Πέρασμα γύρω στις τρεις(μεσημέρι-απόγευμα)με στόχο την Μπιάνκα.
Κόσμος μπόλικος στην περιοχή, αλλά ο περισσότερος, μη μυημένος στην τέχνη και κουλτούρα μας κάνοντας με πιο ανχομένο από το κανονικό ( Μόνο εγώ αγχώνομαι εδώ και 20 χρόνια στην αρχή κάθε τσάρκας;)
Μπένω μέσα στη Ν.Ουρανού 24 και στην θέση της μια θεία ξανθιά και χωρίς το πρόγραμμα που έψαχνα. Μήλισα με την τσατσά και, ή έκανε πως δεν ήξερε καμία Μπιάνκα ή όντος καινούργια η συγκεκριμένη.
Βγαίνω και κάνω κάτι τυχαίες επίσκεψεις στην ερημίτη 5 με μια μαβρομάλα Ρουμάνα, χαμιλοκώλα που έμοιαζε με Λατίνα... (Η κάνω λάθος ή πλέον τοις βαφτίζουν) Δεν με τρέλανε έκανα μεταβολή. Τυχαία ξανά πήγα Π.ερημίτη 2Α. Μου έδειξε την Μία. Ρουμάνα και αυτή, αλλά ασχημόπαπο θα την χαρακτήριζα, γιατί έτσι όπως μπήκα έτσι βγήκα πριν προλάβω να πω καν τη συνήθεις ατάκα μου "Μία βόλτα κάνω, θα ξανάρθω ...".
Μετά όδευσα προς Βένους. Σουζάνα Μιλφ. Άλογο. Τιμές διαφορετικές από την προιγόυμενη φορά που πήγα. 30 αρχίζει. 40 άνευ και 50 CIM. Μπήκα με 50. Με άρμεξε. Μαστόρισα. Σεξ δεν επέλεξα γιατί θυμόμουν πως δεν είχαμε χημεία. Γενικά θετικό το πρόσημο.
Μετά από την πετυχημένη κατάθεση σκέφτηκα να κοιτάξω τις κοπέλες στα άλλα. Αλλά βαρέθηκα στη ιδέα.
Οπότε θα σας πω ποια είδα ανοιχτά. Ν. Ουρανού 24 και το δύπλα ανοιχτό που δεν μπήκα. Τα λας Βέγκας. Π. Ερημίτη 4 , 5 , 2Α και β . Τα Venus, το ξυλάκι. Παραξενεύτηκα που είδα black angels και μάλλον το bela dona ανοιχτό γιατί νόμιζα πως ήταν στην άλλη αλυσίδα. Όλα του paradise ανοιχτά εκτός από το 2 το μόνο που ήθελα να τσεκάρω την Έρρικα που είχε στο πρόγραμμα...
Το blue dreams αν δεν κάνω λάθος και το δίπλα του που λένε πως είναι η Jessy όπως και Sex and the city και incognito ανοιχτό . Δεν είδα για τρίδυμα και poison καθώς έφευγα...
Επίσης είδα και ένα καινούργιο για εμένα στην Ν. Ουρανού 1 από πίσω με όνομα Μόνα Λίζα. Ίσος σε κάποια καταδρομική να δω τι φάση πέζει εκεί.
Αυτά τα ολίγα. Καλά να περνάτε.