Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)
Εγγρ.
16 Νοε 2025
Like
254
Πόντοι
20
Λυπαμαι αλλά αυτή δεν ήταν απάντηση.Ονόμασε μερικά μέρη. Υπεκφυγές...
Sta hondos center
Λυπαμαι αλλά αυτή δεν ήταν απάντηση.Ονόμασε μερικά μέρη. Υπεκφυγές...
Έτσι τα λέω?ξέρω τρανς που δούλευαν σε μαγαζί με ρούχα ή στα hondos ένας φίλος μου που έβαζε κανονικά Μεικ απ κ στο χώρο του σέρβις γνωρίζω τρανς.εσυ μπερδευεσαι με το κρος που είναι κάτι τελείως προσωπικές στιγμές κ όχι να πας σε περιβάλλον εργασίας ή για ποτό.που κ για αυτό υπάρχουν συγκεκριμένα μαγαζιά μπαρ όπως το Σάμις ή το φανταστικό ή τα κλαμπ στο Γκάζι επειδή υπάρχουν κ κρος που το κάνουν πιο φανερα

Cross Xaroula

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2021
Like
669
Πόντοι
86
Sta hondos center

Έτσι τα λέω?ξέρω τρανς που δούλευαν σε μαγαζί με ρούχα ή στα hondos ένας φίλος μου που έβαζε κανονικά Μεικ απ κ στο χώρο του σέρβις γνωρίζω τρανς.εσυ μπερδευεσαι με το κρος που είναι κάτι τελείως προσωπικές στιγμές κ όχι να πας σε περιβάλλον εργασίας ή για ποτό.που κ για αυτό υπάρχουν συγκεκριμένα μαγαζιά μπαρ όπως το Σάμις ή το φανταστικό ή τα κλαμπ στο Γκάζι επειδή υπάρχουν κ κρος που το κάνουν πιο φανερα
Κοίτα τι έγραψες:
Κ το να ντυθεί κάποιος με γυναικεία ρούχα περούκα κλπ έχει όλο το δικαίωμα να το κάνει κ στην έξω ζωή ακόμα κ σε ένα μπαρ να πάει.γνωριζω άτομα αγόρια που πάνε με φορέματα μακιγιάζ σε μπαρ σε κλαμπ κ όχι μόνο τα γκέι κλαμπ.
Έγραψες για γενικά μπαρ και κλαμπ εκτός από τα ειδικά μέρη όπου πάει συγκεκριμένως κόσμος.
Αυτό για τα άλλα κλαμπ και μπαρ δεν υφίσταται!

Εγγρ.
16 Νοε 2025
Like
254
Πόντοι
20
Κοίτα τι έγραψες:
Κ το να ντυθεί κάποιος με γυναικεία ρούχα περούκα κλπ έχει όλο το δικαίωμα να το κάνει κ στην έξω ζωή ακόμα κ σε ένα μπαρ να πάει.γνωριζω άτομα αγόρια που πάνε με φορέματα μακιγιάζ σε μπαρ σε κλαμπ κ όχι μόνο τα γκέι κλαμπ.
Έγραψες για γενικά μπαρ και κλαμπ εκτός από τα ειδικά μέρη όπου πάει συγκεκριμένως κόσμος.
Αυτό για τα άλλα κλαμπ και μπαρ δεν υφίσταται!
Σου είπα ξανά όχι εντελώς παντού δε μπορείς εσύ σαν κρος καθαρά σα κρος να πας στο περίπτερο για τσίχλες η να πας για μπόουλινγκ αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί ανάλογα πώς νιώθει το κάθε άτομο

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
4.174
Πόντοι
456
σας τα γραφαμε οτι οι εποχες εχουν αλλαξει και περαση εχουν οι πατροπαραδοτοι πουστιδες,τα κρος απαξιωνονταν στα αλλα ιδρυματα το συνδικατο τους ειχε δυναμη μονο στο νταουνταουν,στο τελος τα βλεπω να παιρνουν πουτσες απο πακιστανους στα στενα της ομονοιας
το συνδικατο πρεπει να απαντησει δυναμικα με πορειες και κλεισιμο δρομων

Kolobaras35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2025
Like
1.233
Πόντοι
201
Όταν γίνεται ανακοίνωση από μουναρες κροσσ ότι θα παρευρεθούν γίνεται κόλαση από κόσμο ,το έχω πετύχει αρκετές φορές !
Αν σταματήσετε να πηγαίνετε θα μετανιώσει την ώρα Κ τη στιγμή που το σκέφτηκε ! Αλλά θα είναι αργά
Τα ζευγάρια δεν ενοχλούνται από τις κροσσ αλλά από τους γλίτσες που τρέχουν μανιασμένοι πίσω τους !

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
4.174
Πόντοι
456
Κυριακή απόγευμα έχει κόσμο; Σκέφτομαι να πάω.
πηγαινε σαν παραδοσιακος πουστης ομως γιατι αν πας σαν κρος θα σε κρυψουν στα υπογεια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τα ζευγάρια δεν ενοχλούνται από τις κροσσ αλλά από τους γλίτσες που τρέχουν μανιασμένοι πίσω τους !
τα ζευγαρια δεν ενοχλουνται απτα κρος γιατι η γυναικα του ζευγαριου ειναι γυναικα με πουλακι

giorgos_07

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2008
Κριτικές
16
Like
1.051
Πόντοι
8.120

old.school.cowboy79

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Αυγ 2024
Κριτικές
1
Like
6.268
Πόντοι
1.056
Ναι θα μού κάνεις εσύ και ο άλλος το Άσπρο Μαύρο!!! για το ποια κατάσταση επικρατεί στην Ελλάδα.
Χαρούλα, εσύ είσαι άλλης εποχής. Τώρα τα κορίτσια είναι πιο απελευθερωμένα.

ggg777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
1.744
Πόντοι
216
Εγω πιστευω οτι ζηλεψε επειδη δεν τον πηδηξαν οι τυποι και ασχολήθηκαν με τις κρος και αυτον τον ειχαν παραμελήσει :jerking::jerking:
Αυτό είναι σίγουρα θυμάμαι πριν χρόνια στο Πειραιά στο Ολίμπικ κάποια κρυφή μόλις έσκασε μια κρος και τραβήχτηκαν όλοι πάνω της πήρε τηλ την αστυνομία ότι η κρος τον έκλεψε …. Χαμός είχε γίνει για να μην ξαναπάει …

giorgos_07

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2008
Κριτικές
16
Like
1.051
Πόντοι
8.120
Αυτό είναι σίγουρα θυμάμαι πριν χρόνια στο Πειραιά στο Ολίμπικ κάποια κρυφή μόλις έσκασε μια κρος και τραβήχτηκαν όλοι πάνω της πήρε τηλ την αστυνομία ότι η κρος τον έκλεψε …. Χαμός είχε γίνει για να μην ξαναπάει …
Τι ειπες ρε τυπε ? Ακραίο. Αυτο θα εγινε μωρε εμεινε ο κωλος του αγαμητος και εκανε παράπονα.

ggg777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
1.744
Πόντοι
216
Τι ειπες ρε τυπε ? Ακραίο. Αυτο θα εγινε μωρε εμεινε ο κωλος του αγαμητος και εκανε παράπονα.
Σίγουρα υπάρχουν μερικοί πολλοί κακιασμενοι με τα κροσακια γιατί λόγο εμφανίσεις δεν τους πηδάει κανείς
Αυτοί μπορεί να δημιουργήσουν άσχημες καταστάσεις

giorgos_07

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2008
Κριτικές
16
Like
1.051
Πόντοι
8.120
Σίγουρα υπάρχουν μερικοί πολλοί κακιασμενοι με τα κροσακια γιατί λόγο εμφανίσεις δεν τους πηδάει κανείς
Αυτοί μπορεί να δημιουργήσουν άσχημες καταστάσεις
Υπαρχουν πολλοί τετοιοι φιλε. Αλλα ατο που ειπες ηταν πολυ ακραίο.

Εγγρ.
16 Νοε 2025
Like
254
Πόντοι
20
Όταν γίνεται ανακοίνωση από μουναρες κροσσ ότι θα παρευρεθούν γίνεται κόλαση από κόσμο ,το έχω πετύχει αρκετές φορές !
Αν σταματήσετε να πηγαίνετε θα μετανιώσει την ώρα Κ τη στιγμή που το σκέφτηκε ! Αλλά θα είναι αργά
Να κάνετε κ εσείς παραπονα με αυτό που έγινε να μας στηρίξετε

pepito6969

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2014
Κριτικές
2
Like
343
Πόντοι
21
Να κάνετε κ εσείς παραπονα με αυτό που έγινε να μας στηρίξετε
Πήρα τηλέφωνο και απάντησε η αντρογυναικα, κάρτα μέλους λέει με τα στοιχεία των θαμώνων θα χρειάζεται για τους πελάτες που δεν ξέρουν έως τώρα.... όποιος νέος πελάτης έρχεται δηλαδή θα καταγράφεται, και τα κροσάκια θα τα βρίσκουμε κάτω, όποτε 12€ όποιος θέλει να τα βλέπει όλα και να τα κάνει όλα.... Ανοίγει κι άλλο ίδρυμα σε λίγο καιρό έτσι κι αλλιώς. Η μυτούλα ψήλωσε μου φαίνεται αυτών που το έχουν. Θα πρέπει να ενημερώνουν με μια ανακοίνωση τι επιτρέπεται και τι όχι...... τόσα χρόνια αλλιώς τα ξέραμε

Εγγρ.
16 Νοε 2025
Like
254
Πόντοι
20
Πήρα τηλέφωνο και απάντησε η αντρογυναικα, κάρτα μέλους λέει με τα στοιχεία των θαμώνων θα χρειάζεται για τους πελάτες που δεν ξέρουν έως τώρα.... όποιος νέος πελάτης έρχεται δηλαδή θα καταγράφεται, και τα κροσάκια θα τα βρίσκουμε κάτω, όποτε 12€ όποιος θέλει να τα βλέπει όλα και να τα κάνει όλα.... Ανοίγει κι άλλο ίδρυμα σε λίγο καιρό έτσι κι αλλιώς. Η μυτούλα ψήλωσε μου φαίνεται αυτών που το έχουν. Θα πρέπει να ενημερώνουν με μια ανακοίνωση τι επιτρέπεται και τι όχι...... τόσα χρόνια αλλιώς τα ξέραμε
Που καλε πιο σινεμά?μακάρι να το αναθεωρήσουν πάντως

Btm79

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2025
Like
579
Πόντοι
81
Κάρτα μέλους και στοιχεία για τα νέα μέλη;
Καλά που μου το είπες να μην πατήσω…
Σιγά μην τους πω και αφμ και αμκα για να με στείλουν να ντυθώ στα υπόγεια…
Ό,τι να ναι

giorgos_07

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2008
Κριτικές
16
Like
1.051
Πόντοι
8.120
Εχουν ξεφύγει οι τυποι μάλλον, ποιος θα κατσει να δωσει στοιχεία? Τι να πω το γαμησαν

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
4.174
Πόντοι
456
Οι θαμωνες του νταουουνταουν ειναι τοσο βλαμενοι που ειναι ικανοι να δινουν και ταυτοτητα για να μπουνε εκει μεσα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Που καλε πιο σινεμά?μακάρι να το αναθεωρήσουν πάντως
οι θαμωνες του αθηναικου σας περιμενουν

12d2a75f-8b84-43c3-9cdf-d77f555a72cd_text.gif

ggg777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
1.744