Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 360 άτομα (24 μέλη και 336 επισκέπτες)
Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
23
Like
25.875
Πόντοι
8.296
επειδή είμαι λάτρης της πίπας μπορώ να σας κάνω ένα top 3 ενεργό !
αυτή τη στιγμή στα μπουρδελα νούμερο 1 είναι η αλεξάνδρα η ρωσίδα από φυλής που δουλεύει στο υπογειο
2)είναι η αλιονα που οκ είναι γριά αλλά εντάξει το τσιμπούκι της είναι. ιεροτελεστία σε γλύφει ολόκληρο πάνω κάτω δεξιά οκ το βάζει όσο πιο βαθιά μπορεί !
3)θα το δώσω στη κωσταντινα
εκτός διαγωνισμού η αλίκη η τσατσα από φιλ11
ποιο υπόγειο;

T.D.7

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Νοε 2009
Κριτικές
4
Like
14.721
Πόντοι
2.536
Εγγρ.
10 Μαρ 2024
Κριτικές
44
Like
11.311
Πόντοι
6.246
Φυλής
59 όροφος: Μπιουτι
Μπιουτάρα κεφάτη και γαμάτος χαρακτήρας, ίσως η πιο "καλόψυχη" εκδιδόμενη...
και Άννα (μεταφερθηκε από την Ιάσονος που την είχαν πάρει πρόσφατα οι Περπάτημα/Dsar)
Αυτή την τραγική εμπειρία προσπαθώ να τη διαγράψω από την πορνομνήμη μου :jerking::vomit:
Φιλιππίδου
11 όροφος: Στο δωμάτιο ένας είχε κάτσει κοντά 20λεπτο αλλά η Ελευθερία έκανε πάρα πολύ διακριτική υπενθύμιση. Πρέπει να είναι από τις καλύτερες υπηρεσίες σε συμπεριφορά/χαρακτήρα και μακάρι να υπήρχαν περισσότερες σαν και αυτήν.
Για να μην λέμε μόνο για τις καλές πόρνες.
Είναι πολύ καλή! Όπως και η άλλη (ξανθιά κοντό μαλλί) στο 11Α ισόγειο. Ξέρουν και πως να προβάλουν τα κορίτσια, και πως να κρατήσουν τον πελάτη

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
23
Like
25.875
Πόντοι
8.296

nikosvita314

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2021
Like
2.146
Πόντοι
456
επειδή είμαι λάτρης της πίπας μπορώ να σας κάνω ένα top 3 ενεργό !
αυτή τη στιγμή στα μπουρδελα νούμερο 1 είναι η αλεξάνδρα η ρωσίδα από φυλής που δουλεύει στο υπογειο
2)είναι η αλιονα που οκ είναι γριά αλλά εντάξει το τσιμπούκι της είναι. ιεροτελεστία σε γλύφει ολόκληρο πάνω κάτω δεξιά οκ το βάζει όσο πιο βαθιά μπορεί !
3)θα το δώσω στη κωσταντινα
εκτός διαγωνισμού η αλίκη η τσατσα από φιλ11
Σέ ποίο νούμερο στην Φυλής δουλεύει ή Αλεξάνδρα κ τί ώρες τήν βρίσκουμε;

koulamaria

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
48
Like
16.435
Πόντοι
5.227
σήμερα το πρωί πήγα να τιμήσω την ιρινα μετά την επιστροφή της ,καθόλου κόσμο άδεια δωμάτια οπότε μπήκα έγλυψε από πάνω μέχρι κάτω το μωρό ,γούσταρε !
μετά πήγα να δω καιτη που λένε εδώ μέσα ,ωραίο μωρό αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο εμφανησιακα μέσα δεν ξέρω γιατί προτίμησα δεύτερο γύρω να πάω να δώσω ένα τσιμπούκι στη κωσταντινα στη βέργας που τόσα λέγονται για το τσιμπούκι της !
εντάξει μάγκες δεν είναι κάτι τρομερό..όταν καυλωσα 100% η γκομενα δεν μπορούσε να το βάλει όλο μέσα !οκ έγλυφε ωραία και μαλακή γλώσσα καθόλου άγαρμπη!
αλλά για μένα δεν αξίζει 20€ να δίνες για μόνο ένα τσιμπούκι!
μέσα μου είπε το 90% των πελατών μόνο για πίπα έρχονται !σε περίπτωση που θες να γαμησεις ..δεν μπορείς !οποίος την ξέρει καταλαβαίνει τι λέω
... ισχυει....ειναι λιγακι βαρεων βαρων.Ομορφο προσωπο αλλα απο το λαιμο και κατω....γι'αυτο βεβαια φοραει και κελεμπιες.

luposolitario

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2023
Κριτικές
4
Like
1.739
Πόντοι
486
Ρε παιδιά αυτή η ρωσιδοκαζάκισσα η Ελένη, Μεγάλου Αλεξάνδρου κουρτίνα, που έχει χαθεί;

Genghis

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2026
Like
64
Πόντοι
0
Η Αλεξάνδρα(74 δεξιά) διάβασα πως λείπει για κάνα μήνα. Κρίνοντας από τις ενημερώσεις των παιδιών μάλλον ισχύει.

Σταθερά καλή, ακόμα και σε τελειώματα βάρδιας με λογική κούραση.

MrErotiaris

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2025
Like
679
Πόντοι
80
Νίκα Βέργας 3, βραδινή βάρδια...35-40 ηλικία, γεροδεμένη κατασκευή με ζουμερό κώλο, βυζιά προς 3 αλλά δεν βγάζει σουτιέν και μαλλιά ίσια καστανόξανθα...Δεν πρόλαβα να γδυθώ και μπήκε μέσα κατευθείαν με την καπότα στο χέρι λέγοντας ότι δεν κάνει πίπα χωρίς. Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα ρωτήσει πρόγραμμα πριν μπω...Της είπα κανένα πρόβλημα θα βάλουμε καπότα. Ξαπλώνω και ο Μπάμπης πεσμένος τελείως και αυτή να περνάει απευθείας καπότα χωρίς προκαταρκτικά παρόλο που ζήτησα για να πάρω τα πάνω μου....Πίπα στον πεσμένο Μπάμπη γρήγορη και σχεδόν ανέπαφη. Της λέω κάνε πιο αργά και πάρτον πιο βαθειά αλλά πέρα βρέχει...Με τα χίλια ζόρια σηκώθηκε ο Μπάμπης και ανέβηκε πάνω μου, αλλά την ειδα οτι δεν ήθελε αφού δεν κουνιόταν καθόλου και ζητούσε στα τέσσερα συνέχεια. Της είπα ξάπλωσε και μετά στα τέσσερα. Ξάπλωσε αλλά ήταν τόσο ντεκαβλέ η φάση που την έστησα στα τέσσερα για να τελειώνουμε...Την πήδαγα στα τέσσερα αλλά δεν ένιωθα και πολλά και πιέστηκα να χύσω γιατί μου έλεγε συνέχεια να τελειώνω...Όταν έχυνα τραβήχτηκε και δεν με άφησε να χύσω μέσα της...Φολοξεπέτα με λίγα λόγια...

kosamf

Μέγας
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
26
Like
2.340
Πόντοι
4.705
Πήγα τις προάλλες να γαμήσω μετά από καιρό, κι έκανα το λάθος να πάρω τη Χριστίνα την Τσέχα απ' τα Τίρανα. Θυμόμουν πως είχε φολέψει αλλά με δελέασε στο σαλονάρισμα. Πριν περάσω δωμάτιο, τόνισα στην τσατσά να μη βάλει έναν τόνο κρέμα όπως την τελευταία φορά που την είχα επισκεφθεί. Η γυφτοτσατσά με διαβεβαίωσε πως βάζει κρέμα εντός του δωματίου και μπορώ να της το ζητήσω κατ' ιδίαν και δεν υπάρχει πρόβλημα. Η Χριστίνα μπήκε στο δωμάτιο χαμογελαστή αλλά με εμφανείς τάσεις ξεπέτας (μια σταδιακή αλλά σταθερή διολίσθηση στα χρόνια που τη θυμάμαι Φυλής κ' πέριξ ), νευρική πίπα, άτσαλη μαλακία λες και θέλει να σ΄ τον ξεριζώσει, μηδέν προκαταρκτικά και αχανές μουνί, πλημμυρισμένο στην κρέμα ώστε να μη νιώθεις την παραμικρή τριβή, λες και γαμάς τον αέρα (προφανώς είχε βάλει από πριν, και δεν εννοώ από τον προηγούμενο πελάτη αλλά λίγο πριν μπει). Προσοχή - φυλάξτε το 20ευρω για βενζίνη έστω κι αν σας ελκύει εμφανισιακά.
Προφανώς δεν έχυσα με Χριστίνα, κι έπειτα σκεφτόμουν να πάω στα καπάκια να γαμήσω κάπου αλλού, αλλά δεν ήθελα να ξοδέψω άλλο ένα μπλε back-to-back και αρκέστηκα σε οικιακή μαλακία. Δυστυχώς οι καύλες βάρεσαν κόκκινο και τις επόμενες μέρες έψαχνα να γαμήσω καμιά καλή αλλά είτε δεν έβρισκα στην αντίστοιχη βάρδια (μόνο μια Καίτη πρωινή στη Φωκαίας μού έκανε κλικ -καίτοι σκατόφατσα- αλλά είχε κόσμο μεσοβδόμαδα), είτε δεν μπορούσα εγώ.
Σήμερα κυκλοφόρησα μόνος στο Κέντρο με ΙΧ μετά από έξοδο και λέω ΟΚ, θα πάω να γαμήσω το στόμα μιας μαύρης να ξεκαυλώσω με ένα δεκάευρω. Παίρνω τηλ τη δικιά μου, μου λέει θα είμαι εκεί σε 10'. Φυσικά όποιος ξέρει από μαύρες, αντιλαμβάνεται πως αυτή η πληροφορία μοιάζει με διάγγελμα Τραμπ για τον πόλεμο στο Ιράν, δηλαδή λέξεις που δεν σημαίνουν τίποτα. Παρά ταύτα, σφίγγω τα δόντια και συνεχίζω να κάνω κύκλους με το ΙΧ γύρω απ' το παρκάκι για κάνα μισάωρο. Εν τω μεταξύ κατουριέμαι σαν τρελός και καταλήγω ν' αδειάζω την κύστη μου σε κοινή θέα, δευτερόλεπτα πριν περάσουν κάτι καλοντυμένες θείτσες με γουναρικά (που σίγουρα θα έβαζαν τις φωνές). Τελικά απομακρύνομαι απ' την περιοχή αλλά πριν πάω σπίτι (προς ΔΠ), λέω να μπανίσω κάνα μουνί εκεί στη Μαραθώνος, αν θυμάμαι καλά το όνομα της κάθετης στην Αχιλλέως κοντά στο "Άσυλο" - χωρίς προσδοκίες, μιας που η περιοχή δεν έχει στανταράκια, αλλά μπαίνοντας στο μεσαίο μπουρδέλο, στο ισόγειο, βλέπω μια ψηλή πενηντάρα καυλιάρα με ωραίο πρόσωπο και σκαλώνω. Βγαίνω έξω αποφασισμένος να φύγω, αλλά στο ΙΧ κοντοστέκομαι και λέω "λοιπόν, αν φέρεις τρεις φορές σερί γράμματα μ' αυτό το κέρμα, άντε να γαμήσεις και να ξεφορτώσεις κι ας ειν' και φόλα". Έρχονται τρία σερί γράμματα, λέω ΟΚ, μια ανώτερη δύναμη σε ωθεί ν' αδειάσεις επιτέλους τα αρχίδια σου μετά απ' όλο αυτό.
Επιστρέφω φουλ καυλωμένος στο μπουρδέλο με το εικοσάευρω σαν παντιέρα, κι εκεί που πάω να μπω με την πενηντάρα και να της γαμήσω ό,τι έχει και δεν έχει, εκείνη μου κάνει "μισό λεπτό μωρό μου...". Βγαίνει η τσατσά, τη ρωτάω "έχει κι άλλο δωμάτιο η κοπέλα;" (σσ προηγουμένως βάραγαν μύγες). Μου λέει ναι, αλλά είναι για μιάμιση ώρα. Ρώτησα άλλες δυο φορές αν άκουσα καλά και με διαβεβαίωσε ότι ναι, μιλάμε για 90 λεπτά. Και γελούσαμε όλοι μαζί μ' αυτό το πράγμα που δεν πρέπει να 'χει ξανασυμβεί στα παγκόσμια χρονικά της πορνείας. Γυρίζω στο αμάξι εξαντλημένος, έχοντας χάσει κάνα 2ωρο με τούτα και με κείνα. Και πάνω που πάω να βάλω μπρος, βλέπω μια κλήση απ' τη μαύρη - περίπου 1μιση ώρα μετά το 10λεπτο που μου είχε υποσχεθεί. Λέω αστο, δεν έχεις που δεν έχεις αξιοπρέπεια, τράβα να σου πάρει μια πίπα να ηρεμήσεις (σσ σημειωτέον είχα πολλή δουλειά στο σπίτι κι εγώ μαλακιζόμουν με μαύρες και άσπρες καργιόλες). Ε, την παίρνω τρεις φορές τηλέφωνο και όσο τη βρήκατε εσείς, άλλο τόσο τη βρήκα κι εγώ. Επέστρεψα σπίτι κι έψησα τοστ, αφού βάρεσα μια παχιά μαλακία. Ήταν άλλο ένα θεσπέσιο σαββατόβραδο.

Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.671
Πόντοι
2.046
Πήγα τις προάλλες να γαμήσω μετά από καιρό, κι έκανα το λάθος να πάρω τη Χριστίνα την Τσέχα απ' τα Τίρανα. Θυμόμουν πως είχε φολέψει αλλά με δελέασε στο σαλονάρισμα. Πριν περάσω δωμάτιο, τόνισα στην τσατσά να μη βάλει έναν τόνο κρέμα όπως την τελευταία φορά που την είχα επισκεφθεί. Η γυφτοτσατσά με διαβεβαίωσε πως βάζει κρέμα εντός του δωματίου και μπορώ να της το ζητήσω κατ' ιδίαν και δεν υπάρχει πρόβλημα. Η Χριστίνα μπήκε στο δωμάτιο χαμογελαστή αλλά με εμφανείς τάσεις ξεπέτας (μια σταδιακή αλλά σταθερή διολίσθηση στα χρόνια που τη θυμάμαι Φυλής κ' πέριξ ), νευρική πίπα, άτσαλη μαλακία λες και θέλει να σ΄ τον ξεριζώσει, μηδέν προκαταρκτικά και αχανές μουνί, πλημμυρισμένο στην κρέμα ώστε να μη νιώθεις την παραμικρή τριβή, λες και γαμάς τον αέρα (προφανώς είχε βάλει από πριν, και δεν εννοώ από τον προηγούμενο πελάτη αλλά λίγο πριν μπει). Προσοχή - φυλάξτε το 20ευρω για βενζίνη έστω κι αν σας ελκύει εμφανισιακά.
Προφανώς δεν έχυσα με Χριστίνα, κι έπειτα σκεφτόμουν να πάω στα καπάκια να γαμήσω κάπου αλλού, αλλά δεν ήθελα να ξοδέψω άλλο ένα μπλε back-to-back και αρκέστηκα σε οικιακή μαλακία. Δυστυχώς οι καύλες βάρεσαν κόκκινο και τις επόμενες μέρες έψαχνα να γαμήσω καμιά καλή αλλά είτε δεν έβρισκα στην αντίστοιχη βάρδια (μόνο μια Καίτη πρωινή στη Φωκαίας μού έκανε κλικ -καίτοι σκατόφατσα- αλλά είχε κόσμο μεσοβδόμαδα), είτε δεν μπορούσα εγώ.
Σήμερα κυκλοφόρησα μόνος στο Κέντρο με ΙΧ μετά από έξοδο και λέω ΟΚ, θα πάω να γαμήσω το στόμα μιας μαύρης να ξεκαυλώσω με ένα δεκάευρω. Παίρνω τηλ τη δικιά μου, μου λέει θα είμαι εκεί σε 10'. Φυσικά όποιος ξέρει από μαύρες, αντιλαμβάνεται πως αυτή η πληροφορία μοιάζει με διάγγελμα Τραμπ για τον πόλεμο στο Ιράν, δηλαδή λέξεις που δεν σημαίνουν τίποτα. Παρά ταύτα, σφίγγω τα δόντια και συνεχίζω να κάνω κύκλους με το ΙΧ γύρω απ' το παρκάκι για κάνα μισάωρο. Εν τω μεταξύ κατουριέμαι σαν τρελός και καταλήγω ν' αδειάζω την κύστη μου σε κοινή θέα, δευτερόλεπτα πριν περάσουν κάτι καλοντυμένες θείτσες με γουναρικά (που σίγουρα θα έβαζαν τις φωνές). Τελικά απομακρύνομαι απ' την περιοχή αλλά πριν πάω σπίτι (προς ΔΠ), λέω να μπανίσω κάνα μουνί εκεί στη Μαραθώνος, αν θυμάμαι καλά το όνομα της κάθετης στην Αχιλλέως κοντά στο "Άσυλο" - χωρίς προσδοκίες, μιας που η περιοχή δεν έχει στανταράκια, αλλά μπαίνοντας στο μεσαίο μπουρδέλο, στο ισόγειο, βλέπω μια ψηλή πενηντάρα καυλιάρα με ωραίο πρόσωπο και σκαλώνω. Βγαίνω έξω αποφασισμένος να φύγω, αλλά στο ΙΧ κοντοστέκομαι και λέω "λοιπόν, αν φέρεις τρεις φορές σερί γράμματα μ' αυτό το κέρμα, άντε να γαμήσεις και να ξεφορτώσεις κι ας ειν' και φόλα". Έρχονται τρία σερί γράμματα, λέω ΟΚ, μια ανώτερη δύναμη σε ωθεί ν' αδειάσεις επιτέλους τα αρχίδια σου μετά απ' όλο αυτό.
Επιστρέφω φουλ καυλωμένος στο μπουρδέλο με το εικοσάευρω σαν παντιέρα, κι εκεί που πάω να μπω με την πενηντάρα και να της γαμήσω ό,τι έχει και δεν έχει, εκείνη μου κάνει "μισό λεπτό μωρό μου...". Βγαίνει η τσατσά, τη ρωτάω "έχει κι άλλο δωμάτιο η κοπέλα;" (σσ προηγουμένως βάραγαν μύγες). Μου λέει ναι, αλλά είναι για μιάμιση ώρα. Ρώτησα άλλες δυο φορές αν άκουσα καλά και με διαβεβαίωσε ότι ναι, μιλάμε για 90 λεπτά. Και γελούσαμε όλοι μαζί μ' αυτό το πράγμα που δεν πρέπει να 'χει ξανασυμβεί στα παγκόσμια χρονικά της πορνείας. Γυρίζω στο αμάξι εξαντλημένος, έχοντας χάσει κάνα 2ωρο με τούτα και με κείνα. Και πάνω που πάω να βάλω μπρος, βλέπω μια κλήση απ' τη μαύρη - περίπου 1μιση ώρα μετά το 10λεπτο που μου είχε υποσχεθεί. Λέω αστο, δεν έχεις που δεν έχεις αξιοπρέπεια, τράβα να σου πάρει μια πίπα να ηρεμήσεις (σσ σημειωτέον είχα πολλή δουλειά στο σπίτι κι εγώ μαλακιζόμουν με μαύρες και άσπρες καργιόλες). Ε, την παίρνω τρεις φορές τηλέφωνο και όσο τη βρήκατε εσείς, άλλο τόσο τη βρήκα κι εγώ. Επέστρεψα σπίτι κι έψησα τοστ, αφού βάρεσα μια παχιά μαλακία. Ήταν άλλο ένα θεσπέσιο σαββατόβραδο.
Σε συγχαίρω φίλε μου για το σθένος σου!
Να υπομείνεις όλα αυτά και κυρίως να τα μοιραστείς στο τέλος και μαζί μας!:hi:

Σαν το καζίνο, δεν πρόκειται να κερδίσουμε ποτέ...
Όπως μου είπε ευθέως μια τσα2, σε ανάλογη ευθεία ερώτηση μου...

-Is it Δαγκα the hall thing?
-Yes, it is!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom