Reuzel
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 7
- Like
- 12.363
- Πόντοι
- 2.536
Δεν την πρόλαβες την ΕλένηΚαλησπερα παιδες μηπως γνωριζουμε καμια κορασιδα να εχει γαλα στο στηθος!!!!!!

Δεν την πρόλαβες την ΕλένηΚαλησπερα παιδες μηπως γνωριζουμε καμια κορασιδα να εχει γαλα στο στηθος!!!!!!

φιλε ...αμα θες παμε κ παρεα για βοηθεια ειναι μεχρι να το κανω....στα βαζω τα λεφτα.απο εκει περα λεω να το δοκιμασω δεν το εχω ξανακανει οπω ειπα δεν ειναι ντροπη και απλα ρωταω..πιστεψε με αυτες τις μερες το εχω λιωσει το site και τα εχω διαβασει ολα!!!για να μαθω απο εσας!!!ευχαριστω!!αν ξερεις κανεις κατι μ λεει ευχαριστω πολυ.Δεν σε πιστεύω ρε φίλε ότι όντως είσαι κρυφός πουτανιαρης κ έχεις κάψα να κατέβεις στο τρίγωνο να βρεις θείες για τρέλες. Γιατί αν ήσουν όλα αυτά θα διψαγες να διαβάσεις όχι 100 σελίδες, ούτε 50, ούτε 30, έστω 5-10 για να πάρεις απαντήσεις σε όλα όσα ρωτας. Μα θα γουσταρες κ εσύ ο ίδιος από μόνος σου, απο περιέργεια κ διάθεση να μπεις σε διαδικασία να διαβάσεις τυχόν σκηνικά,φωτογραφίες, ιστορίες, ευτράπελα κ ότι είδους πληροφορία για το μερος. Φιλικά στα λέω φίλε.
στην σαπιλα που ειχε αυτη η βρωμερες καλτσες ηταν το λιγοτερο κακο πανω τηςΞανακοίτα τις κάλτσες της, και πες μου αν παραπέμπουν σε καθαρή κοπέλα. Πιθανόν να είχε πλύνει και το μουνί της, και τον κώλο της. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ήταν οροθετική
Ειναι με τις μέρες τις.συνήθως κανονίζει απο το ινστα με μήνυμα .αλλα μην το δένεις και κόμπο οτι θα ερθει ειδικά αν εχει πιει κιόλας.Καλησπερα σε ολους, θα ηθελα να κανω μια ερωτηση αν καποιος μπορει να με βοηθησει. Ψαχνω μια συγκεκριμενη, την Ζαιρα και βλεπω απο στορυ της στο ινσταγκραμ κτλ οτι καποιες φορες πιατσαρει καπου εδω. Μιας και δεν ειμαι απο Αθηνα (δεν το καταλαβε κανεις, το ξερω) θα ηθελα λοιπον να ρωτησω που μπορω να τη βρω και αν καποιος ξερει παραπανω πληροφοριες γι αυτην. Ευχαριστω προκαταβολικα οποιον αφιερωσει λιγο χρονο να μου απαντησει σε μηνυμα.
Πιο απ' όλα τα προφίλ στο ινσταγκραμ είναι το δικό της ??Ειναι με τις μέρες τις.συνήθως κανονίζει απο το ινστα με μήνυμα .αλλα μην το δένεις και κόμπο οτι θα ερθει ειδικά αν εχει πιει κιόλας.
Δεν στη συστήνω εκτος και αν.ερθεις και μιλησεις στο ινστα και κατέβεις να την βρεις εκει ομόνοια.
Δεν απανταει στο ινσταγκραμ ποτε δυστυχως, γι αυτο ειπα να κανω μια προσπαθεια εδω να δω αν καποις ξερει κατι παραπανωΕιναι με τις μέρες τις.συνήθως κανονίζει απο το ινστα με μήνυμα .αλλα μην το δένεις και κόμπο οτι θα ερθει ειδικά αν εχει πιει κιόλας.
Δεν στη συστήνω εκτος και αν.ερθεις και μιλησεις στο ινστα και κατέβεις να την βρεις εκει ομόνοια.

Της έδωσα ό,τι είχα τα οποία δυστυχώς δεν ήταν πολλά

Τελικά όμως ποια γάμησες;Kαλησπέρα σε όλους. Πρωινή επίσκεψη στο τρίγωνο, οι συνηθισμένες παρουσίες. Λίγο πιο πάνω από τον Ορφέα, συνάντησα μια πολύ σπασμένη, βαμμένη ξανθιά Ελληνίδα, κοντά στα 70, δεν υπερβάλλω. Της είχε πέσει το κουτί με τα σπίρτα, την είδα ότι δυσκολευόταν να το πιάσει και τη βοήθησα. Με ευχαρίστησε και μου είπε ότι έχει σπασμένο το πόδι της, γι αυτό και δυσκολευόταν να σκύψει. Στη συνέχεια με ρώτησε αν θέλω να πάμε, την κλασσική ατάκα. Από περιέργεια τη ρώτησα τι κάνει στο κρεββάτι, πόσα θέλει. Μου απάντησε ότι τα κάνει όλα, ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ 20 ΕΥΡΩ. Σε άλλη περίπτωση θα την απαξίωνα γελώντας κατάμουτρα, αλλά τη λυπήθηκα. Αναφέρω αυτή την ιστορία, ως επιστέγασμα της απίστευτης ιδέας που έχουν οι γυναίκες αυτής της χώρα για την αξία του μουνιού τους. Με 20 ευρώ παίρνω την Αλεξάνδρα που είναι Θεά μπροστά της, ή την Νατάσσα, για πιο Μιλφ κατάσταση. Ακόμα και η στρουμπουλή Κινέζα έχει πολύ καλύτερη εμφάνιση. Κι όμως, πίστευε ότι άξιζε το 20ρικο με τα χάλια που είχε. Γριά, με το πρόσωπό της γεμάτο ρυτίδες, και με σχεδόν αναπηρία. Για φαντάσου ψευδαίσθηση