Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 52 άτομα (1 μέλη και 51 επισκέπτες)
Εγγρ.
16 Νοε 2025
Like
254
Πόντοι
20
Kalhspera sthn patea.Διαβαζω καιρό εδώ μεσα και είχα βρεθεί κάποτε στιγμιαία 1 φορά στο cinema.? Έχω φαντασίωση να βρεθώ μέσα κάπως έτσι σαν τη φώτο και να φάω γλεντισμα.Δεν ξέρω βέβαια κατά πόσο..αξίζει η μόνο που θα πληρώσω...
Είμαι κρος εσύ δε ξέρω αν είσαι αλλά έτσιη κυκλοφορείς στο σινεμά σε παρακαλώ.μονο στο πάνω όροφο στους καναπέδες πίσω.κ στις καμπίνες.με κανονικά ρούχα ή αν είσαι κρος φόρεμα πχ οκ αλλά όχι με εσωρουχα σε όλο το χώρο να ανεβοκατεβαίνεις . παρασκευή Σάββατο έχει συνήθως πιο πολύ κόσμο αλλά γενικά έχει κ είναι καθαρό κ ασφαλη

ggg777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
1.744
Πόντοι
216
Είμαι κρος εσύ δε ξέρω αν είσαι αλλά έτσιη κυκλοφορείς στο σινεμά σε παρακαλώ.μονο στο πάνω όροφο στους καναπέδες πίσω.κ στις καμπίνες.με κανονικά ρούχα ή αν είσαι κρος φόρεμα πχ οκ αλλά όχι με εσωρουχα σε όλο το χώρο να ανεβοκατεβαίνεις . παρασκευή Σάββατο έχει συνήθως πιο πολύ κόσμο αλλά γενικά έχει κ είναι καθαρό κ ασφαλη
Γιατί το ζητάς αυτό ;

NOTA CROSS

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2025
Like
95
Πόντοι
0
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Έτσι μόνο στον πάνω όροφο στα σκοτεινά και μέσα σε καμπίνα φυσικα

NOTA CROSS

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2025
Like
95
Πόντοι
0
Γειά σήμερα τελικά μάλλον blue vision θα πάω που με εξυπηρετεί..

gambb

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2011
Κριτικές
2
Like
265
Πόντοι
21
να κανει οτι θελει να γαμηθει θελει οχι σαν και εσενα που κλειδωνεσαι και δεν μας εξυπηρετεις

captain 69

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Κριτικές
2
Like
21.155
Πόντοι
5.956
Kalhspera sthn patea.Διαβαζω καιρό εδώ μεσα και είχα βρεθεί κάποτε στιγμιαία 1 φορά στο cinema.? Έχω φαντασίωση να βρεθώ μέσα κάπως έτσι σαν τη φώτο και να φάω γλεντισμα.Δεν ξέρω βέβαια κατά πόσο..αξίζει η μόνο που θα πληρώσω...
Στο Αθηναϊκό να πας σαν τη φωτό. Οι πεινασμένοι για πουστοκωλάρα φημισμένοι λαθρογαμιάδες του, θα σε γλεντήσουν όσο δεν παίρνει. Φωτιά θα πάρει ο σφιχτήρας σου.

NOTA CROSS

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2025
Like
95
Πόντοι
0
Στο Αθηναϊκό να πας σαν τη φωτό. Οι πεινασμένοι για πουστοκωλάρα φημισμένοι λαθρογαμιάδες του, θα σε γλεντήσουν όσο δεν παίρνει. Φωτιά θα πάρει ο σφιχτήρας σου.
Είναι πολλυ βρώμικο φίλε μου

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
137
Like
12.813
Πόντοι
11.915

johnsti

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2022
Like
23
Πόντοι
0
Άρα για ουρολαγνεία και κοπρολαγνεία, Αθηναϊκό. Τόσο kink friendly venues ούτε στη Γερμανία :sunglasses:

• Like
Αντιδράσεις: WASP4
Εγγρ.
16 Νοε 2025
Like
254
Πόντοι
20
να κανει οτι θελει να γαμηθει θελει οχι σαν και εσενα που κλειδωνεσαι και δεν μας εξυπηρετεις
Εννοώ βρε ότι απαγορεύεται να κυκλοφορας με εσώρουχα σε όλους τους χώρους.μου το έχουν πει.κ εκτός αυτό δε μπορώ να κάνω κάτι με όλο το σινεμά είπαμε

Cross Xaroula

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2021
Like
669
Πόντοι
86
Σήμερα κατά της 14.15 με 20 πιο Cross η Trans περπατούσε στην Πατησίων στο ύψος του Πολυτεχνειου από εδώ μεσα;
Περασε ακριβώς από δίπλα μου και μιλούσε εκείνην την ώρα στο κινητό.

giorgos_07

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2008
Κριτικές
16
Like
1.031
Πόντοι
8.120
Γτ? Ας κανει οτι θελει. Ετσι κι αλλιως εχω δει και ενα catboy να κυκλοφορει με κορμακι στρινγκ που ειναι το κακο? Οι φασεις που γίνονται σε καναπεδες δηλαδη δεν πειραζει?

• Like
Αντιδράσεις: Btm79
Εγγρ.
16 Νοε 2025
Like
254
Πόντοι
20
Γτ? Ας κανει οτι θελει. Ετσι κι αλλιως εχω δει και ενα catboy να κυκλοφορει με κορμακι στρινγκ που ειναι το κακο? Οι φασεις που γίνονται σε καναπεδες δηλαδη δεν πειραζει?
Άλλο στους καναπέδες άλλο να περπατάς με εσώρουχα σε όλο το σινεμά απαγορεύεται μου το έχουν πει σε το λέω τυχαία.κ από το μαγαζί κ ο σεκιούριτι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom