Saul
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 30.439
- Πόντοι
- 6.256
γρήγορα όμως γιατί σκέφτομαι να επενδύσω στον ουρανοξύστη στο Ελληνικό.θα εργαστω σκληρα για αυτη την τιμη
γρήγορα όμως γιατί σκέφτομαι να επενδύσω στον ουρανοξύστη στο Ελληνικό.θα εργαστω σκληρα για αυτη την τιμη
ναι καλα θα κανεις πιστευωγρήγορα όμως γιατί σκέφτομαι να επενδύσω στον ουρανοξύστη στο Ελληνικό.
εξαρτάται πως ορίζεις τους πραγματικούς μαλάκεςΕκατέρωθεν όμως.
Μη το βλέπεις μονόπαντα![]()
εισαι ψεκι;εξαρτάται πως ορίζεις τους πραγματικούς μαλάκες
από τη μια έχεις εν δυνάμει ψέκες που μπορεί να πιστεύουν θεωρίες συνωμοσίας
και από την άλλη έχεις τυπάδες που κοροϊδεύουν ανθρώπους που έχασαν τα παιδιά τους
που γέρνει η ζυγαριά άραγε?![]()
Ισορροπία βλέπω από εδώ πάντωςεξαρτάται πως ορίζεις τους πραγματικούς μαλάκες
από τη μια έχεις εν δυνάμει ψέκες που μπορεί να πιστεύουν θεωρίες συνωμοσίας
και από την άλλη έχεις τυπάδες που κοροϊδεύουν ανθρώπους που έχασαν τα παιδιά τους
που γέρνει η ζυγαριά άραγε?![]()

έχω ήδη μαζέψει 5.000 μέχρι να τελειώσει θα έχω βγάλει στην άκρη 10Κ θα σκάσω με μετρητό στις διαπραγματεύσειςναι καλα θα κανεις πιστευω
έχει ανεβάσει και το κλουβί με τις "τρελές" , από τα καλύτερα και πιό εύστοχα χιουμοριστικάΜα δεν εχω πει κατι επι του θεματος, τον αυτισμο που αναδεικνυει στα ποσταρισματα καυτηριαζω.
Ενα τετοιο προβληματικο ατομο που αναρτα πηθικια, σκυλακια και μαιμουδες δεν ξερω ποσο κοσμο ψηνει να βασιστει στα γραφομενα του.
Ξανα, παμε παρακατω.
προφανώς?εισαι ψεκι;
είσαι σίγουρος ότι βλέπεις με τα σωστά γυαλιά?Ισορροπία βλέπω από εδώ πάντως![]()

Νομιζω πως η αποψη μου (και παρα πολλων εδω μεσα) δεν εχει καμια σχεση με ζουζουνακια και πασχαλιτσες, οσο κι αν δεν αρεσει στον οχλο. Και φυσικα η αποψη οτι ο πρωτος υπευθυνος της τραγωδιας ειναι ο σταθμαρχης ειναι αυταποδεικτη με τη λογικη και πως η Καρυστιανου κανει πολιτικη επισης αποδειχθηκε ηδη. Εκτος αν απαγορευεται η αντιθετη με τον οχλο αποψη, το ακουω αυτο.Το ίδιο θα λένε μερικοί και για εσένα με αυτά που γράφεις για την τραγωδία στα Τέμπη, ασχέτως αν δεν είναι λαγουδάκια και αραχνούλες.
μια χαρα φτανουνέχω ήδη μαζέψει 5.000 μέχρι να τελειώσει θα έχω βγάλει στην άκρη 10Κ θα σκάσω με μετρητό στις διαπραγματεύσεις
δεν πειραζειπροφανώς?
Ναι, καλά τα διάλεξα εξ αρχήςείσαι σίγουρος ότι βλέπεις με τα σωστά γυαλιά?![]()

ευχαριστώ για την στήριξημια χαρα φτανουν
δεν πειραζει

σίγουρα? μήπως έχεις βάλει ΚΥΡΙΑΚάτικα φίλτρα?Ναι, καλά τα διάλεξα εξ αρχής![]()
εισαι ψεκι;
Αν τα τωρινά φίλτρα, αποδίδουν 1000€/ελιά και 1500€/κατσίκισίγουρα? μήπως έχεις βάλει ΚΥΡΙΑΚάτικα φίλτρα?
Ξανα, παμε παρακατω.
Όχι Ζωίτσε μας, άφιλτρα τα γυαλιά όπως και τα τσιγάρα.σίγουρα? μήπως έχεις βάλει ΚΥΡΙΑΚάτικα φίλτρα?
ενώ στην υπόλοιπη ελλάδα οι αγρότες είναι όλοι τίμιοιΑν τα τωρινά φίλτρα, αποδίδουν 1000€/ελιά και 1500€/κατσίκι
όπως και τα παλιά
τα κόβεις να μην αποδίδουν σωστά ;;;;
100.000 πλούσιους ΟΠΕΚΕΠΕ έχει η κρήτη για να είναι γαλάζια.