ARIS einai re
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 14.155
- Πόντοι
- 3.506
Θα έλεγα Las Vegas λόγω εφέ ξύλου αλλά δεν έχω μπεί ποτέ εκεί και δεν το έχω δεί. Σε πρόδωσε όμως η κριτικήΕίσαι μερακλής …άλλη μαγεία έχει ρε συ όμως το βραδινό
Θα έλεγα Las Vegas λόγω εφέ ξύλου αλλά δεν έχω μπεί ποτέ εκεί και δεν το έχω δεί. Σε πρόδωσε όμως η κριτικήΕίσαι μερακλής …άλλη μαγεία έχει ρε συ όμως το βραδινό
Tι μπουρδες λες ρε τυπε μιλα για τον εαυτο σου και μερικους αγαπουληδες οι περισσοτεροι απλα ψαχνουμε ενα καλο χυσοδοχειο να αδειασουμε και τιποτα παραπανωΗ πόρνη είναι μοναχικός άνθρωπος...απλά μερικές προσπαθούν να κοροϊδέψουν τον εαυτό τους...μετά από τόσους άντρες δεν σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους ...μόλις κάποιος ανίδεος κακομοίρης που δεν την ξέρει κ κάνει σχέση μαζί της,πάει να της επιβληθεί,θα φάει σουτ απευθείας...Από την άλλη εμείς σαν πελάτες ψάχνουμε την τέλεια πορνη-γκομενα-παρεα που να παρέχει συναισθηματική κάλυψη...αυτό όμως είναι μόνο στα παραμύθια.
Ναι γι αυτο ψαχνεις την τέλεια πορνη-γκομενα-παρεα που να παρέχει συναισθηματική κάλυψη γιατι τις εχεις χεσμενεςΚαι ποιους αγαπουληδες ,χεζμενες τις έχω,την ώρα μου περνάω εδω

Μονος σου τα λες και μετα τα σβηνεις τυπε δεν υπαρχει κανενας λογος να σε τσιγκλισωΕίπε ο μεγάλος για να τσιγκλισει...άντε τώρα πάνε να παίξεις σε κάνα άλλο σχόλιο...
Απο μονος σου τα λες εγω δεν εχω λογο να παιξωΟκ μπράβο...παίξε με τις λεξεις
Δε το σωζεις τυπε απο μονος σου καρφωθηκεςΠοιος σου είπε ότι ψάχνωντας την "τέλεια πόρνη με συναισθηματική κάλυψη"ότι την ψάχνει κανείς σε γυναίκες του χώρου?εγώ ψάχνω εκτός για κάτι τέτοιο διότι είναι αδύνατον να συμβεί στον χώρο...πολλοί λένε ότι η γυναίκα τους θέλουν να είναι πόρνη στο κρεββάτι...μάθε πρώτα Ελληνικά κ μετά κάνε τον έξυπνο...
Ρε μαγκες εδω και καιρο δεν ειναι 40? Ποσο καιρο εχει δηλαδη, θυμαται καποιος?Ναι "δυστηχως" αν και το αξιζει
ναι ναι 40 αλλα το αξίζει 100%Καλησπέρα η Σάντρα το απλό το πήγε στα 40;; ξέρει κάποιος;;
Για το γιουβαρλάκι λέμε το μελαχρινό που κυκλοφορεί τσιτσιδο?ναι ναι 40 αλλα το αξίζει 100%
Αυτή είναι.Έτσι ακριβώς τουμπανάκι είναι το σώμα της.KaneSex - Δημόσιο προφίλ του χρήστη Souzana
Browse listings and information of seller Souzanakanesex.com
Ξερει κανεις αν αυτη ειναι η Σουζανα βουλγαρορουμανοτσιγγανα απο blue? Εχει 2-3 διαφορετικα τηλεφωνα
Αυστηρό σε βρίσκω.Έχει πιασίματα αλλά γιουβαρλάκι δεν τη λες.Είναι καλά κατανεμημένα τα κιλά,όχι ατσούμπαλα ούτε χαλαρά.Για το γιουβαρλάκι λέμε το μελαχρινό που κυκλοφορεί τσιτσιδο?
Είναι πολύ καλός κώλος, καλοσχηματισμένος,αλλά της Σουζάνας ακόμα καλύτερος.Βέβαια είναι και υποκειμενικό.Πάντως δεν έπρεπε να το ανεβάσει στα 40,εκμεταλλευόμενη τον μικρό ανταγωνισμό της πρωινής βάρδιας.Και εμένα μου αρέσει πολύ το σώμα της. Ειδικά ο κωλος της πιστεύω ότι είναι ο καλύτερος που έχω δει.
Έφυγε η λαρα η βασίλισσα της πρωινής ζώνης και το εκμεταλλεύτηκε …για αυτό το γύρισε και στο πρωί και το ανέβασεΕίναι πολύ καλός κώλος, καλοσχηματισμένος,αλλά της Σουζάνας ακόμα καλύτερος.Βέβαια είναι και υποκειμενικό.Πάντως δεν έπρεπε να το ανεβάσει στα 40,εκμεταλλευόμενη τον μικρό ανταγωνισμό της πρωινής βάρδιας.
Αυτή η Σουζάνα που δουλεύει ;Είναι πολύ καλός κώλος, καλοσχηματισμένος,αλλά της Σουζάνας ακόμα καλύτερος.Βέβαια είναι και υποκειμενικό.Πάντως δεν έπρεπε να το ανεβάσει στα 40,εκμεταλλευόμενη τον μικρό ανταγωνισμό της πρωινής βάρδιας.
Στο Blue Dreams της Φρίξου βράδυ,χωρίς τσα²Αυτή η Σουζάνα που δουλεύει ;
και να ξερες πως τα τρωω τα γιουβαρλακια..........Για το γιουβαρλάκι λέμε το μελαχρινό που κυκλοφορεί τσιτσιδο?
Παλιά ναι τώρα έχει καιρό είναι μόνο πρωί..Βραδυνή ήταν η Σάντρα;