Νέα

Παθαίνει burn-out ο πορνοπελάτης;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Johnstef
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 37
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Johnstef

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
99
Like
13.767
Πόντοι
12.586
Κυριακάτικο τρόπον τινά αλλά με απασχολεί τελευταία, γι' αυτό και θα ήθελα και τη δική σας εμπειρία.
Το τελευταίο διάστημα σαν να βιώνω ένα αίσθημα κορεσμού. Κάτι σαν burn-out. Τρώω βέβαια και τις φόλες μου όπως όλοι μας αλλά και από τις συνεδρίες που δεν φολιάζομαι, συχνά φεύγω από το δωμάτιο με την αίσθηση "ε, και τι έγινε, άλλη μια κοπέλα, άλλη μια πίπα, άλλο ένα γαμήσι με καπότα και λιπαντικό". Κι αυτό συμβαίνει εδώ και πολλές συνεδρίες. Πλέον για να ενθουσιαστώ, για να φύγω από το δωμάτιο μονολογώντας "να είσαι καλά κούκλα μου!" πρέπει η κοπέλα να μου δώσει αυτό το κάτι διαφορετικό, το κάτι παραπάνω, που φυσικά δεν συμβαίνει με τις περισσότερες.

Συμβαίνει και σε σας κάτι παρόμοιο, όσους είστε παλιοί και τακτικοί στο άθλημα;

Υπόψη ότι:
- είμαι πουρόκερ, πάνε πια οι εποχές που το πουλάκι μου γινόταν κάγκελο χωρίς λόγο ενώ ήμουν στον ηλεκτρικό για να πάω στο πανεπιστήμιο. Πλέον σηκώνεται με το που ξεκινήσω να χαριεντίζομαι με την κοπέλα.
- είμαι τακτικός πελάτης, με 2 επισκέψεις τη βδομάδα, πολύ σπάνια και 3 στο τσακίρ κέφι, εδώ και σχεδόν 4,5 χρόνια. Πιο παλιά είχα μονοψήφιο αριθμό επισκέψεων.
- είχα κι ένα μεγάλο διάστημα αναγκαστικής αποχής από τα κορίτσια, από τον Φεβρουάριο μέχρι και τον Ιούλιο.
Σκέφτομαι μπας και μειώσω τις επισκέψεις στη μια τη βδομάδα, μήπως κι έτσι αυξηθεί το ενδιαφέρον μου.

Τι λέτε για όλα αυτά;

Nubic

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
23.332
Πόντοι
6.246
Κυριακάτικο τρόπον τινά αλλά με απασχολεί τελευταία, γι' αυτό και θα ήθελα και τη δική σας εμπειρία.
Το τελευταίο διάστημα σαν να βιώνω ένα αίσθημα κορεσμού. Κάτι σαν burn-out. Τρώω βέβαια και τις φόλες μου όπως όλοι μας αλλά και από τις συνεδρίες που δεν φολιάζομαι, συχνά φεύγω από το δωμάτιο με την αίσθηση "ε, και τι έγινε, άλλη μια κοπέλα, άλλη μια πίπα, άλλο ένα γαμήσι με καπότα και λιπαντικό". Κι αυτό συμβαίνει εδώ και πολλές συνεδρίες. Πλέον για να ενθουσιαστώ, για να φύγω από το δωμάτιο μονολογώντας "να είσαι καλά κούκλα μου!" πρέπει η κοπέλα να μου δώσει αυτό το κάτι διαφορετικό, το κάτι παραπάνω, που φυσικά δεν συμβαίνει με τις περισσότερες.

Υπόψη ότι:
- είμαι πουρόκερ, πάνε πια οι εποχές που το πουλάκι μου γινόταν κάγκελο χωρίς λόγο ενώ ήμουν στον ηλεκτρικό για να πάω στο πανεπιστήμιο. Πλέον σηκώνεται με το που ξεκινήσω να χαριεντίζομαι με την κοπέλα.
- είμαι τακτικός πελάτης, με 2 επισκέψεις τη βδομάδα, πολύ σπάνια και 3 στο τσακίρ κέφι, εδώ και σχεδόν 4,5 χρόνια. Πιο παλιά είχα μονοψήφιο αριθμό επισκέψεων.
- είχα κι ένα μεγάλο διάστημα αναγκαστικής αποχής από τα κορίτσια, από τον Φεβρουάριο μέχρι και τον Ιούλιο.
Σκέφτομαι μπας και μειώσω τις επισκέψεις στη μια τη βδομάδα, μήπως κι έτσι αυξηθεί το ενδιαφέρον μου.

Τι λέτε για όλα αυτά;
Θα έλεγα ότι είναι σημάδι ότι μεγαλώνουμε. Όχι επειδή πέφτουν οι επιδόσεις επειδή αλλάζει ο τρόπος σκέψης. Μεγαλώνοντας γίνεσαι πιο επιλεκτικός στα πάντα.
Τις πρώτες φορές στον αγοραίο έρωτα σου γίνεται εμμονή "τι μου έκανε η μία, τι σώμα είχε η άλλη, τι φωνές η τρίτη" . Στην πορεία γίνεσαι πιο έμπειρος και πιο επιλεκτικός. Όπως όταν παίρνεις ένα καινούριο αυτοκίνητο στην αρχή λες "τι γκάζι είναι αυτό, τι ηλεκτρονικά, τι design" και μετά συνηθίζεις να το οδηγείς κάθε μέρα και δε σου κάνει εντύπωση.

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
32.556
Πόντοι
6.236

Υπόψη ότι:

Τι λέτε για όλα αυτά;
Καλό το θέμα αλλά έπρεπε να βάλεις και κάποιες ζουμερές λεπτομέρειες για να τραβήξεις κόσμο. Λίγο βυζί, λίγο κώλο. Και κάποια φωτογραφία από κορασίδα ίσως βοηθούσε...μια από τις φόλες έστω.
Ο Μήτσος με τη γλαφυρότητα του, σου τράβηξε τον κόσμο.
Γνώμη μου.

Διαγραμμένο μέλος 36857

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
108
Like
20.596
Πόντοι
26.435
Ναι, τι παθαίνω εγώ...Για αρχή δεν με ενδιαφέρει η επίδοση γιατί και νέος είμαι και πολύ καλά κρατιέμαι και απλά λιτά και όμορφα χαπακώνομαι γιατί όταν πάω "βόλτα" σε ένα 2ήμερο ρίχνω από 3 έως 5 μπαλάκια. Όμως: Όταν πηγαίνω τακτικά σε μια πουτάνα χαλάει το χαλαρό και ήρεμο "πουτάνα-πελάτης" Όταν πας πολύ κάπου κουράζει. Όταν πάλι δεν πας συχνά παίρνεις κάπως μια συμπεριφορά "κρύα" Έτσι όταν κρατάς rotation όπως κάνω εγώ μετά από λίγο γίνεται κάπως "κονσέρβα" το θέμα. Όταν δοκιμάζω καινούργια φρούτα συνήθως δε μου βγαίνει σε καλό, με τις "στάνταρ" υπάρχει κορεσμός, ανανέωση δεν υπάρχει της προκοπής τουλαχιστον και έτσι καταλήγω να θέλω μεν να πάω μα να μην πηγαίνω. Γενικά πηγαίνω εκεί που στιγμιαία η πουτάνα "θέλει" να περάσει μαζί μου, αποφεύγω πολύ την τριβή και τη ρουτίνα.

Α-Ω

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
8.528
Πόντοι
6.795

Υπόψη ότι:

Τι λέτε για όλα αυτά;
πολύ ενδιαφέρον,
ο κορεσμός είναι από την εμπειρία όπως το περιγράφεις, ε, και τι έγινε...κλπ.

κάνε μια δοκιμή να μείνεις ένα 15ήμερο στα αποδυτήρια. Μπορεί να πας με άλλο ενθουσιασμό.

Bestman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
2.775
Πόντοι
456
Ένας καινούργιος τρόπος για να πεις ότι θέλω να γίνω πουστης..

OP
OP
Johnstef

Johnstef

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
99
Like
13.767
Πόντοι
12.586
Ένας καινούργιος τρόπος για να πεις ότι θέλω να γίνω πουστης..
λες να δοκιμάσω να το γυρίσω τώρα στα γεράματα;
Αλλά ξέρω γω ρε γαμώτο, μπυροκοιλιές, καράφλες, τριχωτοί κώλοι... πώς να μου κάνει κούκου με αρσενικούς :grin:

Διαγραμμένο μέλος 82386

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
5.165
Πόντοι
736

Υπόψη ότι:

Τι λέτε για όλα αυτά;
Εγώ τις μείωσα πάντως.
Πήγαινα κάθε μέρα σχεδόν παλιά, αλλα πλέον μία τη βδομάδα το πολύ.
Έχει πιο πολύ αξία έτσι.
Επίσης δεν γαμάω όπου ναναι. Κάνω έρευνα, τουλάχιστον μισή ώρα μπορεί και παραπάνω, σε όλα τα μπουρδέλα.
Ποδαρόδρομος. (κάνω και τη γυμναστική μου έτσι).

Και δεν ακούω κανέναν.
Καλές κακές κριτικές στα παπάρια μου.
Είναι θέμα να γίνει το κλικ. Δεν είναι μόνο η "χημεία" που λένε εδώ (είναι και αυτό).
Αλλά και σε τι φάση θα πετύχεις την κοπέλα. Μπορεί να είναι αστέρι αλλά να την πετύχεις σε μέρα που είναι ξεπατωμένη. Μπορεί να είναι φωλίτσα αλλά να την πετύχεις καβλωμένη.
Μπορεί να είσαι χοντρός/πουρό/καραφλός/κλπ και να πετύχεις μία με το αντίστοιχο βίτσιο...
Όλα μετράνε γιαυτό θέλει να γυρίσεις πολλά μπουρδέλα και να γαμήσεις εκεί που θα το "νιώσεις".

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
20
Like
28.369
Πόντοι
6.246
Εγώ τις μείωσα πάντως.
Πήγαινα κάθε μέρα σχεδόν παλιά, αλλα πλέον μία τη βδομάδα το πολύ.
Έχει πιο πολύ αξία έτσι.
Επίσης δεν γαμάω όπου ναναι. Κάνω έρευνα, τουλάχιστον μισή ώρα μπορεί και παραπάνω, σε όλα τα μπουρδέλα.
Ποδαρόδρομος. (κάνω και τη γυμναστική μου έτσι).

Και δεν ακούω κανέναν.
Καλές κακές κριτικές στα παπάρια μου.
Είναι θέμα να γίνει το κλικ. Δεν είναι μόνο η "χημεία" που λένε εδώ (είναι και αυτό).
Αλλά και σε τι φάση θα πετύχεις την κοπέλα. Μπορεί να είναι αστέρι αλλά να την πετύχεις σε μέρα που είναι ξεπατωμένη. Μπορεί να είναι φωλίτσα αλλά να την πετύχεις καβλωμένη.
Μπορεί να είσαι χοντρός/πουρό/καραφλός/κλπ και να πετύχεις μία με το αντίστοιχο βίτσιο...
Όλα μετράνε γιαυτό θέλει να γυρίσεις πολλά μπουρδέλα και να γαμήσεις εκεί που θα το "νιώσεις".
Ακριβως αυτο ζω αυτη τη στιγμη.100% μαζι σου.Ισχυει κ του νηματοθετη,ναι ξεπουπουλιαζεσαι.Ναι επιστρεφεις,ναι αλλαζεις γνωμη.Κι ολα αυτα μαζι με αυτα που λες,απολυτα νορμαλ.

ypotaktikos97

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Απρ 2023
Κριτικές
31
Like
9.684
Πόντοι
6.246
Φυσικά και παθαίνει. Πιστεύω ότι στους περισσότερους έχει συμβεί έστω κάποια στιγμή.
Απλά μεγαλώνουμε και κάποια στιγμή συνειδητοποιούμε ότι δεν μας καλύπτει πια αυτός ο τρόπος διασκέδασης, αλλά θέλουμε κάτι παραπάνω. Η όλη φάση του πληρωμένου έρωτα κάποια στιγμή λογικό ειναι να προκαλέσει έναν κορεσμό. Ειδικά όταν στην ουσία επαναλαμβάνονται τα ίδια ακριβώς πράγματα χωρίς κάποια ουσιώδης αλλαγή.
Και εγώ πια έχω χάσει τον ενθουσιασμό του παρελθόντος, για αυτό και έχω αραιώσει πια το επάγγελμα του ''πουτανιάρη'' ,με κάποια παροδικά ξεσπάσματα που και που, με την ελπίδα ότι θα βρω κάποια που θα μου κάνει το κλικ και θα ξυπνήσει και πάλι το ηφαίστειο..:grin:.
Σε αυτό βέβαια ρόλο παίζει και η έλλειψη καινούριων επιλογών που με ενδιαφέρουν περισσότερο , πχ νεαρές κοπέλες Ελληνίδες, μελαχρινές , γυμνασμένες κλπ.
Και εγω λοιπόν θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες οτι μια διακοπή θα βοηθούσε, ή έστω να αραιώσουν λιγάκι οι επισκέψεις, ώστε να υπάρχει μεγαλύτερη προσμονή και μεγαλύτερος ενθουσιασμός την επόμενη φορα.
Και οπως πολυ σωστα λεει και ο nublic με τον χρόνο γινόμαστε και πιο επιλεκτικοί και δεν μας κάνουν εντύπωση πλέον τα ιδια πράγματα. Παλιά ας πούμε κριτήριο για να παρω μια κοπέλα ήταν μόνο η εμφάνιση , οποια όμορφη έβλεπα την ήθελα εδω και τώρα, πλέον δεν ενθουσιάζομαι το ίδιο εύκολα . Τώρα δίνω σημασία σε πολλά παραπάνω πράγματα, οπως ας πούμε κριτικές, την γενικότερη συμπεριφορά, ύφος που έχει στους πελάτες, το πως αποδέχεται ή μη μια αρνητική κρητική (αν έχει νήμα εδώ ) κλπ.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
31.211
Πόντοι
7.046
Ναι, υπάρχει κορεσμός. Το έπαθα και εγώ. Οι ίδιες τυποποιημένες άνοστες υπηρεσίες επαναλαμβανόμενες. Φόλες πλέον πάνω από μία στις 2, πεταμένα χρήματα, φεύγεις με νεύρα αντί ικανοποιημένος.

daddycool

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2022
Κριτικές
20
Like
2.714
Πόντοι
1.196
Και εγω κατηγορία πουροκερ. Σε εμένα έχει να κανει καθαρά με το "Κυρίως Πιάτο" της ζωης. Δουλειά, παιδιά, σκυλιά όταν με καλούν με τα 'θέλω' τους, και πέντε ωρες ελευθερες να'χω, δεν θα χαλαρώσω αρκετά ωστε να το ευχαριστηθώ.
Τις περιόδους όμως που τα βασικά είναι τακτοποιημένα, πάει μέλι...

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
39.800
Πόντοι
10.656
πρεπει να αλλαζεις παραστασεις. Μια με την πιτσιρικα που ειναι κορμαρα αλλα ριχνει φολες, μια με τη γρια τσιμπουκλου που θα σε αρμεξει, μια με την μιλφαρα που δεν θα σε κοψει στο ντογκυ ξεσκισμα, μια με την φρεσκια λατινα που ακομα δεν εμαθε τα κολπα, μια με καποιο απο τα στανταρακια σου που εχεις να πας καιρο κτλ κτλ. Θελει ροτεισον αλλιως θα βαρεθεις. Οσο καλη κι αν ειναι μια κορασιδα, αμα την "παντρευτεις" και πηγαινεις συχνα θα ξεφουσκωσει. Επιβαλλεται και λιγο μπαζωμα στη φαση των μπουρδελων, σαν να τρως βρωμικο με χοιρινο μια στο τοσο. Ετσι θα εκτιμησεις την ομορφια. Αμα γαμας μονο τις μουναρες μετα θα βλεπεις τις μετριες και δεν θα σου σηκωνεται.

Κατα τα αλλα αν νιωθεις οτι καηκες, παρε ρεπο μια βδομαδα χωρις να βλεπεις τσοντες και θα δεις για ποτε θα πεθυμησεις το μουνι :coffee:

srek7

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Κριτικές
82
Like
24.516
Πόντοι
26.235
Φυσικά και επερχεται κάποια στιγμή κοερεσμός.

Κυρίως ελλειψη διάθεσης/ψυχολογίας. Τα διαφορα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε μας ρίχνουν τη διάθεση και όσο περνάει η ηλικία αυτό μετρ'αει.

Καλο είναι να υπάρχουν και διαστήμαΤΑ αποτοξίνωσης

Sakis1104

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
584
Πόντοι
81

Υπόψη ότι:

Τι λέτε για όλα αυτά;
Μειώνοντας τις επισκέψεις. Δεν αυξάνεται το ενδιαφέρον. Άκρως αντίθετο. Όλα είναι στο μυαλό. Και στο dna. Να κάνεις καλή διατροφή. Και εξετάσεις αίματος .πιο πολύ εάν έχεις ανεβασμένα τριγλυκερίδια και σάκχαρο.οσο πιο πολύ πας με διαφορετικές γυναίκες.τοσο πιο πολύ ανεβαίνει η σεξουαλικότητα. Δεν παίζει ρόλο η ηλικία.η ψυχολογία σου μόνο.εαν την ρίχνει καμιά φορά δοκίμασε άλλη.αυτην που φαντασιωνεσε

Sakis1104

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
584
Πόντοι
81
Και κάνε ένα τσεκ απ'.στα αγγεία τις καρδιά σου εάν έχουν κάποια στένωση η αθηρωματα. Επηρεάζουν αυτά και την αιμάτωση του εγκεφάλου.και δεν μπορεί ο εγκέφαλος να δημιουργήσει σεξουαλικούς νευρώνες. Μένει στάσιμος η φθείρεται.ακομα και η μεγαλύτερη φόλα όταν είσαι υγιής μπορεί να σου προσφέρει ικανοποίηση.

anacondablyat

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2024
Like
558
Πόντοι
21
Η διαχείριση του ανω κεφαλιου δεν θα επρεπε να ειναι κ τοσο δυσκολη.
Ενα σημαντικο τμημα αυτης της διαχειρισης ειναι οι προσδοκίες. Θα παιξει που θα παιξει και καμια ηττα, να βαζεις κ αυτογκολ ειναι κριμα.

OP
OP
Johnstef

Johnstef

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
99
Like
13.767
Πόντοι
12.586
Ναι, υπάρχει κορεσμός. Το έπαθα και εγώ. Οι ίδιες τυποποιημένες άνοστες υπηρεσίες επαναλαμβανόμενες. Φόλες πλέον πάνω από μία στις 2, πεταμένα χρήματα, φεύγεις με νεύρα αντί ικανοποιημένος.
άστα, κι εγώ το τελευταίο διάστημα έχω κάνει κακό σερί κι αυτό σίγουρα ρίχνει τη διάθεσή μου.

OP
OP
Johnstef

Johnstef

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
99
Like
13.767
Πόντοι
12.586
Φυσικά και επερχεται κάποια στιγμή κοερεσμός.

Κυρίως ελλειψη διάθεσης/ψυχολογίας. Τα διαφορα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε μας ρίχνουν τη διάθεση και όσο περνάει η ηλικία αυτό μετρ'αει.

Καλο είναι να υπάρχουν και διαστήμαΤΑ αποτοξίνωσης
εμένα η διάθεση έχει πέσει κυρίως λόγω της επανάληψης - δηλ. η αίσθηση ότι κάθε φορά η συνεδρία είναι μια από τα ίδια, σαν να έχω αρχίσει να αυτο-φολιάζομαι :grin:
Και από το ότι τελευταία έχω κάνει μεγάλο σερί από επιλογές που δεν μου βγήκαν, αυτό είναι θέμα τύχης βέβαια αλλά μου ρίχνει τη διάθεση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom