Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 225 άτομα (14 μέλη και 211 επισκέπτες)

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
8.618
Πόντοι
1.056
έχει επιστρέψει κοντα 10 μερες
Το ξέρω απο την αρχή μου είχε στείλει wats app..

Δεν την έχω γαμησει ακόμα γιατί δεν τα μπορώ εκεί τα μ.α 21 πολλά πακι.., χωρια ο άλλος ο μλκς απο πάνω..

Μόνο μ.α 21 είναι?

Γενικά έχω καιρό να κατέβω..

Konig2

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2025
Like
807
Πόντοι
81
επίσης κατά τη γνώμη μου μιας και χωρισμένος και πνίγω τον πόνο μου κάτω πάλι,η μικαελα από φωκ.25 είναι αυτή που αντέχει να τη γαμας φουλ !εγώ γουστάρω και ψηλές έχει και πολύ ωραίο κωλο!
συνδυαστικά με την αγριοφατσα της σου βγάζει αυτό που πρέπει !
τη πήδαγα όρθια και της έπιασα το λαιμό από πίσω .λεω η θα με κράξει ή θα γουστάρει !
τελικά γούσταρε !
τίμιο μουνι που σέβεται το 20αρι!
Πρωινή είναι ;

Cool21

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2025
Like
57
Πόντοι
0
Καλησπέρα κατευθύνομαι προς φυλής Έχει κάποιος να μου προτείνει κάτι καλό εκεί φυλης άντε μέχρι Λιοσίων για τώρα

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
73
Like
4.204
Πόντοι
2.906
τι ώρα την πέτυχες;
Νυχτα παει κ μου φαινεται και απογευμα
Απογευματινη (μπορει να παει κι αλλου,τα κανει κατι τετοια εκ περιτροπης,φιλλιπιδου κυριως.Κ σε αλλη βαρδια)
Καλησπέρα κατευθύνομαι προς φυλής Έχει κάποιος να μου προτείνει κάτι καλό εκεί φυλης άντε μέχρι Λιοσίων για τώρα
Καλο εμφανισιακα η αποδοτικα?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.310
Like
339.482
Πόντοι
49.090

Δεν την έχω γαμησει ακόμα γιατί δεν τα μπορώ εκεί τα μ.α 21 πολλά πακι.., χωρια ο άλλος ο μλκς απο πάνω..

Μόνο μ.α 21 είναι?

εκεί στο 21α την έχω πετύχει ,ο Σταμος νομίζω έχει πάνω από 2 μήνες να δουλέψει 1η βάρδια στο 21β .

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
14.083
Πόντοι
3.246
Παρασκευή ξημερώματα Σαββάτου 2:00+, ίσως λόγω κρύου και ψιλόβροχου δεν είχε πολύ κόσμο.

Φυλής 71 κάτω Τρέϊσυ και Ιζαμπέλλα, ωραίες και οι 2.

Φυλής 86 ισογειο , Αντελίνα, στοχοποιήθηκε.

Φιλλιπίδου 11 Α, Έλεν, Νικόλ και Ρούμπι,
ωραίες και οι 3, Έλεν 1η φορά την είδα με έψηνε η εμφάνιση αλλα όχι το vibe, είχε και πολυ λιγο κόσμο για το στάνταρ του μαγαζιού αλλά Αλίκη είχε διπλαρώσει έναν Πάκι και τον ζαχάρωνε...ξενέρωσα.
Βάλε και οτι τα κορίτσια δείχνανε ... βαρεμένα? δεν πέρασα, φεύγοντας φώναζε η μια απο τις 3 "papi μην φευγεις" και γελάγανε...χαχαχα, ρωτάω την Αλίκη ποιες ειναι πάνω να γλιτώσω τον κόπο, μου λεει αν δεν περάσεις με καμία εδώ δεν σου λέω...

Φιλλιπίδου 11Β, Λία και μία νέα ενδιαφέρουσα Λατίνα που δεν θυμαμαι όνομα, καλό κορμί και πλαστικ βύζο, θα επαιρνα καποια απο τις 2 αλλα είχαν δωμάτια και οι 2...

Φωκαίας 25, Ντιάνα φοιτήτρια, εδώ έγινε η 1η κατάθεση, κομμοδίνο αλλα όχι φόλα, την είχα και άχτι.

Μπήκα και σε άλλα αλλά δεν θυμάμαι ονόματα, γυρνώντας προς το αμάξι ώρα 3:00+ πήγα και στην Αντελίνα ,
αρκετά καλή αν και κουρασμένη και μύριζε λιγο ιδρωτίλα, παίρνει και πάκια ... το δωματιο στο σαλόνι βρώμαγε, σίγουρα δεν πετάς το 20€ , θα την δοκιμάσω και ξεκούραστη.
11 όροφος: Τζούλια, Εύα και Άννα. Στο δωμάτιο ένας είχε κάτσει κοντά 20λεπτο αλλά η Ελευθερία έκανε πάρα πολύ διακριτική υπενθύμιση. Πρέπει να είναι από τις καλύτερες υπηρεσίες σε συμπεριφορά/χαρακτήρα και μακάρι να υπήρχαν περισσότερες σαν και αυτήν.
Για να μην λέμε μόνο για τις καλές πόρνες.
Η Ελευθερία είναι κατά την άποψη μου η καλύτερη τσατσά στην πιάτσα atm.

Είναι πολύ καλή! Όπως και η άλλη (ξανθιά κοντό μαλλί) στο 11Α ισόγειο. Ξέρουν και πως να προβάλουν τα κορίτσια, και πως να κρατήσουν τον πελάτη
Λες την Αλίκη, είχα πολύ καλή αποψη και για αυτήν, αλλα έχω αλλάξει τελευταία, είναι πονηρή/ύπουλη (ίσως γιατι δεν την έχω αφήσει ποτέ να με τσιμπουκώσει ....) και δημιουργεί και πολύ βαβούρα στο σαλόνι και τους αφήνει να γκαρίζουν ...

Έχω πεί την αποψη μου για τους 2 οίκους, είναι ίσως τοπ στην περιοχή αλλά το οτι βάζουν 3 κορίτσια την βάρδια (για τα τζάζ?)
δημιουργεί άλλα προβλήματα με βαβουρα,καθαριότητα κλπ.κλπ.

Υστερόγραφο, ήθελα να το γράψω αλλα το ξέχασα, η Λία στο 11Β προχθές ήταν πολύ "γυναικάρα" δεν ξερω αν άλλαξε κανα μαλλί λίγο ή έχασε κανα κιλάκι αλλά αν δεν είχε 2 δωμάτια αναμονή θα είχα μείνει εκεί.

Τελευταία τροποποίηση:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.310
Like
339.482
Πόντοι
49.090
Απογευματινη (μπορει να παει κι αλλου,τα κανει κατι τετοια εκ περιτροπης,φιλλιπιδου κυριως.Κ σε αλλη βαρδια)
Απο τότε που έφυγε από τα Φιλιππίδου σε ποιο άλλο την έχεις πετύχει πέρα από το 25β που δουλεύει τούς τελευταίους μήνες?

Τελευταία τροποποίηση:

Cool21

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2025
Like
57
Πόντοι
0
Νυχτα παει κ μου φαινεται και απογευμα

Καλο εμφανισιακα η αποδοτικα?
Αποδοτικά προτιμώ

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
14.083
Πόντοι
3.246
Απο τότε που έφυγε από τα Φιλιππίδου σε ποιο άλλο την έχεις πετύχει πέρα από το 25β που δουλεύει τούς τελευταίους μήνες?
Χεχε, ξέρεις για το λές, ναι μόνο στα 25άρια είναι καιρό τώρα, νομίζω για λίγο εμφανίστηκε στο 13 ή 17 ή 19 όταν πρωτοέφυγε απο τα Φιλλ.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.310
Like
339.482
Πόντοι
49.090
Χεχε, ξέρεις για το λές, ναι μόμο στα 25άρια είναι καιρό τώρα, νομίζω για λίγο εμφανίστηκε στο 13 ή 17 ή 19 όταν πρωτοέφυγε απο τα Φιλλ.
Από το Νοέμβριο μόνο στο 25β δουλεύει.

Kaulis

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2023
Like
674
Πόντοι
81
Εν το μεταξύ αυτά τα πιτσιρίκια είναι όλα με ίδια ρούχα, μαύρο μπουφάν north face, φόρμα, κούρεμα Κασιδιάρη style και συμπεριφορά αυτιστικού τράπερ με 9 στις 10 λέξεις να λένε ο ένας στον άλλο μπρο...
Για πολλές κλωτσιές τα μαλακιστηρια...

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
73
Like
4.204
Πόντοι
2.906
Αποδοτικά προτιμώ
Βικτωρια:
Μπιουτι φυλ59 (απογευμα)
Αντελινα φυλ86β (νυχτα)
Αννιτα φυλ65β (Νυχτα)
Ρανια φ84 (Απογευμα)
Καιτη Φωκ19 (Πρωι)
Λιζα φωκ19 (Απογευμα)
Μιχαελα φωκ25 (Απογευμα)
Μανταλινα φωκ25 (απογευμα/νυχτα)
Μονικα φωκ25 (απογευμα/νυχτα)
Σαρα φ71 (Απογευμα/νυχτα)
Ελεν φιλ11 (Απογευμα/νυχτα)
Λια φιλ11 (Νυχτα)
Παολα φ59 (νυχτα)
Αννα φ11 (απογευμα)
Αλεξανδρα φ74 δεξι
Λουνα φ61 (νυχτα)
Ρουμπι φ11
Βικυ φ11

Μεταξι:
Μεγκαν περδικκα 1+3 (απογευμα/νυχτα)
Μπελα μα25 (απογευμα)
Σονια ι30 σκαλα (απογευμα)
Ναταλια ι27 (απογευμα)
Νικολ ι44 (απογευμα/νυχτα)
Παμελα ι31 (απογευμα/νυχτα)
Αλεξια ι32 (νυχτα/απογευμα)
Μπαρμπαρα ι20β (πρωι/απογευμα)
Γιουλη ι20β (νυχτα)
Βανεσσα ι37 (νυχτα)
Αλεξανδρα ι46β (απογευμα)

Λαρισης:
Αννα χωματιανου 11 (απογευμα)
Αλισα χωματιανου 11 (απογευμα)
Εμμυ λιοσιων 73 (απογευμα)
Μπελα λιοσιων 73 (απογευμα/νυχτα)
Βεργας 7 Αννα (πρωι)
Βεργας 7 Τινα (απογευμα)

Παρκο φιξ (μονο πιπες)
Ταρα
Τρεισι
Νανσι/Βιβιαν
Ολες νυχτα

Πλατεια Βαθης:
Κασσανδρα (ολη μερα)

Τελευταία τροποποίηση:

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
136
Like
12.691
Πόντοι
11.915
Συνέχεια με Φυλής, Σάββατο γύρω στις 02:00 λοιπόν οι γνωστές παρέες πιτσιρικάδων να στήνουν πηγαδάκια και να μαλακιζονται εντός και εκτός οίκων :jerking::jerking:. Στο 86β ηταν η Αντζελίνα όπως αναφέρθηκε με γεμάτα δωμάτια και πολύ ζέστη στο τσαρδι :confused:. Στο σαλόνι περιμέναμε εγώ,ένας μαύρος κι ένας τύπος καραφλας γεμάτος ταττου που περίμενε να αδειάσει δωμάτιο. Ζεστάθηκα αρκετά από το ψωλοκρυο και αφού με καβλωσε η τύπισσα συνέχισα την τσάρκα :rockon:
Στο διπλανό είχαμε σκηνικό με ντου της τσατσας στο δωμάτιο και την κοπέλα να βγαίνει ολόγυμνη και να βρίζει στην γλώσσα της :confused::rockon:
Δεν κατάλαβα τι έγινε αλλά φεύγοντας είδα ότι το φως του οίκου έσβησε κάνα 20' και ξαναναψε μετά :rockon:
Στο 69β βγήκε η γνωστή χοντρή αλβανίδα η οποία έδιωξε μελαχροινό συναγωνιστή λέγοντας ότι δεν παίρνει ξένους αλλά μόνο Έλληνες και Αλβανούς :jerking::jerking::2funny::2funny:.
Στην Φώκαιας η γνωστή μπαζοκατασταση με τις φόλες λατίνες και τους πιτσιρικάδες να σουλατσαρουν :jerking::jerking:
Είχε περάσει ήδη καμιά ώρα που ήμουν στο δρόμο με τρελή υγρασία και ψωλοκρυο και ήδη ήθελα να χέσω. Στην Φιλιππίδου συναγωνιστης κατουρουσε πίσω από ένα αμάξι οποτε πήρα κι εγώ θάρρος κι εχεσα :rockon::rockon:
Ξελαφρωσα και συνέχισα για Μαραθώνος μπας και γαμησω με ησυχία :rockon:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
13.985
Πόντοι
6.765
Βικτωρια:
Μπιουτι φυλ59 (απογευμα)
Αντελινα φυλ86β (νυχτα)
Αννιτα φυλ65β (Νυχτα)
Ρανια φ84 (Απογευμα)
Καιτη Φωκ19 (Πρωι)
Λιζα φωκ19 (Απογευμα)
Μιχαελα φωκ25 (Απογευμα)
Μανταλινα φωκ25 (απογευμα/νυχτα)
Μονικα φωκ25 (απογευμα/νυχτα)
Σαρα φ71 (Απογευμα/νυχτα)
Ελεν φιλ11 (Απογευμα/νυχτα)
Λια φιλ11 (Νυχτα)
Παολα φ59 (νυχτα)
Αννα φ11 (απογευμα)
Αλεξανδρα φ74 δεξι
Λουνα φ61 (νυχτα)
Ρουμπι φ11
Βικυ φ11
Δε θα τις έλεγα αποδοτικές όλες αυτές που γράφεις. Για τις υπόλοιπες περιοχές δεν έχω άποψη.

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
73
Like
4.204
Πόντοι
2.906
Η Ριτα που εξαφανιστηκε?Την πετυχαινετε?

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
23
Like
25.815
Πόντοι
8.296
Συνέχεια με Φυλής, Σάββατο γύρω στις 02:00 λοιπόν οι γνωστές παρέες πιτσιρικάδων να στήνουν πηγαδάκια και να μαλακιζονται εντός και εκτός οίκων :jerking::jerking:. Στο 86β ηταν η Αντζελίνα όπως αναφέρθηκε με γεμάτα δωμάτια και πολύ ζέστη στο τσαρδι :confused:. Στο σαλόνι περιμέναμε εγώ,ένας μαύρος κι ένας τύπος καραφλας γεμάτος ταττου που περίμενε να αδειάσει δωμάτιο. Ζεστάθηκα αρκετά από το ψωλοκρυο και αφού με καβλωσε η τύπισσα συνέχισα την τσάρκα :rockon:
Στο διπλανό είχαμε σκηνικό με ντου της τσατσας στο δωμάτιο και την κοπέλα να βγαίνει ολόγυμνη και να βρίζει στην γλώσσα της :confused::rockon:
Δεν κατάλαβα τι έγινε αλλά φεύγοντας είδα ότι το φως του οίκου έσβησε κάνα 20' και ξαναναψε μετά :rockon:
Στο 69β βγήκε η γνωστή χοντρή αλβανίδα η οποία έδιωξε μελαχροινό συναγωνιστή λέγοντας ότι δεν παίρνει ξένους αλλά μόνο Έλληνες και Αλβανούς :jerking::jerking::2funny::2funny:.
Στην Φώκαιας η γνωστή μπαζοκατασταση με τις φόλες λατίνες και τους πιτσιρικάδες να σουλατσαρουν :jerking::jerking:
Είχε περάσει ήδη καμιά ώρα που ήμουν στο δρόμο με τρελή υγρασία και ψωλοκρυο και ήδη ήθελα να χέσω. Στην Φιλιππίδου συναγωνιστης κατουρουσε πίσω από ένα αμάξι οποτε πήρα κι εγώ θάρρος κι εχεσα :rockon::rockon:

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
39.019
Πόντοι
10.656

Μόνο μ.α 21 είναι?

παροτι πολλα δωματια βρωμανε, ο συγκεκριμενος οικος βρωμοκοπαει απο το σαλονι. Τι στο πουτσο, τριβουν τις καλτσες και τις μασχαλες τους στους τοιχους; Τις τελευταιες δυο φορες που πηγα στο ισογειο δεν προλαβα καν να δω την κοπελα και οπως μπηκα ετσι ξαναβγηκα μετα απο δυο βηματα ψαχνοντας οξυγονο :tooth:

Im Out GIF

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom