Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (6 μέλη και 24 επισκέπτες)

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
17.566
Πόντοι
33.365
πωωωωππωωωωω Μαιρουλα στο μπλε αριστερά ανεβαίνοντας την Προμυθέως και η Μαρινα παντα χαμογελαστή στην Τανταλου........... ενδοξες εποχες Βαρδαρίσιες
Η μαρινα με τις φυσικες βυζαρες! Τι απιστευτο μωρο. Κατσε γιατι μπερδευτηκα τωρα. Ποιο ηταν στο βαρδαρη ενα σπιτακι γωνιακο νομιζω ειχε κ σκαλακι η ενα κοντα του ειχε σκαλακι... νομιζω μαρινα ξανθια κοντη με βυζαρες και μιλουσε απταιστα ελληνικα. Ποια ηταν

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
294
Like
11.020
Πόντοι
15.355
Η μαρινα με τις φυσικες βυζαρες! Τι απιστευτο μωρο. Κατσε γιατι μπερδευτηκα τωρα. Ποιο ηταν στο βαρδαρη ενα σπιτακι γωνιακο νομιζω ειχε κ σκαλακι η ενα κοντα του ειχε σκαλακι... νομιζω μαρινα ξανθια κοντη με βυζαρες και μιλουσε απταιστα ελληνικα. Ποια ητα
Αγγελική μάλλον εννοείς Ταντάλου 9 και Σαπφούς 20...
Γωνιακό με σκαλακι το πράσινο στην Ταντάλου?

Εγγρ.
26 Δεκ 2025
Like
118
Πόντοι
0
Σημερα μολις 9 η ωρα κλειστη η Καρολινα η νεαρη στην Ερημιτη... Τσαμπα κατεβηκα θεσνικη....
αρχές του προηγούμενου μήνα πάλι έλειπε, οπότε μάλλον έχει σημαία η κυρία!

PITSILIARIS

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
608
Πόντοι
86
Μιας και πιασαμε τις παλιες καλες εποχες του βαρδαριου ν1 για μενα η Μαριαννα που ανοιξε μαγαζι στη φριξου οπως διαβαζα..αλλη που με εφτιαχνε ηταν η ειρηνη η ελληνιδα απο κατερινη,..μη συνεχισω καλυτερα θα με πιασει καταθλιψη αναπολοντας τα παλια καλα χρονια...τα μονα ατομα που εμειναν να θυμιζουν βαρδαρη ειναι η νικολ(γαλλιδα την γραφαμε τοτε)που δουλευει στα τριδυμα της casa da more και καποιες τσατσαδες

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
294
Like
11.020
Πόντοι
15.355
.τα μονα ατομα που εμειναν να θυμιζουν βαρδαρη ειναι η νικολ(γαλλιδα την γραφαμε τοτε)που δουλευει στα τριδυμα της casa da more και καποιες τσατσαδες
Και η Ειρήνη κι εγώ :glasses:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
22
Like
7.867
Πόντοι
3.346
και μια Ρουμάνα αδύνατη μοντελίσια ξανθιά το 2008-9 στην Ταντάλου 9 στο ροζ σπιτάκι ήταν πολύ κάβλα όνομα δυστυχώς δεν θυμάμαι. Είχα ζητήσει από την τσατσά πίπα άνευ προφυλακτικού. Έρχεται μέσα στο δωμάτιο κολλάει το προσωπο της στο δικό μου αρχίζει να με φιλάει και μου λέει θέλεις χωρίς καβλιάρη. Λέω ναι αλλά πίπα μόνο χωρίς και μου λέει εγώ νόμιζα ότι ήθελες χωρίς τα πάντα. Όπως επίσης στο ίδιο σπιτάκι δούλευε και μια Ρωσίδα μαυρομάλλα εναλλάξ με την Ρουμάνα πολύ φοβερή και εκείνη στο κρεβάτι

PL(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
1.764
Πόντοι
206
και μια Ρουμάνα αδύνατη μοντελίσια ξανθιά το 2008-9 στην Ταντάλου 9 στο ροζ σπιτάκι ήταν πολύ κάβλα όνομα δυστυχώς δεν θυμάμαι. Είχα ζητήσει από την τσατσά πίπα άνευ προφυλακτικού. Έρχεται μέσα στο δωμάτιο κολλάει το προσωπο της στο δικό μου αρχίζει να με φιλάει και μου λέει θέλεις χωρίς καβλιάρη. Λέω ναι αλλά πίπα μόνο χωρίς και μου λέει εγώ νόμιζα ότι ήθελες χωρίς τα πάντα. Όπως επίσης στο ίδιο σπιτάκι δούλευε και μια Ρωσίδα μαυρομάλλα εναλλάξ με την Ρουμάνα πολύ φοβερή και εκείνη στο κρεβάτι
Πρεπει να λες την Αλινα πολυ καυλα ηταν!!! Πηγαινα συχνα σε αυτη πρωινα δουλευε παντα. Ειχαμε βρεθει και μερικες φορες εκτος μπουρδελου και την γαμουσα ολο το βραδυ σε hotel χωρις λεφτα φυσικα!!! μετα απο λιγο σταματησε....

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
22
Like
7.867
Πόντοι
3.346
Πρεπει να λες την Αλινα πολυ καυλα ηταν!!! Πηγαινα συχνα σε αυτη πρωινα δουλευε παντα. Ειχαμε βρεθει και μερικες φορες εκτος μπουρδελου και την γαμουσα ολο το βραδυ σε hotel χωρις λεφτα φυσικα!!! μετα απο λιγο σταματησε....

οι περισσότερες Ρουμάνες που δούλευαν εκείνη την εποχή σε μπουρδέλα και στρίπ εξαφανίστηκαν εντελώς ξαφνικά διότι παντρεύτηκαν. Γνωρίζω από πρώτο χέρι δυο Ρουμάνες από το Σολ στη γιαννιτσών που παντρεύτηκαν σε άλλες πόλεις εκτός Θεσσαλονίκης. Ονόματα γενικά δύσκολα θυμάμαι ειδικά όταν έχουν περάσει 18-20 χρόνια. Προφανώς και η Αλίνα για να εξαφανίστηκε εν μία νυχτή θα παντρεύτηκε κάποιον.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
22
Like
7.867
Πόντοι
3.346

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
173
Like
39.437
Πόντοι
37.762
Πολλα γαμησια ειχα ριξει στη Μαιρουλα!!! Οπως και στην Βερονικα με το "βατραχακι" χαχαχαχαχα!!!!!!
Ωραιες εποχες 2 φορες τη βδομαδα πηγαινα για καταθεση στα κοριτσια και ειχα και γκομενα απο το πανεπιστημιο......εκεινα τα χρονια δεν ηξερες που να πρωτογαμησεις
Εγω τη Μαιρουλα την θυμαμαι στον οροφο της Λεοντος Σοφου και
στη παροδο πισω απο τη πλατια Ναυαρινου.
Μαζι με μια αλλη μελαχροινη,Αφροδιτη νομιζω.

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
21
Like
9.419
Πόντοι
2.046
Τελικα μια Μιρελα γλυτωσε απο βαρδαρη που δεν γκαστρωθηκε εδω.
Lmao Lol GIF by Star Channel TV

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
22
Like
7.867
Πόντοι
3.346
Τελικα μια Μιρελα γλυτωσε απο βαρδαρη που δεν γκαστρωθηκε εδω.
Lmao Lol GIF by Star Channel TV

η πιο ξενέρωτη από όλες τις παλιές Ρουμάνες εκείνης της περιόδου :confused: και να ήθελε να τυλίξει κάποιον θα ήτο αδύνατον.

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
21
Like
9.419
Πόντοι
2.046

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
21
Like
9.419
Πόντοι
2.046
Εβαλαν Ριτα στο προγραμμα.
Ας ετοιμαζονται οι
Knight GIF
της στρογγυλης κωλοτρυπιδας!

PL(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
1.764
Πόντοι
206
οι περισσότερες Ρουμάνες που δούλευαν εκείνη την εποχή σε μπουρδέλα και στρίπ εξαφανίστηκαν εντελώς ξαφνικά διότι παντρεύτηκαν. Γνωρίζω από πρώτο χέρι δυο Ρουμάνες από το Σολ στη γιαννιτσών που παντρεύτηκαν σε άλλες πόλεις εκτός Θεσσαλονίκης. Ονόματα γενικά δύσκολα θυμάμαι ειδικά όταν έχουν περάσει 18-20 χρόνια. Προφανώς και η Αλίνα για να εξαφανίστηκε εν μία νυχτή θα παντρεύτηκε κάποιον.
Ναι ολες ψαχνουν να βρουν καποιον και να σταματησουν τη δουλεια....η Αλινα που σου ελεγα οταν αρχισα να την γαμαω εκτος μπουρδελου κολλησε αρχισε να με περνει τηλεφωνα ολη μερα εκανε σαν να ειναι γκομενα μου....αλλα της το εκοψα ασε που φοβομουν μην ειναι απο πισω κανας νταβας

PL(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
1.764
Πόντοι
206
Εβαλαν Ριτα στο προγραμμα.
Ας ετοιμαζονται οι
Knight GIF
της στρογγυλης κωλοτρυπιδας!
Ουρα θα κανουν οι κωλακιδες!!! Εχει να γλυψει πολυ σκατο........Ακομα και μουναρα να ηταν μονο που κανει γλυφοκωλια ειναι λογος αποφυγης...!!!!

PetitLovers

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2025
Like
66
Πόντοι
0
Εσύ όλες τις γαμούσες χωρίς λεφτά, τι γίνεται επιτέλους όλες οι πουτάνες εσένα ερωτεύονταν;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom