Evosmos
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2025
- Like
- 354
- Πόντοι
- 21
Οχι ακόμαΤι έκανες την βρηκες;
Οχι ακόμαΤι έκανες την βρηκες;
Ινσταγκαμ. Και στο τέλος 1233Οχι ακόμα
Ινσταγκαμ. Και στο τέλος 12
Αντε να δούμεΙνσταγκαμ. Και στο τέλος 1233
Δουλεύουν χωρις τσατσά μάλλον. Μια φορά που μου άνοιξαν ήταν μια μεγάλης ηλικίας χωρις τσατσά.Καλησπερα στην ερωτική ομαδα, τα πρωτα δύο στουντιο στην Νικηφόρου Ουρανου όπως στρίβεις απ την Κωλετη σας ανοίγουν? Γιατί εγώ όσες φορές κι αν πήγα να χτυπήσω κουδουνι το φωτάκι είναι αναμενο αλλα δεν ανοιγουν........... να είναι οι κοπελες δωματιο ή δουλεύουν με κλειστό κύκλο?? Επίσης χάθηκε και η Μαρίνα απ το ξύλινο στην Μινωταύρου να είναι αυτή που λενε ότι απ τα γυμνα στοματικά κόλλησε ΣΜΝ??
Ευχαριστώ πολύ θα είμαι πιο μεθωδικός τότε για τα δύο οικίματα...........Δουλεύουν χωρις τσατσά μάλλον. Μια φορά που μου άνοιξαν ήταν μια μεγάλης ηλικίας χωρις τσατσά.
Σε κλειστό κύκλο θυμάμαι κάναν κάποιες το 2020 επί κορωνοιου. Γίνονται αυτά στα στούντιο; Ειλικρινά δε ξερω! Ερωτώ...αν ξέρει κάποιος ας Με διορθωσει.Ευχαριστώ πολύ θα είμαι πιο μεθωδικός τότε για τα δύο οικίματα...........
Για βοηθα και εμάςΙνσταγκαμ. Και στο τέλος 1233
Ναι αυτό ισχύειΣε κλειστό κύκλο θυμάμαι κάναν κάποιες το 2020 επί κορωνοιου. Γίνονται αυτά στα στούντιο; Ειλικρινά δε ξερω! Ερωτώ...αν ξέρει κάποιος ας Με διορθωσει.
Κανένα πεταχτό μπορεί δεν τα πολύ θέλει. Από απόδοση μέτρια, ψιλο-παθητικο σεξ.Για την Λούση ξέρει κανένας τίποτα ρε παιδιά; Την είχα δει αρχικά στο Golden Lips αλλά έφυγε από εκεί και την βρήκα μετά στο studio Life. Είναι πρωινή. Μήπως δίνει και γλωσσόφιλα αυτή; Την έχει πάρει κανένας μέσα στο δωμάτιο ; Έχει εμπειρία;
?????Ινσταγκαμ. Και στο τέλος 1233
Κατάλαβε αυτός
insta απο Σονια εχει κανεις ?Κατάλαβε αυτός

Γιατί εμένα μου είχε δώσει ένα στην υποδοχή.Κανένα πεταχτό μπορεί δεν τα πολύ θέλει. Από απόδοση μέτρια, ψιλο-παθητικο σεξ.
Η Μαρίνα , μήπως λέτε μια Ελληνίδα που φορούσε και σταυρό;Καλησπερα στην ερωτική ομαδα, τα πρωτα δύο στουντιο στην Νικηφόρου Ουρανου όπως στρίβεις απ την Κωλετη σας ανοίγουν? Γιατί εγώ όσες φορές κι αν πήγα να χτυπήσω κουδουνι το φωτάκι είναι αναμενο αλλα δεν ανοιγουν........... να είναι οι κοπελες δωματιο ή δουλεύουν με κλειστό κύκλο?? Επίσης χάθηκε και η Μαρίνα απ το ξύλινο στην Μινωταύρου να είναι αυτή που λενε ότι απ τα γυμνα στοματικά κόλλησε ΣΜΝ??
Κοίτα ,δεν την πήρα. Απλά μου είχε κάνει εντύπωση που στην υποδοχή ήρθε και με φίλησε στο στόμα. Αν δεν σας είχα ρωτήσει , θα την έπαιρνα.Κανένα πεταχτό μπορεί δεν τα πολύ θέλει. Από απόδοση μέτρια, ψιλο-παθητικο σεξ.
Και εγώ θέλω αν υπάρχειinsta απο Σονια εχει κανεις ?![]()