Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 67 άτομα (3 μέλη και 64 επισκέπτες)

Citizen8212

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
1.441
Πόντοι
206
Καθώς και τελείωνε ο μήνας
Και κάτι μου κόλλησε στο μυαλό μόλις σχολασω έντεκα το βράδυ από την δουλειά λέω θα πάω να πέσω καταδρομικά στο ίδρυμα
Έντεκα μισή ήμουν εκεί να δω τι θα γίνει όπως πάντα αρχηκατης και πρωτοσύγκελος της γερακίνας γιος έπεσαε συνοπτικές διαδικασίες και πληρωσα το αντίτιμο και εισήλθα ο φλτατος dskoul κάλα τα έλεγε μέχρι που έφυγε κψμ ήταν απλά αυξάνονοταν ο πληθυσμός σε γκέι άνδρες αγόρια και ζομπια
Κατά τις μια και τέταρτο κάνω ένα κονέ να φάω ένα μπέργκερ από την βολτ να στυλωθω και ξαναμπαινω στο υπόγειο καπάκι δεν είχε τίποτα μπαίνω αίθουσα και πάω επάνω να κάτσω λίγο να τσεκαρω κίνηση και πάλι τίποτα κατεβαίνω οθόνη και κοζαρα έναν καράφλα στα πενήντα με πενήντα πέντε να έχει φέρει έκτακτη μιλφαρα 45-50 με τατουάζ στο δεξί κωλομερι με φούστα χωρίς εσώρουχα και μόνο ζαρτιερες και την γυρνάγε στην οθόνη αμέσως μαζεύτηκε κόσμος και πήγαμε όλοι.μαζι στις Κάτω καμπίνες αφού να τσιπουκωνε έναν έναν μαζί με τον γκόμενο της εναλαξ στον καναπέ δίπλα από την οθόνη μπήκαν στην μεσαία καμπίνα κάτω με ανοιχτή πόρτα και παράθυρα και άρχισε να την γαμαει έμπειρα παιδιά έδιναν θέαμα τρελό χωρίς κόμπλεξ κώλο μουνι την γαμουσε και αυτή φώναζε χύνω καργιολα και τέτοια όλοι ειμασταν σε απόσταση μόλις ένα μέτρο και βλέπαμε καθαρά και ακονιζομασταν γενικά και πιάναμε ότι και όσο θέλαμε έπεσαν κάτι γλυφομούνια θεϊκά και φώναζε εκείνη μετά την ξαναγαμουσε και βλέπαμε καθαρά τα πάντα εγώ την έχυσα στο τατουάζ στα κολωμερια μετά αποχώρησαν εκείνη και μετά από λίγο εγώ έφυγα και εγω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Γήπεδο ποδοσφαίρου απόψε.

Ολα τα γνωστά ζόμπι στις θέσεις τους

Ούτε γυναίκα ούτε γυναίκα με πουλάκι

Όποιος εκατσε σπίτι του να δει μπάσκετ έκανε σωστή επιλογή

Έφυγα πριν κάνα 20 λεπτό γύρισα σπίτι και παρήγγειλα σου

Έφυγα πριν κάνα 20 λεπτό γύρισα σπίτι και παρήγγειλα σουβλάκια
Έφυγες νωρίς

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.862
Πόντοι
506
Καθώς και τελείωνε ο μήνας
Και κάτι μου κόλλησε στο μυαλό μόλις σχολασω έντεκα το βράδυ από την δουλειά λέω θα πάω να πέσω καταδρομικά στο ίδρυμα
Έντεκα μισή ήμουν εκεί να δω τι θα γίνει όπως πάντα αρχηκατης και πρωτοσύγκελος της γερακίνας γιος έπεσαε συνοπτικές διαδικασίες και πληρωσα το αντίτιμο και εισήλθα ο φλτατος dskoul κάλα τα έλεγε μέχρι που έφυγε κψμ ήταν απλά αυξάνονοταν ο πληθυσμός σε γκέι άνδρες αγόρια και ζομπια
Κατά τις μια και τέταρτο κάνω ένα κονέ να φάω ένα μπέργκερ από την βολτ να στυλωθω και ξαναμπαινω στο υπόγειο καπάκι δεν είχε τίποτα μπαίνω αίθουσα και πάω επάνω να κάτσω λίγο να τσεκαρω κίνηση και πάλι τίποτα κατεβαίνω οθόνη και κοζαρα έναν καράφλα στα πενήντα με πενήντα πέντε να έχει φέρει έκτακτη μιλφαρα 45-50 με τατουάζ στο δεξί κωλομερι με φούστα χωρίς εσώρουχα και μόνο ζαρτιερες και την γυρνάγε στην οθόνη αμέσως μαζεύτηκε κόσμος και πήγαμε όλοι.μαζι στις Κάτω καμπίνες αφού να τσιπουκωνε έναν έναν μαζί με τον γκόμενο της εναλαξ στον καναπέ δίπλα από την οθόνη μπήκαν στην μεσαία καμπίνα κάτω με ανοιχτή πόρτα και παράθυρα και άρχισε να την γαμαει έμπειρα παιδιά έδιναν θέαμα τρελό χωρίς κόμπλεξ κώλο μουνι την γαμουσε και αυτή φώναζε χύνω καργιολα και τέτοια όλοι ειμασταν σε απόσταση μόλις ένα μέτρο και βλέπαμε καθαρά και ακονιζομασταν γενικά και πιάναμε ότι και όσο θέλαμε έπεσαν κάτι γλυφομούνια θεϊκά και φώναζε εκείνη μετά την ξαναγαμουσε και βλέπαμε καθαρά τα πάντα εγώ την έχυσα στο τατουάζ στα κολωμερια μετά αποχώρησαν εκείνη και μετά από λίγο εγώ έφυγα και εγω

Έφυγες νωρίς
Τύπε τα κόμματα και η τελείες υπάρχουν για κάποιο λόγο. Τα μάτια μας βγήκαν

Citizen8212

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2023
Like
1.441
Πόντοι
206

Georgekor84

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
1.911
Πόντοι
206
Εγγρ.
30 Αυγ 2025
Like
14
Πόντοι
0
Να κάτσω σπίτι μαγκούφω. ή να έρθω καμμιά βόλτα από κει;
Δύσκολο και επικίνδυνο το παρκάρισμα βέβαια εκεί γύρω.

Συνημμένα

• IMG_20251102_012313.jpg
    IMG_20251102_012313.jpg
    1,8 MB · Εμφανίσεις: 36

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
4.142
Πόντοι
456

Έφυγα πριν κάνα 20 λεπτό γύρισα σπίτι και παρήγγειλα σουβλάκια
επρεπε να φας πριν πας τα σουβλακια για να χεσεις στο ιδρυμα

Σήμερα έχει τπτ το σινεμά
εχει το συνδικατο των κρος

Εγγρ.
9 Σεπ 2023
Κριτικές
2
Like
575
Πόντοι
301

dskoul

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2006
Like
775
Πόντοι
86
Να μη διαβάζεις τότε. Δεν φτάνει που σας ενημερώνει.
Πουθενακο
Ειλικρινά όλους αυτούς τους καραγκιοζακους που δεν έχουν ενημερώσει ποτέ ...
Και έχουν άποψη για όλα ;

Εεε με ξεπερνάνε...

Κωστάκης citizen και ορισμένα άλλα άτομα ενημερώνουν
Και μπράβο τους

Οι υπόλοιποι απλα καταναλώνετε

Jimmis89

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2025
Like
10
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους!Εχει καθόλου κίνηση να περάσω μετά τη δουλειά;

Jimmis89

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2025
Like
10
Πόντοι
0
Άδειο είναι το κατάστημα;Δεν υπάρχει κανείς να μας πει τι παίζει;

Georgekor84

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
1.911
Πόντοι
206

Jimmis89

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2025
Like
10
Πόντοι
0
Για σήμερα δεν βλέπω καμία ενημέρωση!Μαλλον καλά έκανα και γύρισα σπίτι

Twonakedstars

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2024
Like
412
Πόντοι
20
Να δω πότε θα καταλάβει η διεύθυνση ότι πρέπει να καθιερώσει μια μέρα ή έστω κάποιες ώρες μόνο για ζευγάρια... Έτσι θα διαφημιστει περισσότερο το μαγαζί και θα εμπλακούμε και περισσότερο τα ζευγάρια που ερχόμαστε μια στο τόσο αλλά μας ξενερώνουν πολλά.

dskoul

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2006
Like
775
Πόντοι
86
Να δω πότε θα καταλάβει η διεύθυνση ότι πρέπει να καθιερώσει μια μέρα ή έστω κάποιες ώρες μόνο για ζευγάρια... Έτσι θα διαφημιστει περισσότερο το μαγαζί και θα εμπλακούμε και περισσότερο τα ζευγάρια που ερχόμαστε μια στο τόσο αλλά μας ξενερώνουν πολλά.
Υπάρχουν άφθονα μαγαζιά για ζευγάρια
Δεν υπάρχει ανάγκη για άλλο ένα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom