Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (4 μέλη και 37 επισκέπτες)

PL(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
1.764
Πόντοι
206
Εσύ όλες τις γαμούσες χωρίς λεφτά, τι γίνεται επιτέλους όλες οι πουτάνες εσένα ερωτεύονταν;
Στα 20+ χρονια που ασχολουμαι με το αθλημα μου εχουν κατσει και 6-7 πουτανες που γουσταραν και βρησκομασταν εκτος studio και 2 callgirls.....που ειναι το περιεργο???? Νομιζω οι περισσοτεροι εδω μεσα ειχαν αναλογες περιπτωσεις....

ΥΓ :Οταν γαμας σταθερα καποιες κοπελες (στανταρακια...!!!) απο ενα σημειο και μετα εχετε οικειοτητα καποια στιγμη θα σου δωσει τηλεφωνο και μετα ειναι ευκολο να βρεθητε εκτος χωρου..

SEXTYPHOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2015
Κριτικές
25
Like
1.010
Πόντοι
371
Στα 20+ χρονια που ασχολουμαι με το αθλημα μου εχουν κατσει και 6-7 πουτανες που γουσταραν και βρησκομασταν εκτος studio και 2 callgirls.....που ειναι το περιεργο???? Νομιζω οι περισσοτεροι εδω μεσα ειχαν αναλογες περιπτωσεις....

ΥΓ :Οταν γαμας σταθερα καποιες κοπελες (στανταρακια...!!!) απο ενα σημειο και μετα εχετε οικειοτητα καποια στιγμη θα σου δωσει τηλεφωνο και μετα ειναι ευκολο να βρεθητε εκτος χωρου..
ωχχχ την πούτσησες τώρα φίλε............... θα στην πεσει ενας ερωτοκτηπημενος συναγωνιστής που αγαπαει πολύ και φοβαται μην του χαλασουμε το προξενειο με την πουτανα που γαμαμε...........

PL(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
1.764
Πόντοι
206
ωχχχ την πούτσησες τώρα φίλε............... θα στην πεσει ενας ερωτοκτηπημενος συναγωνιστής που αγαπαει πολύ και φοβαται μην του χαλασουμε το προξενειο με την πουτανα που γαμαμε...........
Εχει πολλους αγαπουληδες που ποτε δεν ειχαν γκομενα στη ζωη τους και τρωνε "πουτανοκαψουρα" με τα κοριτσια απο τα μπουρδελα και αυτες τους κοροιδευουν

Η Λαρα μου ελεγε υπηρχε ενας που την παρακολουθησε οταν εφηγε απο το μπουρδελο βρηκε το σπιτι της και της εστελνε δωρα και λουλουδια
"Εχου κοψει καδενα μερικοι δεν υπαρχει εξηγηση......"

Evosmos

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2025
Like
354
Πόντοι
21
Εχει πολλους αγαπουληδες που ποτε δεν ειχαν γκομενα στη ζωη τους και τρωνε "πουτανοκαψουρα" με τα κοριτσια απο τα μπουρδελα και αυτες τους κοροιδευουν

Η Λαρα μου ελεγε υπηρχε ενας που την παρακολουθησε οταν εφηγε απο το μπουρδελο βρηκε το σπιτι της και της εστελνε δωρα και λουλουδια
Πες τέτοια και υπάρχουν εδώ
άτομα που την πέφτουν σε πουτανες και ψάχνονται να τις αποκαταστήσουν κιόλας

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
7.251
Πόντοι
12.815
Εσύ όλες τις γαμούσες χωρίς λεφτά, τι γίνεται επιτέλους όλες οι πουτάνες εσένα ερωτεύονταν;

Τυπε, και εγω χωρις λεφτα πηδαω πουτανες, .......γιατι οπως ελεγε ο μεγας Charlie, της πληρωνω για να μου αδειασουν την γωνια.!!!!!! οχι για σεξ....

Τι στο πουτσο.?? μονο εμενα μου ζητανε τζαντες και φορεματα, και να της παω βολτα σε κανα στριπριτζαδικο.???

Jim Carrey Reaction GIF

Velociraptoras

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
6.583
Πόντοι
3.936

Η Λαρα οπως εχουμε πει ξανα ητα πολυ καλη σ αυτο που εκανε αλλα ελεγε και πολλες μπουρδες

New megistanas

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2025
Κριτικές
3
Like
678
Πόντοι
81
Ουρα θα κανουν οι κωλακιδες!!! Εχει να γλυψει πολυ σκατο........Ακομα και μουναρα να ηταν μονο που κανει γλυφοκωλια ειναι λογος αποφυγης...!!!!
Αντε ρ υπάρχει κοπέλα που κάνει τέτοια ??!!

palalon

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2024
Κριτικές
2
Like
182
Πόντοι
0
Λίζα στο Bella Dona, νταρντανα με μεγάλο κωλο, κ σχετικά μεγάλο στήθος. Μάλλον από Δενδροποταμο θα λεγα. Προσπαθεί να σε ικανοποιήσει, αλλά η απειρία της φαίνεται. Η πίπα της δεν έλεγε πολλά, τυπικό sex. Αν μάθει την δουλειά ίσως βελτιωθεί

Johnblackmamouth

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2022
Like
117
Πόντοι
1
Σήμερα το πρωί. Πέρασμα από Ναταλία στο Γκοντίβα για λυσσασμένο ξεφτίλισμα, χυσίματα παντού, και καταστάσεις παράνοιας με μια γυναίκα που λατρεύει όσο καμιά την ψωλή.

Περνάω να ρωτήσω πότε επιτέλους θα γυρίσει η Ριτα και μου λέει «εδώ είναι» γεμάτα δωμάτια. Η έτερη λυσσασμένη εταίρα που ειδικεύεται στο πρωκτικό, το γκλειφοκώλι και την καύλα.

Με 60+50 έκανα back to back γαμήσια πού άλλοι δε θα κάνουν στη ζωή τους.

Η μόνη που θα έλειπε για να βγάλω και τις υπόλοιπες ανωμαλίες ειπναι η Αλίκη που ήταν πέρσι στο bad girls. Ή αν ήμουν μερακλής ή Νίνα.

Έχω ένα χαμόγελο από το ένα αυτί ως το άλλο
Η Ρίτα που δουλεύει τώρα;

New megistanas

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2025
Κριτικές
3
Like
678
Πόντοι
81
Μάγκες αυτοί που λέγατε ότι δίνει κωλο με 50 είναι εδώ ε

nikosvett

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2025
Like
14
Πόντοι
0
Λίζα στο Bella Dona, νταρντανα με μεγάλο κωλο, κ σχετικά μεγάλο στήθος. Μάλλον από Δενδροποταμο θα λεγα. Προσπαθεί να σε ικανοποιήσει, αλλά η απειρία της φαίνεται. Η πίπα της δεν έλεγε πολλά, τυπικό sex. Αν μάθει την δουλειά ίσως βελτιωθεί
Σε ποια βάρδια την πήρες;

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
21
Like
9.419
Πόντοι
2.046
Ουρα θα κανουν οι κωλακιδες!!! Εχει να γλυψει πολυ σκατο........Ακομα και μουναρα να ηταν μονο που κανει γλυφοκωλια ειναι λογος αποφυγης...!!!!
Για το πρωκτικο παμε που το κανει καλα.

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
21
Like
9.419
Πόντοι
2.046
Έτσι...Εγώ δεν πιστεύω ότι μετά από τόσους άντρες και τόσα που έχουν κάνει,ότι έχουν συναισθηματα...σαν τους γιατρούς γίνονται σκληροί ακαμπτοι και παντογνώστες...επίσης δεν είναι δυνατόν να πηγαίνεις με τόσους κάθε μέρα κ να μην είσαι κ λίγο ψυχιατρική περίπτωση...δεν είναι νορμάλ γενικά...κι εγώ είχα κολλήσει με κάποια και φυσικά ΔΕΝ ανταποκρίνονται...είναι εκεί και κάνουν δουλειά...απλά κοροϊδεύουν τον εαυτό τους μερικές που λένε ότι έχουν προσωπική ζωή...με τόσα χιλιόμετρα που χεις κάψει κοπέλα μου,τι προσωπικό να σου έμεινε?επίσης ο άνθρωπος και στην δουλειά και στο σπίτι και παντού είναι ο ίδιος...τι θα πει δουλειά και προσωπικά...εκτός κι αν είναι διχασμένη προσωπικοτητα
Προσπαθουν να εχουν προσωπικη ζωη οσο ειναι στην δουλεια.
Οταν σταματησουν, θελουν να κανουν πραγματα που δεν καναν λογο αυτης της δουλειας.
Εννοειται ομως θα ειναι επηρεασμενες απο αυτο που εκαναν τοσα χρονια και φυσικα εθισμενες στο σεξ. Οποτε πιστευω ελαχιστες να καταφερουν να μην εχουν καποιο κουσουρι να το πω ετσι.. μετα στην προσωπικη τους ζωη.

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
21
Like
9.419
Πόντοι
2.046
Πολλα κιλα βλεπω στην φωτογραφια, δεν θα επαιξε Photoshop μαλλον.
Ενταξει εχει ατομα που γουσταρουν bbw φαση!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom