Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 51.116
- Πόντοι
- 28.246
Ξελόγκραρε η @κοτογυναικωτή τόσο γαμήσι έφαγε μέσα σε ένα δεκάλεπτο που τρέχει ο κώλος της αίμα.
Μπάρμπα, δεν έριξε κανείς βλέπω σήμερα με το ραβδωτό τυφέκιο του συλλόγου ;
Μόνο κάλυκες από πιστόλια βλέπω στον πάγκο .
Φαντάζομαι , ελάχιστοι θα είναι οι ενδιαφερόμενοι , λόγω του κόστους των σφαιρών .
Για να συμπληρώσει κανείς παραπάνω από 16 αγώνες, να πάρει άδεια αγοράς δικού του,
πόσα πρέπει να σκάσει ; Πάνω από 2 χιλιάρικα .... έτσι δεν είναι ;
Αν θες ανακαίνιση πρέπει να κλείσεις βδομάδες πίσω να ξέρεις δεν υπάρχει μέρα πια για ζήτωΠοιό λαχανί μπάνιο ; Άστεγος είμαι . Ρώτα την παρέα της ταβέρνας εδώ , αν δεν πιστεύεις.
Σκέφτομαι να μάθω τη δουλειά, γιατί βρήκα πεταμένο έναν κόφτη.
Νομίζω στις 16.00 παίρνει το δεύτερο χάπι . Μετά τις 16.45 τον έχει πιάσει . Θα ηρεμίσει τότε.
Κάντε λίγη υπομονή.
Εγώ θέλω να μάθω τη δουλειά .Αν θες ανακαίνιση πρέπει να κλείσεις βδομάδες πίσω να ξέρεις δεν υπάρχει μέρα πια για ζήτω
Δεν έχεις χρόνο.
Θέλει να πάει και ο ζανΕγώ θέλω να μάθω τη δουλειά .
Θα με πάνε γερμανία , να παίρνω 200€ τη μέρα και τσάμπα διαμονή στο γιαπί .
με 1500 € θα σου γράψουν πόσους αγώνες ;
Πολύ καλό μέχρι τα 200-250.Αν έχεις την άδεια ... εγώ ως σκρουτζ, θα έπαιρνα ένα Mossberg patriot .308 με 700€
Αλλά μετά ;;;
1.50€ ... η σφαίρα ;
με την καμία να κάνανε παρέα εκτός αν ο τράμου τον ψωλόχυνε κ εκτός φόρουμΤι λένε οι φήμες για τον πίξουλα ;
Μήπως ότι είναι με τον τραμουντανα ;
Στις ίδιες ταβέρνες σύχναζαν ... με τις ίδιες παρέες ....

Αφού θα έχουμε ευρωπαϊκή ταυτότητα ρε.Θέλει να πάει και ο ζαν
Προσέξτε μη βρεθείτε σε τίποτα στρατόπεδα για λαθρομετανάστες κα σας στείλουν πακέτο για Αφρική όπως κάνει η μελόνι
Καλά έχετε να φάτε ξύλο στο κέντρο κράτησης….και καλά ο ζαν είναι συνηθισμένος να τον δέρνουν και να τον γαμάνε (όχι πάντα με την ίδια σειρά)Αφού θα έχουμε ευρωπαϊκή ταυτότητα ρε.
Θα πούμε ότι μας έκλεισαν στο γιαπί , δύο κίνκυ γερμανίδες και μας παράτησαν .
Αν δεν μας πιστέψουν , θα πουμε ότι είμαστε σκλάβοι και μας έκλεισαν εκεί οι αφέντρες.
Αν δεν το πιστέψουν ούτε αυτό , θα βάλουμε τα μεγάλα μέσα.
Θα πούμε ότι είμαστε κολλητοί της Κλαούντιας και θα καλέσει η Κλαούντια 3-4 αφέντρες να επιβεβαιώσουν .
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Για να σου χρεώσουν τον αγώνα. Μόνο το χαρτόσημο. Αν θες να ρίξεις, πόσο χρεώνουν τις σφαίρες ενός αγώνα ;

Αφού θα έχουμε ευρωπαϊκή ταυτότητα ρε.
Θα πούμε ότι μας έκλεισαν στο γιαπί , δύο κίνκυ γερμανίδες και μας παράτησαν .
Αν δεν μας πιστέψουν , θα πουμε ότι είμαστε σκλάβοι και μας έκλεισαν εκεί οι αφέντρες.
Αν δεν το πιστέψουν ούτε αυτό , θα βάλουμε τα μεγάλα μέσα.
Θα πούμε ότι είμαστε κολλητοί της Κλαούντιας και θα καλέσει η Κλαούντια 3-4 αφέντρες να επιβεβαιώσουν .
Τι λένε οι φήμες για τον πίξουλα ;
Μήπως ότι είναι με τον τραμουντανα ;
Στις ίδιες ταβέρνες σύχναζαν ... με τις ίδιες παρέες ....
Κάτσε Λάκη. Το παλικάρι σου ξεκίνησε να χέζει από τα μούτρα. Σε λίγο θα φτάσει και σε τάφους. Κουκάκι δεν σου έχασε.Θα σε χεσω στα μούτρα φορολαγνο σκουπίδι
Ρε, αυτός ο μαλακας είσαι;;;και μία απόδειξη για την παρουσία μου εδώ. Μαδομούνι από το 2008:
![]()
Ναι Διαχρονικέ Μαλάκα του Μπου, αυτός. Έλα ξεκίνα να βρίζεις τώρα τελειωμένε κακομοίρηΡε, αυτός ο μαλακας είσαι;;;![]()
Αν ήσουν εγώ, τώρα αυτά τα πουστρακια που βάζουν γελάκια και σκούζουν για μένα θα έγραφαν 300 ποστ πως "δε ντρέπομαι να κάνω πλακίτσα πάνω σε 57 νεκρά παιδιά".Από το λάδι που τηγανίζει τίς μελιτζάνες προήλθε η φωτιά
Ναι Since1991 ο παλιός, Since1973 ο καινούργιος - αδύνατο να καταλάβεις ότι είναι ο ίδιος άνθρωπος - που να πάει το μυαλό σουΡε, αυτός ο μαλακας είσαι;;;![]()
Δεν είπα ΠΟΥΘΕΝΑ ότι δεν έχει δίκιο και η Καρυστιανου και ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ γονιός. Αλλά θεωρείς πως αυτή έχει περισσότερο δίκιο από όλους τους άλλους; Θεωρείς πως είναι πιο ευαίσθητη από κάποιους άλλους; Θεωρείς πως είναι πιο κοτσωνατη από κάποιους άλλους; Θεωρείς πως στην τελική θα αλλάξει κάτι σε αυτόν τον τόπο είτε από αυτή ή από κάποιους άλλους;Δηλαδή έχεις την εντύπωση ότι η Καρυστιανού δεν θα προτιμούσε να έχει το παιδί της από το να βρίσκεται σε αυτή τη θέση;
Κι αν χάσει κι αυτή το δίκιο της θα το χάσει από οργή απέναντι σε σε καθίκια τύπου Καραμανλή, που όταν τον ρώτησαν που είναι το σύστημα - Προσοχή εδώ. Όχι γιατί δεν μπήκε, αλλά που είναι- έλεγε για συντονισμένες προσπάθειες συκοφάντησης του, και είχε και το θράσος να δηλώσει ότι ΤΑ ΚΑΣΤΡΑ ΔΕΝ ΠΈΦΤΟΥΝ, παρομοιάζοντας τον εαυτό του με κάστρο και άλλες 150 κουράδες τον χειροκροτούσαν. Ποιον! Αυτόν που δήλωσε από βήματος ότι το σύστημα που πληρώθηκε με τα λεφτά των φορολογουμένων, κλάπηκε από γύφτους. Συνεπώς και λίγα κάνει η Καρυστιανού. Εγώ αν ήμουν στη θέση της, θα είχα αρπάξει τούτο εδώ:![]()
και δεν θα είχα αφήσει ρουθούνι.
Τι γράφεις τύπε... ντρέπομαι για λογαριασμό σου...Όχι ρε πανιβλακα, τι να σε βρίσω, έχεις χαρίσει επικές στιγμές ως σινς91, κάτι για παιδεραστία νομίζω σε κυνηγούσε και το έβαλες στα πόδια;
Δεν είπα ΠΟΥΘΕΝΑ ότι δεν έχει δίκιο και η Καρυστιανου και ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ γονιός. Αλλά θεωρείς πως αυτή έχει περισσότερο δίκιο από όλους τους άλλους; Θεωρείς πως είναι πιο ευαίσθητη από κάποιους άλλους; Θεωρείς πως είναι πιο κοτσωνατη από κάποιους άλλους; Θεωρείς πως στην τελική θα αλλάξει κάτι σε αυτόν τον τόπο είτε από αυτή ή από κάποιους άλλους;
Απλά αυτή βρήκαν πιο λάσκα και την έκαναν πιόνι τους.&-
Επίσης, αν εσύ δεν είχες αφήσει ρουθούνι, πόση διαφορά νομίζεις πως θα είχες από τον ίδιο τον Καραμαν-αλη; Καμία, χειρότερος θα ήσουν, εσύ θα ήσουν και ΦΥΣΙΚΟΣ αυτουργός εγκλήματος.
Αυτά. Τα σέβη μου.
Την άποψη μου για τά Τέμπη την έχω εκφράσει.. επειδή εσύ υποστηρίζεις αυτά τα καθηκια ότι χρώμα και αν έχουν είσαι για φαπες όπως και όλα αυτά τα απόβληταΑν ήσουν εγώ, τώρα αυτά τα πουστρακια που βάζουν γελάκια και σκούζουν για μένα θα έγραφαν 300 ποστ πως "δε ντρέπομαι να κάνω πλακίτσα πάνω σε 57 νεκρά παιδιά".
Κατάλαβες γιατί τους γλεντάω λοιπον; Κατάλαβες.