Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (2 μέλη και 37 επισκέπτες)

laskos

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2021
Like
303
Πόντοι
21
H Βλαντα με εκανε να κοψω απο πελατης γιατι εχει πολυ στενο κολπο. Μου λες δεν μπαινει το δικο μου μεσα... (15εκ). Οποτε υπαρχει προβλημα με την κυρια σε πολλους ανθρωπους.

MasterGr

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2021
Like
605
Πόντοι
81
H Βλαντα με εκανε να κοψω απο πελατης γιατι εχει πολυ στενο κολπο. Μου λες δεν μπαινει το δικο μου μεσα... (15εκ). Οποτε υπαρχει προβλημα με την κυρια σε πολλους ανθρωπους.
Κανένα πρόβλημα να την πάρεις από κωλο :fuck1:

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
12.859
Πόντοι
8.295
Μπράβο ρε μάγκες αν καυλωνετε με Βλάντα και Ρίτα.

Εγώ πήγα από μια φορά με την κάθε μία και ζοριζομουν να χύσω τόσο άσχημες που είναι.

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
2.074
Πόντοι
456

Εγώ πήγα από μια φορά με την κάθε μία και ζοριζομουν να χύσω τόσο άσχημες που είναι.
Ακριβώς αυτό. Αυτή η Ρίτα εμετός μόνο που την βλέπω. Άκου όνομα που βρήκε κιόλας

PaRty AniMaL

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
24
Like
35.497
Πόντοι
8.346

Γιατί έχουμε γαμήσει τόσα πολλά υπέρμουνα, μοντέλα, μις κόσμος, μις ευρώπη κ.λ.π και αυτό έχει καταντήσει ρουτίνα και βαρετό, ή αλλιώς σεξουαλικός κορεσμός. Οπότε θέλουμε το κάτι διαφορετικό να μας εξιτάρει, βλέπε μεγάλες, χοντρές, άσχημες κτλ :coffee::coffee:
Suspicious Despicable Me GIF

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.409
Πόντοι
6.835
Ακριβώς αυτό. Αυτή η Ρίτα εμετός μόνο που την βλέπω. Άκου όνομα που βρήκε κιόλας
Ενταξει η Ριτα δεν ειναι τοσο χαλια ρε παιδια. Αν συγκρινεις με το επιπεδο των κοριτσιων που ειναι στα μπουρδελα δεν την βάζω στις τελευταιες θεσεις. Η Βλαντα ενταξει δυσκολα ξαναπαω. Εχουν ομως και οι δυο σερβις που οι νεοτερες ουτε καν το πλησιαζουν.

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
4.087
Πόντοι
456
Μια χαρά είναι η ρίτα. Δεν είναι Μιρέλα (για μένα η τοπ εμφανισιακά) αλλα τη δουλειά της την κάνει με το παραπάνω. Άνετα 6/10 από εμφάνιση.

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
21
Like
9.417
Πόντοι
2.046

Γι αυτο παιρνουμε πρωκτικο.. να μην βλεπουμε φατσες.
Cracking Up Lol GIF by HULU

georgekp34

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
6.630
Πόντοι
1.336

Malzahar

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2018
Like
567
Πόντοι
81
κατάθεση σήμερα το βράδυ με Ιζαμπέλα(ρουμάνα) στα ξύλινα,πολύ ευγενική και όμορφη,πολύ υπομονετική προσπαθεί πάρα πολύ για το καλύτερο,θα ξαναπάω,ευτυχώς υπάρχουν και καλές στο μυλο,δεν ειναι όλες σκάρτες...

Malzahar

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2018
Like
567
Πόντοι
81
Γρήγορο πέρασμα ψάχνοντας Σάντρα.

Ερημίτη 2 Μιρα
Απέναντι μια τρομακτική Ιωάννα στο 3
Λουίζα στο 5

Free house η Ιζαμπέλα...καλό βρώμικο έκφυλο για μένα, αλλά για γυμνό με κώλο ζήτησε 80, όταν στα τρίδυμα την έπαιρνα με 50.
Άσε μας γεροκουκλιτσα μου.

Και πάμε στα δύο ωραία, Φρίξου 15 η Κασσάνδρα με την μαλακισμενη τσατσά, η οποία πλέον δε βρίζει (δε με θυμόταν, λέει δε σε ξέρω εσένα) αλλά παρακαλούσε να μπω, τι ψυχή έχει ένα 30ρι δώσε και ρίξε πουτσα, δεν θα την παντρευτείς.
Γαμιολα, πείνασες και πλέον παρακαλάς.

Στο δε ινκόγκνιτο βγαίνει μια αλινα, τι γυφτοφατσα ήταν αυτή με έναν Τσάτσο τραβελο με προγναθισμο.

Έλεος ρε μλκ σκιαχτηκα.

Που να γαμησεις όταν βλέπεις τον Βίνσεντ από την πεντάμορφη και το τέρας.
(Για εσάς ρε μουνια που είστε 45+)

στο incognito δεν ξαναπατάω γιατί με τα τραβέλια δεν τα πάω καλά,τον έχω δει κι εγω απο κοντα,ξενέρα μεγάλη,η γύφτισσα που δουλεύει μαζί του μου έδειξε το μουνί της για να μπω αλλα έκανα κατ'ευθείαν μεταβολή.....

Chal1996

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2020
Κριτικές
1
Like
3.035
Πόντοι
441
Συναγωνιστές καλησπέρα
Μήπως ξέρει κανείς αν η τζαστίν στο freehouse στην Μινωταύρου συνεχίζει ακόμα;
Ευχαριστώ

Doran_G

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2017
Κριτικές
9
Like
693
Πόντοι
301
Υπαρχει περιπτωση,να μην ξαναγευτουμε σοφια?

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
14.153
Πόντοι
3.506
Δεν ειχες παει με την Λαρα γι αυτο τα λες αυτα.
Μια φορα συζητουσαμε για το αν κανουν μπανιο οι περισσοτεροι πριν πανε στο στουντιο.. και μιλαμε τωρα για μια κοπελα που δεν εκλεινε μπουτι ολη μερα.

Μου λεει ειναι καποιοι που δεν κανουν μπανιο και αναγκαζομαι να τους βαζω εγω να κανουν και πολλες φορες τους πλενω εγω.

Καλα της λεω εμενα γιατι καμια φορα δεν μου το ειπες αυτο; εσυ εισαι παντα πλυμενος και καθαρος.
Και την λεω: καλα ειμαι μλκας την αλλη φορα θα σου ερθω μια βδομαδα απλυτος να μου κανεις μπανιο εσυ, γελουσε κανα διλεπτο.
Λάρα μου που σε χάσαμε...
Γύρνα πίσω Λάρα, ο Μύλος ερήμωσε...
Λάρα μου Λάρα μου με την γυαλιστερή μουνάρα...

Αν μιλάει κανείς μαζί της πείτε της οτι την περιμένουμε, άφησε ανοιχτούς λογαριασμούς.
Και εμείς που την είχαμε στην πένα δεν μας έκανε κανένα σάλοου.

Πέρα από την πλάκα και από άλλες κοπέλες το έχω ακούσει έχει βρωμήλους που δεν ξέρουν ούτε να πλυθούν.

Δύσκολα θα περάσει ξανά από τα μπουρδέλα τέτοιο μουνί με την ίδια διάθεση, ο κατήφορος είναι μεγάλος.

Maximiliano

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
57
Like
5.976
Πόντοι
10.555
Νεουδι (ΝΟΤ) ... εχεις μπερδεψει τα μπουτια σου...αυτη σαν μιλφ+ εχει ερθει
Στα νιατα της, την σουβλιζαν αλλου.
αρα τωρα ειναι gilf? εκανε και τριδυμα ειπες;; αα καλα στην Εβελινα εχω αφησει τα τριδυμα

PL(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
1.764
Πόντοι
206

Αν μιλάει κανείς μαζί της πείτε της οτι την περιμένουμε, άφησε ανοιχτούς λογαριασμούς.

Πέρα από την πλάκα και από άλλες κοπέλες το έχω ακούσει έχει βρωμήλους που δεν ξέρουν ούτε να πλυθούν.

Δύσκολα θα περάσει ξανά από τα μπουρδέλα τέτοιο μουνί με την ίδια διάθεση, ο κατήφορος είναι μεγάλος.
Η λαρα ηταν η βασιλισσα του μυλου...η μονη κοπελα που δουλευε με ραντεβου!!! Το λεω σε κατι φιλους Αθηναιους και δεν με πιστευουν γελανε...

Story Time για γελια: Πριν αρχισει τα ραντεβου βλεπω στο αλλο site δουλευει 9 το πρωι οποτε λεω θα παω 8:50 και μολις ερθει θα ειμαι ο πρωτος να μην περιμενω....φτανω 8:50 και βλεπω 10 Αυτοκινητα !! να περιμενουν στη αλανα..μολις βλεπουν τον νταβα με τη Λαρα βγαινουν ολοι μαζι απο τα αυτοκινητα 2 χοντρουλιδες ετρεχαν να προλαβουν γρηγορα να παρουν σειρα στη πορτα!!!!!! Χαχαχαχαχα

Λεω δεν υπαρχει αυτο που βλεπω Φυσικα εφυγα και πηγα αλλη μερα...

jimiadis

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
47
Like
3.679
Πόντοι
5.525

εχει μπει στο πεμπτο μηνα φιλος...οσα για το αν γυρισει μου ειπε δεν υπαρχει περιπτωση...βεβαια πολλα αλλαζουν και καμια φορα δεν ξερεις πως τα φερνει η ζωη,αλλα γνωμη μου, με την ελπιδα θα μεινετε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom