Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 51.183
- Πόντοι
- 28.246
Αν δεν είναι μέσα στο σκουπιδιάρικο το νταραβέρι, δεν καταδέχεται ο Ρετρός.πες μου τι μέσο έβαλες για να μην εισαι υποψήφιος![]()
Αν δεν είναι μέσα στο σκουπιδιάρικο το νταραβέρι, δεν καταδέχεται ο Ρετρός.πες μου τι μέσο έβαλες για να μην εισαι υποψήφιος![]()
Τον βάζω μέχρι της 5 είναι η διορίαπες μου τι μέσο έβαλες για να μην εισαι υποψήφιος![]()
Ο Άγιος σε άδειασε.Τον βάζω μέχρι της 5 είναι η διορία
Χαχαχαχχαα
ωραια παμε παλι απ την αρχη........λείπει το φαβορί από την λίστα.αυτο...Σου έφερα ως παράδειγμα για να δεις πως πάιζω μπάλα σε διαγωνισμούς. Άσε τα πουτανικά. Άλλη κουβέντα αυτή. Τουλάχιστον δεν είσαι βλακάκος όπως ο Ζαν και ο Ανναπούρνα. Για βλάκα δεν σε έχω. Κατάλαβε τι και πως το είπα.
Ρε όποιον και να φέρεις τον έχω σκίσει λέμε. Χτύπα στο 2 να βγάλεις λεφτά.ωραια παμε παλι απ την αρχη........λείπει το φαβορί από την λίστα.αυτο...
Εγώ δεν σκοπεύω να τσακωθω με άγιοΟ Άγιος σε άδειασε.
Αυτός μια χαρά πάειπάντως να παρατηρήσω το εξής
όλοι οι διαγωνισμοί παραπαίουν...
όχι φέτος, εδώ και 2-3 χρόνια
Bronson....ταινιαρα.τυπε κάτσε να προλάβω να δώσω εικόνα λαηβ μετάδοση από όλα τα αλάνια εδώ μέσα
δεν εχω ομως που να ριξω την δευτερη ψηφο....την πρωτη ξερω...την δευτερη οχι ...Ρε όποιον και να φέρεις τον έχω σκίσει λέμε. Χτύπα στο 2 να βγάλεις λεφτά.
Τι είπες για ακόμα μια φορά; Δεν έχεις λινκ. Και τι εκανε ο Άγιος; Σε άδειασε. Ας πρόσεχε.Εγώ δεν σκοπεύω να τσακωθω με άγιο
Αν επιμέινει τότε θα γίνει το μπαμ
Πάμε παρακάτω...
Σε έχω βάλει υποψήφιο για να μη στενοχωρηθειςΧαιρετίζω την πρωτοβουλία Ζαν.
Επιτέλους κάποιος κάνει τη βρώμικη δουλειά και βγαίνει μπροστά.
Τι τραβάς κι εσύ. Άστην κενή. Δεν έχει αξία έτσι κι αλλιώς.δεν εχω ομως που να ριξω την δευτερη ψηφο....την πρωτη ξερω...την δευτερη οχι ...
ολες κενες φετος......αντε ισως ριξω μια......Τι τραβάς κι εσύ. Άστην κενή. Δεν έχει αξία έτσι κι αλλιώς.
Πριν που είδα κανένας δε με τίμησε.Έχουμε μια μικρή άνοδο barock παρακαλώ
Πάμε δυνατά ο αγώνας συνεχίζεται.
Πρόσθετα και pastelio retro
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σε έχω βάλει υποψήφιο για να μη στενοχωρηθεις
Ρε μαλακα, μεΈχουμε μια μικρή άνοδο barock παρακαλώ
Πάμε δυνατά ο αγώνας συνεχίζεται.
Πρόσθετα και pastelio retro
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σε έχω βάλει υποψήφιο για να μη στενοχωρηθεις
Έχει ποδόσφαιρο ΓΚΡ τι βιάζεσαι;Ακούω προτάσεις για ονόματα μέχρι της 17.00 μετά τέλος
Να γίνει μαλακια σαν του μπαροκ ρε ντουνταΈχει ποδόσφαιρο ΓΚΡ τι βιάζεσαι;
Τα κορίτσια θα μείνουν νη$τικά;
Να περιμένεις γιατί έχω στείλει σήμα απέναντι...
Μέχρι τότε προσέθεσε κι εμένα σκασίλα μου μακάρι να βγω πρώτος....
Και γιατί τον άφησες μόνο για 3 ημέρες;
Βάλε τον τουλάχιστον μία εβδομάδα.