Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 50 άτομα (1 μέλη και 49 επισκέπτες)
Εγγρ.
9 Σεπ 2023
Κριτικές
2
Like
575
Πόντοι
301

Citizen8212

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
1.441
Πόντοι
206
Χαλαρα πράγματα σήμερα μια καλή Κρος από Θεσσαλονίκη ένα femboy και μια τρανς από Βουλγαρία λίγο βαρβατη έλεγε μην νομίζετε ότι είμαι γυναίκα τρανς είμαι

pepito6969

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2014
Κριτικές
2
Like
343
Πόντοι
21
Της πουτανας από κοριτσάκια με πουλάκι κ ωραία σώματα
3 στο σύνολο
Πήδηξα τη μια ,όχι αυτό που ήρθε από επαρχία , είχε σώματαρα αλλά ήθελε βιασμα γιατί πονούσε πολύ κ δεν το πήδηξα , δεν είχα κ βοηθό!
Ακόμα εκεί είναι όλα τους

Μπορεί και να μην γράψουν.
Πήγα εχθές το Σάββατο στις 11:30 , δεν είχε πολλή φάση, η γατούλα με τα δερμάτινα, και τα υπόλοιπα αγοράκια που παίζουν συνήθως μεταξύ τους . Για Σάββατο δεν ήταν καλά.... μπορεί να πήγα και αργά......

Kolobaras35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2025
Like
1.223
Πόντοι
201
Πάντως αν μυρίζει έστω κ λίγο μια γυναίκα ή τρανς ή κροσσ ξενερώνω τελείως, το λέω γιατί ελάχιστες είναι πεντακάθαρες κ καταλαβαίνεις πόσο καθαρές κ έτοιμες είναι

Sia cross

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2025
Like
436
Πόντοι
20
Πάντως αν μυρίζει έστω κ λίγο μια γυναίκα ή τρανς ή κροσσ ξενερώνω τελείως, το λέω γιατί ελάχιστες είναι πεντακάθαρες κ καταλαβαίνεις πόσο καθαρές κ έτοιμες είναι
Το μόνο πρόβλημα είναι ότι εκεί έχει ζέστη οπότε και ολοκαθαρη φρεσκοπλυμμενη να πάει μπορεί να φύγει η φρεσκάδα. Κι εγώ όταν πηγαίνω θέλω να είμαι καθαρή και φρεσκαρισμενη. Στον άνδρα βέβαια είναι σεξυ η μυρωδιά. Όχι η βρώμα βέβαια. Εννοώ η αντριλα.

Kolobaras35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2025
Like
1.223
Πόντοι
201
Το μόνο πρόβλημα είναι ότι εκεί έχει ζέστη οπότε και ολοκαθαρη φρεσκοπλυμμενη να πάει μπορεί να φύγει η φρεσκάδα. Κι εγώ όταν πηγαίνω θέλω να είμαι καθαρή και φρεσκαρισμενη. Στον άνδρα βέβαια είναι σεξυ η μυρωδιά. Όχι η βρώμα βέβαια. Εννοώ η αντριλα.
Καλά ξέρω πολύ καλά όσο κ να ιδρώσεις ,ποια μυρωδιά είναι καθαρή κ ποια από βρωμιά!

Poutsaros777

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2024
Like
26
Πόντοι
0
Καλή φαση

Εγγρ.
16 Νοε 2025
Like
254
Πόντοι
20

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
4.130
Πόντοι
456
αν σαρεσουν οι μυρωδιες ελα αθηναικον εχει πολλα να μυρισεις εκει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom