Κατουριόμουν πολύ και έψαχνα μέρος να ξαλαφρώσω αλλά περνούσε από παντού κόσμος. Στράφηκα στις πρεζούδες για να τα αδειάσω εκεί αλλά έλειπαν εκείνη την ώρα. Έκανα να φύγω και έτσι όπως κοίταξα πίσω μου αντίκρισα μια σκίννυ γύφτισσα πρεζού η οποία με κοίταγε σαν ζόμπι. Το θέαμα ήταν τρομακτικό. Φάνηκε καλή υποψήφια όμως, οπότε πήγα και της μίλησα
R: -πόσα παίρνεις;
Π: -δωσ' μου όσα θες
R: -δεν θέλω σεχ όμως. Μόνο να σε κατουρήσω. Θες;
Π: -ναι, εννοείται, γιατί όχι;
R: -και στο στόμα;
Π: -ναι
R: -τραβέλι είσαι;
Π: -γυναίκα. θες να σου δείξω το βρακί μου;
R: -πάμε. 10€ είναι καλά; Ή 5;
Π: -όχι και 5 ρε φίλε
Στην είσοδο η Μαρία η απατεώνισσα μόλις την είδε μου είπε να προσέχω γιατί θα με κλέψει. Είπε ο γάιδαρος...
Μπήκαμε στο δωμάτιο και άναψε τσιγάρο
R: -πόσο είσαι;
Π: -21
R: -μπορώ να σε βγάλω βίντεο;
Της είπα να βγάλει τα ρούχα και έμεινε τσιτσίδι. Δεν ήταν τριχωτή ούτε μύριζε άσχημα
Π: -θα προτιμούσα να κάνουμε σεχ η αλήθεια είναι
R: -δεν θέλω. Συμφωνήσαμε για κάτι άλλο ... Δεν μου λες κώλο δίνεις;
Π: -όχι. Είμαι παρθένα από κώλο
R: -στο μουνί μπορώ να μπω έτσι; Χωρίς καπότα;
Της είπα να πάει στο μπάνιο και να γονατίσει αλλά δεν καταλάβαινε ή δεν ήθελε να καταλάβει. Σαν να προσπαθούσε να το αποφύγει. Ετοίμασα και το κινητό για να βγάλω βίντεο αλλά δεν ήθελε. Με πλησίαζε απειλητικά και μου έλεγε ότι είναι επικίνδυνη, τρελή και άλλα τέτοια. Εγώ έκανα πίσω, όχι γιατί την φοβήθηκα αλλά γιατί δεν ήθελα να με ακουμπήσει
Γενικά με άφηνε να τραβάω αλλά δεν ήθελε την ώρα της πράξης. Άφησα το βίντεο και πήγα με τα νερά της. Άρχισα να την κατουράω κατευθείαν στο στόμα και το πρόσωπό της. Τα έφτυνε αλλά μερικά καταλάθος τα κατάπινε όπως μου είπε
Π: -από πότε έχεις να κατουρήσεις;
R: -από το πρωί
Κατουρούσα με πίεση και μπόλικο αφρό. Έσκυβε το κεφάλι της σαν να ήθελε να της λούσω τα μαλλιά. Της πότισα και το μωβ λαστιχάκι της με κάτουρο
Π: -με ξεφτιλίζεις
R: -σου αρέσει όμως
Σηκώθηκε να κάνει μπάνιο και το νερό βάφτηκε κόκκινο από την βαφή που είχε βάλει στα μαλλιά
Την ρώτησα αν έχει τηλέφωνο αλλά μου είπε τα κλασικά ότι δεν έχει μπαταρία, δεν το θυμάται απ' έξω κλπ
Της πέταξα το 10ρικο στο κρεβάτι και έφυγα