Πήγα τις προάλλες να γαμήσω μετά από καιρό, κι έκανα το λάθος να πάρω τη Χριστίνα την Τσέχα απ' τα Τίρανα. Θυμόμουν πως είχε φολέψει αλλά με δελέασε στο σαλονάρισμα. Πριν περάσω δωμάτιο, τόνισα στην τσατσά να μη βάλει έναν τόνο κρέμα όπως την τελευταία φορά που την είχα επισκεφθεί. Η γυφτοτσατσά με διαβεβαίωσε πως βάζει κρέμα εντός του δωματίου και μπορώ να της το ζητήσω κατ' ιδίαν και δεν υπάρχει πρόβλημα. Η Χριστίνα μπήκε στο δωμάτιο χαμογελαστή αλλά με εμφανείς τάσεις ξεπέτας (μια σταδιακή αλλά σταθερή διολίσθηση στα χρόνια που τη θυμάμαι Φυλής κ' πέριξ ), νευρική πίπα, άτσαλη μαλακία λες και θέλει να σ΄ τον ξεριζώσει, μηδέν προκαταρκτικά και αχανές μουνί, πλημμυρισμένο στην κρέμα ώστε να μη νιώθεις την παραμικρή τριβή, λες και γαμάς τον αέρα (προφανώς είχε βάλει από πριν, και δεν εννοώ από τον προηγούμενο πελάτη αλλά λίγο πριν μπει). Προσοχή - φυλάξτε το 20ευρω για βενζίνη έστω κι αν σας ελκύει εμφανισιακά.
Προφανώς δεν έχυσα με Χριστίνα, κι έπειτα σκεφτόμουν να πάω στα καπάκια να γαμήσω κάπου αλλού, αλλά δεν ήθελα να ξοδέψω άλλο ένα μπλε back-to-back και αρκέστηκα σε οικιακή μαλακία. Δυστυχώς οι καύλες βάρεσαν κόκκινο και τις επόμενες μέρες έψαχνα να γαμήσω καμιά καλή αλλά είτε δεν έβρισκα στην αντίστοιχη βάρδια (μόνο μια Καίτη πρωινή στη Φωκαίας μού έκανε κλικ -καίτοι σκατόφατσα- αλλά είχε κόσμο μεσοβδόμαδα), είτε δεν μπορούσα εγώ.
Σήμερα κυκλοφόρησα μόνος στο Κέντρο με ΙΧ μετά από έξοδο και λέω ΟΚ, θα πάω να γαμήσω το στόμα μιας μαύρης να ξεκαυλώσω με ένα δεκάευρω. Παίρνω τηλ τη δικιά μου, μου λέει θα είμαι εκεί σε 10'. Φυσικά όποιος ξέρει από μαύρες, αντιλαμβάνεται πως αυτή η πληροφορία μοιάζει με διάγγελμα Τραμπ για τον πόλεμο στο Ιράν, δηλαδή λέξεις που δεν σημαίνουν τίποτα. Παρά ταύτα, σφίγγω τα δόντια και συνεχίζω να κάνω κύκλους με το ΙΧ γύρω απ' το παρκάκι για κάνα μισάωρο. Εν τω μεταξύ κατουριέμαι σαν τρελός και καταλήγω ν' αδειάζω την κύστη μου σε κοινή θέα, δευτερόλεπτα πριν περάσουν κάτι καλοντυμένες θείτσες με γουναρικά (που σίγουρα θα έβαζαν τις φωνές). Τελικά απομακρύνομαι απ' την περιοχή αλλά πριν πάω σπίτι (προς ΔΠ), λέω να μπανίσω κάνα μουνί εκεί στη Μαραθώνος, αν θυμάμαι καλά το όνομα της κάθετης στην Αχιλλέως κοντά στο "Άσυλο" - χωρίς προσδοκίες, μιας που η περιοχή δεν έχει στανταράκια, αλλά μπαίνοντας στο μεσαίο μπουρδέλο, στο ισόγειο, βλέπω μια ψηλή πενηντάρα καυλιάρα με ωραίο πρόσωπο και σκαλώνω. Βγαίνω έξω αποφασισμένος να φύγω, αλλά στο ΙΧ κοντοστέκομαι και λέω "λοιπόν, αν φέρεις τρεις φορές σερί γράμματα μ' αυτό το κέρμα, άντε να γαμήσεις και να ξεφορτώσεις κι ας ειν' και φόλα". Έρχονται τρία σερί γράμματα, λέω ΟΚ, μια ανώτερη δύναμη σε ωθεί ν' αδειάσεις επιτέλους τα αρχίδια σου μετά απ' όλο αυτό.
Επιστρέφω φουλ καυλωμένος στο μπουρδέλο με το εικοσάευρω σαν παντιέρα, κι εκεί που πάω να μπω με την πενηντάρα και να της γαμήσω ό,τι έχει και δεν έχει, εκείνη μου κάνει "μισό λεπτό μωρό μου...". Βγαίνει η τσατσά, τη ρωτάω "έχει κι άλλο δωμάτιο η κοπέλα;" (σσ προηγουμένως βάραγαν μύγες). Μου λέει ναι, αλλά είναι για μιάμιση ώρα. Ρώτησα άλλες δυο φορές αν άκουσα καλά και με διαβεβαίωσε ότι ναι, μιλάμε για 90 λεπτά. Και γελούσαμε όλοι μαζί μ' αυτό το πράγμα που δεν πρέπει να 'χει ξανασυμβεί στα παγκόσμια χρονικά της πορνείας. Γυρίζω στο αμάξι εξαντλημένος, έχοντας χάσει κάνα 2ωρο με τούτα και με κείνα. Και πάνω που πάω να βάλω μπρος, βλέπω μια κλήση απ' τη μαύρη - περίπου 1μιση ώρα μετά το 10λεπτο που μου είχε υποσχεθεί. Λέω αστο, δεν έχεις που δεν έχεις αξιοπρέπεια, τράβα να σου πάρει μια πίπα να ηρεμήσεις (σσ σημειωτέον είχα πολλή δουλειά στο σπίτι κι εγώ μαλακιζόμουν με μαύρες και άσπρες καργιόλες). Ε, την παίρνω τρεις φορές τηλέφωνο και όσο τη βρήκατε εσείς, άλλο τόσο τη βρήκα κι εγώ. Επέστρεψα σπίτι κι έψησα τοστ, αφού βάρεσα μια παχιά μαλακία. Ήταν άλλο ένα θεσπέσιο σαββατόβραδο.