Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 120 άτομα (0 μέλη και 120 επισκέπτες)

papaphilips

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
240
Like
62.286
Πόντοι
51.203

Α-Ω

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
8.524
Πόντοι
6.795
Καλησπέρα κύριοι

Για Καρίνα ,Daniela ή Κλεοπάτρα από Κηφισού, έχει κάποιος εμπειρία
Η ΚλεοΠάρτα είναι Αθηνούλα ex-Magic οπότε κάνε μελέτη, βγάλε ένα σκόντο 50%...κι αν ποτέ τα άλλαζα, πάλι φουντούνια θάτρωγα.

Chosen

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαρ 2016
Κριτικές
36
Like
1.824
Πόντοι
1.076
Ξέρουμε τπτ για τη λατίνα Ζωή στο Ισμήνης;

Johnstef

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
99
Like
13.759
Πόντοι
12.586
Καλησπέρα κύριοι

Για Καρίνα ,Daniela ή Κλεοπάτρα από Κηφισού, έχει κάποιος εμπειρία

κριτική μου για Καρίνα.

popeye11

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2022
Like
10
Πόντοι
0
ΕΠΕΙΔΉ ΈΧΩ ΧΆΣΕΙ ΚΆΠΟΙΟ ΕΠΕΙΣΌΔΙΟ ΤΙ ΈΧΕΙ ΠΑΊΞΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ ΚΑΙ ΕΊΝΑΙ ΤΌΣΟ ΚΑΙΡΌ ΚΛΕΙΣΤΆ ΤΑ ΣΤΟΎΝΤΙΟ?

Dion555

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2024
Like
34
Πόντοι
0
Παιδιά ξέρει κανείς καμιά γυμνασμένη σε στούντιο ;

Revlimit

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
14
Like
25.466
Πόντοι
6.896
ΕΠΕΙΔΉ ΈΧΩ ΧΆΣΕΙ ΚΆΠΟΙΟ ΕΠΕΙΣΌΔΙΟ ΤΙ ΈΧΕΙ ΠΑΊΞΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ ΚΑΙ ΕΊΝΑΙ ΤΌΣΟ ΚΑΙΡΌ ΚΛΕΙΣΤΆ ΤΑ ΣΤΟΎΝΤΙΟ?
Καλυτερα που εκλεισαν , και ανοιχτα που ηταν δεν ειχε τιποτα της προκοπης

Chosen

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαρ 2016
Κριτικές
36
Like
1.824
Πόντοι
1.076
Είδα την Barbie στους Γερμανούς, άγαλμα. Μέσα κάνει τπτ ή ειναι ψοφίμι;

Johnstef

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
99
Like
13.759
Πόντοι
12.586
κανείς δεν ξέρει ακριβώς. Κι έκλεισαν όλα μαζί κάπου το Φεβρουάριο, μόνο το 4Α όροφος με τις Ασιάτισσες είχε κλείσει νωρίτερα.
Καλυτερα που εκλεισαν , και ανοιχτα που ηταν δεν ειχε τιποτα της προκοπης
Σχετικό είναι αυτό. Κάποια διαστήματα είχε, κάποια όχι.
Πάντως κατά τη γνώμη μου γενικά δεν είναι καλό να κλείνουν μαγαζιά, έτσι κι αλλιώς δεν έχουμε τις άπειρες επιλογές.

Revlimit

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
14
Like
25.466
Πόντοι
6.896
κανείς δεν ξέρει ακριβώς. Κι έκλεισαν όλα μαζί κάπου το Φεβρουάριο, μόνο το 4Α όροφος με τις Ασιάτισσες είχε κλείσει νωρίτερα.

Σχετικό είναι αυτό. Κάποια διαστήματα είχε, κάποια όχι.
Πάντως κατά τη γνώμη μου γενικά δεν είναι καλό να κλείνουν μαγαζιά, έτσι κι αλλιώς δεν έχουμε τις άπειρες επιλογές.
Τελευταίο καιρο δεν ειχε τιποτα εξαρταται για ποτε μιλας

Johnstef

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
99
Like
13.759
Πόντοι
12.586

Και να έκλεισαν τα μαγαζιά στη Κασσάνδρας, λογικά τα κορίτσια απορροφήθηκαν από άλλα μαγαζιά.
κοίτα, η τελευταία μου επίσκεψη στο 4Β αρχές του έτους ήταν όντως για τα πανηγύρια. Ήταν μια κοπέλα εντελώς ψόφια της οποίας δεν θυμάμαι το όνομα.
Με τις Ασιάτισσες του 4Α είχα καλές συναντήσεις (και τις τελευταίες και πιο παλιά) όπως και με ένα λατινάκι Ταμάρα, για ένα διάστημα που δούλεψε με λατίνες. Και με ένα λατινάκι Λάουρα στο 4Γ.
Επίσης ήταν καλά με τη Βαλέρια, τη Μπέτυ, τη Μαρία, τη Ντινάρα στα 3 και 8Γ. Και στο 8Γ1 με την Ασιάτισσα Τζέσικα/Νάνσυ που την είχα πρωτογνωρίσει στα μασάζ. Παλιότερα όλες αυτές, όχι πρόσφατα.

Αν εξαιρέσουμε τις Ασιάτισσες που εξαφανίστηκαν, πολλά από τα υπόλοιπα ανήκαν σε μίνι-αλυσίδες (π.χ. το 4Β) οπότε όντως τα κορίτσια συνέχισαν στα άλλα μαγαζιά.
Οι δε Λάουρα και Λαουρίτα του 4Γ είναι στον όμιλο Τριγγέτα.

Revlimit

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
14
Like
25.466
Πόντοι
6.896
κοίτα, η τελευταία μου επίσκεψη στο 4Β αρχές του έτους ήταν όντως για τα πανηγύρια. Ήταν μια κοπέλα εντελώς ψόφια της οποίας δεν θυμάμαι το όνομα.
Με τις Ασιάτισσες του 4Α είχα καλές συναντήσεις (και τις τελευταίες και πιο παλιά) όπως και με ένα λατινάκι Ταμάρα, για ένα διάστημα που δούλεψε με λατίνες. Και με ένα λατινάκι Λάουρα στο 4Γ.
Επίσης ήταν καλά με τη Βαλέρια, τη Μπέτυ, τη Μαρία, τη Ντινάρα στα 3 και 8Γ. Και στο 8Γ1 με την Ασιάτισσα Τζέσικα/Νάνσυ που την είχα πρωτογνωρίσει στα μασάζ. Παλιότερα όλες αυτές, όχι πρόσφατα.

Αν εξαιρέσουμε τις Ασιάτισσες που εξαφανίστηκαν, πολλά από τα υπόλοιπα ανήκαν σε μίνι-αλυσίδες (π.χ. το 4Β) οπότε όντως τα κορίτσια συνέχισαν στα άλλα μαγαζιά.
Βαλερια και μπετυ εμφανιζονται σε γραφειο οποτε το θυμουνται
Η μαρια εμφανιζεται στα υπολοιπα της αλυσιδας
Ντιναρα δεν εχει ξαναπατησει ελλαδα οι υπολοιπες σε διαφορα στουντιο, και τελευταίο καιρο μονο κατι λατινες ειχε που δεν ηταν και κατι το ιδιαιτερο οποτε και ανοιχτα που ηταν

vinnie

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2018
Κριτικές
8
Like
699
Πόντοι
301
Μονο η Τατιαννα η Ελληνιδα ελεγε απο εκει τα τελευταια χρονια με τις τελειες ποδαρες και την εξεραιτικη κολαρα!!!κασσανδρας 3 ηταν νομιζω βραδινες βαρδιες.ποιος ξερει που γαμιεται τωρα εκλεισαν και εξαφανιστηκε.

Blade77

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
949
Πόντοι
86
Να ρωτήσω και εγώ κάτι, μήπως ξέρει κάποιος να μου απαντήσει. Οι φωτογραφίες της Κειτυ και της Καίτης από Ηλ. Ηλίου 82 είναι αληθινές?

oKsa

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2024
Κριτικές
1
Like
678
Πόντοι
81

Καλησπέρα ξέρεις που μπορώ να βρω τη Λάουρα από το 4γ (λατινα )

kafros63

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2022
Like
150
Πόντοι
0
Να ρωτήσω και εγώ κάτι, μήπως ξέρει κάποιος να μου απαντήσει. Οι φωτογραφίες της Κειτυ και της Καίτης από Ηλ. Ηλίου 82 είναι αληθινές?
Η Κέισι είναι πολύ κοντά σε αυτό που βλέπεις στη φωτογραφία, την άλλη δεν την έχω δει.

Johnstef

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
99
Like
13.759
Πόντοι
12.586
Καλησπέρα ξέρεις που μπορώ να βρω τη Λάουρα από το 4γ (λατινα )
σε στούντιο δεν την έχω πάρει είδηση από τότε που δούλεψε στο 4Γ. Ή δεν θα ξαναήρθε ή θα εμφανίστηκε σε κα΄να μπουρδελάκι, με το ίδιο ή άλλο όνομα, δεν ξέρω κάτι παραπάνω.

• Αγάπη
Αντιδράσεις: oKsa
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom