Νέα

Πιστοποιημένος Επίσημος Mr. Μαλάκας του Bourdela.com για το έτος 2025

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επίσημος Μρ. Μαλάκας του Bourdela.com για το έτος 2025 ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    55
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
51.090
Πόντοι
28.246
Ξελόγκραρε η @κοτογυναικωτή τόσο γαμήσι έφαγε μέσα σε ένα δεκάλεπτο που τρέχει ο κώλος της αίμα.

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
93
Like
57.389
Πόντοι
40.655
Μπάρμπα, δεν έριξε κανείς βλέπω σήμερα με το ραβδωτό τυφέκιο του συλλόγου ;
Μόνο κάλυκες από πιστόλια βλέπω στον πάγκο .

Φαντάζομαι , ελάχιστοι θα είναι οι ενδιαφερόμενοι , λόγω του κόστους των σφαιρών .
Για να συμπληρώσει κανείς παραπάνω από 16 αγώνες, να πάρει άδεια αγοράς δικού του,
πόσα πρέπει να σκάσει ; Πάνω από 2 χιλιάρικα .... έτσι δεν είναι ;

Και με ενάμιση χιλιάρικο τα καταφέρνεις. Για αγορά όμως ενός αξιόλογου AK ή AR, μαζί με τα παρελκόμενα, θέλεις λίγο πιο πάνω από τρία χιλιάρικα.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.446
Πόντοι
6.256
Ποιό λαχανί μπάνιο ; Άστεγος είμαι . Ρώτα την παρέα της ταβέρνας εδώ , αν δεν πιστεύεις.
Σκέφτομαι να μάθω τη δουλειά, γιατί βρήκα πεταμένο έναν κόφτη.

Νομίζω στις 16.00 παίρνει το δεύτερο χάπι . Μετά τις 16.45 τον έχει πιάσει . Θα ηρεμίσει τότε.
Κάντε λίγη υπομονή.
Αν θες ανακαίνιση πρέπει να κλείσεις βδομάδες πίσω να ξέρεις δεν υπάρχει μέρα πια για ζήτω

Δεν έχεις χρόνο.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.556
Πόντοι
6.256
Αν θες ανακαίνιση πρέπει να κλείσεις βδομάδες πίσω να ξέρεις δεν υπάρχει μέρα πια για ζήτω

Δεν έχεις χρόνο.
Εγώ θέλω να μάθω τη δουλειά .
Θα με πάνε γερμανία , να παίρνω 200€ τη μέρα και τσάμπα διαμονή στο γιαπί .

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.446
Πόντοι
6.256
Εγώ θέλω να μάθω τη δουλειά .
Θα με πάνε γερμανία , να παίρνω 200€ τη μέρα και τσάμπα διαμονή στο γιαπί .
Θέλει να πάει και ο ζαν

Προσέξτε μη βρεθείτε σε τίποτα στρατόπεδα για λαθρομετανάστες κα σας στείλουν πακέτο για Αφρική όπως κάνει η μελόνι

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
93
Like
57.389
Πόντοι
40.655
με 1500 € θα σου γράψουν πόσους αγώνες ;

Συνήθως 15 ευρώ κοστίζει ο κάθε αγώνας.

Υπάρχουν όμως και σύλλογοι που τον χρεώνουν 10, όπως και σύλλογοι που τον χρεώνουν 20.

Αν έχεις την άδεια ... εγώ ως σκρουτζ, θα έπαιρνα ένα Mossberg patriot .308 με 700€
Πολύ καλό μέχρι τα 200-250.

Αλλά μετά ;;;
1.50€ ... η σφαίρα ;

1,20 - 1,30.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
34.592
Πόντοι
9.931
Τι λένε οι φήμες για τον πίξουλα ;
Μήπως ότι είναι με τον τραμουντανα ;
Στις ίδιες ταβέρνες σύχναζαν ... με τις ίδιες παρέες ....
με την καμία να κάνανε παρέα εκτός αν ο τράμου τον ψωλόχυνε κ εκτός φόρουμ

στην αναζήτηση του σάιτ οι αποδείξεις :rockon:

dmc xaxaxa.png

pxoula poustra TR.png

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.556
Πόντοι
6.256
Θέλει να πάει και ο ζαν

Προσέξτε μη βρεθείτε σε τίποτα στρατόπεδα για λαθρομετανάστες κα σας στείλουν πακέτο για Αφρική όπως κάνει η μελόνι
Αφού θα έχουμε ευρωπαϊκή ταυτότητα ρε.
Θα πούμε ότι μας έκλεισαν στο γιαπί , δύο κίνκυ γερμανίδες και μας παράτησαν .
Αν δεν μας πιστέψουν , θα πουμε ότι είμαστε σκλάβοι και μας έκλεισαν εκεί οι αφέντρες.
Αν δεν το πιστέψουν ούτε αυτό , θα βάλουμε τα μεγάλα μέσα.
Θα πούμε ότι είμαστε κολλητοί της Κλαούντιας και θα καλέσει η Κλαούντια 3-4 αφέντρες να επιβεβαιώσουν .

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.446
Πόντοι
6.256
Αν δεν μας πιστέψουν , θα πουμε ότι είμαστε σκλάβοι και μας έκλεισαν εκεί οι αφέντρες.
Θα πούμε ότι είμαστε κολλητοί της Κλαούντιας και θα καλέσει η Κλαούντια 3-4 αφέντρες να επιβεβαιώσουν .
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Για να σου χρεώσουν τον αγώνα. Μόνο το χαρτόσημο. Αν θες να ρίξεις, πόσο χρεώνουν τις σφαίρες ενός αγώνα ;
Καλά έχετε να φάτε ξύλο στο κέντρο κράτησης….και καλά ο ζαν είναι συνηθισμένος να τον δέρνουν και να τον γαμάνε (όχι πάντα με την ίδια σειρά)

:tooth:

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
93
Like
57.389
Πόντοι
40.655

Αυτό ήταν καλό. :thumbsup:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
51.090
Πόντοι
28.246
Τι λένε οι φήμες για τον πίξουλα ;
Μήπως ότι είναι με τον τραμουντανα ;
Στις ίδιες ταβέρνες σύχναζαν ... με τις ίδιες παρέες ....
Θα σε χεσω στα μούτρα φορολαγνο σκουπίδι
Κάτσε Λάκη. Το παλικάρι σου ξεκίνησε να χέζει από τα μούτρα. Σε λίγο θα φτάσει και σε τάφους. Κουκάκι δεν σου έχασε.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.557
Πόντοι
5.506
Από το λάδι που τηγανίζει τίς μελιτζάνες προήλθε η φωτιά
Αν ήσουν εγώ, τώρα αυτά τα πουστρακια που βάζουν γελάκια και σκούζουν για μένα θα έγραφαν 300 ποστ πως "δε ντρέπομαι να κάνω πλακίτσα πάνω σε 57 νεκρά παιδιά".

Κατάλαβες γιατί τους γλεντάω λοιπον; Κατάλαβες.

Since1973

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2025
Κριτικές
5
Like
1.308
Πόντοι
486

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.557
Πόντοι
5.506
Δηλαδή έχεις την εντύπωση ότι η Καρυστιανού δεν θα προτιμούσε να έχει το παιδί της από το να βρίσκεται σε αυτή τη θέση;

Κι αν χάσει κι αυτή το δίκιο της θα το χάσει από οργή απέναντι σε σε καθίκια τύπου Καραμανλή, που όταν τον ρώτησαν που είναι το σύστημα - Προσοχή εδώ. Όχι γιατί δεν μπήκε, αλλά που είναι- έλεγε για συντονισμένες προσπάθειες συκοφάντησης του, και είχε και το θράσος να δηλώσει ότι ΤΑ ΚΑΣΤΡΑ ΔΕΝ ΠΈΦΤΟΥΝ, παρομοιάζοντας τον εαυτό του με κάστρο και άλλες 150 κουράδες τον χειροκροτούσαν. Ποιον! Αυτόν που δήλωσε από βήματος ότι το σύστημα που πληρώθηκε με τα λεφτά των φορολογουμένων, κλάπηκε από γύφτους. Συνεπώς και λίγα κάνει η Καρυστιανού. Εγώ αν ήμουν στη θέση της, θα είχα αρπάξει τούτο εδώ:
IMG_20251228_122029.jpg

και δεν θα είχα αφήσει ρουθούνι.
Δεν είπα ΠΟΥΘΕΝΑ ότι δεν έχει δίκιο και η Καρυστιανου και ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ γονιός. Αλλά θεωρείς πως αυτή έχει περισσότερο δίκιο από όλους τους άλλους; Θεωρείς πως είναι πιο ευαίσθητη από κάποιους άλλους; Θεωρείς πως είναι πιο κοτσωνατη από κάποιους άλλους; Θεωρείς πως στην τελική θα αλλάξει κάτι σε αυτόν τον τόπο είτε από αυτή ή από κάποιους άλλους;

Απλά αυτή βρήκαν πιο λάσκα και την έκαναν πιόνι τους.&-

Επίσης, αν εσύ δεν είχες αφήσει ρουθούνι, πόση διαφορά νομίζεις πως θα είχες από τον ίδιο τον Καραμαν-αλη; Καμία, χειρότερος θα ήσουν, εσύ θα ήσουν και ΦΥΣΙΚΟΣ αυτουργός εγκλήματος.

Αυτά. Τα σέβη μου.

Since1973

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2025
Κριτικές
5
Like
1.308
Πόντοι
486
Έπρεπε οι δύο τελευταίοι υπουργοί μεταφορών (Καραμανλής και Σπίρτζης) να διώκονται για ανθρωποκτονίες από αμέλεια ή ακόμα και δόλο.

Since1973

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2025
Κριτικές
5
Like
1.308
Πόντοι
486
Όχι ρε πανιβλακα, τι να σε βρίσω, έχεις χαρίσει επικές στιγμές ως σινς91, κάτι για παιδεραστία νομίζω σε κυνηγούσε και το έβαλες στα πόδια;
Τι γράφεις τύπε... ντρέπομαι για λογαριασμό σου...

Νομίζω όλοι οι υπόλοιποι βλέπετε που μπορεί να φτάσει αυτός ο άνθρωπος...

OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
93
Like
57.389
Πόντοι
40.655
Δεν είπα ΠΟΥΘΕΝΑ ότι δεν έχει δίκιο και η Καρυστιανου και ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ γονιός. Αλλά θεωρείς πως αυτή έχει περισσότερο δίκιο από όλους τους άλλους; Θεωρείς πως είναι πιο ευαίσθητη από κάποιους άλλους; Θεωρείς πως είναι πιο κοτσωνατη από κάποιους άλλους; Θεωρείς πως στην τελική θα αλλάξει κάτι σε αυτόν τον τόπο είτε από αυτή ή από κάποιους άλλους;

Απλά αυτή βρήκαν πιο λάσκα και την έκαναν πιόνι τους.&-

Επίσης, αν εσύ δεν είχες αφήσει ρουθούνι, πόση διαφορά νομίζεις πως θα είχες από τον ίδιο τον Καραμαν-αλη; Καμία, χειρότερος θα ήσουν, εσύ θα ήσουν και ΦΥΣΙΚΟΣ αυτουργός εγκλήματος.

Αυτά. Τα σέβη μου.

Θεωρώ ότι έχει δίκιο και τέλος.

Τώρα το πώς αντιμετωπίζει την κατάσταση ο καθένας και πως παλεύει για το δίκιο του, επαφίεται στην διακριτική του ευχέρεια δεδομένου ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Τέλος και εδώ.

Όσο για το αν θα είμαι χειρότερος ή καλύτερος ανθρωποκτόνος από το καθίκι τον Καραμανλή, αφήνω τους άλλους να το κρίνουν. Σίγουρα όμως ούτε χέστης θα είμαι για να κρύβομαι πίσω από νόμους και εξεταστικές επιτροπές, ούτε ψεύτης που διαφημίζει προς ίδιον όφελος την ασφάλεια των σιδηροδρόμων ενώ ήδη γνωρίζει ότι δεν υπάρχει, ούτε κλέφτης που κάνει αβαβά τα συστήματα ασφαλείας με τα κολλητάρια του και μετά τα ρίχνει στους γύφτους.

Αυτά.

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
104.810
Πόντοι
16.131
Αν ήσουν εγώ, τώρα αυτά τα πουστρακια που βάζουν γελάκια και σκούζουν για μένα θα έγραφαν 300 ποστ πως "δε ντρέπομαι να κάνω πλακίτσα πάνω σε 57 νεκρά παιδιά".

Κατάλαβες γιατί τους γλεντάω λοιπον; Κατάλαβες.
Την άποψη μου για τά Τέμπη την έχω εκφράσει.. επειδή εσύ υποστηρίζεις αυτά τα καθηκια ότι χρώμα και αν έχουν είσαι για φαπες όπως και όλα αυτά τα απόβλητα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom