Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 51.074
- Πόντοι
- 28.246
Δεν έμαθε να κάνει και τίποτα άλλο.Για να κλωσάει αυγά κάνει μόνο.
ΜΠΟΥ να του κάνεις θα τρέξει να κρυφτεί κάτω από το φουστάνι της Μάγκι.
Δεν έμαθε να κάνει και τίποτα άλλο.Για να κλωσάει αυγά κάνει μόνο.
Φυλής Λιοσσίων , ναι . Κορυφαίο vfm . Και μετάξι εποχές δραχμών .μην είσαι απόλυτος σε αυτά
Παράδειγμα τα μουνιά που έχουν δουλέψει σε φυλής-λιοσίων
αλλά κ μετάξι την περίοδο της καραντίνας
βάζουν κάτω πολλές έσκορτ ...
![]()
Τυπάρα, υπάρχει κάτι που δεν καταλαβαίνεις στη φράσηΤυπαρα
Φιλικά , εκλασες τον διαγωνισμό , για τους δικούς σου λόγους (για μένα κακώς) , τι κάνεις εδώ πέρα ;
Είπες φεύγεις, ε φύγε .
Φτύνεις το διαγωνισμό και γυρνάς. Πάλι καλά που δεν ψήφισες κιόλας
«Η διαφορά είναι ότι οι ακροδεξιοί είναι άνδρες.Ο Ζαν , είναι κατά 1/4 του αιώνα νεότερος, από την παρέα των μπεκρήδων μπαρμπάδων .
Λογικό που τον μισούν .
Έχει ελπίδες, να μην έχει καταντήσει σαν κι αυτούς , μετά από 25 χρόνια.
Ο Ζαν γκομενίζει . Αυτοί είναι μόνιμα 15 άτομα, γεροντοψωλαρία.
δεν διαφωνωΡε τυπε που κολλανε ολα αυτα που λες με αυτα που γραφω εγω;
Απλα βρισκω γελοιο το θεαμα να κανουν καποιοι εδω μεσα λες και κρινεται η υστεροφημια τους απο ενα σαι για πουτανες.....
και ειπα οτι και νιπλης να ανοιγε το μρ μαλακας και ο ριρης23 να ανοιγε νημα για τον μρ καραφλα του σαιτ αυτο το τιμ θα επαιζε μπαλα και εκειΔιαβασα τα χαλια σας γιατι χθες δεν μπηκα καθολου....για να μην στενοχωριεστε ειστε και οι μεν και οι δε ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥΤΣΟ.
Α και Νιπλη αλλη μια φορα....ΓΑΜΙΕΣΑΙ.
Ο ΠΑΣΟΚος , τελευταία ήταν γαλάζιος. Όπως όλοι οι παλιοί ΠΑΣΟΚοι , που πριν το 1981-1984 , δήλωναν αριστεροί.
Στην πραγματικότητα βέβαια ήταν πάντα ρουσφετολόγοι και άχρηστοι .
Τελευταία είσοδο πάντως , έχει 1/12/2025. Οπότε μπορεί να σκάσει μύτη πάλι .
Που να δεις κάτι άλλους που ζουν όλο το χρόνο για να έρθουν ναΡε τυπε που κολλανε ολα αυτα που λες με αυτα που γραφω εγω;
Απλα βρισκω γελοιο το θεαμα να κανουν καποιοι εδω μεσα λες και κρινεται η υστεροφημια τους απο ενα σαι για πουτανες.....
Αδελφέ, σορρυ για το επερχόμενο πρηξοπουτσι, εσένα βρήκα πρόχειρο εκείνη την ώρα, περίμενε, θα γράψω σε λίγο για το λιαρ τζετ του αθηνεζου να αποπροσανατολισω, χαπατο είναι, θα το μασήσει.....ο αλλος τον γλενταει οτι εχω 2 μιτρια που δεν τα εχω και θα την λιβανιζει αυτη τη μαλακια ο λακης 2-3 χρονια![]()

εγώ αποχωρώ παιδιά .....
σε καμία ψηφοφορία σε κανά χρόνο ... μπορεί να τα ξαναπούμε ....
γιατί θα είστε στην ιγκνορ λίστα μου ....
για να μη μπαίνετε στον κόπο να μου απευθύνετε το λόγο λέω ....
Τυπάρα, υπάρχει κάτι που δεν καταλαβαίνεις στη φράση
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΕΔΩ ;;;
Θα γράφω όπου και όποτε γουστάρω.
Με αυτό είχαν πρόβλημα .... τραμού ... σαύρας .... πίξουλας ....
Πλέον δεν έχουν .
Από εδώ.....εγώ αποχωρώ παιδιά .....
σε καμία ψηφοφορία σε κανά χρόνο ... μπορεί να τα ξαναπούμε ....
γιατί θα είστε στην ιγκνορ λίστα μου ....
για να μη μπαίνετε στον κόπο να μου απευθύνετε το λόγο λέω ....
Τυπάρα, υπάρχει κάτι που δεν καταλαβαίνεις στη φράση
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΕΔΩ ;;;
Θα γράφω όπου και όποτε γουστάρω.
Με αυτό είχαν πρόβλημα .... τραμού ... σαύρας .... πίξουλας ....
Πλέον δεν έχουν .

Γερο μη νευριαζεις πολυ θα σου ανέβει καμια πιεση και θα μεινει η κλικα ακεφαλη και ο μπαροκ δεν θα μπορει να τα βγαλει περα μονος ως χαζοκούτι που ειναιΤι δουλειά έχει αυτός να τους ρωτήσει ρε ξεφτιλισμένε;
Αυτός τους δήλωσε ως μάρτυρες του;
Άντε βάλε καμιά ανοιχτή βεντάλια στον κώλο σου, να κάνεις το παγώνι, αχρείε θρασύδειλε σωματέμπορα.
Ο μπαρόκ με την κλίκα ΤΟΥ σου έκανε το διαγωνισμό, ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ, μλκ.Γερο μη νευριαζεις πολυ θα σου ανέβει καμια πιεση και θα μεινει η κλικα ακεφαλη και ο μπαροκ δεν θα μπορει να τα βγαλει περα μονος ως χαζοκούτι που ειναι
Οπα τι εννοεις ποιητη;;;Ο μπαρόκ με την κλίκα ΤΟΥ σου έκανε το διαγωνισμό, ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ, μλκ.
Α, είσαι και βλάκας. Κόψαμε τη μπεσαμέλ ρε μλκΟπα τι εννοεις ποιητη;;;
Για λέγε τι κανατε στο διαγωνισμο
Δεν με νοιάζει εμένα τύπε γιατί γειώνω κεράσματα γουρνοπούλας, αυτά ενδιαφέρουν πειναλέους και διακονιαρέους...βάζουν κάτω πολλές έσκορτ ...
Ψήφισε Ζαν Κλοντ. Είναι σαν να ψηφίζεις τον Λάκη. Ο δούλος του είναι.Δεν γνωρίζω τον Ananeotikos.
Μπορεί κάποιος να ανεβάσει κάποιο highlight μαλακίας του;
Για το ραντεβουδάκι και τους μάρτυρες τίποτα, καμία κουβέντα.Γερο μη νευριαζεις πολυ θα σου ανέβει καμια πιεση και θα μεινει η κλικα ακεφαλη και ο μπαροκ δεν θα μπορει να τα βγαλει περα μονος ως χαζοκούτι που ειναι