athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 120.229
- Πόντοι
- 16.631
μονο αληθειες μονο αληθειεςΜΑΣ ΠΡΗΞΑΤΕ ΤΟΥΣ ΟΡΧΕΙΣ ΡΕ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ
τα αρχιδια μου κουνιουνται ΜΟΝΟ Δεξιαμονο αληθειες μονο αληθειες![]()
Κόκκορος ελάλησε, σήκω, γέρο, γάμησε.τα αρχιδια μου κουνιουνται ΜΟΝΟ Δεξια![]()
Έρχεται....μετά να σε δω τι πεις....προς το παρον ο μονος που εχει ευρωπαικες κουπες στην μπαλα και 2 μαλιστα ειναι ο γαμιας του ελληνικου ποδοσφαιρου μεχρι να φυγει το αν βολευτειτε με το χουντεμπλει![]()
Ακομη τσουζει αυτο ,εεεε?προς το παρον ο μονος που εχει ευρωπαικες κουπες στην μπαλα και 2 μαλιστα ειναι ο γαμιας του ελληνικου ποδοσφαιρου μεχρι να φυγει το αν βολευτειτε με το χουντεμπλει![]()
Εφηβικο,που εισαι μορη γαμιολα εσυΑκομη τσουζει αυτο ,εεεε?
η 2η ειναι το παιδικο?

Δουλεια φιλεΕφηβικο,που εισαι μορη γαμιολα εσυ![]()

Μια χαρα πολυ χρημα.Δουλεια φιλε
Πολλη και καλη![]()
Ακομη τσουζει αυτο ,εεεε?
η 2η ειναι το παιδικο?
εσεις με ποιον παιζεται στην ευρωπη το επομενο παιχνιδι?? σε ρωταω γιατι με το ποδοσφαιρο δεν τα παω καλαΆντε ρε παιδιά να φτάσει η πέμπτη και θα σκάσει η φούσκα μου
![]()
![]()
![]()
Με αυτόνεσεις με ποιον παιζεται στην ευρωπη το επομενο παιχνιδι?? σε ρωταω γιατι με το ποδοσφαιρο δεν τα παω καλα

kai με αυτο θα μεινετεΜε αυτόν
1-0
![]()

Καλά πήγαινε να στον φορμάρει η ροντινει η βραζιλιαναΆντε ρε παιδιά να φτάσει η πέμπτη και θα σκάσει η φούσκα μου
![]()
![]()
![]()
Ζεις?????.....τατανα της μπαρτσας κσι του εμπαπε?????αλλη μια χρονια που συνεχιζει ευρωατιτλος ο μονοτμηματικος....
τι και αν εχει ανεβασει το μπατζετ σε ολα τα αθληματα του...τι και αν ηταν σε μια διοργανωση χωρις τουρκικες και ρωσικες...τελικα καταφερε να χασει απο μια μετρια ιταλικη ομαδα, η οποια ειχε χασει 3-1 απο την αεκ και κοντεψε να μεινει εκτος απο τους 32 της διοργανωσης...
α και στο μπασκετ γυναικων, ο αθηναικος παιζει τελικο γιουροκαπ...
υγ : τουλαχιστον μας εμειναν τα εκατονταδες φετινα αρθρα του σανοδνα για τις ομαδαρες του ερασιτεχνη βαζελαικου...ακομα τιτλο δεν εχει παρει φετος βεβαια, αλλα τα αρθρα ειναι ατελειωτα...![]()