυ καλος χωρος
40 απλο 50 μασαζ 60 γυμνο
Την επομενη φορα θα δωσω και εγω κατοσταρικο σαν τον ευοσμο....

Evosmos

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2025
Like
354
Πόντοι
21
Περασα και εγω σημερα,πρωτη φορα με την κυρια Ναστια,ωραια κοπελα καθαρη και με το χαμογελο στα χειλη,θα την ξανα προτιμησω
Επισης το Bella Donna πολυ καλος χωρος
40 απλο 50 μασαζ 60 γυμνο
Την επομενη φορα θα δωσω και εγω κατοσταρικο σαν τον ευοσμο....

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
21
Like
9.419
Πόντοι
2.046
Ξεκινώντας από 50 ή επανήλθε στο 40άρι;
Κατσε γιατι 100αρι θα το κανουνε σε λιγο.
Show Me The Money GIF
Υπαρχουν!!

pavloskavlos1

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2026
Κριτικές
6
Like
150
Πόντοι
0
Κατσε γιατι 100αρι θα το κανουνε σε λιγο.
Show Me The Money GIF
Υπαρχουν!!
καλά και 40 πολύ είναι για αυτό που παίρνεις .συνήθως μέτριες κοπέλες και αν μπεις απλό βαριούνται και δεν κάνουμε σχεδόν τίποτα.επρεπε να υπήρχαν και με 10 20 και με 40 όπως Αθήνα

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
21
Like
9.419
Πόντοι
2.046
καλά και 40 πολύ είναι για αυτό που παίρνεις .συνήθως μέτριες κοπέλες και αν μπεις απλό βαριούνται και δεν κάνουμε σχεδόν τίποτα.επρεπε να υπήρχαν και με 10 20 και με 40 όπως Αθήνα
Φιλε με 10 ευρω στην Θεσσαλονικη, θα σου ελεγε η κοπελα κατσε σε αποσταση ενος μετρου βγαλτον τραβα μια, εχεις μονο 3 λεπτα να τελειωσεις.. και αν δεν βαριοταν θα σου εδειχνε και λιγο βυζακι!

Season 10 Omg GIF by ABC Network

pavloskavlos1

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2026
Κριτικές
6
Like
150
Πόντοι
0
Φιλε με 10 ευρω στην Θεσσαλονικη, θα σου ελεγε η κοπελα κατσε σε αποσταση ενος μετρου βγαλτον τραβα μια, εχεις μονο 3 λεπτα να τελειωσεις.. και αν δεν βαριοταν θα σου εδειχνε και λιγο βυζακι!

Season 10 Omg GIF by ABC Network
και πολύ λες. αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί Αθήνα εχουν και με 10 και με 40 και εδώ έχουν όλα 30 40 και τα μισά είναι κακά η μετρια

SEXTYPHOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2015
Κριτικές
25
Like
1.010
Πόντοι
371

Νikitas

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
1.631
Πόντοι
1.666
Επιτέλους βρήκα κάτι καλό σε υπηρεσίες στο Paradise 1! Lucia! Λατίνα για τις οποίες έχω άσχημη εμπειρία και άποψη αλλά εδώ είχαμε την εξαίρεση. Σωματάκι τέλειο, καμπυλωτό και πεντακάθαρο. Προσωπάκι όμορφο νεανικό κλασικό Λατίνας από Νότια Αμερική άσχετα αν δηλώνει Ισπανίδα. Τρελή πίπα και πολύ καλή συμμετοχή με προκαταρκτικά φουλ! Βέβαια πήρα μισάωρο πρόγραμμα των 100€. Πέρασα επιτέλους πολύ καλά μετά από καιρό σαν να ήμουν με την γκόμενά μου. Πάντως ο χώρος τέλειος.

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
21
Like
9.419
Πόντοι
2.046
και πολύ λες. αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί Αθήνα εχουν και με 10 και με 40 και εδώ έχουν όλα 30 40 και τα μισά είναι κακά η μετρια
Ευκολα μου βαζεις.
Η αθηνα λογο πληθυσμου ειναι μεγαλυτερη αγορα, αρα και περισσοτεροι ανθρωποι στα μπουρδελα.
Τα χωριζουν ας πουμε σε δυο κατηγοριες, ακριβα και φτηνα.
Αυτο το κανουν για να καλυψουν ολους τους πελατες, φτωχους και πλουσιους.
Βεβαια ισχυει οτι πληρωνεις παιρνεις οσον αφορα εσωτερικα τα σπιτακια.
Σε τι διαφεραμε ομως απο τους αθηναιους και ειχαμε καποτε τα πρωτια.
Οταν λειτουργουσε παραλληλα ο βαρδαρης και τα σφαγεια (για λιγα χρονια)
Η κοπελες ηταν σχεδον η ιδιες, η τιμες σχεδον η ιδιες, τα στουντιο με τα μπουρδελα καμια σχεση.
Αυτο θα μου πει καποιος ηταν μεταβατικη περιοδο, οκ δεν θα διαφωνησω απλα θελω να πω οτι παντα μα παντα εχουμε τις τιμες προς τα πανω σε σχεση με τους αθηναιους και τωρα που χειροτερεψαν τα πραγματα απο ποιοτητα και ποσοτητα εχουμε μεινει αρκετα πισω απο αυτους, αλλα σταθερα εχουμε τις τιμες πανω. Λεφτα υπαρχουν εδω πανω ρε!!
Happy Eddie Murphy GIF by Laff

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
7.251
Πόντοι
12.815
Επιτέλους βρήκα κάτι καλό σε υπηρεσίες στο Paradise 1! Lucia! Λατίνα για τις οποίες έχω άσχημη εμπειρία και άποψη αλλά εδώ είχαμε την εξαίρεση. Σωματάκι τέλειο, καμπυλωτό και πεντακάθαρο. Προσωπάκι όμορφο νεανικό κλασικό Λατίνας από Νότια Αμερική άσχετα αν δηλώνει Ισπανίδα. Τρελή πίπα και πολύ καλή συμμετοχή με προκαταρκτικά φουλ! Βέβαια πήρα μισάωρο πρόγραμμα των 100€. Πέρασα επιτέλους πολύ καλά μετά από καιρό σαν να ήμουν με την γκόμενά μου. Πάντως ο χώρος τέλειος.
Το γκομενακι τα σπαει, μετα την Λουνα που δουλευε στα παρανταιζ, την σκυταλη περνει η Λουσια, και για Αθηνα λενε καλα σχολια, αλλα δεν δοκιμασα ακομα. 2η φορα με την Λουσια ηταν καλυτερη απο την 1η, την επομενη σκεφτομαι και εγω μιασαωρο, αλλα ποσο καλυτερη να ειναι.?? Εριξες και 2ο στο μισαωρο ή μονο 1.

Antonis80

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2020
Like
24
Πόντοι
0
Καλησπέρα στη παρέα.καμια κοπέλα με μεγάλο κωλο έχετε να προτείνετε;;;να έχει κωλαρα αλλά όχι χοντρη

PITSILIARIS

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
608
Πόντοι
86
Το γκομενακι τα σπαει, μετα την Λουνα που δουλευε στα παρανταιζ, την σκυταλη περνει η Λουσια, και για Αθηνα λενε καλα σχολια, αλλα δεν δοκιμασα ακομα. 2η φορα με την Λουσια ηταν καλυτερη απο την 1η, την επομενη σκεφτομαι και εγω μιασαωρο, αλλα ποσο καλυτερη να ειναι.?
Λουνα και Αθηνα δεν εχω παρει ποτε αλλα λουτσια και λαουρα αξιζουν και απο εμφανιση και απο αποδοση

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom