You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 79K
- Εμφανίσεις 7M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 103 άτομα (1 μέλη και 102 επισκέπτες)
911-Toninno
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.362
- Πόντοι
- 5.845
Δε σολαρει η κυρια Τορυ, απλα διακοπαρει. Απο οτι μου ειχε πει, θα την ξαναδουμε πρωτα ο Θεος απο το νεο ετος.Καλημέρα κόσμε
Ξέρουμε κάτι για την αγαπητή Τορυ από τα Κροκεών, Ηλία Ηλιού κλπ ?
Καιρό έχει να εμφανιστεί σε βάρδια
Μήπως σολαρει?
Ευτυχώς που τα στούντιο είναι γελοίοι και μας μένει και κάνα 50αρικο στη τσέπη! Και εξηγούμαι.. Σηκώνομαι καβλωμένος, βλέπω τις βάρδιες και είμαι ανάμεσα στη Τίνα και στην Ηλέκτρα. Αποφασίζω να προτιμήσω τη πρώτη, αφού η τελευταία ήταν μέτρια στην επαναληπτική. Ξαφνικά και ενώ όλη μέρα ήταν στις βάρδιες,17.10 αποφάσισαν να μη δουλέψει (τα καλά του Πειραιώς 193), οπότε λέω μικρό το κακό, θα περάσω με την Ηλέκτρα. Πέρνω τηλ 17.30 και κλείνω ραντεβού για 18:00. Λοιπόν παρά 10 και προς τιμήν τους, αλλά αφού είχα φτάσει Π.Ράλλη, με παίρνουν τηλ και μου λένε ότι ο πελάτης την έκλεισε για άλλη μια ώρα. Μαλακίες δηλαδή.. Οπότε τζίφος για σήμερα, πάλι πακέτο, καλοφόρετο ..
Ναι τα κάνουν αυτά με τα προγράμματαΕυτυχώς που τα στούντιο είναι γελοίοι και μας μένει και κάνα 50αρικο στη τσέπη! Και εξηγούμαι.. Σηκώνομαι καβλωμένος, βλέπω τις βάρδιες και είμαι ανάμεσα στη Τίνα και στην Ηλέκτρα. Αποφασίζω να προτιμήσω τη πρώτη, αφού η τελευταία ήταν μέτρια στην επαναληπτική. Ξαφνικά και ενώ όλη μέρα ήταν στις βάρδιες,17.10 αποφάσισαν να μη δουλέψει (τα καλά του Πειραιώς 193), οπότε λέω μικρό το κακό, θα περάσω με την Ηλέκτρα. Πέρνω τηλ 17.30 και κλείνω ραντεβού για 18:00. Λοιπόν παρά 10 και προς τιμήν τους, αλλά αφού είχα φτάσει Π.Ράλλη, με παίρνουν τηλ και μου λένε ότι ο πελάτης την έκλεισε για άλλη μια ώρα. Μαλακίες δηλαδή.. Οπότε τζίφος για σήμερα, πάλι πακέτο, καλοφόρετο ..
Άλλη λένε ότι δουλεύει άλλη είναι καμία φορά
Johnstef
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2022
- Κριτικές
- 99
- Like
- 13.761
- Πόντοι
- 12.586
Ευτυχώς που τα στούντιο είναι γελοίοι και μας μένει και κάνα 50αρικο στη τσέπη! Και εξηγούμαι.. Σηκώνομαι καβλωμένος, βλέπω τις βάρδιες και είμαι ανάμεσα στη Τίνα και στην Ηλέκτρα. Αποφασίζω να προτιμήσω τη πρώτη, αφού η τελευταία ήταν μέτρια στην επαναληπτική. Ξαφνικά και ενώ όλη μέρα ήταν στις βάρδιες,17.10 αποφάσισαν να μη δουλέψει (τα καλά του Πειραιώς 193), οπότε λέω μικρό το κακό, θα περάσω με την Ηλέκτρα. Πέρνω τηλ 17.30 και κλείνω ραντεβού για 18:00. Λοιπόν παρά 10 και προς τιμήν τους, αλλά αφού είχα φτάσει Π.Ράλλη, με παίρνουν τηλ και μου λένε ότι ο πελάτης την έκλεισε για άλλη μια ώρα. Μαλακίες δηλαδή.. Οπότε τζίφος για σήμερα, πάλι πακέτο, καλοφόρετο ..
γενικά αν πάει κανείς στοχευμένα, καλό είναι να μην αρκεστεί στο τι θα δει στο ιντερνέ αλλά να πάρει κι ένα τηλέφωνο ξεκινώντας.Ναι τα κάνουν αυτά με τα προγράμματα
Άλλη λένε ότι δουλεύει άλλη είναι καμία φορά
Και πάντα να υπάρχει σχέδιο β, γιατί ακόμα και με τηλέφωνο μπορεί να σου την κάνουν, όπως λέει ο σ. Blade.
Συνήθως η μία ώρα είναι περισσότερο κοντά στα 150 με 200καλημερα, να ρωτησω με 110 ευρω σε στουντιο μπορει η διαρκεια να ειναι 1 ωρα γεματη?
α οκ απλα στα μασαζ ειναι 1 ωρα 100 απλα το μπερδεψα σορρυΣυνήθως η μία ώρα είναι περισσότερο κοντά στα 150 με 200
Καμία σχέση το μασάζ με το στούντιο σε τιμή...α οκ απλα στα μασαζ ειναι 1 ωρα 100 απλα το μπερδεψα σορρυ
koursaros66
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 80
- Like
- 6.339
- Πόντοι
- 21.935
Αυτή η γκομενα είναι μόνο για ξενοδοχείο να την χορτάσειςΡε φίλε είναι ωραίο μουνί, εμένα προσωπικά δε με πειράζει αυτό, όσο το 10’ max στο δωμάτιο. Αν το 10 ήτανε 20’ να δώσω τα 50€, αλλά με τόσο λίγο χρόνο, με όλο αυτό το κόσμο να περιμένει και μεγάλο χρόνο αναμονής και με τη τσα2 να ανεβοκατεβάζει την ένταση στη μουσική, δε συμφέρει.
Ναι δυστυχώς εκεί που είναι δενΑυτή η γκομενα είναι μόνο για ξενοδοχείο να την χορτάσεις
Harry Callahan
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2021
- Like
- 277
- Πόντοι
- 21
Δοκιμή με Αφροδίτη απο Μελαντιας 50. Ψηλή κοπελα, γυρω στο 170, μελαχρινή, συμπαθητικό πρόσωπο, όμορφο χαμόγελο. Ωραίο σώμα αν και θέλει λίγο γυμναστική. Πλουσιο στήθος
Βαθύ τσιμπούκι, καλά στησίματα. Οχι κατι το αξιομνημονευτο αλλά αξιοπρεπες απλο ραντεβού για δεδομένα στούντιο. Τα Ελληνικά της τέλεια. Έχει διαφορά διάσπαρτα τατουάζ κι ενα μεγαλο-φραση στην κοιλια
Βαθύ τσιμπούκι, καλά στησίματα. Οχι κατι το αξιομνημονευτο αλλά αξιοπρεπες απλο ραντεβού για δεδομένα στούντιο. Τα Ελληνικά της τέλεια. Έχει διαφορά διάσπαρτα τατουάζ κι ενα μεγαλο-φραση στην κοιλια
koursaros66
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 80
- Like
- 6.339
- Πόντοι
- 21.935
Στο μεταξύ όποτε δουλεύει 193 πότε δεν την «βγάζει» όλη την βάρδια . Το 1800-0400 γίνεται είτε 0100 ή το πολύ 0130 . Πρέπει να τρώει πουτσα ασταμάτητα σε ρυθμό πολυβόλου . Πόσο να αντέξειΓια άλλο ένα Σαββατόβραδο, αν ρίξει κάποιος μια προσεκτική ματιά στις βάρδιες, η Καταλέγια με το χρονόμετρο και τις ορδές από επίδοξους γαμίκουλες, φαντάζει ως η μόνη αξιόλογη επιλογή.. Τι ζούμε ρε μαλάκες!;!
Το θέμα είναι ότι όλο αυτό γίνεται εκ του πονηρού. Σου λέει άστην να φαίνεται στη βάρδια, να κρατάω τον άλλο καβλωμένο μέχρι τη τελευταία στιγμή, μη τυχόν και πάει αλλού και αν είναι θα έρθει να περάσει με άλλη. Άλλωστε, γιατί δε γίνεται ποτέ το αντίθετο, μια κοπέλα να μην είναι στη βάρδια και να μπει ξαφνικά; Άρα πρόκειται ξεκάθαρα για κουτοπονηριά.
Το plan B για εκείνη τη μέρα ήταν η Ηλέκτρα. Μόνο που ναυάγησε και αυτό. Και plan C η Καταλέγια, που έπιανε εκείνη την ώρα, αλλά δεν ήθελα να το εφαρμόσω, αφού ως γνωστόν σιχαίνομαι την αναμουνιγενικά αν πάει κανείς στοχευμένα, καλό είναι να μην αρκεστεί στο τι θα δει στο ιντερνέ αλλά να πάρει κι ένα τηλέφωνο ξεκινώντας.
Και πάντα να υπάρχει σχέδιο β, γιατί ακόμα και με τηλέφωνο μπορεί να σου την κάνουν, όπως λέει ο σ. Blade.
anacondablyat
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2024
- Like
- 558
- Πόντοι
- 21
Μαλλον χεστηκε αν χασει ενα 500 αρικο ακομη αν εβγαλε (το) γερο μεροκάματο. Ο υπνος ειναι πιο σημαντικος , μη χαλασει κ η επιδερμιδα και δειχνει ταλαιπωρημενη στους πελατες. Εκτος αν βγει για κανενα ποτακι το κοριτσι. Όχι all work, no play ... θα παθει burn out. Σωστή..Στο μεταξύ όποτε δουλεύει 193 πότε δεν την «βγάζει» όλη την βάρδια . Το 1800-0400 γίνεται είτε 0100 ή το πολύ 0130 . Πρέπει να τρώει πουτσα ασταμάτητα σε ρυθμό πολυβόλου . Πόσο να αντέξει
Χωρις πλακα παντως νομιζω οτι τα περισσοτερα τα βγαζει με άλλο τροπο και αυτό ειναι πλεον σαν 2η δουλειά στο χαλαρό. Σαν την αλλη την kira / christina κτλ. Εξυπνα κοριτσια, εχουν βρει μερικούς δυνατους πελατες και πληρωνονται αναλογα, χωρις ομως να κρεμονται κ απο τα αρχιδια τους. Βεβαια αν παρει ο καλός πελάτης και της σπρωξει κανενα χιλιαρικο για τη νυχτα ή κάτι αλλο, λογικο να πιστολιασει τα παντα.
kaizer1888
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2024
- Like
- 152
- Πόντοι
- 0
εντυπώσεις κάνεις από Βίκυ (κηφισου 60) ;
Johnstef
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2022
- Κριτικές
- 99
- Like
- 13.761
- Πόντοι
- 12.586
στο Βριλησσού 46 ανακοινώνεται για Δευτέρα πρωί βάρδια κοπέλα ονόματι Τζένη, ελληνίδα (λέμε τώρα...) 21 ετών.
Φαίνεται πως δεν είναι καινούρια γιατί υπάρχει στο διπλανό μια κριτική της από το 2024.
Έχει κανείς ιδέα περί τίνος πρόκειται; δεν θυμάμαι να την έχω ξαναδεί. Κάθε πληροφορία ευπρόσδεκτη.
Φαίνεται πως δεν είναι καινούρια γιατί υπάρχει στο διπλανό μια κριτική της από το 2024.
Έχει κανείς ιδέα περί τίνος πρόκειται; δεν θυμάμαι να την έχω ξαναδεί. Κάθε πληροφορία ευπρόσδεκτη.
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 293K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 6K