Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (6 μέλη και 25 επισκέπτες)

SEXTYPHOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2015
Κριτικές
25
Like
1.010
Πόντοι
371
Καλησπερα στην ερωτική ομαδα, τα πρωτα δύο στουντιο στην Νικηφόρου Ουρανου όπως στρίβεις απ την Κωλετη σας ανοίγουν? Γιατί εγώ όσες φορές κι αν πήγα να χτυπήσω κουδουνι το φωτάκι είναι αναμενο αλλα δεν ανοιγουν........... να είναι οι κοπελες δωματιο ή δουλεύουν με κλειστό κύκλο?? Επίσης χάθηκε και η Μαρίνα απ το ξύλινο στην Μινωταύρου να είναι αυτή που λενε ότι απ τα γυμνα στοματικά κόλλησε ΣΜΝ??

gyorgos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
662
Πόντοι
81
Καλησπερα στην ερωτική ομαδα, τα πρωτα δύο στουντιο στην Νικηφόρου Ουρανου όπως στρίβεις απ την Κωλετη σας ανοίγουν? Γιατί εγώ όσες φορές κι αν πήγα να χτυπήσω κουδουνι το φωτάκι είναι αναμενο αλλα δεν ανοιγουν........... να είναι οι κοπελες δωματιο ή δουλεύουν με κλειστό κύκλο?? Επίσης χάθηκε και η Μαρίνα απ το ξύλινο στην Μινωταύρου να είναι αυτή που λενε ότι απ τα γυμνα στοματικά κόλλησε ΣΜΝ??
Δουλεύουν χωρις τσατσά μάλλον. Μια φορά που μου άνοιξαν ήταν μια μεγάλης ηλικίας χωρις τσατσά.

SEXTYPHOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2015
Κριτικές
25
Like
1.010
Πόντοι
371
Δουλεύουν χωρις τσατσά μάλλον. Μια φορά που μου άνοιξαν ήταν μια μεγάλης ηλικίας χωρις τσατσά.
Ευχαριστώ πολύ θα είμαι πιο μεθωδικός τότε για τα δύο οικίματα...........

gyorgos

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
662
Πόντοι
81
Ευχαριστώ πολύ θα είμαι πιο μεθωδικός τότε για τα δύο οικίματα...........
Σε κλειστό κύκλο θυμάμαι κάναν κάποιες το 2020 επί κορωνοιου. Γίνονται αυτά στα στούντιο; Ειλικρινά δε ξερω! Ερωτώ...αν ξέρει κάποιος ας Με διορθωσει.

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
14.155
Πόντοι
3.506
Για την Λούση ξέρει κανένας τίποτα ρε παιδιά; Την είχα δει αρχικά στο Golden Lips αλλά έφυγε από εκεί και την βρήκα μετά στο studio Life. Είναι πρωινή. Μήπως δίνει και γλωσσόφιλα αυτή; Την έχει πάρει κανένας μέσα στο δωμάτιο ; Έχει εμπειρία;
Κανένα πεταχτό μπορεί δεν τα πολύ θέλει. Από απόδοση μέτρια, ψιλο-παθητικο σεξ.

giorgosprasina

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2026
Like
0
Πόντοι
0
Θα είμαι Θεσσαλονίκη Πέμπτη...ποια αξίζει στην πρωινή βάρδια;

Εγγρ.
3 Φεβ 2026
Like
72
Πόντοι
0
Η Μαρίνα , μήπως λέτε μια Ελληνίδα που φορούσε και σταυρό;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εμ τα γυμνά στοματικά είναι πολύ επικίνδυνα. Μου αρέσει που δεν θέλουν τα φιλιά στο στόμα και κάνουν γυμνά στοματικά.

Εγγρ.
3 Φεβ 2026
Like
72
Πόντοι
0
Κανένα πεταχτό μπορεί δεν τα πολύ θέλει. Από απόδοση μέτρια, ψιλο-παθητικο σεξ.
Κοίτα ,δεν την πήρα. Απλά μου είχε κάνει εντύπωση που στην υποδοχή ήρθε και με φίλησε στο στόμα. Αν δεν σας είχα ρωτήσει , θα την έπαιρνα.

Εγγρ.
3 Φεβ 2026
Like
72
Πόντοι
0
Από αυτά που ακούω επομένως μόνο στην Ειρήνη. Ειρήνη και ξερό ψωμί.
Κάποια στιγμή ίσως να δοκιμάσω και την Ναταλία ή την Μπιάνκα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom