Διαγραμμένο μέλος 199662
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2020
- Κριτικές
- 35
- Like
- 13.189
- Πόντοι
- 5.946
Μολόγα τι γίνεται με τα μ3...
Μολόγα τι γίνεται με τα μ3...

Δεν είναι power puncher τύπε, τον διαφημίζουν για χαλαρό στυλ, "τσίμπιμα μέλισσας" κοκ...Δεν γνωρίζω τον Ananeotikos.
Μπορεί κάποιος να ανεβάσει κάποιο highlight μαλακίας του;
Τίποτα πλαστικά μπουκάλια έχεις να μου δώσεις για να δώσω έναντι πού χρωσταω τζάμπα δεν ψηφίζωΠαιδιά ψηφίζουμε εδώ @dimigoall
![]()
Οι πεθερόπληκτοι του bou - Page 55 - bourdela.com forum
Ένα νέο νήμα που ήρθε να ταράξει τα νερά του ιστότοπου μετά από απαίτηση έγκριτων στελεχών :coffee: Εσένα αγαπητό μέλος ή πεθερά σου σε κριτικάρει ? Σε σαμποτάρει ? Σε σχολιάζει αρνητικά πίσω από την πλάτη σου ? Είναι χειριστική ? Τοξική ? Έχει βρει όλα τα ελαττώματα σου και τα προβάλλει σε...www.bourdela.com
Ευχαριστώ![]()
Ψήφισα!Παιδιά ψηφίζουμε εδώ όλοι @dimigoall
![]()
Οι πεθερόπληκτοι του bou - Page 55 - bourdela.com forum
Ένα νέο νήμα που ήρθε να ταράξει τα νερά του ιστότοπου μετά από απαίτηση έγκριτων στελεχών :coffee: Εσένα αγαπητό μέλος ή πεθερά σου σε κριτικάρει ? Σε σαμποτάρει ? Σε σχολιάζει αρνητικά πίσω από την πλάτη σου ? Είναι χειριστική ? Τοξική ? Έχει βρει όλα τα ελαττώματα σου και τα προβάλλει σε...www.bourdela.com
Ευχαριστώ![]()
Έχεις δικαίωμα αλλαγής ψήφου

τι μας περασες εδω μεσα κωλοτουμπεςΈχεις δικαίωμα αλλαγής ψήφου![]()

Εγώ καυλώνω όταν βγάζει και μερέντα η κοπέλα γιατί ως Καναδός ξυλοκόπος την κάνω συνεχώς μπάνιο δίχως να υπολογίζω τα δολλάρια...κλανιάρες είναι οι εργαζόμενες ? εντελώς ντεκαβλέ![]()
Δροσερέ, τα είδες πώς τα πέταξα απέναντι στο νήμα των μοναχοφάηδων;Καύλα και έτσι.

Χατζή έ ?
μιά χαρά γούστο ρε μάστορα![]()

η αληθεια ειναι οτι δεν εχω δυο εχω τρια τα τρια μουΜολόγα τι γίνεται με τα μ3...

@Lakisssss ο σωστός, ο κύριος, ο γνωστικός στα μυαλά.
![]()
Σύνδεση
www.bourdela.com
![]()
Σύνδεση
www.bourdela.com
![]()
Σύνδεση
www.bourdela.com
«Μόνο από αυτό καταλαβαίνεις ότι δεν είναι καλά ο άνθρωπος». Γιώργος Ξύδης.
Δεν τα λέμε τελικά μόνο εμείς.
Παππουλη περιμένω την ψήφο σουΩραίο Λακο Ποτ-πουρί.
Όχι ότι θα χαμπαριάσει ο Λάκης βέβαια. Στο παραμύθι που ζεί από το θολωμένο του μυαλό, αυτός είναι Λέων και όλοι οι υπόλοιποι γατάκια.
Παππουλη περιμένω την ψήφο σου
Κλαίω εκεί που έλεγε στον Τραμου θα καθαρισω εσένα και άλλους 20 με το όνομα σου@Lakisssss ο σωστός, ο κύριος, ο γνωστικός στα μυαλά.
![]()
Σύνδεση
www.bourdela.com
![]()
Σύνδεση
www.bourdela.com
![]()
Σύνδεση
www.bourdela.com
«Μόνο από αυτό καταλαβαίνεις ότι δεν είναι καλά ο άνθρωπος». Γιώργος Ξύδης.
Δεν τα λέμε τελικά μόνο εμείς.
Ψήφισε με λέμεΕίσαι μακάκας;;;
Για κοίτα λίγο ποιοί σε έχουν ήδη ψηφίσει.
Ο Λάκης είναι και οι άλλο δεν είναι.Ωραίο Λακο Ποτ-πουρί.
Όχι ότι θα χαμπαριάσει ο Λάκης βέβαια. Στο παραμύθι που ζεί μέσα στο θολωμένο του μυαλό, αυτός είναι Λέων και όλοι οι υπόλοιποι γατάκια.