Saul
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 30.477
- Πόντοι
- 6.256
τα παιδιά στο κόμμα ξέρουν κατάλαβαν
σύντομα θα λάβω προσφορά έρχονται και εκλογές του χρόνου
τα παιδιά στο κόμμα ξέρουν κατάλαβαν
για κάθε φουκαρά των 5500 υπάρχουν άλλοι 10 που δηλώνουν 5500 και βγάζουν 20500.Οπότε κλείνοντας το φουκαρά των 5500€ , ανεβαίνει ο άλλος ;
Δεν πιάνω το σκεπτικό.
Ούτε βέβαια ποιός είναι αυτός που βάζει κεφάλαιο και τεχνογνωσία και βγάζει 30 χιλιάρικα το χρόνο.
Με το πόθεν αίσχες τους σκίζεις.για κάθε φουκαρά των 5500 υπάρχουν άλλοι 10 που δηλώνουν 5500 και βγάζουν 20500.
Απασχολούν κόσμο με τον κατώτατο .... 743€ καθαρά το μήνα.Αυτοί προσφέρουν στην αγορά γιατί απασχολούν κόσμο...
κάνεις μεγάλο λάθος...μπορεί να έχουν οδηγούς, τεχνίτες, λογιστήριο που δεν παίρνουν τον κατώτατο...αλλά και ο κατώτατος είναι σίγουρα καλύτερος από αυτόν που δηλώνει 5500 και δεν απασχολεί κανέναν.Απασχολούν κόσμο με τον κατώτατο .... 743€ καθαρά το μήνα.
Από το λάδι που τηγανίζει τίς μελιτζάνες προήλθε η φωτιάΕδώ το μουνοπανο ο βλαροκ κοροϊδεύει για το ξυλολιο
Έλεγε ότι η έκρηξη αυτή έγινε από έλαια σιλικόνης
Απορώ γιατί τον κρατάνε στο σαιτ
αν το αντέχεις.. να έχεις θέα ένα ζαρωμένο κώλο ...τα παιδιά στο κόμμα ξέρουν κατάλαβαν
σύντομα θα λάβω προσφορά έρχονται και εκλογές του χρόνου![]()

όχι δεν είμαι τόσο μερακλής γιαυτό έχω χάσει πολλές ευκαιρίες στη ζωή αυτήαναμένω
αν το αντέχεις.. να έχεις θέα ένα ζαρωμένο κώλο ...
πεςστις μεγαλοκοπέλεςστα παιδιά του κόμματος πως θα τους ρίξεις κ ένα μπούτσο ,
θα σου στείλουν οπεκεπάτη αυξημένη προσφορά
![]()

πες τους για Τέμπη για τον μπάρμπα στις ράγες πως ήταν ο μοναδικός φταίχτης που η 717 πήγε κάδοόχι δεν είμαι τόσο μερακλής γιαυτό έχω χάσει πολλές ευκαιρίες στη ζωή αυτή![]()

εγώ χωρίς προκαταβολή δε λέω ούτε καλημέρα.πες τους για Τέμπη για τον μπάρμπα στις ράγες πως ήταν ο μοναδικός φταίχτης που η 717 πήγε κάδο
και για οπεκεπε πως στο Μαξίμου δεν γνωρίζανε το σχέδιο που οι ίδιοι είχαν καταστρώσει
Άρπαξε τις ευκαιρίες από τα μαλλιά![]()
σωστός !! τα μισά σε τράπεζα εξωτερικού για σιγουριά καιεγώ χωρίς προκαταβολή δε λέω ούτε καλημέρα.
αφορολόγητατα θέλω σε επιταγή της τράπεζας της ανατολήςσωστός !! τα μισά σε τράπεζα εξωτερικού για σιγουριά καιαφορολόγητα
Θα ειναι χωρις αντικρυσματα θέλω σε επιταγή της τράπεζας της ανατολής
σε οφσορ Μ@έβας να είναι τρεντιά ?τα θέλω σε επιταγή της τράπεζας της ανατολής

αποκλείεται αφού εκεί έχει τα 600δισ ο αρτέμηςΘα ειναι χωρις αντικρυσμα
Ενταξει τοτε,τα εχει εκει και ο νιπληςαποκλείεται αφού εκεί έχει τα 600δισ ο αρτέμης![]()