πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 104.801
- Πόντοι
- 16.131
ναι εεε σιγουραΌχι και συνάδελφοι. Συνάδελφος με εσένα από που; Νταβάς δεν ήμουνα ποτέ.
ναι εεε σιγουραΌχι και συνάδελφοι. Συνάδελφος με εσένα από που; Νταβάς δεν ήμουνα ποτέ.
Ή βγάζεις ό,τι έχεις για νταβατζιλίκια δικά μου ή σκάς.ναι εεε σιγουραουτε εγω μπατσος
![]()
βγαλε εσυ δικα μου που με χαρακτηρισες πρωτα και μετα ασε τι θα κανω εγω...εμενα μην με απειλειςΉ βγάζεις ό,τι έχεις για νταβατζιλίκια δικά μου ή σκάς.
Προσεχε με προσωπικά, μόνο γιατί θα πατηθεί ρουφιανόκουμπο.
Βγάλτα τώρα ό,τι έχεις ή Πάτα τώρα χαχα, βάλε κανένα βίντεο από κανέναν κωμικό.
Πρώτος; Για δες πιο πάνω που μου λες αν στα βγάλω δεν θα πιάνει ψυχοφάρμακο.βγαλε εσυ δικα μου που με χαρακτηρισες πρωτα και μετα ασε τι θα κανω εγω...εμενα μην με απειλεις
Πρώτος; Για δες πιο πάνω που μου λες αν στα βγάλω δεν θα πιάνει ψυχοφάρμακο.
Ή μίλα τώρα ή σκάσε για παντα.
χαχα δεν βλέπω να πατάς ή να βάζεις κανένα βίντεο. Βάλε εκείνο με τον Μητσικώστα σε Γεωργίου...
οποιος θελει συμπληρωνει η διορθωνει
μαλιστα μαλιστα εγω το ξεκινησαΕνώ αυτός που με δέχτηκε στο μαγαζί του, τι είναι;
Και να ήμουνα μόνο εγώ που έχει βγάλει δημοσια διάφορα ο Καρυπίδης τυπε....
Τόσα Εχούν γραφτεί...
Όλο λόγια είσαι, Καρυπίδη. Μόλις φυτρώσεις αρχίδια ξανα έλα. Το χαχα μην ξεχάσεις και κανένα βίντεο με Χαρρυ Κλυν. Εκείνο που διαφημίζει το κόκο μιλκ είναι καλό.μαλιστα μαλιστα εγω το ξεκινησα
θα βαλω αυτο που ταιριαζει γαντιΌλο λόγια είσαι, Καρυπίδη. Μόλις φυτρώσεις αρχίδια ξανα έλα. Το χαχα μην ξεχάσεις και κανένα βίντεο με Χαρρυ Κλυν. Εκείνο που διαφημίζει το κόκο μιλκ είναι καλό.
![]()
Μπράβο. Τρίτη σήμερα τα μαγαζιά είναι ανοιχτά. Τράβα να πουλήσεις τίποτα να μάσεις κα΄νένα φράγκο γιατί τα λεφτά από τις πουτάνες δεν σου φτάνουν, μπας και μπορέσεις να πληρώσεις το ενοίκιο και δεν σου κάνουν έξωση πάλι.θα βαλω αυτο που ταιριαζει γαντι
μου εκαναν εξωση το ξερεις βλεπω απο σιγουρη πηγηΜπράβο. Τρίτη σήμερα τα μαγαζιά είναι ανοιχτά. Τράβα να πουλήσεις τίποτα να μάσεις κα΄νένα φράγκο γιατί τα λεφτά από τις πουτάνες δεν σου φτάνουν, μπας και μπορέσεις να πληρώσεις το ενοίκιο και δεν σου κάνουν έξωση πάλι.
Έχει δηλώσει ότι μένει στο ενοίκιο ... αλλά έχει ... 4 σπίτια .... και λέει ότι έκαναν έξωση σε εσένα.μου εκαναν εξωση το ξερεις βλεπω απο σιγουρη πηγη![]()
Θα μας πεις για το αν ξηγήθηκε και για το δωμάτιο η μάνα σου ή μόνο την πουτάνα πλήρωσε;Έχει δηλώσει ότι μένει στο ενοίκιο ... αλλά έχει ... 4 σπίτια .... και λέει ότι έκαναν έξωση σε εσένα.
Τα μπουκάλια στο βίντεο που έβαλε, αν κλάσεις δίπλα τους, έχουν τόση σκόνη
που θα καλύψει ομίχλη για 3 μέρες όλη την αττικοβοιωτία ....
![]()
Βαρόνος Μινχάουζεν του Bourdela.com για το έτος 2025 - Page 89
Ο Βαρόνος Μινχάουζεν ή Μιουνχάουζεν (Hieronymus Carl Friedrich von Münchhausen, Ανόβερο, 11 Μαΐου 1720 - 22 Φεβρουαρίου 1797) είναι ιστορικό πρόσωπο (πρόκειται για τον βαρόνο Κάρολο Φρειδερίκο Ιερώνυμο φον Μινχάουζεν), αλλά και ο πρωταγωνιστής του γνωστού βιβλίου του Ροδόλφου Ράσπε, που γράφτηκε...www.bourdela.com
Πρόσεξε το πράσινο . Από σκόνη πρέπει να έχει 2-3 ανατρεπόμενα.
εγω ειμαι ενας φτωχος με ενα μαγαζι που χρωσταω 15 ενοικια και μου εχουν κανει 2-3 φορες εξωση δεν γνωριζω απο γυαλινα μπουκαλια εγω μαζευω πλαστικα για να πληρωσω κανα ενοικιο μην βρεθω στον δρομοΈχει δηλώσει ότι μένει στο ενοίκιο ... αλλά έχει ... 4 σπίτια .... και λέει ότι έκαναν έξωση σε εσένα.
Τα μπουκάλια στο βίντεο που έβαλε, αν κλάσεις δίπλα τους, έχουν τόση σκόνη
που θα καλύψει ομίχλη για 3 μέρες όλη την αττικοβοιωτία ....
![]()
Βαρόνος Μινχάουζεν του Bourdela.com για το έτος 2025 - Page 89
Ο Βαρόνος Μινχάουζεν ή Μιουνχάουζεν (Hieronymus Carl Friedrich von Münchhausen, Ανόβερο, 11 Μαΐου 1720 - 22 Φεβρουαρίου 1797) είναι ιστορικό πρόσωπο (πρόκειται για τον βαρόνο Κάρολο Φρειδερίκο Ιερώνυμο φον Μινχάουζεν), αλλά και ο πρωταγωνιστής του γνωστού βιβλίου του Ροδόλφου Ράσπε, που γράφτηκε...www.bourdela.com
Πρόσεξε το πράσινο . Από σκόνη πρέπει να έχει 2-3 ανατρεπόμενα.
Λάκη, έχεις βγάλει δικά σου λεφτά ποτέ στην ζωή σου, ή ζεις από ό,τι σου άφησε ο πατέρας και τα πούλησες/νοίκιασες;![]()
Βαρόνος Μινχάουζεν του Bourdela.com για το έτος 2025 - Page 87
Αλήθεια Λάκη. Ολοκλήρωσες το έργο που άφησε στην μέση ο παππού σου με τα κουμμούνια; Όνειρό σου από παιδί ήταν αυτό όταν σε έπαιρνε από το χέρι και σε πήγαινε σινεμά.
Tουλαχιστον εσύ το ενοίκιο του κτηνιατρείου το πλήρωνες απ ότι περίσσεψε από τη συγχωρεμένη τη γιαγιά που πιστολιασες το διαμερισματάκι που σου άφησε. Παρόλα αυτά βέβαια, το κτηνιατρείο το λουκετιασες αφού πελάτη για σκουριασμένες βίδες δεν έβρισκες ούτε με το δίκανο της σκοποβολής.
Ήρεμα μαν, τώρα είναι σε mode "δε θα ξαναπω τιποτα για τη ζωη μου, δε θα ξαναπω τιποτα για τη ζωη μου, τα καθηκια εχουν κανει κολαζ ολες τις ιστοριες που ξεφουρνιζα μονος μου και μ εχουν γαμησει......"Λάκη, έχεις βγάλει δικά σου λεφτά ποτέ στην ζωή σου, ή ζεις από ό,τι σου άφησε ο πατέρας και τα πούλησες/νοίκιασες;
Γιατί τα δυο της μάνας μου στην Μεσσηνία, το ένα εξοχικό στην Αργολίδα και το πατρικό του πατέρα μου στην Κορινθία τα έχω ακόμα.