Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (1 μέλη και 33 επισκέπτες)

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
21
Like
9.419
Πόντοι
2.046
Χθες το απογευμα πετυχα την Σονια να δουλευει με αλλο ονομο στην ερημιτη απεναντι απο το medusa.....τι εχει γινει με αυτη γνωριζει κανεις?
Μπορει να βαλαν λουκετο στο βιλα πριβε.

• Like
Αντιδράσεις: LB

Petros Erimitis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2025
Κριτικές
6
Like
561
Πόντοι
21
Φιλος χωρις παρεξηγηση, μαλλον δεν γνωριζεις απο δουλεια.
Παντου ισχυει.. αν ο πελατης δεν κανει μαλακιες εχει παντα δικιο, γιατι πολυ απλα αυτος πληρωνει. Τα αλλα ολα ειναι να χαμε να λεγαμε.
Αν αυτη αδιαφορει μια φορα για το πως εγω βγαζω τα 40 ευρω.. εγω αδιαφορο 100 φορες, για το λογο που επελεξε να κανει αυτην τη δουλεια.

Εσενα μπορει να σε συμφερει ετσι, την κοπελα ομως οχι γιατι πολυ απλα εσυ μπορει να γινεις συχνος πελατης οι αλλοι ομως οχι, αρα στο συνολο των πελατων θα βγει χαμενη.
Εχω την ιδια ποσοτητα εγωισμου οπως και εσεις. Και γω για την παρτη μου ενδιαφερομαι απλα η διαφορα ειναι στο πως λειτουργουμε για να κερδισουμε αυτο που θελουμε.

Στην δικια σας περιπτωση λειπει η κατανοηση και ο σεβασμος πιστευω. Το υπολοιπο αφηγημα τυπου "αυτη βγαινει χαμενη στο συνολο των πελατων" ακουγεται ωραιο αλλα ειναι ξεπερασμενο.
Κατανοηστε την κατασταση στην οποια βρισκοντε οι περισσοτερες, εκει παμε να περασουμε ωραια και εσεις μεχρι ΚΑΙ εκει ειστε της ψωλης σας το χαβα, συγκρινετε τις ζωες σας, τα λεφτα σας και ανταγωνιζεστε τις ιεροδουλες λες και δεν σας φτανει το νταβαντουρι εξω στη ζωη σας με τη δουλεια, το ποδοσφαιρο ή τις γυναικες σας και θελετε κ αλλο.

• Like
Αντιδράσεις: laskos

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
21
Like
9.419
Πόντοι
2.046
Εχω την ιδια ποσοτητα εγωισμου οπως και εσεις. Και γω για την παρτη μου ενδιαφερομαι απλα η διαφορα ειναι στο πως λειτουργουμε για να κερδισουμε αυτο που θελουμε.

Στην δικια σας περιπτωση λειπει η κατανοηση και ο σεβασμος πιστευω. Το υπολοιπο αφηγημα τυπου "αυτη βγαινει χαμενη στο συνολο των πελατων" ακουγεται ωραιο αλλα ειναι ξεπερασμενο.
Κατανοηστε την κατασταση στην οποια βρισκοντε οι περισσοτερες, εκει παμε να περασουμε ωραια και εσεις μεχρι ΚΑΙ εκει ειστε της ψωλης σας το χαβα, συγκρινετε τις ζωες σας, τα λεφτα σας και ανταγωνιζεστε τις ιεροδουλες λες και δεν σας φτανει το νταβαντουρι εξω στη ζωη σας με τη δουλεια, το ποδοσφαιρο ή τις γυναικες σας και θελετε κ αλλο.
Θα κατανοησω καποιον οταν και αυτος κατανοηση εμενα. Δεν γινονται μονοπλερα αυτα. Δεν ειμαστε εμεις μαλακες και οι αλλοι οι εξυπνοι.
Λαθος σκεφτεσαι, γιατι οταν αυτη δεν θα εχει πολλους πελατες λογο συμπεριφορας, τοτε και εσυ θα χασεις, γιατι θα την αλλαξουν.

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
17.566
Πόντοι
33.365
Χθες το απογευμα πετυχα την Σονια να δουλευει με αλλο ονομο στην ερημιτη απεναντι απο το medusa.....τι εχει γινει με αυτη γνωριζει κανεις?
Αυτο ειναι πολυ μεγαλο νεο. Πως και δεν περασες να μαθεις τι παιχτηκε ?

Petros Erimitis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2025
Κριτικές
6
Like
561
Πόντοι
21
Θα κατανοησω καποιον οταν και αυτος κατανοηση εμενα. Δεν γινονται μονοπλερα αυτα. Δεν ειμαστε εμεις μαλακες και οι αλλοι οι εξυπνοι.
Λαθος σκεφτεσαι, γιατι οταν αυτη δεν θα εχει πολλους πελατες λογο συμπεριφορας, τοτε και εσυ θα χασεις, γιατι θα την αλλαξουν.
Μα οι περισσοτεροι μαλακες ειναι, λογικο. Το θεμα καθαριοτητας ειναι αρκετα συχνο και οταν μπαινω στα περιασοτερα μεσα και μου λενε "να και ενα χαμογελο σημερα" καταλαβαινεις ποιος ειναι λαθος.

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
4.087
Πόντοι
456
Εν τω μεταξύ το άλλο site δεύτερη μέρα στα τάρταρα. Όχι ότι έχει πλέον κάτι να δεις. Αφού οι βίλες είναι κλειστές, όλα τα άλλα ενημέρωνουν το πρόγραμμα τους ανά τρίμηνο.

napolitanos

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2023
Like
306
Πόντοι
21
Καλησπέρα παιδιά και καλή χρονιά ! Εγω επισκέφτηκα 2-3 φορές την Τζέσυ πρωινά στο μπλε δίπλα στο incognito ,πάρα πολύ καλή με βυζερες κωλαρα γενικά νταρντανογυναικα αλλά σε πολύ νορμαλ πλαισια !δέχεται τα πάντα δεν βιάζεται και γενικά έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος !

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
4.087
Πόντοι
456
Καλησπέρα παιδιά και καλή χρονιά ! Εγω επισκέφτηκα 2-3 φορές την Τζέσυ πρωινά στο μπλε δίπλα στο incognito ,πάρα πολύ καλή με βυζερες κωλαρα γενικά νταρντανογυναικα αλλά σε πολύ νορμαλ πλαισια !δέχεται τα πάντα δεν βιάζεται και γενικά έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος !
Την γνωστή - ιστορική Τζέσυ του incognito; Δυό φορές την πέτυχα κάποτε και μια που δεν πέρασα. Συνήθως ήταν κλειστό ή ήταν δωμάτιο και χωρίς τσα2. Οπότε σπάνια την έβρισκες. Αν είναι αυτή, όντως είναι δυνατή μέσα αλλά όχι στο απλό. Στο απλό δεν άφηνε ούτε το στήθος της να ακουμπήσεις, στο 60αρι με 69 τότε ήταν πολύ καλή. Αν λέμε την κλασική Τζέσυ.... Την τρίτη φορά πριν ενάμιση χρόνο είχε βάλει αρκετά κιλά και έψαχνα κάτι πιο light και νεανικό. Aλλά ναι, για αυτούς που ψήνονται για juicy είναι καλά τα κυβικά της. Ωραία γυναίκα.

Αν είναι τελικά είναι αυτή... Πάλι στο αν τύχει και ανοίξει είναι η είσοδος;

PITSILIARIS

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
608
Πόντοι
86
Aν πρωινή βάρδια είναι η Έλενα η πρασινομάτα στην π. ερημιτή 5 είναι μια χαρά. Αν είναι η ρενάτα, όπως έχει αναφέρει συναγωνιστής στο ίδιο σπίτι, δεν έχω δοκιμάσει,
Λειπουν και η Ελενα και η Ρενατα..περιμενουμε να επιστρεψουν

Bill987

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2021
Κριτικές
4
Like
255
Πόντοι
1
Η Ελενα-Ραισα παραμενει κανονικα στο ποστο της η λειπει?περασε κανεις?

New megistanas

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2025
Κριτικές
3
Like
678
Πόντοι
81

PL(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
1.764
Πόντοι
206
Μπορει να βαλαν λουκετο στο βιλα πριβε.
Ολη η αλυσιδα με τις "βιλες" ειναι κλειστα αρκετες μερες κατι σοβαρο εγινε σιγουρα....Η σονια για να αλλαξε ονομα πρεπει να δουλευει στη ζουλα χωρις χαρτια...χθες δεν προλαβα να την γαμησω και σημερα πηγα ξανα αλλα ηταν κλειστο.Αν την δει καποιος ας ενημερωσει

MongolianGreek

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2020
Κριτικές
2
Like
40
Πόντοι
0
Πέρασμα γύρω στις τρεις(μεσημέρι-απόγευμα)με στόχο την Μπιάνκα.
Κόσμος μπόλικος στην περιοχή, αλλά ο περισσότερος, μη μυημένος στην τέχνη και κουλτούρα μας κάνοντας με πιο ανχομένο από το κανονικό ( Μόνο εγώ αγχώνομαι εδώ και 20 χρόνια στην αρχή κάθε τσάρκας;)
Μπένω μέσα στη Ν.Ουρανού 24 και στην θέση της μια θεία ξανθιά και χωρίς το πρόγραμμα που έψαχνα. Μήλισα με την τσατσά και, ή έκανε πως δεν ήξερε καμία Μπιάνκα ή όντος καινούργια η συγκεκριμένη.
Βγαίνω και κάνω κάτι τυχαίες επίσκεψεις στην ερημίτη 5 με μια μαβρομάλα Ρουμάνα, χαμιλοκώλα που έμοιαζε με Λατίνα... (Η κάνω λάθος ή πλέον τοις βαφτίζουν) Δεν με τρέλανε έκανα μεταβολή. Τυχαία ξανά πήγα Π.ερημίτη 2Α. Μου έδειξε την Μία. Ρουμάνα και αυτή, αλλά ασχημόπαπο θα την χαρακτήριζα, γιατί έτσι όπως μπήκα έτσι βγήκα πριν προλάβω να πω καν τη συνήθεις ατάκα μου "Μία βόλτα κάνω, θα ξανάρθω ...".

Μετά όδευσα προς Βένους. Σουζάνα Μιλφ. Άλογο. Τιμές διαφορετικές από την προιγόυμενη φορά που πήγα. 30 αρχίζει. 40 άνευ και 50 CIM. Μπήκα με 50. Με άρμεξε. Μαστόρισα. Σεξ δεν επέλεξα γιατί θυμόμουν πως δεν είχαμε χημεία. Γενικά θετικό το πρόσημο.

Μετά από την πετυχημένη κατάθεση σκέφτηκα να κοιτάξω τις κοπέλες στα άλλα. Αλλά βαρέθηκα στη ιδέα.

Οπότε θα σας πω ποια είδα ανοιχτά. Ν. Ουρανού 24 και το δύπλα ανοιχτό που δεν μπήκα. Τα λας Βέγκας. Π. Ερημίτη 4 , 5 , 2Α και β . Τα Venus, το ξυλάκι. Παραξενεύτηκα που είδα black angels και μάλλον το bela dona ανοιχτό γιατί νόμιζα πως ήταν στην άλλη αλυσίδα. Όλα του paradise ανοιχτά εκτός από το 2 το μόνο που ήθελα να τσεκάρω την Έρρικα που είχε στο πρόγραμμα...
Το blue dreams αν δεν κάνω λάθος και το δίπλα του που λένε πως είναι η Jessy όπως και Sex and the city και incognito ανοιχτό . Δεν είδα για τρίδυμα και poison καθώς έφευγα...
Επίσης είδα και ένα καινούργιο για εμένα στην Ν. Ουρανού 1 από πίσω με όνομα Μόνα Λίζα. Ίσος σε κάποια καταδρομική να δω τι φάση πέζει εκεί.
Αυτά τα ολίγα. Καλά να περνάτε.

PITSILIARIS

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
608
Πόντοι
86
Η Ρενάτα ειναι στην πρωινη βαρδια? και αν ναι σε ποιο?
Παλια η ρενατα ηταν βραδυνη....πλεον ηταν μεχρι και τον δεκεμβρη περιπου πρωινη στου πετρου ερημιτη 5α....οπως εγραψα και ποιο πανω λειπει αυτο το διαστημα

Maximiliano

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
57
Like
5.976
Πόντοι
10.555
Πέρασμα γύρω στις τρεις(μεσημέρι-απόγευμα)με στόχο την Μπιάνκα.
Κόσμος μπόλικος στην περιοχή, αλλά ο περισσότερος, μη μυημένος στην τέχνη και κουλτούρα μας κάνοντας με πιο ανχομένο από το κανονικό ( Μόνο εγώ αγχώνομαι εδώ και 20 χρόνια στην αρχή κάθε τσάρκας;)
Μπένω μέσα στη Ν.Ουρανού 24 και στην θέση της μια θεία ξανθιά και χωρίς το πρόγραμμα που έψαχνα. Μήλισα με την τσατσά και, ή έκανε πως δεν ήξερε καμία Μπιάνκα ή όντος καινούργια η συγκεκριμένη.
Βγαίνω και κάνω κάτι τυχαίες επίσκεψεις στην ερημίτη 5 με μια μαβρομάλα Ρουμάνα, χαμιλοκώλα που έμοιαζε με Λατίνα... (Η κάνω λάθος ή πλέον τοις βαφτίζουν) Δεν με τρέλανε έκανα μεταβολή. Τυχαία ξανά πήγα Π.ερημίτη 2Α. Μου έδειξε την Μία. Ρουμάνα και αυτή, αλλά ασχημόπαπο θα την χαρακτήριζα, γιατί έτσι όπως μπήκα έτσι βγήκα πριν προλάβω να πω καν τη συνήθεις ατάκα μου "Μία βόλτα κάνω, θα ξανάρθω ...".

Μετά όδευσα προς Βένους. Σουζάνα Μιλφ. Άλογο. Τιμές διαφορετικές από την προιγόυμενη φορά που πήγα. 30 αρχίζει. 40 άνευ και 50 CIM. Μπήκα με 50. Με άρμεξε. Μαστόρισα. Σεξ δεν επέλεξα γιατί θυμόμουν πως δεν είχαμε χημεία. Γενικά θετικό το πρόσημο.

Μετά από την πετυχημένη κατάθεση σκέφτηκα να κοιτάξω τις κοπέλες στα άλλα. Αλλά βαρέθηκα στη ιδέα.

Οπότε θα σας πω ποια είδα ανοιχτά. Ν. Ουρανού 24 και το δύπλα ανοιχτό που δεν μπήκα. Τα λας Βέγκας. Π. Ερημίτη 4 , 5 , 2Α και β . Τα Venus, το ξυλάκι. Παραξενεύτηκα που είδα black angels και μάλλον το bela dona ανοιχτό γιατί νόμιζα πως ήταν στην άλλη αλυσίδα. Όλα του paradise ανοιχτά εκτός από το 2 το μόνο που ήθελα να τσεκάρω την Έρρικα που είχε στο πρόγραμμα...
Το blue dreams αν δεν κάνω λάθος και το δίπλα του που λένε πως είναι η Jessy όπως και Sex and the city και incognito ανοιχτό . Δεν είδα για τρίδυμα και poison καθώς έφευγα...
Επίσης είδα και ένα καινούργιο για εμένα στην Ν. Ουρανού 1 από πίσω με όνομα Μόνα Λίζα. Ίσος σε κάποια καταδρομική να δω τι φάση πέζει εκεί.
Αυτά τα ολίγα. Καλά να περνάτε.
Μπιανκα ηταν σημερα βραδυνη

georgekp34

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
6.630
Πόντοι
1.336
Μια μελαχρινή που ήταν βραδινή στην Ερημίτη σε αυτό δίπλα από εκείνο που είναι πρωινή η Σάντρα (από αριστερά) στο πρώτο όπως μπαίνεις από τον δρόμο από πίσω (όχι χωματόδρομο) νομίζω Π. Εριμητη 5 , Ρουμάνα μελαχρινή καλό κορμί έκφυλο βλέμμα είναι ακόμα?

Την είχα πάρει και ήταν καλό αλλά καιρό έχω να διαβάσω κάτι.

Ντιάνα νομίζω την έλεγαν

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
18
Like
2.015
Πόντοι
496
Δεν εχει πολυ σχεση. Εσυ θα κανεις κανονικη δουλεια για 40 ευρω. Η αλλη στο μουνι της για το πως τα παιρνεις. Δεν αφηνεις ξενους να σε πηδανε. Επομενως 40ε για 10 λεπτα ισως ειναι δικαιολογημενο. ΣΥΝ το ολο υγειονομικο ρισκο της.
Αυτο το επαγγελμα δε το κανουν οι φυσιολογικες γυναικες. Θα το κανουν αυτες που περνανε φτωχεια, αυτες που δεν εχουν μυαλο ή την ικανοτητα να συννενοηθουν και να δουλεψουν εστω σε ενα καφε, και αλλες πολλες περιπτωσεις.

Μπορεις και εσυ και ολοι μας να την κανεις να νιωσει καλα. Αλλα να σε πω την αληθεια... εμενα στα παπαριαμ' Με συμφερει να σκεφτοντε οι περισσοτεροι ετσι.
Ο ανταγωνισμος ειναι πολυ μικρος και ειναι ευκολο να ξεχωρισεις. Οποιος το καταλαβει θα χαιρει αλλης μεταχειρησης. Τα εξτραδακια μου τα παιρνω που κ που χωρις να τα εχω πληρωσει και παω κυριως με ΑΠΛΟ προγραμμα.

Τι θες? Γυμνα στο απλο χωρις να συμπεριλαμβανοντε? Πηρα
15-20λεπτα στα απλα στις γνωστες αλυσιδες? Πηρα.
Γνωστες ξινομουρες που δεν τις πλησιαζες με τιποτα στα μουτρα τους γιατι τους αποφευγουν ολους? Σε μενα τιποτα.

(Ειδαμε και κατι γνωστες ανεξαρτητες ποσο αφηνουν να πασπατεψεις)
Επειδή το σκεφτόμαστε διαφορετικά δεν συνεχίσω διότι σπαμαρουμε το νήμα τσαμπα

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom