John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 20.407
- Πόντοι
- 4.546
Εννοείς την καινούργια Ελληνίδα ΈλεναBlack Angels βραδινή
Εννοείς την καινούργια Ελληνίδα ΈλεναBlack Angels βραδινή
Κανένα πρόβλημα να την πάρεις από κωλοH Βλαντα με εκανε να κοψω απο πελατης γιατι εχει πολυ στενο κολπο. Μου λες δεν μπαινει το δικο μου μεσα... (15εκ). Οποτε υπαρχει προβλημα με την κυρια σε πολλους ανθρωπους.

Ακριβώς αυτό. Αυτή η Ρίτα εμετός μόνο που την βλέπω. Άκου όνομα που βρήκε κιόλαςΜπράβο ρε μάγκες αν καυλωνετε με Βλάντα και Ρίτα.
Εγώ πήγα από μια φορά με την κάθε μία και ζοριζομουν να χύσω τόσο άσχημες που είναι.
Γιατί έχουμε γαμήσει τόσα πολλά υπέρμουνα, μοντέλα, μις κόσμος, μις ευρώπη κ.λ.π και αυτό έχει καταντήσει ρουτίνα και βαρετό, ή αλλιώς σεξουαλικός κορεσμός. Οπότε θέλουμε το κάτι διαφορετικό να μας εξιτάρει, βλέπε μεγάλες, χοντρές, άσχημες κτλΜπράβο ρε μάγκες αν καυλωνετε με Βλάντα και Ρίτα.
Εγώ πήγα από μια φορά με την κάθε μία και ζοριζομουν να χύσω τόσο άσχημες που είναι.

Ενταξει η Ριτα δεν ειναι τοσο χαλια ρε παιδια. Αν συγκρινεις με το επιπεδο των κοριτσιων που ειναι στα μπουρδελα δεν την βάζω στις τελευταιες θεσεις. Η Βλαντα ενταξει δυσκολα ξαναπαω. Εχουν ομως και οι δυο σερβις που οι νεοτερες ουτε καν το πλησιαζουν.Ακριβώς αυτό. Αυτή η Ρίτα εμετός μόνο που την βλέπω. Άκου όνομα που βρήκε κιόλας
Γι αυτο παιρνουμε πρωκτικο.. να μην βλεπουμε φατσες.Μπράβο ρε μάγκες αν καυλωνετε με Βλάντα και Ρίτα.
Γιατί η Ναταλία....?Μπράβο ρε μάγκες αν καυλωνετε με Βλάντα και Ρίτα.
Γρήγορο πέρασμα ψάχνοντας Σάντρα.
Ερημίτη 2 Μιρα
Απέναντι μια τρομακτική Ιωάννα στο 3
Λουίζα στο 5
Free house η Ιζαμπέλα...καλό βρώμικο έκφυλο για μένα, αλλά για γυμνό με κώλο ζήτησε 80, όταν στα τρίδυμα την έπαιρνα με 50.
Άσε μας γεροκουκλιτσα μου.
Και πάμε στα δύο ωραία, Φρίξου 15 η Κασσάνδρα με την μαλακισμενη τσατσά, η οποία πλέον δε βρίζει (δε με θυμόταν, λέει δε σε ξέρω εσένα) αλλά παρακαλούσε να μπω, τι ψυχή έχει ένα 30ρι δώσε και ρίξε πουτσα, δεν θα την παντρευτείς.
Γαμιολα, πείνασες και πλέον παρακαλάς.
Στο δε ινκόγκνιτο βγαίνει μια αλινα, τι γυφτοφατσα ήταν αυτή με έναν Τσάτσο τραβελο με προγναθισμο.
Έλεος ρε μλκ σκιαχτηκα.
Που να γαμησεις όταν βλέπεις τον Βίνσεντ από την πεντάμορφη και το τέρας.
(Για εσάς ρε μουνια που είστε 45+)
Όχι.Συναγωνιστές καλησπέρα
Μήπως ξέρει κανείς αν η τζαστίν στο freehouse στην Μινωταύρου συνεχίζει ακόμα;
Ευχαριστώ
Κρίμα γαμώτο
Λάρα μου που σε χάσαμε...Δεν ειχες παει με την Λαρα γι αυτο τα λες αυτα.
Μια φορα συζητουσαμε για το αν κανουν μπανιο οι περισσοτεροι πριν πανε στο στουντιο.. και μιλαμε τωρα για μια κοπελα που δεν εκλεινε μπουτι ολη μερα.
Μου λεει ειναι καποιοι που δεν κανουν μπανιο και αναγκαζομαι να τους βαζω εγω να κανουν και πολλες φορες τους πλενω εγω.
Καλα της λεω εμενα γιατι καμια φορα δεν μου το ειπες αυτο; εσυ εισαι παντα πλυμενος και καθαρος.
Και την λεω: καλα ειμαι μλκας την αλλη φορα θα σου ερθω μια βδομαδα απλυτος να μου κανεις μπανιο εσυ, γελουσε κανα διλεπτο.
αρα τωρα ειναι gilf? εκανε και τριδυμα ειπες;; αα καλα στην Εβελινα εχω αφησει τα τριδυμαΝεουδι (ΝΟΤ) ... εχεις μπερδεψει τα μπουτια σου...αυτη σαν μιλφ+ εχει ερθει
Στα νιατα της, την σουβλιζαν αλλου.
Η λαρα ηταν η βασιλισσα του μυλου...η μονη κοπελα που δουλευε με ραντεβου!!! Το λεω σε κατι φιλους Αθηναιους και δεν με πιστευουν γελανε...Λάρα μου που σε χάσαμε...
Γύρνα πίσω Λάρα, ο Μύλος ερήμωσε...
Λάρα μου Λάρα μου με την γυαλιστερή μουνάρα...
Αν μιλάει κανείς μαζί της πείτε της οτι την περιμένουμε, άφησε ανοιχτούς λογαριασμούς.
Και εμείς που την είχαμε στην πένα δεν μας έκανε κανένα σάλοου.
Πέρα από την πλάκα και από άλλες κοπέλες το έχω ακούσει έχει βρωμήλους που δεν ξέρουν ούτε να πλυθούν.
Δύσκολα θα περάσει ξανά από τα μπουρδέλα τέτοιο μουνί με την ίδια διάθεση, ο κατήφορος είναι μεγάλος.
εχει μπει στο πεμπτο μηνα φιλος...οσα για το αν γυρισει μου ειπε δεν υπαρχει περιπτωση...βεβαια πολλα αλλαζουν και καμια φορα δεν ξερεις πως τα φερνει η ζωη,αλλα γνωμη μου, με την ελπιδα θα μεινετε...Λάρα μου που σε χάσαμε...
Γύρνα πίσω Λάρα, ο Μύλος ερήμωσε...
Λάρα μου Λάρα μου με την γυαλιστερή μουνάρα...
Αν μιλάει κανείς μαζί της πείτε της οτι την περιμένουμε, άφησε ανοιχτούς λογαριασμούς.
Και εμείς που την είχαμε στην πένα δεν μας έκανε κανένα σάλοου.
Πέρα από την πλάκα και από άλλες κοπέλες το έχω ακούσει έχει βρωμήλους που δεν ξέρουν ούτε να πλυθούν.
Δύσκολα θα περάσει ξανά από τα μπουρδέλα τέτοιο μουνί με την ίδια διάθεση, ο κατήφορος είναι μεγάλος.