Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 408 άτομα (23 μέλη και 385 επισκέπτες)

protogon4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2015
Κριτικές
11
Like
1.101
Πόντοι
371
επίσης κατά τη γνώμη μου μιας και χωρισμένος και πνίγω τον πόνο μου κάτω πάλι,η μικαελα από φωκ.25 είναι αυτή που αντέχει να τη γαμας φουλ !εγώ γουστάρω και ψηλές έχει και πολύ ωραίο κωλο!
συνδυαστικά με την αγριοφατσα της σου βγάζει αυτό που πρέπει !
τη πήδαγα όρθια και της έπιασα το λαιμό από πίσω .λεω η θα με κράξει ή θα γουστάρει !
τελικά γούσταρε !
τίμιο μουνι που σέβεται το 20αρι!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.310
Like
341.240
Πόντοι
49.090
τώρα live επιγραμματικα

Κολωνού 53 Σάρα και Σουζάνα λατίνες,αμφότερες σε απλό πρόγραμμα,κάνουν και παρτουζα με 20 ευρώ.

Κολωνού 48 νέο Εύα και Ειρήνη,αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Κολωνού 48 Ελένη και Παολα ,αμφοτερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Κολωνού 47 ισόγειο Τζούλια,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Κολωνού 47 όροφος Τατιάνα,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Κολωνού 45 δεξιά Ναταλία, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Κολωνού 45 αριστερά κλειστά.

Κολωνού 32α Ρόζα,απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 32γ Μπέλα λατίνα,σε απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 32β 2 λατίνες Λίνα και Βικτώρια,αμφοτερες σε απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 30β 1ος όροφος Άννα,σε απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 30β 2ος Μαρία λατίνα,απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 30α Μπέλα η Ρουμάνα και Αλεξάνδρα η λατίνα,αμφότερες σε απλό πρόγραμμα,στις 1400 θα έρθει η Ινα.
φωτο από τον οίκο
20260322_114058.jpg

Κολωνού 11β Μαργαρίτα,απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 11α ισόγειο Ζάνα,απλό πρόγραμμα.

Κολωνού 11α όροφος κλειστό

Τελευταία τροποποίηση:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.310
Like
341.240
Πόντοι
49.090
συνέχεια live επιγραμματικα

Μεγαλου Αλεξάνδρου 15 Βαλεντινα λατίνα ,απλό πρόγραμμα.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 17 Γκαμπριέλα,απλό πρόγραμμα.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 22 ισόγειο κλειστο.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 22 όροφος Γιάννα, απλό πρόγραμμα.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 21 ισόγειο Σάρα η λατίνα με τη τεράστια κωλαρα,απλό πρόγραμμα.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 21 όροφος Παμελα λατίνα,απλό πρόγραμμα.
φωτο από τον οίκο
20260322_115515.jpg

Μεγαλου Αλεξάνδρου 23 Λορι,απλό πρόγραμμα και Πατρίτσια,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 25 λειστά.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 28α Κατερίνα και Άλινα,αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 28α δεξιά (που έχει είσοδο και από Περδικκα 3α )Καρμεν,απλό πρόγραμμα.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 28 υπόγειο Ντιαννα και Αλεξάνδρα ,αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Μεγαλου Αλεξάνδρου 28 Ερρίκο,ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα για Έλληνες απλό σε αλλοδαπούς.

Μεγαλου Αλεξάνδρου & Περδικκα όροφος ανοιχτή η πόρτα κλειστό το φως,η τσατσά με το κοντό μαύρο μαλλί και τα γυαλάκια περίμενε κάτω τη κοπέλα.

Περδικκα 3α (πού έχει είσοδο και από Μεγαλου Αλεξάνδρου 28α δεξιά) Καρμεν,απλό πρόγραμμα.

Περδικκα 3β Λίλυ η "Ταιλανδεζα ",σε απλό πρόγραμμα σε μισή ώρα θα έρθει και άλλη κοπέλα,λογικά είτε η Γκαμπριέλα η λατίνα είτε η Ρέα η Ελληνίδα.

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
787
Πόντοι
96
H γηραιά Αλ(β)ιόνα ρεπάρει, άλλαξε έδρα ή σταμάτησε? :coffee:

Ευχαριστώ! :wink:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.310
Like
341.240
Πόντοι
49.090
σφηνάκι live επιγραμματικα

Ιάσωνος 37α Άντζελα,απλό πρόγραμμα στα 10 ευρώ, με κώλο στα 20 ευρώ.

Ιάσονος 39 (1) & (2) κλειστά.

Ιάσωνος 39(3) Μπέλα, απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 39(4) Άννα, απλό πρόγραμμα.

Ιάσονος 39 (5) & 39 (6) κλειστά.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.310
Like
341.240
Πόντοι
49.090

Dsar263

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
150
Like
27.274
Πόντοι
34.948
Ρε παιδιά αυτή η ρωσιδοκαζάκισσα η Ελένη, Μεγάλου Αλεξάνδρου κουρτίνα, που έχει χαθεί;
Αμα κανεις βολτες ανα διαστηματα στις οδους Μαρνης - Ακουμηνατου - Αγ. Κωνσταντινου , πισω απο το κτιριο το ΟΣΕ στις πιατσες με τα πρεζονια θα την πετυχεις καποια στιγμη ειτε να τρυπιεται, ειτε να καπνιζει "τσιγαρο" ειτε να αγοραζει πραμμα ειτα να φλερταρει ακομα με καναν ομοιπαθή της....

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.310
Like
341.240
Πόντοι
49.090
συνέχεια πάντα live επιγραμματικα

Ιάσωνος 1α Τατιάνα,σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Ιάσωνος 1β αριστερά Άννα ,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Ιάσωνος 1β δεξιά κλειστο.

Ιάσωνος 1γ Λαρα σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Ιάσωνος 20α happy hippo Βαλέρια, με απλό πρόγραμμα και μασαζάκι.

Ιάσωνος 20β κλασσικα η λατίνα Μπάρμπαρα ,σε απλό πρόγραμμα.

Ιάσωνος 20γ κλασσικά η λατίνα Άντζελα , απλό πρόγραμμα.

Ιασωνος 19αρια κλειστά.

Λεωνιδου 28 όροφος κλειστό.

Λεωνιδου 28 ισόγειο Βαλεντινα με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα κ μασαζάκι.

Ιάσωνος 27 κλειστό.

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
136
Like
12.735
Πόντοι
11.915
Ως γνωστόν τα βράδια του Σαββάτου στα τσαρδια προσφέρονται μόνο για βόλτα και καλτ σκηνικά και οχι για να γαμησεις :rockon:. Ξεκίνησα με Λιοσίων όπου στην Βέργας είχαν μαζευτεί 6-7 πιτσιρικάδες έξω από το Βέργας 6 και αντάλλαζαν πληροφορίες :2funny:. Μπήκα στοχευμένα στο Βέργας 2 όπου η σιτεμεμη Βάσια σαλοναρισε με ύφος ντίβας και ανακοίνωσε νορμάλ πρόγραμμα,όλα με προφυλακτικό :confused::jerking::jerking:. Ακόμα και πίπα μου είπε με προφυλακτικό :jerking::jerking::jerking:
Στο Βέργας 6 η τσατσά μου παρουσίασε μια ψηλή νταρντανα ονόματι Αναστασία αν θυμάμαι καλά :confused::rockon:,δεν γουσταρα νταρντανα και αποχώρησα για Φυλής :rockon::rockon:

Rodney

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
14
Like
226
Πόντοι
290
Φίλοι καλησπέρα,
μήπως υπάρχει καμία πληροφόρηση για την Μαρία αλβανή μιλφ / γκιλφ απο διδύμου 18 - 22,
Τα μπουρδελάκια έκλεισαν και δεν μπορώ να τη βρώ.
Αναζητήται !!!
Ευχαριστώ προκαταβολικά για κάθε διεπαφή επικοινωνίας...

• Like
Αντιδράσεις: Konig2

Morty love Jessica

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Κριτικές
63
Like
5.344
Πόντοι
7.621
Μ.α 21 εισογειο εποστροφη της μικαελας της λατινας από ιασονως 20 ! Μου φαίνεται χειροτερεύουν οι χασάπηδες στην κολομβια … έχει πολύ άσχημη κοιλιοπλαστική και ίσως κάποιους κοιλιακούς με αποτέλεσμα να φαίνεται λες και βγήκε από το street fighters . Πολυ καλή όμως σε σχέση με άλλα στο μετάξι .

Περικα 3β ρεα ελληνίδα φορώντας το παγωμένο πέπλο της . Κριμα γιατί έχει σώμα για γερά γαμησια

Μαραθωνος και Αχιλλέως γωνία Ιζαμπέλα ρωσικό μπιμπο. Βγήκε έξω ολίγον ντροπαλουλα

Σε όλα φουλ αναμονή από δεν έβρισκες τίποτα χωρίς δωμάτιο η να έβγαινε κατευθείαν με ουρές από πακιστανοταγαρα . Ενας έβγαζε σελφι στον κ48 με έναν κωλο σε άφησα του οίκου . Αν υπήρχε αλαχ θα σας έκαιγε μπας και γαμησουμε και εμείς
. Στα υπόλοιπα σπίτια ότι είπε ο ρεπόρτερ μας πιο πάνω

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.310
Like
341.240
Πόντοι
49.090
Μ.α 21 εισογειο εποστροφη της μικαελας της λατινας από ιασονως 20 ! Μου φαίνεται χειροτερεύουν οι χασάπηδες στην κολομβια … έχει πολύ άσχημη κοιλιοπλαστική και ίσως κάποιους κοιλιακούς με αποτέλεσμα να φαίνεται λες και βγήκε από το street fighters . Πολυ καλή όμως σε σχέση με άλλα στο μετάξι .
έχει επιστρέψει κοντα 10 μέρες τώρα,
Screenshot_20260322_142253.jpg

σήμερα ο υπηρεσίας την παρουσίασε ως Σάρα.

Τελευταία τροποποίηση:

Morty love Jessica

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Κριτικές
63
Like
5.344
Πόντοι
7.621
έχει επιστρέψει 10 μέρες τώρα,σήμερα ο υπηρεσίας την παρουσίασε ως Σάρα.
Α δεν το ήξερα . Όταν πήγα φώναζε Μικαέλα . Γυαλίζει λίγο ανώμαλα το μάτι του αυτουνου χαχαχα

MrErotiaris

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2025
Like
679
Πόντοι
80
Ως γνωστόν τα βράδια του Σαββάτου στα τσαρδια προσφέρονται μόνο για βόλτα και καλτ σκηνικά και οχι για να γαμησεις :rockon:. Ξεκίνησα με Λιοσίων όπου στην Βέργας είχαν μαζευτεί 6-7 πιτσιρικάδες έξω από το Βέργας 6 και αντάλλαζαν πληροφορίες :2funny:. Μπήκα στοχευμένα στο Βέργας 2 όπου η σιτεμεμη Βάσια σαλοναρισε με ύφος ντίβας και ανακοίνωσε νορμάλ πρόγραμμα,όλα με προφυλακτικό :confused::jerking::jerking:. Ακόμα και πίπα μου είπε με προφυλακτικό :jerking::jerking::jerking:
Στο Βέργας 6 η τσατσά μου παρουσίασε μια ψηλή νταρντανα ονόματι Αναστασία αν θυμάμαι καλά :confused::rockon:,δεν γουσταρα νταρντανα και αποχώρησα για Φυλής :rockon::rockon:
Εν το μεταξύ αυτά τα πιτσιρίκια είναι όλα με ίδια ρούχα, μαύρο μπουφάν north face, φόρμα, κούρεμα Κασιδιάρη style και συμπεριφορά αυτιστικού τράπερ με 9 στις 10 λέξεις να λένε ο ένας στον άλλο μπρο...

Morty love Jessica

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Κριτικές
63
Like
5.344
Πόντοι
7.621
Εν το μεταξύ αυτά τα πιτσιρίκια είναι όλα με ίδια ρούχα, μαύρο μπουφάν north face, φόρμα, κούρεμα Κασιδιάρη style και συμπεριφορά αυτιστικού τράπερ με 9 στις 10 λέξεις να λένε ο ένας στον άλλο μπρο...
Εγώ απορώ ρε μυστη μου πως βρίσκουν γκόμενο τα κορίτσια της ηλικίας τους ; Όλοι τους είναι copy paste

MrErotiaris

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2025
Like
679
Πόντοι
80
Εγώ απορώ ρε μυστη μου πως βρίσκουν γκόμενο τα κορίτσια της ηλικίας τους ; Όλοι τους είναι copy paste
Απλά και αυτές τα ίδια σκατά είναι...Κολάν, βάψιμο, τσιμπουκόχειλα, McDonald's και τα σχετικά...Άσε που τα περισσότερα κάνουν και μπάφο...Σαπίλα σκέτη

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom