tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 28.556
- Πόντοι
- 6.256
Πουθενά δεν είναι όλοι τίμιοι .ενώ στην υπόλοιπη ελλάδα οι αγρότες είναι όλοι τίμιοι![]()
Λογικά κάτω, έχει λίγο παραπάνω επιδοτούμενους.
Πουθενά δεν είναι όλοι τίμιοι .ενώ στην υπόλοιπη ελλάδα οι αγρότες είναι όλοι τίμιοι![]()
Δεν καπνίζω δε μαρέσειΌχι Ζωίτσε μας, άφιλτρα τα γυαλιά όπως και τα τσιγάρα.

απαντάς σοβαρά στο Λάκη, στο Λάκηενώ στην υπόλοιπη ελλάδα οι αγρότες είναι όλοι τίμιοι![]()
Αυτό να το σεβαστώ.Δεν καπνίζω δε μαρέσει
Άφιλτρος δεν είσαι αφού δηλώνεις της δεξάς![]()

ο οπεκεπε μας ενώνει όλους σε μια μεγάλη πανελλήνια επιδότησηαπαντάς σοβαρά στο Λάκη, στο Λάκη
Να το κόψεις γιατί είναι μια μαλακία το τσιγάροΑυτό να το σεβαστώ.
Καθεστωτικό όμως δε με λες![]()

Μαρη κρυφοαδελφω ας σε σταματήσει κάποιος λογικός επιτέλους να αναμασάς τις ίδιες κατευθυνόμενες ασπεργκερικές βλακείες. Επειδή ο τακαΤακης έχει @υτισμό και αυτός διαχέεται και στους παρακάτω μπλε λοβοτομημενους εγκεφάλους αυτό δεν σημαίνει ότι και όλοι οι υπόλοιποι πάψαμε να σκεφτόμαστε λογικα. Το τσομεντωμα γιατι έγινε άρον άρον για πίστα χορού; Ή για να καλύψετε τα σκ@τα σας και τον τρύπιο κώλο σας.Νομιζω πως η αποψη μου Αρα απο τα ορια του αυτισμου στη λογικη απεχουν ετη φωτος.
Οι συνδικάλες που βλέπεις να φωνιάζουν το κάνουν γιατί αν δεν φωνιάξουν θα τις αρπάξουν από το πόπολο.Να το κόψεις γιατί είναι μια μαλακία το τσιγάρο
Δε ξέρω εγώ βλέπω όλοι οι συνδικάλες γαλάζιοι ήταν μέχρι να τους κλείσουν την βρύση που έτρεχε ευρώ
τι σκατά ούτε ένας από άλλο κόμμα?![]()

Είναι κακό ρε να είναι κανείς σινεφίλ ;εκεί κάτω στους τσοντοσινεμαδες που συχνάζεις.
ο άλλος ο μούσιας που φώναζε τελικά λέει είχε δηλώσει 17 χωράφια φάντασμα....δε ξέρω αν ισχύειΟι συνδικάλες που βλέπεις να φωνιάζουν το κάνουν γιατί αν δεν φωνιάξουν θα τις αρπάξουν από το πόπολο.
Αυτοί άλλη δουλειά δεν είχαν να τρέχουν από δω κι από κει και να φωνιάζουν.
Παραφώνιαξαν και τους μάζεψε ο μπόγιας![]()
δες το βίντεο , τα χρώματα στον χάρτη για πραγματικά συμπεράσματαΑν τα τωρινά φίλτρα, αποδίδουν 1000€/ελιά και 1500€/κατσίκι
όπως και τα παλιά
τα κόβεις να μην αποδίδουν σωστά ;;;;
100.000 πλούσιους ΟΠΕΚΕΠΕ έχει η κρήτη για να είναι γαλάζια.
Οι μικροί , δεν δήλωναν από κρήτη , ρεματιές στη λακωνία ή στα γρεβενά ,όμως και οι μικροί αγρότες που δεν πήγαιναν στα πανηγύρια με φερράρι δεν είδα να τους κάνουν πέρα τους συνδικάλες γιατί και αυτοί μια χαρά ήταν να έρχονται τα λεφτά χωρίς ερωτήσεις και πολλά πολλά.
δε μας χέζουν λέω εγώ? ωραία είναι στην Ελλάδα χώρα 15 διαφορετικών ταχυτήτων για 15 διαφορετικούς κλάδους
Κάπου στην αρχή γράφεις μια λέξη, ΦΑΝΤΑΣΜΑ.ο άλλος ο μούσιας που φώναζε τελικά λέει είχε δηλώσει 17 χωράφια φάντασμα....δε ξέρω αν ισχύει
αλλά θα μου έκανε εντύπωση να έχει κατηγορηθεί πραγματικά για κάτι που μετά θα πέσει στο δικαστήριο για να βγει αυτός και να τους ξεφτιλίσει....όχι ότι αποκλείεται να μην υπάρχει τέτοιο πράγμα και να το βγάζουν τα κανάλια έτσι (ποιος θα τα κυνηγήσει αυτα? κανένας)
όμως και οι μικροί αγρότες που δεν πήγαιναν στα πανηγύρια με φερράρι δεν είδα να τους κάνουν πέρα τους συνδικάλες γιατί και αυτοί μια χαρά ήταν να έρχονται τα λεφτά χωρίς ερωτήσεις και πολλά πολλά.
δε μας χέζουν λέω εγώ? ωραία είναι στην Ελλάδα χώρα 15 διαφορετικών ταχυτήτων για 15 διαφορετικούς κλάδους

Σε μια συζήτηση δεν είναι επιχείρημα το "ναι αλλά και οι άλλοι..." αυτό κατέστρεψε την Ελλάδα δεν μπαίνω σε τέτοιες συζητήσεις.Οι μικροί , δεν δήλωναν από κρήτη , ρεματιές στη λακωνία ή στα γρεβενά ,
αλλά αντί για 250 ελιές που είχαν έπαιρναν επιδοτήσεις για 3500 και αντίστοιχα για ζώα και μέλισσες, οπότε μια χαρά.
Είναι όλοι με αγροτικάρες , αγροτικό πετρέλαιο να πηγαίνουν σε πανηγύρια και μπουζούκια
και ο κάτοικος πόλης κρυώνει στο σπίτι χωρίς θέρμανση .
Αλλά κι εσένα, σε χαλάει αυτός που επισκευάζει ρολόγια, που δηλώνει 5500€ το χρόνο καθαρά ....
Δεν τον κατηγορούν...οι γκέμπελς ανέλαβαν να δώσουν έμφαση στο 120Κ (συνολικά) χωρίς να λένε πόσα από αυτά είναι για αγροτεμάχια που φαίνονται οκ...πόσα είναι από αγροτεμάχια "φάντασμα" κτλπ και στο τέλος μένει ότι αυτός έφαγε 120κ παράνομα. Ξέρω πως δουλεύει η κυβερνητική προπαγάνδα μην ανησυχείς. Ξέρω επίσης ότι ακόμα και αυτός που πιστοποιημένα χρωστάει 1 μύριο στο κράτος έχει ακατάσχετο 800 ευρώ. Αυτός όχι?Κάπου στην αρχή γράφεις μια λέξη, ΦΑΝΤΑΣΜΑ.
Πιθανό αυτά να είναι από τα προβληματικά (ΚΑΕΚ-ΣΚΑΤΕΚ, συμβόλαια κλπ κλπ) και να του τα βγάζουν τώρα όλα άκυρα.
Τον κατηγορούν ότι πήρε 120 χιλ σε 5 χρόνια.
34 χιλ το χρόνο, μπούτσες μπλεκαιπρασινοροζ λεφτά δηλαδή.
Πρώτη φορά βλέπεις το κράτος να δουλεύει έτσι?![]()
Να σου φτιάξω ένα κανάλι στο youtube να τα λες;Δεν τον κατηγορούν...οι γκέμπελς ανέλαβαν να δώσουν έμφαση στο 120Κ (συνολικά) χωρίς να λένε πόσα από αυτά είναι για αγροτεμάχια που φαίνονται οκ...πόσα είναι από αγροτεμάχια "φάντασμα" κτλπ και στο τέλος μένει ότι αυτός έφαγε 120κ παράνομα. Ξέρω πως δουλεύει η κυβερνητική προπαγάνδα μην ανησυχείς. Ξέρω επίσης ότι ακόμα και αυτός που πιστοποιημένα χρωστάει 1 μύριο στο κράτος έχει ακατάσχετο 800 ευρώ. Αυτός όχι?
Συγνώμη αλλά μιλάμε για 5 χρόνια...πρόβλημα θα είχαν τα συμβόλαια θα ήταν την πρώτη χρονιά όχι την 5η.
Μπούτσες ε? για να βγάλει ο άλλος 34χιλ το χρόνο ξέρεις τι κάνει φίλε μου? αυτός έκανε μια δήλωση και του τα έστειλαν στον λογαριασμό. Μην με φορτώνεις τώρα
Ρε τρόμπα, αυτοί που επισκευάζουν ρολόγια, με μαγαζιά 2 Χ 3 , που παίρνουν δεκάρικα για μπαταρίεςΟι αγρότες είναι κακομαθημένοι ως προς το θέμα των επιδοτήσεων...και όποιος δηλώνει 5.500 και βγάζει 25.500 είναι το ίδιο μαλάκας.
Και εσύ 15 διαφορετικές ταχύτητες θες...απλά σε χαλάει που δεν είναι ο κλάδος σου μέσα στις ευνοημένες.
δεν είπα κάτι διαφορετικόΝα σου φτιάξω ένα κανάλι στο youtube να τα λες;
Μην ασχολείστε μόνο με αυτά που δείχνει η τηλεόραση. Τα λαμόγια που αναφέρεις είναι αυτοί με τις δημοσιες σχέσεις, έχουν φίλους (για αυτό και ψηφίζονται όπως ο Χιλετζάκης) οπότε μην περιμένεις να κάνουν τουμπέκα.
Το εντυπωσιακό για μένα είναι ότι συνεχώς μένουν στο απυρόβλητο οι δημόσιοι υπάλληλοι που έφαγαν τα πολλά. Κανείς δεν έχει αίτημα να γίνουν ΕΔΕ στο δημόσιο να τους διώξουνε να γινουν δίκες. Ούτε καν οι αγρότες. Γιατί; Απλή η απάντηση. Αυτούς τους έχουν ανάγκη οι επομενοι για να τους φτιάξουν με επιδοτήσεις. Γιατί πολύ απλά το σύστημα υπήρχε πριν το Μητσοτάκη και θα υπάρχει όσο υπάρχουν Έλληνες. Όσο ο κόσμος μετράει τρακτέρ στην τηλεόραση, οι δημόσιοι υπάλληλοι στέλνουν τα κλεμμένα στο εξωτερικό, έχουν βάλει τα πλυντήρια και δουλεύουν υπερωρία και σε λίγο θα μας ζητάνε και τα ρέστα.