Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 60 άτομα (8 μέλη και 52 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
20
Like
20.407
Πόντοι
4.546
Καλημερα παιδια..πριν απο λιγο περασα με μια ελληνιδα στη νικηφορου ουρανου απεναντι απο τη μεδουσα πλαι στη γωνια του λας βεγκας..ηταν μια πραγματικα δυσαρεστη εμπειρια που θα ηθελα να μοιραστω μαζι σας ...κοπελλα γυρω στα 25 πολυ νευρικη σε 2 λεπτα ελεγε φευγω...συμπεριφορα κακια εως απαραδεκτη...δεν ξερω αν εχετε περασει με τη συγκεκριμενη αλλα καλο θα ηταν να την αποφυγετε
Ελληνίδα γύρω στα 25 εκεί είναι η Βικτώρια στη Μινωταύρου 3.Είναι αυτό το όνομα της σε εκείνο τον οίκο;

Maximiliano

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
57
Like
6.082
Πόντοι
10.555
Καλημερα παιδια..πριν απο λιγο περασα με μια ελληνιδα στη νικηφορου ουρανου απεναντι απο τη μεδουσα πλαι στη γωνια του λας βεγκας..ηταν μια πραγματικα δυσαρεστη εμπειρια που θα ηθελα να μοιραστω μαζι σας ...κοπελλα γυρω στα 25 πολυ νευρικη σε 2 λεπτα ελεγε φευγω...συμπεριφορα κακια εως απαραδεκτη...δεν ξερω αν εχετε περασει με τη συγκεκριμενη αλλα καλο θα ηταν να την αποφυγετε
το μεδουσα δεν ειναι νικηφορου ουρανου, κατι μπρεδευεις μαλλον

Mystiss

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2025
Like
450
Πόντοι
21
Ελληνίδα γύρω στα 25 εκεί είναι η Βικτώρια στη Μινωταύρου 3.Είναι αυτό το όνομα της σε εκείνο τον οίκο;
Δουλεύει πλέων στην εριμιτη 3 όντως Την πέτυχα κ εγω εχθές σε αυτό το σπιτάκι που έχει την πόρτα σαν προθάλαμο απέναντί από μέδουσα

fokion12345

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2024
Like
725
Πόντοι
81
Επιστρέφοντας στην πόλη για λίγο μέχρι να ξαναφύγω για ένα διάστημα,είπα να διερευνήσω και την απογευματινή βάρδια:

Στο Bad Girls η "Κύπρια" Αλεξάνδρα με σέξι εμφάνιση αλλά ανόρεκτη στο σαλονάρισμα.Δίπλα στη Villa Prive η gilf νομίζω Λούσι.Studios Paradise στο 1 μέτρια Γκαμπριέλα με ωραίο κωλαράκι,στο 2 μια Έρικα με κωλάρα και στο Super Paradise τσαχπίνα Μπιάνκα.Belarus ίδιες με το βράδυ με αγενέστατη τσα².Golden Lips η γνωστή πετίτ Σόνια με το γλυκό πρόσωπο,σε μεγάλο πρόγραμμα.Red Night νεαρή πανέμορφη Τζούλια με κορμάρα.Bella Donna συμπαθητική Νάστια που με βάση τις φωτό την περίμενα πιο σέξι .

Φρίξου Incognito τούμπανο Μαρία που κάνει και πρωκτικό.Πιο πάνω στο studio Έφη μια όμορφη νεαρά με αγενέστατη τσα².Απέναντι Sex and the City sexy milf Λορένα.Casa d'amore Δήμητρα κάτω του μετρίου.Νικηφόρου Ουρανού 26 μέτρια gilf,νομίζω Ειρήνη.Στο γωνιακό πράσινο με Μινωταύρου πανέμορφο πιπίνι Μπιάνκα αλλά παρά πολύ skinny σε σημείο ανορεξίας.Κάνει και πρωκτικό.Παραπέρα στο studio Life όμορφο τούμπανο πιπίνι Σοφία.

Venus ωραίο ψηλό milf Σούζη.Las Vegas 2 gilf Βλάντα,στο 3 τούμπανο Μαρίζα.Π.Ερημίτη 3Β gilf Ιωάννα,στο 3Α μια μέτρια,παραδίπλα στο "Love" μουναροπιπίνι Αλιάνα,απέναντι στο 2Α ομορφούλα Λουίζα,στο Μέδουσα μία ακόμα Ιωάννα,καλούτσικη.Κατάθεση εν τέλη με τη σέξι και ορεξάτη στο σαλόνι Ρουμάνα Σάντρα,ανάμεσα στο Μέδουσα και σε εκείνο με τον αριθμό 4 που είναι μονίμως κλειστό.Σφιχτό juicy (όχι chubby) κορμί με συμπαθητικό πρόσωπο.Αργότερα πετάχτηκα και στο Godiva για την όμορφη και πανύψηλη Τζένη "Πορτογαλίδα". Ακολουθούν κριτικές στις καρτέλες τους...
Αυτή η Αλεξάνδρα στο Bad girls που λες,περασα χθες πρώτη φορά εκει που είναι απομονωμένο το σπίτι στις γραμμές μονο του,όντως πολυ ωραια γκόμενά με ωραιο κωλαράκι, αλλά μόλις την είδα στο σαλόνι ξινισμένη κατάλαβα οτι θα πεχτει μαλακια αλλά μ έψησε πολυ άσχημα να παω..Φενεται οτι δεν το γουστάρει το άθλημα αν όντως είναι ξινομουνα σ όλους.. Οποίος εχει παει ας κάνει μια αναφορά

Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
207
Like
68.326
Πόντοι
48.917

Evosmos

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2025
Like
374
Πόντοι
21
Ψηφίζεται στους κόλπους της σόου μπιζ ότι την αποκαταστήσουμε κ αυτήν:confused:παντρευτηκε

Γραφείο συνοικεσίων " η Θεσσαλονίκη "
Που τα μαθαίνεται αυτά ρε κουτσομπόληδες

Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
20
Like
20.407
Πόντοι
4.546
Δουλεύει πλέων στην εριμιτη 3 όντως Την πέτυχα κ εγω εχθές σε αυτό το σπιτάκι που έχει την πόρτα σαν προθάλαμο απέναντί από μέδουσα
Ερημίτη 3 σκέτο ή στο 3Β; Στο 3Α δουλεύει η Καρίνα.

Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
207
Like
68.326
Πόντοι
48.917

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
14.410
Πόντοι
3.506
Ψηφίζεται στους κόλπους της σόου μπιζ ότι την αποκαταστήσουμε κ αυτήν:confused:παντρευτηκε

Γραφείο συνοικεσίων " η Θεσσαλονίκη "
Πήρε καλό παιδί; Την γκαστρωσε ή είναι προσωρινό;

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
14.410
Πόντοι
3.506

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
14.410
Πόντοι
3.506
Ούτε αμα άλλαζε επάγγελμα …βέβαια αυτό δεν νομίζω ότι παίζει με τα λεφτά που παίρνουνε
Αν άλλαζε θα ήσουν πάντα με την αμφιβολία. Για να είσαι μαζί της και να περνάς καλά ίσως για περισσότερα δεν ξέρω...

Evosmos

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2025
Like
374
Πόντοι
21
Αν άλλαζε θα ήσουν πάντα με την αμφιβολία. Για να είσαι μαζί της και να περνάς καλά ίσως για περισσότερα δεν ξέρω...
Σωστά τα λες νομίζω …ένας φίλος μου είπε κόβει η πουτανα το γαμησι ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom