Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (3 μέλη και 24 επισκέπτες)

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
6.641
Πόντοι
3.936
Εξοδουχος όταν ήμουν φαντάρος πήγα,καλά τοσο πάτο ακόμα δεν πιάσαμε αν και εμφανισιακά εκεί μερικές είναι καλυτερες
εμφανισιακά ναι σε ολα τα αλλα ειναι γαμα τα

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
21
Like
9.618
Πόντοι
2.046
Το μονο σιγουρο ειναι οτι θα μειωθουν τα σπιτακια στην θεσσαλονικη.
Αν αντεχουν μερικα ειναι γιατι τα δουλευουν μονες τους με 5 πελατες την ημερα. Ποσο ομως θα παει αυτη η κατασταση;
Αν δεν βρεθει λυση με νεες κοπελες για να αναζωπυρωθει και το ενδιαφερον του κοσμου, μετα κλαφτα χαραλαμπε!

New megistanas

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2025
Κριτικές
3
Like
702
Πόντοι
81
Έτσι όπως πάει θα χαλάσει η λεγόμενη τσάρκα που χαζεύουμε μέχρι να μπούμε κάπου

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
7.300
Πόντοι
14.415
Αν δεν κανει προβλεψη της καταστασης ο volcano, ΔΕΝ πιστευω τιποτα.!!

dc comics joker GIF

Robyman82

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2011
Like
100
Πόντοι
1

Mystiss

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2025
Like
450
Πόντοι
21
Δεν ξαναπατάω μλκες τέλος μόνο έξω πλέον
Για αυτό έκοψα τελευταία τσάρκα πού έκανα μία καθημερινή βράδυ τα ιδα όλα! Πέντε Πέντε μπαίνοντας μέσα στα σπιτάκια γύφτοι και πακιδες κανονικά περνούσαν όλοι!! Μάλλον τούς έχουνε μιλήσει να περνάνε μέρες που δεν έχει δουλειά για να μην τους βλέπουμε

fokion12345

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2024
Like
721
Πόντοι
81
Ισχύει οτι εχει γεμίσει πολυ αραπια η περιοχή, αλλα το ξαναλέω τουλάχιστον όσο ήμουν εγώ.. Σε κανα 2 που ήμουν μεσα ,είδα στην μια περίπτωση να μην τους ανοίγουν τη πορτα και στην αλλη που μπήκαν μαζί μου τον έναν τον ειπε περνα σε 1 ωρα ενώ εμένα εξηγούσε το πρόγραμμα και προφανώς εκνευριστικε αυτός.. Όταν ρώτησα τη τσατσα μου λεει δεν τους βάζουμε μεσα..Τώρα ισως να ειναι κάποια συγκεκριμένα αλλα κ πάλι εκτός απ οτι το ειδα 2 φορες live κ μεσα που μπήκα κ ρώτησα κ τις κοπέλες είπαν δεν τους δέχονται..

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
19
Like
2.050
Πόντοι
496
Για εκεινη την Μαριανα/Μαρινα (μιλφ με ωραια ματια), στο ξυλινο διπλα απο βενους, ειπε ενας οτι εγινε κρουσμα ΣΜΝ με αυτη και εφυγε. Ξερει κανεις τιποτα?
Αφού με 30€ εκανε ελεύθερο στοματικό και επειδή φαινόταν στα χαμένα λογικα να επερνε τους πάντες και να κολησε τιποτα

BestFuckForYou

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2022
Like
346
Πόντοι
21
Για αυτό έκοψα τελευταία τσάρκα πού έκανα μία καθημερινή βράδυ τα ιδα όλα! Πέντε Πέντε μπαίνοντας μέσα στα σπιτάκια γύφτοι και πακιδες κανονικά περνούσαν όλοι!! Μάλλον τούς έχουνε μιλήσει να περνάνε μέρες που δεν έχει δουλειά για να μην τους βλέπουμε
Έτσι ακριβώς. Όλοι αυτοί πάνε τις καθημερινές το βράδυ που δεν έχει πολύ κόσμο. Όποιος πάει καθημερινή βράδυ θα τα δει. Και όσο πιο αργά το βράδυ, τόσο πιο πολλούς θα δει.

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
21
Like
9.618
Πόντοι
2.046
Άμα την σκάσεις κάνα 300αρι να την πάρεις μαζί με καρίνα όχι θα πει ?
Αμα σκασεις τοσα φιλε, θα διωξει την Καρινα θα κλεισει το μαγαζι και θα την πηδας ολη μερα.

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
21
Like
9.618
Πόντοι
2.046

pavloskavlos1

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2026
Κριτικές
6
Like
150
Πόντοι
0
Έτσι όπως πάει θα χαλάσει η λεγόμενη τσάρκα που χαζεύουμε μέχρι να μπούμε κάπου
πλέον απαιτούν και να μπούμε και να πρέπει να εξηγήσεις ότι ψάχνεις ακόμα που θα μπεις για να μην σε πριζουν τις μπαλες

pavloskavlos1

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2026
Κριτικές
6
Like
150
Πόντοι
0
πείτε ιδέες για το που να πάω έναν παρθένο φιλο μου. βραδινή βάρδια κατά προτίμηση

Mystiss

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2025
Like
450
Πόντοι
21
Ισχύει οτι εχει γεμίσει πολυ αραπια η περιοχή, αλλα το ξαναλέω τουλάχιστον όσο ήμουν εγώ.. Σε κανα 2 που ήμουν μεσα ,είδα στην μια περίπτωση να μην τους ανοίγουν τη πορτα και στην αλλη που μπήκαν μαζί μου τον έναν τον ειπε περνα σε 1 ωρα ενώ εμένα εξηγούσε το πρόγραμμα και προφανώς εκνευριστικε αυτός.. Όταν ρώτησα τη τσατσα μου λεει δεν τους βάζουμε μεσα..Τώρα ισως να ειναι κάποια συγκεκριμένα αλλα κ πάλι εκτός απ οτι το ειδα 2 φορες live κ μεσα που μπήκα κ ρώτησα κ τις κοπέλες είπαν δεν τους δέχονται..
Έτυχε να είσαι μπροστά και σε εμένα έχει τύχει Απλά στάχτη στα μάτια φίλε τίποτε άλλο

PL(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
1.790
Πόντοι
206
Ακριβως για αυτο τον λογω ΔΕΝ παω πλεον ουτε για τσαρκα σιχαθηκα....υπαρχουν κοπελες και σπιτια που ειναι κανονικα στεκια γυφτο-πακιστανων πχ.η Ρεβεκα τους περνει και παρτουζα ετυχε μια φορα να δω την στιγμη που μπηκα στο σπιτακι να μπενουν 2 γυφτοι μαζι στο δωματιο......
Και στην Καρινα γινετε ακριβως το ιδιο το βραδυ ολοι οι γυφτοι πανε για γυμνο τσιμπουκι.

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
64
Like
8.870
Πόντοι
4.986
Ακριβως για αυτο τον λογω ΔΕΝ παω πλεον ουτε για τσαρκα σιχαθηκα....υπαρχουν κοπελες και σπιτια που ειναι κανονικα στεκια γυφτο-πακιστανων πχ.η Ρεβεκα τους περνει και παρτουζα ετυχε μια φορα να δω την στιγμη που μπηκα στο σπιτακι να μπενουν 2 γυφτοι μαζι στο δωματιο......
Και στην Καρινα γινετε ακριβως το ιδιο το βραδυ ολοι οι γυφτοι πανε για γυμνο τσιμπουκι.
Καλά πλάκα κάνεις αυτές είναι και παλιές.... πριν κάτι βδομάδες είχα πάει Σάββατο για την μικρή την Καρολίνα και ήταν στο σαλόνι μια παρέα πιτσιρικάδων και 3 Βουλγαρογυφτοι μαζί που προηγούνταν και μία χαρά μπήκε ο ένας αφού πλήρωσε 40αρακι...οι πιτσιρικάδες κοιτούσαν με ανοιχτό στόμα όλη την διαδικασία δεν έχουν δει ακόμα τίποτα... εγώ με την μία σιχαθηκα και έφυγα για αλλού.. δηλαδή ακόμα και εκεί? Τα μόνα ασφαλές είναι τα Paradise εκεί δύσκολα να δεις κάτι τέτοιο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom