sextripper
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2024
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1
ρε παιδια η τορι ξερετε τι εγινε;μια την βλεπω να δουλευει και δεκα να μην δουλευει, μηπως κανει βιζιτες;
Πριν απο παρα πολλα χρονια !!!!!!!!!Την έχεις δοκιμάσει;
υπάρχει περίπτωση - με κάθε επιφύλαξη - να είναι η πρώην Ηλέκτρα του Κ30/60 πρώην Ηρώ του ομίλου Τριγγέτα.Καλησπέρα μάγκες, ερώτηση για Αφροδίτη από μελεντιας 50. Ξέρουμε τίποτα στα του αγώνα; Ψάχνω και δεν βρίσκω. Ευχαριστώ
Αξίζει τον κόπο να περιμένεις κ δυο ώρεςΜάγκες έχει πάνω απο 8 άτομα αναμονή για katakeya?
Σκέφτομαι να περάσω
Το εννοεις?Γιατι?Αξίζει τον κόπο να περιμένεις κ δυο ώρες
Γιατι το κοινοχρηστο χυσοδοχειο εχει πολυ σημαντικα πραγματα να κανει, οποτε διαθεσιμη 2 φορες την εβδομαδα. Σε αντιθεση με εμενα, που δεν εχω τιποτα να κανω , ο χρονος μου ειναι αδιαφορος - οποτε τρωω κ ενα τσουβαλιασμα- , εξαλλου μου αρεσει να μου συμπεριφερονται ετσι - μηπως μου εχουν φερθει και καλυτερα ; - ασε που ενα ψευτικο χαμογελο ειναι αρκετό για να ξεχασω τα παντα, να μου καυλωσει και να ζησω την απολυτη φαντασιωση : γαμαω την μουναρα.Το εννοεις?Γιατι?
Είχα πάει πριν πάρα πολύ καιρό πριν φύγει.Για την Λουσία με τις βυζάρες που βλέπω στο πρόγραμμα de paris, deluxe & Αριστ 6 έχουμε info?
έψαξα σε κριτικές δεν είδα κάτι![]()
Δεν την έχω δει ο ίδιος ούτε στο σαλόνι αλλά είναι παλιά στο κουρμπέτι (Κασσάνδρας) και γενικά έχει καλό feedback (που λέμε στο χωριό μου).καλησπερα για λαουρα απο βριλησσου 46 εχουμε εικονα ??
απο προσωντα καλη? αξιζει φουλ των 100 ευρω?
καλησπερα για λαουρα απο βριλησσου 46 εχουμε εικονα ??
απο προσωντα καλη? αξιζει φουλ των 100 ευρω?
Τα χει παρει ολα σβαρναΟι φωτο της Αλις Αλισάκι που ντεμπουτάρει αύριο στο Κηφισού 60, να υποθέσω ότι είναι της προηγούμενης δεκαετίας..

Ήτανε τρομερό μουνί πάντως..Τα χει παρει ολα σβαρνα![]()
Γάμησετα....η κατάσταση είναι χάλια και δεν βλέπω να αλλάζει.μετα το κλείσιμο της Κασσάνδρας ακόμα λιγότερες επιλογές.ολες μέτριες έως χαλια...και αυτήν την Καταλέγια πόσες φορές να την γαμησειςΓια άλλο ένα Σαββατόβραδο, αν ρίξει κάποιος μια προσεκτική ματιά στις βάρδιες, η Καταλέγια με το χρονόμετρο και τις ορδές από επίδοξους γαμίκουλες, φαντάζει ως η μόνη αξιόλογη επιλογή.. Τι ζούμε ρε μαλάκες!;!
Ρε φίλε είναι ωραίο μουνί, εμένα προσωπικά δε με πειράζει αυτό, όσο το 10’ max στο δωμάτιο. Αν το 10 ήτανε 20’ να δώσω τα 50€, αλλά με τόσο λίγο χρόνο, με όλο αυτό το κόσμο να περιμένει και μεγάλο χρόνο αναμονής και με τη τσα2 να ανεβοκατεβάζει την ένταση στη μουσική, δε συμφέρει.Γάμησετα....η κατάσταση είναι χάλια και δεν βλέπω να αλλάζει.μετα το κλείσιμο της Κασσάνδρας ακόμα λιγότερες επιλογές.ολες μέτριες έως χαλια...και αυτήν την Καταλέγια πόσες φορές να την γαμησεις