Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Εντροπή σου, παιδί μου!τι είναι αυτό?![]()
ένα τέτοιο δεν είναι ο σέρλοκ χολμς?Εντροπή σου, παιδί μου!
Τι σου μαθαίναμε τόσα χρόνια εις το Νήμα του Αγλαίσματος της Αριστοκρατίας;;;
Ο Sherlock, παιδί μου, δεν φορούσε μονόκλ.ένα τέτοιο δεν είναι ο σέρλοκ χολμς?![]()
με αυτο το μονοκλ θα ρίξω μιλφάκια?Ο Sherlock, παιδί μου, δεν φορούσε μονόκλ.
Είχε εκπέσει του Αγλαίσματος εξαιτίας της εξάρτησής του με την ηρωίνη.
Γι ΄ αυτό τον έφαγε ο Moriarty ένα πρωί εκεί στους Reichenbach Falls, στην Ελβετία.
Δοκίμασε, παιδί μου!με αυτο το μονοκλ θα ρίξω μιλφάκια?
Μπορείς, παιδί μου, να πάρεις μία ιδέα από εμένα και να διδάσκεσαι!με αυτο το μονοκλ θα ρίξω μιλφάκια?
Hδη θα ψοφας της πείνας...χωρίς λίγη πρωτεινη το πρωί , δεν φέρνεις μεσημέρι με άνεση.....Πρωινός Γαλλικός καφέςκαι μισό τσουρέκι απο λίντλ![]()
![]()
Το μονοκλ είναι μονος φακός ,πιο πολύ δίνει στυλ.Μπορείς, παιδί μου, να πάρεις μία ιδέα από εμένα και να διδάσκεσαι!
Μελέτησε την παρακάτω φωτογραφία ΜΟΥ!
![]()
Πλην όμως παρέθεσα την φωτογραφία μου για να δείξω εις τον κ. @Saul το Αγλάϊσμα εις την θέσιν οδήγησης!Το μονοκλ είναι μονος φακός ,πιο πολύ δίνει στυλ.
Αυτο που μας δείχνεις είναι τυπικά γυαλιά σαν αυτά που έχουν πολλά προποτζηδικα.
Εγώ πήρα Μιράντα τυπεΓειά σάς καλοί μου φίλοι σήμερα αγόρασα από το σούπερ μάρκετ γκοφρετινια αμαρετι, νόστιμα και τραγανά, συνοδεύουν καφέ ή τσάι
Τι τσιμπησες μαν?Εγώ πήρα Μιράντα τυπε
Oχι με τον καφε,οχιΓειά σάς καλοί μου φίλοι σήμερα αγόρασα από το σούπερ μάρκετ γκοφρετινια αμαρετι, νόστιμα και τραγανά, συνοδεύουν καφέ ή τσάι

Ναι,τι τσιμπησες μαν?Oχι με τον καφε,οχι![]()
Oλοκληρες τις κατέβασες τις σοκολάτες;Σολομό ψητό, ρύζι μπασμάτι, σαλάτα μπρόκολο, μία ΙΟΝ αμυγδάλου και μία υγείας Παυλίδη αμυγδάλου