mitsakos25
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2017
- Like
- 987
- Πόντοι
- 86
Έχουμε αγγελία? Τηλέφωνο κατι?Μόνο τα μπαλκόνια άξιζαν απ' ότι έλεγαν οι συναγωνιστές...
Έχουμε αγγελία? Τηλέφωνο κατι?Μόνο τα μπαλκόνια άξιζαν απ' ότι έλεγαν οι συναγωνιστές...
Όχι φίλε μου. Τίποτα. Δεν είχα ασχοληθεί σοβαρά ποτέ. Και δεν έχω πετύχει και αγγελία εδώ και χρόνια.Έχουμε αγγελία? Τηλέφωνο κατι?
Τίποτα!
ποια ειναι φιλε μου. στειλε μου αν θες πμ . ευχαριστωνομιζω καταλαβα , Ελληνιδα, ανω των 50 ειναι που νομιζει οτι ειναι παρα παρα πολυ ομορφη
Καλή χρονιά μια Μαρίνα που είχε δικό της χώρο κάπου στους Αγίου Αναργύρους με τεράστια μπαλκόνια είχε βγάλει και κάτι αγγελίες ξέρουμε αν υπάρχει και αν την βλέπουμε κάπου? Ευχαριστώ για το χρόνο σας.
Είσαι άδικος. Η Χριστίνα ήταν ΔΥΝΑΜΗ και ήμουν από τους πρώτους κασκαντέρ. ΑΛΛΑ όταν έκανε την αύξηση και χρέωνε και τον κωλο 2η φορά Ε κάπου Ώπα.Αννα590 με διαφορα για εμενα. η Χριστινα ηταν απο τα χειροτερα ραντεβου μου, γιαυτο και δεν την ειδα ξανα
Η Χριστίνα δουλεύει ακόμα;Είσαι άδικος. Η Χριστίνα ήταν ΔΥΝΑΜΗ και ήμουν από τους πρώτους κασκαντέρ. ΑΛΛΑ όταν έκανε την αύξηση και χρέωνε και τον κωλο 2η φορά Ε κάπου Ώπα.
Η Άννα590 έπρεπε να βγει στην απόσυρση χρόνια δεν έχει κάτι να δώσει η κοπέλα πέρα από ένα ψυχρό σώμα
Δεν έχω ιδέα. Έχω να την συνάντησω πάνω από 3 ΧρόνιαΗ Χριστίνα δουλεύει ακόμα;
Οκ σέ ευχαριστώΔεν έχω ιδέα. Έχω να την συνάντησω πάνω από 3 Χρόνια
Μήπως το τηλ. Της τελειώνει σε... 60?Και πριν από μισή ώρα περίπου ήταν στο γνωστό πορνοχοτελ που συχνάζει
Για χριστιναχχχ θα συμφωνησω ηταν τοπ στα 80 την ωρα, αλλα και μετα μια χαρα.την εχω συνανρησει πανω απο 10-15 φορες και κυριως 2ωρα, αξιζε η κοπελα.αγνοειται 2-3 χρονια σιγουρα.Είσαι άδικος. Η Χριστίνα ήταν ΔΥΝΑΜΗ και ήμουν από τους πρώτους κασκαντέρ. ΑΛΛΑ όταν έκανε την αύξηση και χρέωνε και τον κωλο 2η φορά Ε κάπου Ώπα.
Η Άννα590 έπρεπε να βγει στην απόσυρση χρόνια δεν έχει κάτι να δώσει η κοπέλα πέρα από ένα ψυχρό σώμα
Αμφισβήτησα το κασέ της στο σύνολο. Άσε που τελευταία από ότι είπαν και άλλοι αγωνιστές όχι μόνο εγώ οι αποδόσεις της είχαν πέσει. Τελευταία φορά που την συνάντησα έφαγε μισή ώρα στο τηλέφωνο να μιλάει για κάτι γάτες στο σπίτι κάτι τέτοιο. Σήμερα θα έκανα ένα ραντεβού μαζί της να θυμηθώ τα παλιά. Όπως και με την άλλη μεγάλο κοπέλα ξεχνάω το όνομα της που εμφανίστηκε με το Τατού Σκορπιό στο κωλαρακιΓια χριστιναχχχ θα συμφωνησω ηταν τοπ στα 80 την ωρα, αλλα και μετα μια χαρα.την εχω συνανρησει πανω απο 10-15 φορες και κυριως 2ωρα, αξιζε η κοπελα.αγνοειται 2-3 χρονια σιγουρα.
Αννα 590 την συναντησα 2 φορες προ 4-5 ετιας ηταν καλη, οχι χριστινα ομως
Εδω η αλλη γραφει στο νημα τηs στον αλλον μωρο μου και κατουρηθηκε απο την χαρα του που του εγραψε απο δω μεσα μωρο μου η αλλη που ουτε καν τον ξερει, ασε τι γινεται σε νημα γνωστου γραφειου που γραφουν ολεs οι κορασιδεs . οι αλλοι γραφανε σε νημα ανεξαρτητηs Χρονια Πολλα για την ονομαστικη τηs γιορτη λεs κ το ονομα που βιζιταρει ειναι το αληθινο αν ειναι δυναντον, φυσικα ουτε καν τουs απαντησεΤελικά κάποιοι είστε τελείως απαράδεκτοι και μεγάλα κορόιδα
αγαπουληδεs, μοναξια, και μαλακια στο κεφαλιΕδώ μιλάμε για πολλά κορόιδα να τόσο κορόιδα
Για τα καψουρο τραγουδά που αφιερώνει ο άλλος και δεν την έχει δει καν? Χαχα χαχα χαχαΕδω η αλλη γραφει στο νημα τηs στον αλλον μωρο μου και κατουρηθηκε απο την χαρα του που του εγραψε απο δω μεσα μωρο μου η αλλη που ουτε καν τον ξερει, ασε τι γινεται σε νημα γνωστου γραφειου που γραφουν ολεs οι κορασιδεs . οι αλλοι γραφανε σε νημα ανεξαρτητηs Χρονια Πολλα για την ονομαστικη τηs γιορτη λεs κ το ονομα που βιζιταρει ειναι το αληθινο αν ειναι δυναντον, φυσικα ουτε καν τουs απαντησε