Νέα

Πιστοποιημένος Επίσημος Mr. Μαλάκας του Bourdela.com για το έτος 2025

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επίσημος Μρ. Μαλάκας του Bourdela.com για το έτος 2025 ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    55
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.556
Πόντοι
6.256
Η αλήθεια είναι , ότι αντί να χαζολογάει κανείς εδώ
μπορεί να διαβάζει χρήσιμα θέματα , που υποδεικνύουν τους στόχους που στοχεύουν οι άλφα .

Λίγη προσοχή όμως, αν σχολιάσετε στα συγκεκριμένα θέματα, οι συγκεκριμένοι άλφα
θα σας στοχοποιήσουν και θα σας ψηφίζουν σε ψηφοφορίες που βάζουν άλλα καθίκια μέλη.
Θα μου πεις στα @@ σας .

• Like
Αντιδράσεις: Νίο

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.439
Πόντοι
6.256
Αυτό να το σεβαστώ.
Καθεστωτικό όμως δε με λες :coffee::coffee:
Να το κόψεις γιατί είναι μια μαλακία το τσιγάρο :woldman:

Δε ξέρω εγώ βλέπω όλοι οι συνδικάλες γαλάζιοι ήταν μέχρι να τους κλείσουν την βρύση που έτρεχε ευρώ

τι σκατά ούτε ένας από άλλο κόμμα? :confused:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
16.905
Πόντοι
3.936
Νομιζω πως η αποψη μου Αρα απο τα ορια του αυτισμου στη λογικη απεχουν ετη φωτος.
Μαρη κρυφοαδελφω ας σε σταματήσει κάποιος λογικός επιτέλους να αναμασάς τις ίδιες κατευθυνόμενες ασπεργκερικές βλακείες. Επειδή ο τακαΤακης έχει @υτισμό και αυτός διαχέεται και στους παρακάτω μπλε λοβοτομημενους εγκεφάλους αυτό δεν σημαίνει ότι και όλοι οι υπόλοιποι πάψαμε να σκεφτόμαστε λογικα. Το τσομεντωμα γιατι έγινε άρον άρον για πίστα χορού; Ή για να καλύψετε τα σκ@τα σας και τον τρύπιο κώλο σας.
Πάρε και ένα έλαιο σιλικόνης για να σε βοηθάει στα κωλομπαρδο-τρενάκια που κανετε εκεί κάτω στους τσοντοσινεμαδες που συχνάζεις.

Συνημμένα

• 35745_grobo.jpg
    35745_grobo.jpg
    25,8 KB · Εμφανίσεις: 5

cretan336

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
5.612
Πόντοι
2.356
Να το κόψεις γιατί είναι μια μαλακία το τσιγάρο :woldman:

Δε ξέρω εγώ βλέπω όλοι οι συνδικάλες γαλάζιοι ήταν μέχρι να τους κλείσουν την βρύση που έτρεχε ευρώ

τι σκατά ούτε ένας από άλλο κόμμα? :confused:
Οι συνδικάλες που βλέπεις να φωνιάζουν το κάνουν γιατί αν δεν φωνιάξουν θα τις αρπάξουν από το πόπολο.
Αυτοί άλλη δουλειά δεν είχαν να τρέχουν από δω κι από κει και να φωνιάζουν.
Παραφώνιαξαν και τους μάζεψε ο μπόγιας :coffee::coffee::coffee:

• Like
Αντιδράσεις: barock

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.556
Πόντοι
6.256

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.439
Πόντοι
6.256
Οι συνδικάλες που βλέπεις να φωνιάζουν το κάνουν γιατί αν δεν φωνιάξουν θα τις αρπάξουν από το πόπολο.
Αυτοί άλλη δουλειά δεν είχαν να τρέχουν από δω κι από κει και να φωνιάζουν.
Παραφώνιαξαν και τους μάζεψε ο μπόγιας :coffee::coffee::coffee:
ο άλλος ο μούσιας που φώναζε τελικά λέει είχε δηλώσει 17 χωράφια φάντασμα....δε ξέρω αν ισχύει

αλλά θα μου έκανε εντύπωση να έχει κατηγορηθεί πραγματικά για κάτι που μετά θα πέσει στο δικαστήριο για να βγει αυτός και να τους ξεφτιλίσει....όχι ότι αποκλείεται να μην υπάρχει τέτοιο πράγμα και να το βγάζουν τα κανάλια έτσι (ποιος θα τα κυνηγήσει αυτα? κανένας)

όμως και οι μικροί αγρότες που δεν πήγαιναν στα πανηγύρια με φερράρι δεν είδα να τους κάνουν πέρα τους συνδικάλες γιατί και αυτοί μια χαρά ήταν να έρχονται τα λεφτά χωρίς ερωτήσεις και πολλά πολλά.

δε μας χέζουν λέω εγώ? ωραία είναι στην Ελλάδα χώρα 15 διαφορετικών ταχυτήτων για 15 διαφορετικούς κλάδους

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
34.582
Πόντοι
9.931
Αν τα τωρινά φίλτρα, αποδίδουν 1000€/ελιά και 1500€/κατσίκι
όπως και τα παλιά
τα κόβεις να μην αποδίδουν σωστά ;;;;

100.000 πλούσιους ΟΠΕΚΕΠΕ έχει η κρήτη για να είναι γαλάζια.
δες το βίντεο , τα χρώματα στον χάρτη για πραγματικά συμπεράσματα
Που πήγαν τα κλεμμένα του κλεφτοπασόκ που μας έχωσε στα μνημόνια
και πως με οπεκεπε(με κλεφτοπασοκικό τρόπο) αντιστράφηκε με χίλια ζόρια η φάση

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.556
Πόντοι
6.256
όμως και οι μικροί αγρότες που δεν πήγαιναν στα πανηγύρια με φερράρι δεν είδα να τους κάνουν πέρα τους συνδικάλες γιατί και αυτοί μια χαρά ήταν να έρχονται τα λεφτά χωρίς ερωτήσεις και πολλά πολλά.

δε μας χέζουν λέω εγώ? ωραία είναι στην Ελλάδα χώρα 15 διαφορετικών ταχυτήτων για 15 διαφορετικούς κλάδους
Οι μικροί , δεν δήλωναν από κρήτη , ρεματιές στη λακωνία ή στα γρεβενά ,
αλλά αντί για 250 ελιές που είχαν έπαιρναν επιδοτήσεις για 3500 και αντίστοιχα για ζώα και μέλισσες, οπότε μια χαρά.
Είναι όλοι με αγροτικάρες , αγροτικό πετρέλαιο να πηγαίνουν σε πανηγύρια και μπουζούκια
και ο κάτοικος πόλης κρυώνει στο σπίτι χωρίς θέρμανση .

Αλλά κι εσένα, σε χαλάει αυτός που επισκευάζει ρολόγια, που δηλώνει 5500€ το χρόνο καθαρά ....

cretan336

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
5.612
Πόντοι
2.356
ο άλλος ο μούσιας που φώναζε τελικά λέει είχε δηλώσει 17 χωράφια φάντασμα....δε ξέρω αν ισχύει

αλλά θα μου έκανε εντύπωση να έχει κατηγορηθεί πραγματικά για κάτι που μετά θα πέσει στο δικαστήριο για να βγει αυτός και να τους ξεφτιλίσει....όχι ότι αποκλείεται να μην υπάρχει τέτοιο πράγμα και να το βγάζουν τα κανάλια έτσι (ποιος θα τα κυνηγήσει αυτα? κανένας)

Κάπου στην αρχή γράφεις μια λέξη, ΦΑΝΤΑΣΜΑ.
Πιθανό αυτά να είναι από τα προβληματικά (ΚΑΕΚ-ΣΚΑΤΕΚ, συμβόλαια κλπ κλπ) και να του τα βγάζουν τώρα όλα άκυρα.
Τον κατηγορούν ότι πήρε 120 χιλ σε 5 χρόνια.
34 χιλ το χρόνο, μπούτσες μπλεκαιπρασινοροζ λεφτά δηλαδή.
Πρώτη φορά βλέπεις το κράτος να δουλεύει έτσι? :coffee:

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.439
Πόντοι
6.256
Οι μικροί , δεν δήλωναν από κρήτη , ρεματιές στη λακωνία ή στα γρεβενά ,
αλλά αντί για 250 ελιές που είχαν έπαιρναν επιδοτήσεις για 3500 και αντίστοιχα για ζώα και μέλισσες, οπότε μια χαρά.
Είναι όλοι με αγροτικάρες , αγροτικό πετρέλαιο να πηγαίνουν σε πανηγύρια και μπουζούκια
και ο κάτοικος πόλης κρυώνει στο σπίτι χωρίς θέρμανση .

Αλλά κι εσένα, σε χαλάει αυτός που επισκευάζει ρολόγια, που δηλώνει 5500€ το χρόνο καθαρά ....
Σε μια συζήτηση δεν είναι επιχείρημα το "ναι αλλά και οι άλλοι..." αυτό κατέστρεψε την Ελλάδα δεν μπαίνω σε τέτοιες συζητήσεις.

Οι αγρότες είναι κακομαθημένοι ως προς το θέμα των επιδοτήσεων...και όποιος δηλώνει 5.500 και βγάζει 25.500 είναι το ίδιο μαλάκας.

Και εσύ 15 διαφορετικές ταχύτητες θες...απλά σε χαλάει που δεν είναι ο κλάδος σου μέσα στις ευνοημένες.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.439
Πόντοι
6.256
Κάπου στην αρχή γράφεις μια λέξη, ΦΑΝΤΑΣΜΑ.
Πιθανό αυτά να είναι από τα προβληματικά (ΚΑΕΚ-ΣΚΑΤΕΚ, συμβόλαια κλπ κλπ) και να του τα βγάζουν τώρα όλα άκυρα.
Τον κατηγορούν ότι πήρε 120 χιλ σε 5 χρόνια.
34 χιλ το χρόνο, μπούτσες μπλεκαιπρασινοροζ λεφτά δηλαδή.
Πρώτη φορά βλέπεις το κράτος να δουλεύει έτσι? :coffee:
Δεν τον κατηγορούν...οι γκέμπελς ανέλαβαν να δώσουν έμφαση στο 120Κ (συνολικά) χωρίς να λένε πόσα από αυτά είναι για αγροτεμάχια που φαίνονται οκ...πόσα είναι από αγροτεμάχια "φάντασμα" κτλπ και στο τέλος μένει ότι αυτός έφαγε 120κ παράνομα. Ξέρω πως δουλεύει η κυβερνητική προπαγάνδα μην ανησυχείς. Ξέρω επίσης ότι ακόμα και αυτός που πιστοποιημένα χρωστάει 1 μύριο στο κράτος έχει ακατάσχετο 800 ευρώ. Αυτός όχι?

Συγνώμη αλλά μιλάμε για 5 χρόνια...πρόβλημα θα είχαν τα συμβόλαια θα ήταν την πρώτη χρονιά όχι την 5η.

Μπούτσες ε? για να βγάλει ο άλλος 34χιλ το χρόνο ξέρεις τι κάνει φίλε μου? αυτός έκανε μια δήλωση και του τα έστειλαν στον λογαριασμό. Μην με φορτώνεις τώρα

Nubic

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
23.317
Πόντοι
6.246
Δεν τον κατηγορούν...οι γκέμπελς ανέλαβαν να δώσουν έμφαση στο 120Κ (συνολικά) χωρίς να λένε πόσα από αυτά είναι για αγροτεμάχια που φαίνονται οκ...πόσα είναι από αγροτεμάχια "φάντασμα" κτλπ και στο τέλος μένει ότι αυτός έφαγε 120κ παράνομα. Ξέρω πως δουλεύει η κυβερνητική προπαγάνδα μην ανησυχείς. Ξέρω επίσης ότι ακόμα και αυτός που πιστοποιημένα χρωστάει 1 μύριο στο κράτος έχει ακατάσχετο 800 ευρώ. Αυτός όχι?

Συγνώμη αλλά μιλάμε για 5 χρόνια...πρόβλημα θα είχαν τα συμβόλαια θα ήταν την πρώτη χρονιά όχι την 5η.

Μπούτσες ε? για να βγάλει ο άλλος 34χιλ το χρόνο ξέρεις τι κάνει φίλε μου? αυτός έκανε μια δήλωση και του τα έστειλαν στον λογαριασμό. Μην με φορτώνεις τώρα
Να σου φτιάξω ένα κανάλι στο youtube να τα λες;

Μην ασχολείστε μόνο με αυτά που δείχνει η τηλεόραση. Τα λαμόγια που αναφέρεις είναι αυτοί με τις δημοσιες σχέσεις, έχουν φίλους (για αυτό και ψηφίζονται όπως ο Χιλετζάκης) οπότε μην περιμένεις να κάνουν τουμπέκα.

Το εντυπωσιακό για μένα είναι ότι συνεχώς μένουν στο απυρόβλητο οι δημόσιοι υπάλληλοι που έφαγαν τα πολλά. Κανείς δεν έχει αίτημα να γίνουν ΕΔΕ στο δημόσιο να τους διώξουνε να γινουν δίκες. Ούτε καν οι αγρότες. Γιατί; Απλή η απάντηση. Αυτούς τους έχουν ανάγκη οι επομενοι για να τους φτιάξουν με επιδοτήσεις. Γιατί πολύ απλά το σύστημα υπήρχε πριν το Μητσοτάκη και θα υπάρχει όσο υπάρχουν Έλληνες. Όσο ο κόσμος μετράει τρακτέρ στην τηλεόραση, οι δημόσιοι υπάλληλοι στέλνουν τα κλεμμένα στο εξωτερικό, έχουν βάλει τα πλυντήρια και δουλεύουν υπερωρία και σε λίγο θα μας ζητάνε και τα ρέστα.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.556
Πόντοι
6.256
Οι αγρότες είναι κακομαθημένοι ως προς το θέμα των επιδοτήσεων...και όποιος δηλώνει 5.500 και βγάζει 25.500 είναι το ίδιο μαλάκας.

Και εσύ 15 διαφορετικές ταχύτητες θες...απλά σε χαλάει που δεν είναι ο κλάδος σου μέσα στις ευνοημένες.
Ρε τρόμπα, αυτοί που επισκευάζουν ρολόγια, με μαγαζιά 2 Χ 3 , που παίρνουν δεκάρικα για μπαταρίες
βγάζουν 25.500€ το χρόνο ; Μαντήλι να κλάψουν δεν έχουν .

Είναι πολλοί που βγάζουν πολύ κάτω από τον κατώτατο και φυτοζωούν .

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
51.088
Πόντοι
28.246

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.439
Πόντοι
6.256
Να σου φτιάξω ένα κανάλι στο youtube να τα λες;

Μην ασχολείστε μόνο με αυτά που δείχνει η τηλεόραση. Τα λαμόγια που αναφέρεις είναι αυτοί με τις δημοσιες σχέσεις, έχουν φίλους (για αυτό και ψηφίζονται όπως ο Χιλετζάκης) οπότε μην περιμένεις να κάνουν τουμπέκα.

Το εντυπωσιακό για μένα είναι ότι συνεχώς μένουν στο απυρόβλητο οι δημόσιοι υπάλληλοι που έφαγαν τα πολλά. Κανείς δεν έχει αίτημα να γίνουν ΕΔΕ στο δημόσιο να τους διώξουνε να γινουν δίκες. Ούτε καν οι αγρότες. Γιατί; Απλή η απάντηση. Αυτούς τους έχουν ανάγκη οι επομενοι για να τους φτιάξουν με επιδοτήσεις. Γιατί πολύ απλά το σύστημα υπήρχε πριν το Μητσοτάκη και θα υπάρχει όσο υπάρχουν Έλληνες. Όσο ο κόσμος μετράει τρακτέρ στην τηλεόραση, οι δημόσιοι υπάλληλοι στέλνουν τα κλεμμένα στο εξωτερικό, έχουν βάλει τα πλυντήρια και δουλεύουν υπερωρία και σε λίγο θα μας ζητάνε και τα ρέστα.
δεν είπα κάτι διαφορετικό

τους βολεύει...όπως πάντα σε αυτή τη χώρα την πραγματική πούτσα την τρώει αυτός που δεν μπορεί να κάνει αλλιώς

ο μικρός επαγγελματίας δηλαδή που δεν έχει ούτε φοροαπαλλαγές ούτε αφορολόγητα καύσιμα ούτε επιδοτήσεις ούτε κονέ με φραπέδες ούτε τον μάκη να τον υποστηρίζει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom