γκρρρρρρρρρρρρρρρρρΑπό την πολύ γουρνοπουλα.

γκρρρρρρρρρρρρρρρρρΑπό την πολύ γουρνοπουλα.

Το κατάλαβες τώρα το κογιότ;γκρρρρρρρρρρρρρρρρρ![]()
Therefore, αφού με γείωσε η Χατζή πήγαμε στην επόμενη κι έχει ο καιρός με το ποδόσφαιρο γυρίσματα![]()
Δεν είμαστε όλοι σαν και σένα που το μόνο ταξίδι που έκανες ήταν μωρό από τον καταυλισμό στο Τεπελένι για κακαβιάΠοια τσεχια ρε κακομοιρογλου που περα απο την ανω ραχουλα δεν εχεις βγει
Αν πας ποτε αθηνα θα κατεβεις με γαιδουρι και τσαρουχι και τη χλενη μισοφορι
Εχω κλεισει σουίτα να τους βαλω αλλα με μπαροκ μονοΠου είναι οι μάρτυρες σου να επιβεβαιώσουν το ταξίδι για το ραντεβού με τον Άγιο;
Πάλι κιοτεψες να κλείσεις ραντεβού για ξύλο δούλε της χούντας;
Δεν είδαμε κανέναν να επιβεβαιώνει το ταξίδι για τον συγκεκριμένο λόγο.Εχω κλεισει σουίτα να τους βαλω αλλα με μπαροκ μονο
Οι τριαδα μου και ο βλαροκ
Ποιος μπαροκ ειδε τη μαγκι και δεν τη φοβήθηκε
Για να μην λέμε μαλακιούλες ...σκασε ρε μαλακα να έρθει στο Μπρνο που όταν ήρθα εγώ Τσεχία κότεψες. Κουραδομαγκα Σαλαμουνα
Τι λέει ο Λάκης @jean-ClaudΓια να μην λέμε μαλακιούλες ...
ΝΤΑΡΑΒΕΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΕΧΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.
Πόσο μάλλον τα σάπια μπαρμπάδια του γέρου.
Και στην Τσεχία, οπλοφορούν 700.000 πολίτες. Με τσέχικα πιστόλια, δικής τους κατασκευής.
Μόνο με ΗΠΑ συγκρίνεται η χώρα . ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ.
Και εξετάσεις και λοιπά ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΑ ΤΣΕΧΙΚΑ. Μη μου πει κανείς μαλακίες για ξένους , εκεί .
Επειδή υπάρχουν γκαβοί ... αλλά και γνώστες που νταραβερίζονται με γκασμάδες και τυρόγαλα
και παριστάνουν τους αδαείς .... και πάνε να πουλήσουν σανό .... και φούμαρα ....
ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΤΣΕΧΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΜΑΓΚΙΕΣ.
Το αφεντικό του δούλου.Ποιος πουστης;;;![]()
Τύπε, έχεις ζήσει μόνιμα μπλοκ ;Για να μην λέμε μαλακιούλες ...
ΝΤΑΡΑΒΕΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΕΧΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.
Πόσο μάλλον τα σάπια μπαρμπάδια του γέρου.
Και στην Τσεχία, οπλοφορούν 700.000 πολίτες. Με τσέχικα πιστόλια, δικής τους κατασκευής.
Μόνο με ΗΠΑ συγκρίνεται η χώρα . ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ.
Και εξετάσεις και λοιπά ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΑ ΤΣΕΧΙΚΑ. Μη μου πει κανείς μαλακίες για ξένους , εκεί .
Επειδή υπάρχουν γκαβοί ... αλλά και γνώστες που νταραβερίζονται με γκασμάδες και τυρόγαλα
και παριστάνουν τους αδαείς .... και πάνε να πουλήσουν σανό .... και φούμαρα ....
ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΤΣΕΧΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΜΑΓΚΙΕΣ.
για να τα λέει κάτι θα ξέρει.Τι λέει ο Λάκης @jean-Claud
Καλά λέει στη Τσεχία δεν κάνεις ψευτομαγκιες όπως εδωΤι λέει ο Λάκης @jean-Claud
Ζαν οπλοφορείς ; Είσαι ένας από τους 800 χιλιάδες ;Καλά λέει στη Τσεχία δεν κάνεις ψευτομαγκιες όπως εδω
Ζαν οπλοφορείς ; Είσαι ένας από τους 800 χιλιάδες ;
Ή έχεις τα χέρια σου σαν φονικά όπλα όπως ο Μπρούς Λι ;
Για το μοβορο κωλο σου ξέρουμε , έχει ματώσει πολύ πουτσα
ΑΝΟΙΞΕ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΡΧΩΝ ΓΙΑ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΕ ΨΗΦΙΣΕΤΕ