Νέα

Πιστοποιημένος Επίσημος Mr. Μαλάκας του Bourdela.com για το έτος 2025

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επίσημος Μρ. Μαλάκας του Bourdela.com για το έτος 2025 ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    55
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
16.905
Πόντοι
3.936
Και φυσικα η αποψη οτι ο πρωτος υπευθυνος της τραγωδιας ειναι ο σταθμαρχης ειναι αυταποδεικτη με τη λογικη
Δηλαδή το πλήθος είναι οι χαζοί ενώ οι λίγοι (που προσπαθούν να πείσουν τους άλλους ότι είναι μερα έξω ενώ είναι νύχτα) αυτοί είναι οι έξυπνοι και έχουν δίκιο καθώς και το προβάδισμα. -Άρα δεν φταίει αυτός που έντυσε χειρουργό έναν μπεκρή σκουπιδιαρη και του έδωσε το ελεύθερο να χειρουργεί κόσμο στις εφημερίες( επειδή το είχε όνειρο ζωής) Αλλά φταίει μόνο ο σκουπιδιαρης μπεκρης που έφαγε κόσμο στα χειρουργεία επειδή είχε βισμα και παρίστανε τον γιατρο.Το μάθαμε κι αυτό. Πρόβατα ξυπνήστε :confused:

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.446
Πόντοι
6.256
Ρε τρόμπα, αυτοί που επισκευάζουν ρολόγια, με μαγαζιά 2 Χ 3 , που παίρνουν δεκάρικα για μπαταρίες
βγάζουν 25.500€ το χρόνο ; Μαντήλι να κλάψουν δεν έχουν .

Είναι πολλοί που βγάζουν πολύ κάτω από τον κατώτατο και φυτοζωούν .
Δηλαδή ζουν με 5.500 το χρόνο?

Since1973

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2025
Κριτικές
5
Like
1.308
Πόντοι
486
Καλημέρα σας, :hi:

Ο μοναδικός ίσως παρασιτικός οργανισμός μέσα στο μπου, ο μοναδικός που χρόνια τώρα απλά προσβάλει άμεσα ή έμμεσα (σιγοντάροντας κάποιους άλλους), χωρίς να έχει την διάθεση ή την νοημοσύνη να συμμετάσχει σε μία συζήτηση με αρχή μέση και τέλος, είναι ο Barock. Με όση εξουσία μου δίνουν τα από 2005 γαλόνια μου εδώ μέσα, τον βαφτίζω BAROCK - O ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΕΡΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΜΠΟΥ :rockon:

Since1973

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2025
Κριτικές
5
Like
1.308
Πόντοι
486
και μία απόδειξη για την παρουσία μου εδώ. Μαδομούνι από το 2008:
Screenshot 2025-12-28 at 12.05.01 PM.png

cretan336

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
5.613
Πόντοι
2.356
και μία απόδειξη. Μαδομούνι από το 2008:
Screenshot 2025-12-28 at 12.05.01 PM.png
Αυτό το ΠΟΣΤ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΠΟΙΑΝΟΥ ΚΛΩΝΟΣ ΕΙΜΑΙ :knuppel::knuppel::knuppel::knuppel:
Χώρια που το έχω παραδεχθεί από την αρχή :rolleyes::coffee::coffee:
Ευχαριστώ Μεσιέ Σινς αν και δεν έχουν σχέση αυτοί οι 2 που εννοείς.
Ο ψάχνω ήταν γαύρος.

Since1973

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2025
Κριτικές
5
Like
1.308
Πόντοι
486
Αυτό το ΠΟΣΤ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΠΟΙΑΝΟΥ ΚΛΩΝΟΣ ΕΙΜΑΙ :knuppel::knuppel::knuppel::knuppel:
Χώρια που το έχω παραδεχθεί από την αρχή :rolleyes::coffee::coffee:
Ευχαριστώ Μεσιέ Σινς αν και δεν έχουν σχέση αυτοί οι 2 που εννοείς.
Ο ψάχνω ήταν γαύρος.
Το διόρθωσα, το screenshot είναι απόδειξη της παρουσίας μου εδώ - όχι ότι ο psaxnw είναι ο barock. Βλέπουμε εξάλλου ότι ο psaxnw έχει 5 κριτικές, δηλαδή γαμούσε, σε αντίθεση με τον Διαχρονικότερο Μαλάκα Barock.

cretan336

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
5.613
Πόντοι
2.356
Το διόρθωσα, το screenshot είναι απόδειξη της παρουσίας μου εδώ - όχι ότι ο psaxnw είναι ο barock. Βλέπουμε εξάλλου ότι ο psaxnw έχει 5 κριτικές, δηλαδή γαμούσε, σε αντίθεση με τον Διαχρονικότερο Μαλάκα Barock.
Οκ τότε απλά..........
:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
Αυτός που έβαλες είχε ένα κάπως διαφορετικό νικ και μετά το άλλαξε σε ψάχνω
:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

cretan336

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
5.613
Πόντοι
2.356
Δεν τον κατηγορούν...οι γκέμπελς ανέλαβαν να δώσουν έμφαση στο 120Κ (συνολικά) χωρίς να λένε πόσα από αυτά είναι για αγροτεμάχια που φαίνονται οκ...πόσα είναι από αγροτεμάχια "φάντασμα" κτλπ και στο τέλος μένει ότι αυτός έφαγε 120κ παράνομα. Ξέρω πως δουλεύει η κυβερνητική προπαγάνδα μην ανησυχείς. Ξέρω επίσης ότι ακόμα και αυτός που πιστοποιημένα χρωστάει 1 μύριο στο κράτος έχει ακατάσχετο 800 ευρώ. Αυτός όχι?

Συγνώμη αλλά μιλάμε για 5 χρόνια...πρόβλημα θα είχαν τα συμβόλαια θα ήταν την πρώτη χρονιά όχι την 5η.

Μπούτσες ε? για να βγάλει ο άλλος 34χιλ το χρόνο ξέρεις τι κάνει φίλε μου? αυτός έκανε μια δήλωση και του τα έστειλαν στον λογαριασμό. Μην με φορτώνεις τώρα
:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
120/5=24
Μας ξέφυγε μια μαλακία, δεν πειράζει.
Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες.....
Το σταματώ όμως γιατί είναι εκτός εορταστικού κλίματος του νηματος

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.446
Πόντοι
6.256
:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
120/5=24
Μας ξέφυγε μια μαλακία, δεν πειράζει.
Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες.....
Το σταματώ όμως γιατί είναι εκτός εορταστικού κλίματος του νηματος
Και τα 24 είναι λίγα για να στα στείλουν στον λογαριασμό σου με μια δήλωση προκαταβολή?

Στην αγορά για να βγάλεις 24χιλ πρέπει να τα χρηματοδοτήσεις να δουλέψεις να τελειώσεις και να περιμένεις 45 με 90 μέρες για να εισπράξεις

και αφού εισπράξεις να αφαιρέσεις 30% φόρο.

Να το σταματήσουμε ναι γιατί δεν έχει νόημα...απλά να ξέρουμε που πατάμε και τι λέμε όταν μιλάμε για λεφτά...οι αγρότες νομίζουν ότι φυτρώνουν μαζί με τα λαχανικά τους.

cretan336

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
5.613
Πόντοι
2.356
Και τα 24 είναι λίγα για να στα στείλουν στον λογαριασμό σου με μια δήλωση προκαταβολή?

Στην αγορά για να βγάλεις 24χιλ πρέπει να τα χρηματοδοτήσεις να δουλέψεις να τελειώσεις και να περιμένεις 45 με 90 μέρες για να εισπράξεις

και αφού εισπράξεις να αφαιρέσεις 30% φόρο.

Να το σταματήσουμε ναι γιατί δεν έχει νόημα...απλά να ξέρουμε που πατάμε και τι λέμε όταν μιλάμε για λεφτά...οι αγρότες νομίζουν ότι φυτρώνουν μαζί με τα λαχανικά τους.
Εμ δεν αφήνεις και τίποτα ασχολίαστο πανάθεμα σε :2funny:.
Σήμερα περιμένεις 45-90, που να ήσουν τζούνιορ όταν δουλεύαμε με τα εξάμηνα και λέγαμε ευχαριστώ.......

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.446
Πόντοι
6.256
Εμ δεν αφήνεις και τίποτα ασχολίαστο πανάθεμα σε :2funny:.
Σήμερα περιμένεις 45-90, που να ήσουν τζούνιορ όταν δουλεύαμε με τα εξάμηνα και λέγαμε ευχαριστώ.......
45 με 90 μέρες είναι η συνηθισμένη πίστωση στον ιδ. τομέα

αν δουλεύεις με το δημόσιο δεν υπάρχει όριο....μπορεί να περιμένεις και 8-9 μήνες μπορεί να περιμένεις και 12

επίσης πολλές κατασκευαστικές εταιρείες έχουν το 6μηνο ψωμοτύρι άλλο αν έχεις συμφωνήσει για 90 μέρες.

Τέσπα...η ουσία είναι ότι προκαταβολή, αφορολόγητα και "δικαιωματικά" παίρνουν οι αγρότες και οι ολιγάρχες....όχι η πραγματική αγορά.

athinaios44

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
121.253
Πόντοι
24.631

αν δουλεύεις με το δημόσιο δεν υπάρχει όριο....μπορεί να περιμένεις και 8-9 μήνες μπορεί να περιμένεις και 12

επίσης πολλές κατασκευαστικές εταιρείες έχουν το 6μηνο ψωμοτύρι άλλο αν έχεις συμφωνήσει για 90 μέρες.

Τέσπα...η ουσία είναι ότι προκαταβολή, αφορολόγητα και "δικαιωματικά" παίρνουν οι αγρότες και οι ολιγάρχες....όχι η πραγματική αγορά.
Συμφωνώ

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.556
Πόντοι
6.256
Δηλαδή ζουν με 5.500 το χρόνο?
Από τη δουλειά τους ναι .
Γιατί δεν υπάρχουν ανάπηροι και συνταξιούχοι που παίρνουν σύνταξη 300€ το μήνα ;
Αυτοί πως ζουν με 3600€ το χρόνο ;

Κάποιοι μπορεί να έχουν και κάποιο άλλο εισόδημα.
Κανά νοικιασμένο χωράφι στου διαόλου τη μάνα, 1-2 χιλιάρικα το χρόνο , νοίκι από γκαρσονιέρα ή χωριό άλλα 1-2-3 χιλιάρικα το χρόνο κτλ .

Πάντως όλοι αυτοί , δεν έχουν τζιπάρες, 3-4 αυτοκίνητα , ΦΟΥΣΚΩΤΑ, ΣΚΑΦΗ , μηχανές που έχουν σε αγροτικές περιοχές.

Στην κρήτη .... πολλοί έχουν 1 καλό γιωταχί .... 2 πρόχειρα .... ένα τζιπ .... ένα αγροτικό .... μία μηχανή
για καφέ στην παλιά πόλη που κάνει 15 χιλιάρικα .... φουσκωτό .... και 3-4 σπίτια.

Αυτά δεν τα έχουν οι μικρομαγαζάτορες στις πόλεις.
ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ; ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ , ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ , ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ
ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ 250€ ΤΟ ΜΗΝΑ ΕΦΚΑ ....
ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ 145 €

Οι αγρότες επίσης δεν πλήρωσαν ποτέ φόρο επιτηδεύματος, δεν έχουν προκαταβολή φόρου, δεν έχουν τεκμαρτό !

cretan336

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
5.613
Πόντοι
2.356

Όχι παλικάρι μου, για ιδιωτικό σου γράφω.
Α και που ΄σαι, πληρωμή δική μου σε 105 μέρες.....

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.446
Πόντοι
6.256
Από τη δουλειά τους ναι .
Γιατί δεν υπάρχουν ανάπηροι και συνταξιούχοι που παίρνουν σύνταξη 300€ το μήνα ;
Αυτοί πως ζουν με 3600€ το χρόνο ;

Κάποιοι μπορεί να έχουν και κάποιο άλλο εισόδημα.
Κανά νοικιασμένο χωράφι στου διαόλου τη μάνα, 1-2 χιλιάρικα το χρόνο , νοίκι από γκαρσονιέρα ή χωριό άλλα 1-2-3 χιλιάρικα το χρόνο κτλ .

Πάντως όλοι αυτοί , δεν έχουν τζιπάρες, 3-4 αυτοκίνητα , ΦΟΥΣΚΩΤΑ, ΣΚΑΦΗ , μηχανές που έχουν σε αγροτικές περιοχές.

Στην κρήτη .... πολλοί έχουν 1 καλό γιωταχί .... 2 πρόχειρα .... ένα τζιπ .... ένα αγροτικό .... μία μηχανή
για καφέ στην παλιά πόλη που κάνει 15 χιλιάρικα .... φουσκωτό .... και 3-4 σπίτια.

Αυτά δεν τα έχουν οι μικρομαγαζάτορες στις πόλεις.
ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ; ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ , ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ , ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ
ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ 250€ ΤΟ ΜΗΝΑ ΕΦΚΑ ....
ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ 145 €

Οι αγρότες επίσης δεν πλήρωσαν ποτέ φόρο επιτηδεύματος, δεν έχουν προκαταβολή φόρου, δεν έχουν τεκμαρτό !
και τότε γιατί να μην το κλείσει και να γίνει υπάλληλος να έχει και δικαιώματα και να βγάζει 400ε παραπάνω χ 14?

Λογική ερώτηση είναι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom